17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живях в Пловдив над 8 години. Посетиха го тази година, и се хванах за главата-- движението е станало още по-зле от преди! А шофьорите на автобуси, все едно току що извадени от пандиза- псуват, пушат, слушат чалга, минават на червено... УжасТ!!! Направо си е война във Фелибето... Мен даже ме хвана страх да пътувам с колата ми по града. Имах чувството, че никой не спазва правилата--по-зле и от София.... Пазете се, майни!

Кръговото е добро решение, но след увеличението на трафика може би трябва да се пропускат автомобили преди моста от светофарна уредба за да не се пълни моста с превозни средства. Относно ударилите се автобуси грешката е в задкормилното устройство и никъде другаде!

На некадърника,където изтропа това кръгово,то бива да си малоумен но чак до такава степен,много ясно ще се ударят,то коли не могат да минат нормално

Еми не виждат ли че няма да минат тия "шофьори"

За нищо не стават,само за крадене им е в главата,та така за кръговото,за нищо не става,който го измисли е пълен некадърник

Нека позная, единия шофьор е на 105, а другия на 98 години, но пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни, така че няма проблем...

Все гледам катастофаджиите са на по 105 години в БМВтата, Аудитата и гоулфовети. Найс.

"При навлизане в кръговото движение на Водната палата обаче, те не са преценили дистанцията помежду си и са се ударили странично." Преведено на български единият от двамата за по-пряко го е ударил през лентата на другия. Ама пусти му катаджии - след като е за медиите, стават като глутнали тебешир и се чудят как по-научно да се изкажат.

Ще се ударят, разбира се! Първо, това "кръгче" е тотална недомислица, и затова там редовно стават катастрофи! Второ, автобусните шофьори в Пловдив са с култура между нулева и никаква - и като пътна култура, и като лична култура! Те биха блъснали и майка си в борбата кой по-напред да стигне до спирката и да обере пътниците!!!

Това кръгово е тотално недоразумение на съвременното пътно строителство в България. Кой умник измисли моста да финишира директно в кръга? В час пик се чудя как издържат колоните на този мост с всички превозни средства върху него, чакащи ред за "кръгчето".

...ТОТЕВ....т.е. ГЕРБ.........

За хидроБУСИ съм чувал...ама те порят морето ,но що чинят тези автобуси дето са се ..."УДАРИЛИ НА ВОДНАТА ПАЛАТА" в Пловдив...и до там ли са доплавали ?

Стой си във Варна и гледай как Бургас ви задминава, плувайки бътерфлай.

А ако се ударят на Съдебната палата какви са? Според теб СЪДОбуси ли са?

Явно у Водната им палата е като у Перник. Вода нема.