Рязко покачване на река Дунав (снимки)

Обстановката в българския участък по река Дунав се усложнява заради наводненията в Сърбия. От днес е започнало много интензивно покачване в българския участък.

Обратно в новината

Коментари - Рязко покачване на река Дунав (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

измислил тези ИДИОТСКИ ЦВЕТНИ КОДОВЕ. Правят се на важни! Кажи бе човек: ще има силни вятрове /до урагантна сила/, снегавялежите ще затрупат и шосетата, ще има наводнение и пр.Като че ли този цвят ми дава информацията! СМЕШНИ СА.

Благодаря ти ! Бъди здрав! За съжаление, малко русчуклии останахме в Русе. Но пък сме културният и интелигентен цвят на града .

дира 650-700 мм ане см Вие сте сми

Уникално добре се справя Българското правителство!Като гледам какво става в Сърбия.Браво на всички Българи който стоят на дигите в този труден момент!

В никоя медия никаква информация няма. Какво, в 8-9 часа сутринта ще ни уведомите, че Дунава е прелял и до Монтана плува всичко в 2 метра вода ли?!

Ами докато ти спиш на някои това им е работата.Да следят нивото на Дунава и сутрин по радиостанция се обявява. Това се прави по поречието на целия Дунав. И се прави за улесненеие на плаващите кораби и речните градове, за да имат време за реагиране. Сега е напечено положението и реката идва с по 150 см за 24 часа и ако живееш до нея, такава информация е животоспасяваща. А и в новините ще го чуеш....да се събудят журналята... да си допият кафенцето....и тогава...)))

Няма страшно,имаме велик хидроинженер,той ше ни опраи!

Спомнете си как при последното управление на Тройната Коалиция цяла България беше залята и наводнена! Спомнете си как Емел Етем се оправдаваше! Винаги когато изберете турци да ви управляват, топва ще ви се случва!!!

всички водни ресурси на България се управляват от турци

Да ти сера в устата да сера овца заблудена.

Изключително интелигентно изказване. Чест прави на модератора, че е разбрал тънката ви мисъл и го е оставил.

Защо след като ги изяде, тогава ме покани ?

Какво ненормално има в това, че се покачва водата в Дунава ? Това са т.н. "черешови води ". Не, че черешите ги покачват, а , че пролетните високи води съвпадат със сезона на зреене на черешите.

Бойко е платил и на Дунава да тормози народонаселението точно преди изборите! Затова ще ги загубим. Мръсник!

Странно, но и у нас се е покачила. Кой да очаква след тези бури и дъждове, кой?!... А зимата пък вали сняг и за всеобщо учудване, има навика да се трупа, а пък после като че ли напук и да се разтопява...

val55

Преди години взеха решение да подсилят и повдигнат дигите с по 3-5 метра. Направиха ли го?, ако не.... Няма да говорим за времето, а то се манипулира, ама от кой... Ние сме си Тома неверни, и много бързо забравяме миналите събития. Че то си има карта на опасните места, където могат да станат наводнения, и дали хората са предупредени при такива интензивни валежи, какво може да стане и накъде да се спасяват...

Радвахте се, злобехте срещу Сърбия, милите софийски шопи, а сега, язовиро, "Искъро", ако прелее, и вас ще потОпи !

Бабе. ама нали и ти си от шОпето? Що ще чиниш ти зимъска?

rado_7_6@

В Австрия да обявят червен код, че е пренаселена с червени агенти. Дунав им е най-малкият проблем на нормалните там.

Дунав има канали във Виена:) А ти организирай експедиция на чували- да събереш червените агенти:)))

Пич, ти ме БАННА по IP или някой от модераторите на ДИР?!? Нищо лошо нямаше в репликата ми, просто коментирах. Демократично право е все пак.

Ще очаквам отговор от теб или от някой от модераторите на ДИР.

Е, оправих се, клонирах си MAC-a на рутера, той ми даде ново IP, та тъй се прави, малко усилия, ама става. (KNOWHOW ;-)