17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те това са "демократични" ценности и принципи! Това е и морала англосаксонски!

Локдауните са за плебса. Ние си правим каквото си искаме. Още ли не сте го разбрали това???? Ние решаваме как да живеете вие. И няма какво да направите. Свиквайте.

Е, как да не е знаел, като е участвал в него! Неграмотници

не, щото по негови думи той не бил знаел, че е парти и пият вино. един вид мислил е, че отива на оперативка, тъй рече Борко...хаааахахаха това е версията сега. после се оказа, че тези оперативки с чаша вино в петък следобед били редовни...но трябват и доказателства...смях в залата

как звучи само - парти с напитки малииииииии

Ministry of Party! Като прочета заглавие за Борис Джонсън и знам, че става дума за пиене, буги-буги, купон до зори. Той явно с друго не се занимава. Хахаха, хахаха

Е какво се чудите толкова - всеки драпа до властта за да ползва привилегии и средства. На всеки е ясно, че се е знаело за партито и на никой не му е пукало за нормалните хора, които гърбят тия и други да са добре. Скоро ще гръмне и как всички големци, които се ваксинираха пред екрана в същност не са го направили. Лъжа....измама....едни са по-равни от други = днешния свят.

са за простолюдието и пролетариата.

с оная мургавата с джедайския меч! Защо никой не си спомни и за нашите "Джонсън"-и някога? Никой ли не помни как в момента на разстрела на нещастните 14 войничета едно министърче с мустачки и коцкарско личице се веселеше с невинна девойка на коляно?