50 опита за измама в Дупница за часове

Масирана атака на телефонни измамници е имало днес само за часове в Дупница, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - 50 опита за измама в Дупница за часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете домашните телефони и забрана на входящите повиквания от скрит номер към GSM-a. Инсталирайте си call record програма, която предупреждава, че записва и записва само звънящи, които не са включени в тел. бележник. :joke:

Единствено ми е много чудно - как някой, който няма никакъв акъл и си подарява парите - КАК Е ИМАЛ АКЪЛ ДА ГИ СЪБЕРЕ И ЗАПАЗИ?????

помните ли мутрите и силовото застраховане - негласно са имали разрешение от ДС и държавници на високо ниво да измъкват пари от хората които имат или печелят от частен бизнес...е какво пречи групите телефонни измамници да се развиват със негласно съгласие отвисоко - дори банките им съдействат явно измамниците имат информация кои наивни старци имат пари на сметка ...еми така е неможе да има толкова много спестени пари в населението - трябва да им бъдат измъкнати и част от тях в партийните каси част от тях за обогатяването на тарторите на измамниците ...нищо ново под слънцето имате ли шанс изчезвайте от тая държава

сигурно има слънчево изригване и българите са облъчени ,няма друго обяснение за тази местност под мъдрото ръководство на герп и султан боеко.

ами честито имал дал

НА КОЛКО ОТ ИЗМАМНИЦИТЕ, ПОЛИЦАИТЕ СА СПУКАЛИ ДАЛАЦИТЕ С РИТНИЦИ!!! ...И АКО НЕ СА, ЗАЩО???????????????

защото делят

Защо са на свобода телефонни измамници , с по 90-100 висящи дела???

Предлагам, по време на турските сериали, да се включва една пауза от няколко минути, в които да се разясняват измамническите схеми. По друг начин няма да стигнат до съзнанието на бабите, които от нищо друго не се интересуват...

майтап како сийке, предлагам ефикасен, 100% работещ начин да не те измамът по телефона: съдържал спам...бил извън темата?!?!?!

С листовки ли борите проблема? Няма държава. Това е истината. Иначе за 2 дни ще ги изловят всички. Но защо да ги ловят като пак ще ги пуснат. Ей това е нашата държава.

УФСЪ-читри букви с пет грешки,или иначе казано овца,а и все бедни били и не им стигали пенсиите горките ама 20000лв в банката имат?

Ако тази пенсионерка я попитат на улицата дали има пари, то тя ща каже, че няма един лев и умира от глад. Ето това са нашите пенсионери. В банките и под дюшеците държат десетки хиляи лева, а ревът на умряло пред камерите....

Илфантай, Вие сте ИНФАНТИЛЕН. Вярвай ми - личи ти ! :)

НАП може да конфискува къщите на измамниците още утре като за начало. Стъпка 2 - всички проверявани да бъдат вкарани в затвора до изясняване на произхода на средствата. В Гърция заловиха такива "български" измамници и бяха осъдени много бързо.

защо да го прави измамниците си просперират и си плащат процент на държавници от високо ниво за партийни каси - НАП не ги закача имат си съветници дори как да си легализират доходите за да минат легално в табличките и ревизиите на НАП с декларирани имоти и банкови сметки и да си бъдат изрядни бизнесмени (за тарторите на измамниците става въпрос)

Жал ми е за измамените хорица,но как може да са толкова наивни и доверчиви.Просто са си глупави.

Много възрастни хора развиват деменция. Понякога не си личи в обиайни ситуации, с които човек дълго се е срещал, но под стрес на практика действат като хора без ум. Това се знае и явно използва най-безжалостно от измамниците, от GSM операторите и всякаква неетична сволоч. За това е така. Трябва да ти е жал, даже много.

за доброто пояснение. Съжалявам, че мога да ти сложа само един +.

"Той съобщил, че в града действа група телефонни измамници, които готвели "хакерска" атака и могат да бъдат заловени само с нейна помощ. " !!!

jingiby

Стотици цигани-измамници вместо в затвора са на свобода и печелят милиони под носа на "държавата", ако изобщо има такава...

Няма такава. България е една провалена държава! За поредна година първото родено дете у нас е циганче, родено от дете!

"под носъ на държавата" ами според мен тея измамници са със негласна протекция от държавници на високо ниво защото снасят процент за партийните каси