Дупки и некачествена работа по новия Дунав мост

Областният управител на Видин Кръстьо Спасов каза, че 4 месеца след пускането на Дунав мост 2 има проблеми по него с дупки и некачествено извършени работи. Какви ще бъдат пораженията след зимата, страх ме е да си помисля, заяви той.

Обратно в новината

Коментари - Дупки и некачествена работа по новия Дунав мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Моля не оправяйте дупката на моста. Тя е сертификат за качество в България и е запазена търговска марка на България. Моля уважавайте националните ценности и търговси марки на България. Оставете дупката !

И тези некадърници са внесли вот на недоверие на Министерството на регионалното развитие. Експертката Лиляна и ленторезачът ще критикуват "розовото костюмче", вместо да си скрият главата в пясък. Няма такива циници като тях.

Яааа, стига сте ревали бе. Елате да видите какъв стадион правя на бистришките тигрета в Бистрица. Отопление, дренажи, трибуни, вижте и кажете дали не е качествено. Стадиона е по важен, вие за един мост си изтъркахте клавиатурите да плюете.

Герберистите, дето са прости, ами са и яко некадърни. От друга страна са нагли и крадливи.

Боко: Абе, тоя Станишев само ходи и разваля, каквото АЗ съм построил.

Кой казва, че асфалта не се яде? Глупаците. Бизнеса яде всякакъв асфалт - от асфалт за дупки, до асфалт за магистрали. МНОГО Е ВКУСЕН!!! ЯДЕ СЕ ЗИМЕ И ЛЕТЕ - НОНСТОП!!!

...гузната съвест на Бойко Борисов не можела да спи по цели нощи ?!? Даже и асфалта се пропуква, също гузен... хахахаха

Определено не си прав, колега. Преди три години бях по работа в Либия и тамошните колеги ме изненадаха приятно, като ми показаха пътища, строени от български фирми преди почти 30 години. Не зная как са строени, но не бяха мръднали, въпреки адската жега. Доколкото разбрах впоследствие - строени са от Главболгарстрой. Тази фирма съществува и до днес, но защо не се допуска до такива проекти (като Дунав Мост 2) - отговорете си сами. Ако не можете - попитайте другаря Борисов.

Трагедия е да си оплюваш кадърните хора и в същото време да избираш очевидно крадливи балкански субекти да те управляват и пак да мърмориш. Всеки народ си заслужава съдбата. България в момента има умен и кадърен премиер. За жалост недолюбван от бившия субект и българи, които още му се водят по акъла! Е, хайде да поумнеем, поне малко!!!. Малка държава ама голяма простотия. И асфалта ни тиквен!!!

pobelial

браво Гюро с теб съм подкрепям премиера

БОКО-БОКЛУКОВИТЕ свинщини ...

Това са пословичните магистрали на Боко. "Усвоени" европари, препрани през мизерни фирми, близки до управляващите. Всичко почва да се руши, още преди да е открито, от некачествени материали и работа, но мутрата се бие в гърдите. Едиствената разлика с Тройната крадолиция е, че там европарите изтичаха към турски, строителни фирми, за същата, некачествена работа. При Боко се нагушиха не резаци и ДПС-ари, а бивши ДС феодали.

Ей тъпите комунисти дори и нещо да е готово ще го осерат. Поредния проруски саботаж.

...пусни си парното, брит'чед, че нещо си настинал и ти се е втечнил мозъкът...

Много заблуден народ има в нашата държава, не било "проблем", че Бойко бил мутра-конформисти, бандити "интелигенти" в бели якички, яхват вълната- днес сини, утре жълти..., за тях политиката е най-добрия бизнес..!!! А Бойко знае, че народа е продажен..."вие сте прости и аз съм прост". Да, ама ние вече на сме прости....

вече три пъти през моста. Жалка картинка. Трябваше и четвърти път да мина, но избрах да се върна през Сърбия. Тази гордост моста на Борисов и пътя от Монтана до Видин, ми скасяват живота само като се сетя по какъв път трябва да мина. мерси за големия ифраструктурен проект. Ако такъв мост се направи в Австрия или Германия, строителите директно ще отидат на съд, а най вероятно и в затвора. Но там не може да се случи, защото тази гордост просто няма да влеза вексплоатация. В България на третата година падат тунелите по Люлин, обаче това не било страшно, щото била само облицофка. Това го каза онова тунтурестото моме, на Тиквата любовницата.

са голямата гордост на ББ. С моста - ясно е какво става на третия месец. Дано залата е по-добре направена, че и там се хвалеше с големи икономии. А поне част от икономиите идват от орязаните й размери и етажност . Някой да е чул за лекоатлетическо състезание там? Няма и да чуе поради липсата на писта, защото мястото е малко. По проект имаше и подземен гараж - и той е изрязан. И т.н. Нали някой като среже лентичката трябва да отбележи специално колко пари е спестил на хората.

ЗАКОНОМЕРНОСТ!!!! Когато по време на управление на Министър Председател без гънки на мозъка се правят пътища,гънките се появяват по некачествения асВалт...........

чакам изявление на Борисов. Да видим какво ще измисли или пак ще се покрие...

не знам дали мисли оправдания или си има готово за всичко /Тройната коалиция/, ама пиарите му сигурно вече пара изпускат.

Абе, какво оправдание - той човека строи, вади лентички от джоловете си като фокусник, обаче, тази тройна коалиция и тоя Орешарски, само му развалят работата на човека. Ей, ще им се не знай....

Той се покри. Вчера и днес не е направил нито едно изявление пред микрофонодържачките. Дори по БНР не са споменали името му. Това е нещо нечувано. Но дори и даму тикнат микрофон предустата, ще го питат за предстоящия вот на недоверие, но не и за дупките по приоритетите му.

Излиза, че кога БСП показваха с какви некачествени материали се строи, всички герберисти скачаха, че било манипулации. А сега?!

Сега пак те виновни, че го открили такъв калпав, Рапона е невинен!

най-добре да направиме нов до него ....

Бойко да прави опозиционна политика от това е абсолютно нахалство, защото при него ситуацията е "кой ми с_а в гащите". Бойкооо, Бойко.... отвсякъде дупките ти избиват!!!

са ЕМБЛЕМА на цялото ГЕРБ-аджийско управление. Толкова могат, това правят. Нали най-важното за тях беше тържественото откриване и камерите, а че направеното щяло да се разруши веднага - много важно, друг да му бере грижата.

Лентата е резната- какво искат още тези комунисти,които пишат. Преди години кметът ББ направи за чудо и приказ Цар.шосе от Орлов мост нагоре и пак недоволни

Нарича се "цариградско море".

...в което море се появиха дунавски вълни още през първия месец след откриването...

ето кой си стой само у дома. Признай си го и си покажи лицето. Стига писа без ник.

Вълните по Цар. шосе по проект ли бяха или така излезе?

Анелия

Защо се заяждате сега с някакви си вълни? Човекът казва "за чудо и приказ"! Значи вълните може да са своего рода иновации... :)

Нормално, нали е строено за да изкара до изборите. Я как сте се разглезили, здрав мост им се приискал!

на ББ и Лилето! Единственото, което правеха са маистрали и ето колко са читави. Как няма да се появяват дупки на третия месец като вместо нужните като количество и качество материали е слагано по-малко и то от най-евтиното. "Спестените милиони" се прибират, естествено, от боса и експертката.

мостовете на бай Тошо 40 г. кретата а тук говорим за 4 месеца. Бойко срам си срам огромен за България. Ти гради България 3.5 г. и тя се разпада от самосебе си след теб. Срам и позор. Срам. Един ден в учебниците по истрия ще пише, че БСП е открил моста както и Тракия. Борисов си знае качеството и за това не присъства на тези откривания. Срам огромен. Борисов тегли си скалпа сам. Чакам с нетърпение писаниците му в фб по този повод.

ударниците ББ и Лилето имат обяснение-Орешарски е виновен и за забавянето на 3-ти лот на Струма,съботира сроковете,като не дава пари за довършвенето.

Дунав мост, много е добре. На моста дупка още по-добре. Чака-рака-де!

Да, да, спестили са от "качествения" материал, откраднали са парите, а си ръкопляскат и дуят, че нещо са направили. Така е с всичко, дето е минал герберски крак.

Нали там започна Станишев

от албанския асфалт е ;)

РАБОТА НА БОЙКО Е ТАКАВА-МНОГО ПРЪСНАТИ ПАРИ НА ВЯТЪРА И МНОГО ПРИКАЗКИ,НИЩО ДРУГО.

Аха, имаме смяна на политиката: Вместо бързо свършено ще се строи бавно или никак. По-добре е за качеството.

и много много пресконференции и интервюта

А, не парите не са пръснати - откраднати са от Бойко. Той нали затова цял мандат строи - оттам най-сладко се краде.

тези дупки? Не си ли даваме сметка, че се появиха още преди мостът да е натоварен с трафик? Нали след година-две ще падне! ББ да ходи да го поправя, нали го проверява 10 пъти. И с магистралите е така. Удари тъпана, че ги строи лично, а после ги заряза други да си трошат колите и главите с ремонта на току-що построеното Той нали си прибра парите от комисионните - нека му у зле. А будалите да пишат каквото искат.

А другарите какво са дремали, та не са проверили качеството на асфалта преди пускането на моста на 14.06.? На другарите все някой друг им е виновен за несвършената от тях работа!

Нали Милка Гечева, вече бивш шеф на ДНСК подписа Акт 16?

Тиквинико, "другарите" предупредиха за магистрала Тракия и за другите обекти, ама нали при гербавите при кратуни всичко е "най-хубавото" и никой до сега не го е правил така - с една гънка в главата - каюкво да се очаква?!? Хубава работа ама ГЕРБЕРСКА!

Виж, ББ искаше да реже лентички, а после друг да му мисли! Изкара се, че сам е строил всичко в България! Това са признаци на сериозни личностни проблеми и отклонения! За него, а и за всички нас е по-добре да стои далеч от власта.

Vidin ( нерегистриран ) 15.10.2013 11:11 Хахахах дупката е била умишлено изровена. Сега казаха по радио Видин. Нямало как да зейне за няколко дни и да не я видят. Моста всеки ден се обхожда!

къф е тоа мос без камери?

Мостът е открит на 14.06.13 г. - построен е по времето на ГЕРБ, а новата власт е прерязала лентата! Т.е. окончателните дейности по проверка на качеството на асфалтовото покритие преди пускането на съоръжението би трябвало да се осъществи от сега управляващите и не е направено като хората! И за 5 пари работа не можете да свършите, другари...

Боко: Аз съм идиот, а вие защо не ме спряхте?

Разбирам да крадеш от магистрали, това си е стара прабългарска традиция, но ако падне моста на Тиквун ще му се стъжни! Бива лакомия, ама...

Дори с цената на гражданска война другаря Борисов държи да се върне на власт именно за да не лъснат злоупотребите в чистия им вид! Започвам да си мисля,че много от криминалните събития са инспирирани и инициирани именно от него за да дестабилизират още повече държавата! Борисов е разрушител! Такъв човек няма място в управлението на държавата!

Бетонните отломки паднаха на жп линията, която преминава отдолу.??!! Това може би се отнася за моста при Русе-Гюргево.При видин -Калафат ж.п. линията е УСПОРЕДНА на шосейния път. Първо проверете и после пишете.

пък снимката "гьотере" си е от "Дунав мост 2"! Старият мост няма "въжа" ще знайш!

Всичко построено по време на царуването на мутрите от Герб е такова ...... То не става само с рязане на лентички и биене в гърдите а резултатите са вече на лице. Бойко Борисов стана милиардер и голяма част от "фирмите" строители станаха наимоверно богати за сметка на изстрадалия ни Народ. Престъпници

"...Бетонните отломки паднаха на жп линията, която преминава отдолу. Отворът временно бе запълнен с циментов разтвор вместо с асфалт..." ТОВА БЕШЕ ЗА "МОСТА НА ДРУЖБАТА" ПРИ РУСЕ. Много тъпа манипулация.

НЕ Е ТЪПА МАНИПУЛАЦИЯ! Кога е строен моста в Русе и кога при Видин, колко транспортни средства са минали по единия и колко при другия и тогава ми кажи кой е по- добре направен и кой МАНИПУЛИРА?

Гарабед и Киркор продават кебапчета, на скара. Пред сергията на Гарабед все опашка, пред Киркор няма никой. Киркор, срам не срам, отива при Гарабед и пита: -Гарабед, ти как ги правиш тези кебапчета, че вървят толкова? -50% кайма, 50% лайна... Киркор възкликнал: -Ти и кайма ли слагаш? Та Бойко възкликнал: -Ама те и цимент и асфалт ли слагат при строенето на моста?

Отговорът на Бойко пункт по пункт: 1. Не е вярно! 2. Фирмите- подизполнители са виновни /че още не съм им платил нищо- няма да казвам, нищо, че хората навзеха заеми в банките/ 3. Сами сте глупаци всичките! 4. А вие къде бяхте, когато гледахте, че крада до прилошаване?!

Дупките в моста са директна връзка на сухопътния с речния транспорт!

Вие сигурни ли сте, че няма дефекти по носещата конструкция?

Хахахах дупката е била умишлено изровена. Сега казаха по радио Видин. Нямало как да зейне за няколко дни и да не я видят. Моста всеки ден се обхожда!

Най тъжното е,че все още има кухи лейки като теб,хората са ти написали,ремонтите се извършват за сметка на изпълнителя!Така,че се успокой,ти няма да плащаш!

Нали! Вече си е платил неколкократно надутата цена заради рушвети и кражби!

Дру`ари не мой да се плашите това е дело на Видинския и ломски партизански отряди . Целта е да се попречи на нашите сирийски дру`аре да напускат страната, за да се влеят в редиците на наще крепители от ДПС

Кой отреза лентата? да го резнат сега него (Уринарски)!

Станишев я изкопа, че щеше удар да получи.

Какви ли здрави комисионни са играли тук. Спестеното от мат'рияли сега се излива за протестъри и дудуци.

Ко? Не!

ОЛАФ знаят ли или още Ники Дудука не им е съобщил?

Гербериата неправилно и прибързано се изказва по темата. Вождът още не е произнесъл великата си мисла!Така да се каже, насоката още не е дадена...