ДСБ, Да, България и Зелените вече са ”Демократична България”

ДСБ, "Да, България“ и "Зелените“ подписаха коалиционно споразумение и обявиха официално новия съюз "Демократична България“.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ, Да, България и Зелените вече са ”Демократична България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един опит куклите на конци на олигарха Иво Прокопиев да бъдат набутани в парламента. Убеден съм, че и този път няма да минат границата от 4% и ще гледат пленарната зала през крив макарон.

Тези не разбраха, че без другите малки десни партии нямат шанс. Поне да съберат 10-15 % и оттам да надграждат. Ама те не искат СДС, не искат ДБГ, не искат ССД, не искат НДСВ и т.н . Е няма да стане...

Сега вече станаха един файтон хора.

Изгонете чекистите от организацията ,ако има такива !

едно време имаше такъв виц - На поредното партийно събрание било решено Главна дирекция "Желтък" и Управление "Белтък" да се обединят в Консорциум "Големи яйца"

Унищожителите на СДС говорят за обединение.

Добре сме си СДС-то бе! Ще се обединяваме с на Валерката НФСБ-то. И ти ще ни подкрепиш нали? Ще държим заедно шлифера на Баце!

Само под тези и новините за Цацаров може да видите истинското лице на парламентарния картел. Тук са обединени БСП, ГЕРБ, ПФ, ДПС.... Забравили войните си и непреодолимите различия... плюят на "комунисти" ,"ДС", "крадци"... сякаш пишат за собствените си партийни образувания....

ГЕРБСП-арските тролове са изписали 214 коментара за уж маргиналната нова коалиция, която нямала и 10 поддръжници. Нещо ви боцка ли, тролчета? Или по нареждане от КОЙ сте тука?

От трима умрели искат да съшият един полужив!

Комсомолски активисти, номенклатурчици, агенти на ДС, предатели, обикновени разбойници и крадци си направили нова партия. С пари на Сорос.

НОВ БЪРДАК СЪС СТАРИ КУ.ВИ!! . ТОВА СТЕ ВИЕ!!

Зелените да се определят като политическа формация и да спрат да заблуждават хората и Европа (откъдето смучат пари), че са загрижени за екологията.

мислят че хора като Иванов-Бойкикев, Кънев и др.п. могат да спечелят гласовете на истинските проевропейски избиратели ???

Само като видях името Албена Симеонова и се отказах да търся каквото и да е добро в новата партийка. Ето коя е Албена: link

ГОСПОД да пази България. Амин.

О, българино, не мисли, че милеят за демокрацията - за кокала, сладкия кокал ги накара да се обединят...

И тия са кукли на конци на Сорос. Уж прависти, пък за ИК - без да се замислят за последствията, без да изслушат какво мислят хората. Как ще излезе България от демографска криза с тях?

Адмирации за демократичното обединение ! Адмирации също така за намерението - то да излезе от сянката на вечно опозиционен субект и да влезе в образа на управленска алтернатива на досегашното управление ! Да му пожелаем на добър час ! Съединението прави силата, но когато бъде извършено умно. А умният човек се учи от грешките си и никога не ги повтаря. Този филм с няколко "съпредседатели" вече го гледахме и финалът му беше просто жалък. Ако искаме филмът да не се повтори, новото обединение следва да приеме устав, изискващ избиране на общ надпартиен лидер с делегирани представителни и силни

Трябва да мобилизират и поведат като Слави, който се опитва да привлече необременени, образовани и интелигентни българи от цял свят

Да, България го направи още миналата година. Като изключим 2-3ма всички други в тази партия са все хора, професионалисти, които не са се занимавали с политика преди.

Приказката за новия бардак и старите курви с пълна сила. Свестни млади хора трябват за тези неща, ченгета и комундета никой вече не иска.

Няма да е особено голяма загуба за обществото,ако сегашните паднат!

Политически кръжец "Гладен стой". Събрали се Инчхай джобния генерал и Христаки рИформата, мислили, мислили и включили и люспите Рамадан Кънева и Маратон Димитров. Айде, тичайте към урните, кой не скача е шумкар.

Няколко пъти мамеха избирателите си. Какво ли ще измислят сега, за да прилъжат гласоподаватели? С анти Бойко вече няма да мине. Ако е с Бойко, тогава няма нужда да гласуваме за обединени сини, след като можем направо да си го изберем.

Обединяват се, разединяват се. Интересен политически живот. Кипи трескава дейност. Не им е скучно

Гномът на снимката се напъва да порасне,но не му се получава. Има ли още от 80-те процента,които да му вярват?

А ТИКВАТА е голяма и има акъл море и глава шамандура.

Това са на Иво Прокопиев партиите, с които да точи държавни средства, а знаем, че той кадрува в правителствата от доста години.

Зелените се оказаха сини

Демократична Българияс тези "демократи" , по скоро ще прилича на Демонична България. 80% състава им е от БКП,и агенти на Дс- комунисти 4 то поколение до мозъка на костите, а се наричат днес "демократи", това е Позор за нас гражданите!

Няма агенти от ДС в редиците а ако се окаже че има се махат. Не лъжи, мурзилке.

бивши членове на БКП или наследници на функционери и членове на БКП? Май не си много сигурен.

Та като са говорили за корупционния модел за разграбването на държавата да бяха поканили Иван Костов да ги "светне" по този въпрос !!!!

Да живеят всички СеДеСета по земните кълбета.Липсва ви Пешо коня и картинката е пълна.

ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ!

Къдя Костов ? Липсва ми таз хубава муцунка ? Рамадан Кънев също много ми липсваше тези дни??? Надигнаха се от небитието, гладни, жадни сенките на псевдо демократите и се материализираха в ибрикчии на някои тесни кръгове... Цирка започва, купувайте билети, че зелените са се наредили за .....ети ;)

Джебчиите пак се събуждат! Гладни, мръсни, далече от държавната цица! Ако пак попаднат във властта това ще е края на България..

Зелените са крайно леви! Какво правят при дясна партия????

Изгладняха.

Но трябваше да привлекат и СДС, а не да го субституиращо със зелените! Това е груба грешка и ще им изиграе лоша шега- зелените нямат място там и само ще ги компрометират

Щом рускити кавали са против тях значи нема да ги бъди. У България за да успееш квото и да е требе да си руски кавалин

Може и троянско магаре

Демократична България! Под въпрос е децата ми дали някога ще я видят, но внуците ми може и да имат този шанс. Успех! Имате шанс да се борите за гласовете на 20% от българите.

Това не е никаква новина. Когато влязат в НС, тогава ще бъде новина. Грандиозно чакане ще падне.

Божее, на снимките каква сбирщина от предатели и хомосексуалисти, почти всички соросоидно гушени патки! Напълно провалени същества, родоотстъпници и антибългари! И от тая банда искат да управляват България. - Та тя и сега не е държава, разпердушинина от ОПГ ГРОБ, ама тогава съвсем ще бъде подарена на чифутите и дьонметата! Българските царе се обръщат с гняв и рев в гробовете си! Не виждам нормални хора и сили, които могат достойно да се назоват български политици и управленци. Все нищожества и продажници напират за власт, все грозилища с жабешки очи и гниди!

Много от далече изригвате, чак от Сибир. За сметка на това с богат речник: предатели, хомосесуалисти, провалени същества, родоотстъпници и т.н. Забравили сте обаче най-тежката традиционна обида на червените - бивши комунисти! А красавеца ви Пеефски ... въобще не е грозилище, изящен и фин.

ГейМерриКа, фак ю, фагътс!

Със стари ку.... нов бърдак не става

Най-вероятно ти си от старите к....и и затова никой не те кани. Като списъкът със старите к....и в тоя форум, е много дълъг.

Орел Рак и Щука. Все крадци от сой!

Сетих се за един лаф от 90те: Да живеят всички СДСта по всички земни кълбета. А тогава бяха само 3-4. Сега се нароиха. Вече спрях да ги броя.

А сега е време Тиквата да почерпи. С тая ферментирала опозиция ще управлява със сигурност докато има евросубсидии. Като ги спрат ще каже , че се е уморил и ще се оттегли да харчи накраденото, а вие лумпени ще продължите да чакате "някой свестен" да ви оправи.

Е, браво! Вече станахте два пайтона хора! Ще ли да съм жив, че да станете 100 човека?

известни демократи -дипломати, генерали , комунисти и т.н.