Дупка обърнала автобуса-убиец, Плевнелиев отрича

Дупка с дължина около 40 см и дълбочина 3-4 см може да е станала причина за спукването на задната гума на автобуса на "Ентуртранс", катастрофирал на магистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Дупка обърнала автобуса-убиец, Плевнелиев отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плвнелиев е абсолютна свиня, да се измъква по този безсрамен начин, без капка съчувствие. Толкова му струва и измисления рейтинг. Никой не го е карал на сила да се занимава с неща от които нищо не разбира. По-добре да ходи по родните си места да копае картофите.

Плевенлиев като типично Герберче- Бойковистче,Не е Виновен за Нищо !! Нито Герб е виновен !! Прехвърля вината на Поддържащата фирма хитреца !!!?? Ами контрола на работата им?? Защо не е направен? Поредният на опашката Ппътници министри на Герб . Начело с мутрата Борисов.

Най лесно и изгодно за някои хора да хвърлят вината върху водача на автобуса. Фирмата ще пусне нещтичко в джа на разледващите_ застрахователите на съдийте и ето , че водача ще бъде виновен, макар , че той няма вина но в днешна (да не казвам къква България така става) Срам и позор.

Любке Любке на кой свят живееш Любке?????????

Точно така.Трябва да имат лиценз и да си плащат .Както е по цял свят.

невазмогно е задна гума на автубус при скорост 100 км/чаз да се спука от тази "дупка" !!! гумите оцат са 2 и при каквито и да е пологениж минават нат тази тесна "дупка" !!! проблема за заиграването на автобуса и неовладжването му е от другаде но не и от тази дупка !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък съм сигурен, че управляващите идея си нямат какво става в тая държава. Идват на власт и все едно започват живот в друго измерение. Ама и те ше умрат един ден, въпроса е КАК?

СТИГА С ТЕЗИ ДУПКИ! ДА СЕ ВИДЯТ БАНДИТСКИТЕ АВТОПРЕВОЗНИ ЧЕРВЕНИ ФИРМИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА! С автобуси на по четвърт век, дето ги няма и по автомобилните гробища на Европа! Не отклонявайте вниманието от истинските бандити, които разграбиха и съсипаха България! Какво ви е виновен Плевнелев, червени кречетала!

Иванчо ли си (18.06.2011 16:16), Гарабед ли си (17.06.2011 21:44), това няма значение! За да си заработиш надника, пиши каквото си обещал, но не с "copy/paste" на поготвения от десятника текст, защото не е честно - все пак получаваш заплата за това пак от нашя джоб!

Минисъра се вози с автомобил с бронирани гуми. Те издържат на куршуми и една дупчица не може да ги гръмне. Отделно че лимузината квато сме му купили вероятно е и с добро окачване и за него дупки действително няма. Пък не мен от сервиза онзи ден ми казаха да изхвърля джанатата, щото не подлежи на изправяне. ПС а цената на една бронирана гума е бая хилядарки.

Вече няма дупка нали вчера бързо бързо смениха мантонелите и покриха дупките за да бъдат "ситина" думите на Плевнелиев. Така ще бъде и занапред ще лъжат и ще мажат докато баламите им дават властта...

Че няма пари е ясно и резултат от дългогодишното ни общо бездействие и неограмотяване в тази посока. Някак си сме доволни и не искаме да печелим. Искаме цените да стоят ниски, а не да си повишим доходите. Искаме да не работим, а не да има смислени веста за работа. Обаче кога ще осъзнаем, че се возим без пари на тая планета? Магистралата, нарицателно за жителите и гостите на Варна, мога да ви кажа, че с години прилича на една графика, онагледяваща нашите навици да изискваме и контролираме реалността. Колкото повече се доближавате до град Варна, толкова дупките стават по-плитки и асфалта по пресен... маркировката също е лукс. Ако обаче пътувате за Шумен ще си изпилите гумите и джантите, а камъните в бъбреците ви ще са превърнати в пясък.

1. Колко службички отговарят за качеството на пътя? 2.Ако има такива органи, то как и кога дават сигнал за промяна или направо променят статута на обекта/пътя така, че да отговаря на реалността? Магистрала с дупки - незабавно да става второкласен път! 3.Колко струва да се поставя едно колче или преграждение пред всяка дупка, отглеждана с години? 4.Ако трима свидетели потвърдят че с години там има дупка, кой ще си понесе отговорността? 5.Кога ще се вкарат качествени изисквания и персонал в целия този бранш на транспорта? Аз не искам монтьора или проверяващия да са хронични алкохолици! Нито в сервиза, нито по пътищата !!!

БСП-гробокопач на българите. ДС дълбае дупки и слага под мостовете тротил. Вън от ЕС на всички техни симпатизанти. Спрете им пенсиите и интернета. Да ядат опинците на мужиците в Сибир и да замезят с партенките на червените ескадрони.

Сам един боклу и некадърник може да има такива изказвания закогото и да било.

Предлагам: Гражданска отговорност за всяка дупка!!! Така де До кога главните виновници за произшествията с фатален край няма да носят гражданска отговорност?????? Пример: Бул. България, ограничение 70км/ч и през 40метра дупки фантоми по 10см дълбоки и по 1-2кв. метра площ с ОСТРИ ръбове без ГРАМ обозначение!! И това на път със 70км/ч ограничение! Та предложението ми е: 1: Всяка дупка със задължителна гражданска! Като може да се приеме да не е на вноски ами да е ЕДНОгодишна Така де нали има вероятност да се ползва цала година??? Както и автомобилите има вероятност да имаш пари цяла година за бензин 2: Гражданската отговорност да се плаща от личните средства на отговорните лица за тях (от заплата, надбавки, премии...) 3: Родителите на дупката да носят НАКАЗАТЕЛНА отговорност! (за несъобразена дълбочина с пътната обстановка, нещо като несъобразена скорост на движение)!! Някакви такива ми се въртят в главата Щях да забравя До кога ще се прави маркировката с ТЕБЕШИРНА "боя" ???? В САЩ като настъпя маркировката и мога да вдигна колата на две странични гуми! Толкова е дебела и е от ЛАТЕКС или друг материал който не е ТЕБЕШИР!!

Лоша работа-по магистралата не могат да обвинят шофьора, че не е карал със "съобразена със пътните условия скорост". А в тая отсечка около Пловдив, която е 70-80 км. аз лично карам в лявата лента, че ще ми падне някое колело от шибаните кръпки. Абе хора колко народ трябва да измре по пътищата в тая скапана държава, та да му светне лампата на някой министър че в тия ями по пътищата не се трошат само коли. Ами какво да викажа нещасни шофьори-слагайте си колани не само на задните седалки, ами и на ушите та като се изтряскате в някоя мантинела да ви се скъса само главата и да ви сабират на по едри парчета.

Не направиха ли веднага снимка на дупката ?

Причините за катастрофата са няколко: 1. Стар автобус 2 Фиктивен преглед 3. Дупки по магистралата които при скорости 100 и повече километри са обикновено фатални 4 Заспиване на шофяора 5 Разсейване на шофьора. Помислете коя причина може да се предотврати най-лесно

СТИГА С ТЕЗИ ДУПКИ! ДА СЕ ВИДЯТ БАНДИТСКИТЕ АВТОПРЕВОЗНИ ЧЕРВЕНИ ФИРМИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА! С автобуси на по четвърт век, дето ги няма и по автомобилните гробища на Европа! Не отклонявайте вниманието от истинските бандити, които разграбиха и съсипаха България! Какво ви е виновен Плевнелев, червени кречетала!

Моят дедо Иван дето все иде пиян, пак се е натопорчил срещу герберите, а не вижда гредата в окото на мафията, пуснала 25 годишен автобус по централна "луксозна линия". Мафията е навсякъде- това не е първа акатстрофа с музеен автобус. Никакви дупки няма, освен на онези, с червените глави, като моя дядо!

бабо патувам по 3 пъти в седмицата по тази магистрала от 120 до 140 км ,тоест отсе4ката около пловдив ,ТОВА НЕЕ МАГИСТРАЛА С ДУПКИ А КОЛАРСКИ ПЪТ С НЕРАВНОСТИ КАТО НА ЛУНАТА ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА СВРЪЗКИТЕ НА МОСТОВЕТЕ ,ТАКА4Е БАБООО АКО ВЪОБЩЕ СИ МИНАВАЛА ПО ТАКА НАРЕ4ЕНАТА МАГИСТРАЛА ДРУГИЯТ ПЪТ НЕ ВЯРВАИ НА ТЕЗИ КОИТО КАЗВАТ ,4Е НЯМА ДУПКИ А НЕСИ ПИИ ПРЕСПИВАТЕЛНОТО

Пътувайте си с влака, скъпи сънародници! Или в автобусите трябва да има щатни православен поп и ходжа, които да се молят на Господ да няма катастрофа!

Там бях вчера, наистина има дупка и пътят е ужасно неравен.

И колко хиляди коли минават всеки ден по този път - всичките ли пукат гуми и трошат мостове?! Как така се счупи точно този на фирма, която е нередовна, в процедура по несъстоятелност, с рециклирани коли, която плаща на шофьорите си веднъж на няколко месеца, пишат им актове, те ги отменят с политически протекции ... Краят е много закономерен! Стига с тая трисантиметрова дупка! За широките гуми на автобус тя не може да бъде фатална!

Плевня,. на съвестта ти вече тежат 8 трупа на много млади хора! Но пък една утеха има за родителите им - ,пже да покарат някой ден по новите ти магистрали, ако си платят. Нищо, че са строени с техните данъци!

Като сложат колани и каски в автобусите и окоп да има на Тракия , юруш към транспорт без паднал косъм.

Несъобразена скорост ще пишат на шофьора, ако е имало дупка. Как така дупка при такова управление? Да уволнят и новите началници, та за следващата катастрофа да са взели своевременно мерки.

След като има експертиза и е доказано- тоя нагъл мазник да си поеме отговорността!! Ама маи е по-лесно да натикат "криминално проявения"селски шоф1ор в пандиза, отколкото Плевнелииския СЛЪНЧОГЛЕД.

Жалък палячо лъжлив и накомпетентен.

Е сега дупката е вече запълнена и целият участък покрит с нов асфалт за да се замажат нещата. Шофьорът ще отиде в затвора, изволниха няколко началника, които не бяха от ГЕРБ, без да е ясно защо. И ТАКА ДА НАДИГНЕМ РЕЙТИНГА НА ПЛЕВНЯТА, КАКВО ТУК ЗНАЧАТ ОСЕМ ТРУПА.

Плевнелиев си за прокурор и за незабавна отставка. Нали ни дава пример със западна европа, там е точно така, особенно ако загинат хора.

Ако се окаже че наистина дупка е причинила ужаса да излезем на мосови протести против шибаните необосновани винетки и против лакомите застрахователи които отказват да изплащат обедщетения независимо че лапат като разпрани от прочутата ГО.Да спрем да плащаме на шибаняците грешни пари за винетки и за ГО докато пътищатаи засттраховането започнат да служат пълноценно на хората!

ти май ни бъркаш с гърците те биха излезли ама ние няма да излезем никога

каква експертиза се чака.да отидат юрналисти да снимат има ли дупка,и да побарзат защото ще я запалнят.иначе делото ще потане в забрава и щ го отнесе шофиора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТЕЖКА Е КОРОНАТА АМА О6ТЕ ПО-ТЕЖКА Е КОГАТО ГЛАВАТА ТИ Е КУХА И НЕ СИ ОДИЛ НА УЧИЛИ6ТЕ БОКО.

Тоя Плевнелиев е най-антипатичната креатура която съм виждал. Такава наглост, такова безсрамие. Този човек трябва незабавно да си ходи, не стига че е натресен политически и няма грам компетентност, носи и пряка отговорност за състоянието на пътищата.

Нали е експерт. Никой не казва по какво е експерт компютърния "специалист" (в кавички, защото май никога не е работил това, за което има диплома) Плевнелиев. Може би изнудване, отклоняване на средства или изобщо далаверата е неговата сила. "По магистралите и по пътищата първи клас няма дупки, заяви днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, който бил уверен в това от поддържащите фирми." link Видимо не живеем в една държава с тоз държавник.

какъв държавник бе, тоя мишок изпотен, селски

Манията да се лъже е заразна в това управление. Явно им раздават бонуси за повече дебелоочие и наглост

Ами "ПРАВ Е" Плевнелиев - нямало дупки....Е, как ще знае като се вози на самолет. Лично аз съм пътувал с него не веднъж с wizzair. Как не го срам, чудя се.......

Плевнелиев е министър. Той не може да си позволява да говори за жизнено важни неща като безгрижно и безотговорно хлапе, а го прави и то не веднъж. Той очевидно не може да осъзнае изискванията към държавния си пост и общественото си положение. Той упражнява власт и управлява структури, които са задължени да му осигуряват достоверна и неоспорима информация относно всичко, по което се произнася, включително за работата на поддържащите предприятия. Той не ползва ли тези структури? Очевидно не щом няма информация за неравностите и дупките по магистралата. Когато не си информиран, по-добре е да поспреш потока на приказките си и да се ангажираш с проверка, иначе ... Странно и неадекватно нещо е рейтингът от какво ли се формира ...

Нямало дупки по магистралите ни... олеле омале.....това изказване на Пневнелиев, ако за съжаление не беше свързано с такава потресаваща трагедия, щеше да е вица на деня!!!!!

"Дупка в асфалта" - няма такова нещо! Тази магистрала лично Той я откри и дупки по нея неможе да има! Има дупки само в главите на един министерски съвет... с размер като озоновата!

Незнам дали дупката е причината....но.... г-н Пневнелиев явно само с хеликоптер минава по българските магистрали за да си позволи подобно изказване, че по магистралите ни няма дупки. Няма ама друг път!! Защо не се пробва да мине с поне 100 км/ч по автомагистралата към Враца (която е още по-зле от Пловдивската)...там не само бабуни и дупки има...ами и стърчат железа по постовете, а в последния тунел посока Враца осветлението изибщо не може да се нарече осветление. Отделно целогодишно той си тече ли тече, стените му са си като водопад. Да не говорим, че цяла зима точно този тунел изглеждаше 1:1 с пещерата Леденика. То не бяха ледени сталактити и сталагмити...то не бяла ледени езера в аварийната лента....как не ги докараха и на сталактони тези от поддръжката само те си знаят.....

за тунелите на Витиня ли говориш?

гледа Дон Балон кво толкова се чудиш

ПЪЛНА ЛЪЖА СА ТВЪРДНИЯНА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ. ТАКАВА ДУПКА ИМА И СЕ ВИДЯ, КАК ОТ ТАМ ЗАПОЧВА ВСИЧКО. ТОВА, ЧЕ ПРИ ТЕЗИ РАЗМЕРИ НА ДУПКАТА И СКОРОСТ 100 км/чТОВА Е НЕВАЗМОЖНО, МОЖЕ ДА ТВЪРДИ ТОЗИ, КОЙТО СИ НЯМА ГРАМ ПОНАТИЕ. ПЪТУВАЛ СЪМ ОТ РОТЕРДАМ, БРЮКСЕЛ, ТРИЕР, ГОБЛЕНЦ И ПРЕДИ МЮНХЕН ПРИ МНОГО ПО-ПЛИТКА ДУПКА И СКОРОСТ НАД 90км/ч СПУКАХ ПОЧТИ НОВА ЗАДНА ГУМА. ДОБРЕ, ЧЕ БЕШЕ ПРЕЗ НОЩА И В МОМЕНТА НЯМАШЕ ДРУГА КОЛА СРЕЩУ МЕН.

А шофьора къде гледа?! Ако беше нов рейса, нямаше ли да го трясне пак в дупката, докато говори по телефона. После монтьорите виновни, собствениците и дрън дрън... Там, на пътя трябва да се внимава, а не да се блее...

2 през нощта ли дали е видял дуката? Брато - ти по това време твоята си дупка не можеш намери - не драскай глупости!

В два часа през нощта фаровете по- различно ли светят, отколкото в 11 или в 5 сутринта? Ами ако имаше човек на пътя пак ли нямаше да го види? Виж, ако е мислил за твоята дупка, брато, нещата се нареждат. Така съм съгласен- за любовта граници няма, еле между еднополови...

Другарят Неделчо Тодоров да си беше изкарал телефона, че да щракне дупката и да ни я покаже, че да му вържем дикиш. Такива головодни изцепки много ми напомнят на характерното БеСеПарско плюене

ГЕРБ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ДУПКА ПЪЛНА С БИСЕРИТЕ НА БОКО ТИКВАТА

А СЕГА ПРОКУРАТА НЯМА ЛИ ДА ПОДИГГНЕ ОБВИНЕНИЕ ЗА ДУПКАТА СРЕЩУ ОЩЕ НЯКОЙ-ИЗПРАТЕТЕ ШОФИОРА В САНАТОРИУМ И МУ СЕ ИЗВИНЕТЕ!

глупости се пишат само. не е дупка на патя а дупка в системата за преглед на автобуса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно си прав, търси се под вола теле, ама така е - платените писачи трябва да подгряват електората и да си оправдават жалките заплатки.

..се оказва огромен пирон в Ковчега на Герб,който вече е почти Напълно готов !!!

Б.Б. ОБЕ6ТА ЧЕ 6ТЕ ЗАПЪЛНИ ДУПКАТА И ПОВЕЧЕ ТАМ НЯМА ДА СТАВАТ ИНЦИДЕНТИ...

Нахален Циничен Нагъл Отвратителен бойко борисов