Арестуваха братя за взривовете пред офиси на ДСБ и РЗС

Двама братя са задържани за взривовете на 19 юли пред партийни офиси в София, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. В официалното съобщение на МВР обаче се съобщава, че те са задържани за един взрив.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха братя за взривовете пред офиси на ДСБ и РЗС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще им съобщят имената. МВР сега си прави PR и след няколко дни ще ги пусне.

Никой не казва какви са им имената. просто са задържани двама. Дори и инициалите им няма. Не мисля, че са хванали правилните хора.

а защо на хулиганите не им са дадени целите имена? а и после какво?.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БРАВО НАМЕРИХА НЯКОИ ДА СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ БРАВО ШЛИФЕР :))))))))))))))

Янето да се изяде от яд.Костов поиска за 24 часа да му разкрият атентатора и виж има ефект.А Янето понеже ги знае кои са не му трябва да му ги откриват.Той си ги знае

откриха двама криминално проявени.ще ги обработят да си признаят и ще регистрират 100 % откриваемост после браво на цвеко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

двамата братя жне и иван *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За "главен комисар" Иван Костов от С-ДеСе случайат бе ясен! След задълбочен анализ в рамките на 3 секунди "главен комисар" Иван Костов заключи, че извършителя е неизвестен, НО поръчителя е със сигурност ГЕРБ?!

Ми нащо МВР действа досущ като по-големия мирикански брат. Намира "атентатора" пък не търси мотивите и главния поръчител?

Писах си нов ник, че на някой много му харесва да е Гого, та аз съм "Гого, дето знае много". И ето, повече от мен знаят Николай Кокинов, Цветан Цветанов и Бойко Борисов. За жалост не казват истината, а само измислят! Ще чакам 24 часа и ще кажа, кой сложи взривовете пред РЗС и ДСБ! Ако не, пак ще си съм само Гого!

ХВАНАЛ СИ К...А МИ ЯНКО СИ ХВАНАЛ!

Хахха.... ЦвъЦвъ, да не се изцвъкаш и тук както на случая с убитото момиче. Наклевети един човек за убиец и няколко дни по-късно го пуснаха като невинен. А ти го очерни, та ся с години да не може да си изчисти името. Голям си киртак бе.... аре махай се от там. Не заслужаваш мястото което заемаш. Вземи и Боко Тиквата с теб като си ходиш.

Тук пишете едно,там в темата пишете друго. Що за ку*венски извъртания. Там кълнете прокурора,че не го обвинил за убийство,а тук пишете обратното. Няква съвест или срам да имате случайно?

Нали Боко разправяше, че ДСБ се били самовзривили? Ква стана пак???

А ДСБ какво са, кучета, котки, овце?

АМА ТО ТОВА Е ШЛАГЕРА НА ГОДИНАТА! МАНТРАТА Е "НЕ СА ТЕ"! ВЕЧЕ НАУЧИХ РЕПЕРТОАРА ВИ НАИЗУСТ. НЕ СА ТЕ! СЛЕДВА АРЕСТ ЗА 24 ЧАСА,АДВОКАТА МАРКОВСКИ И ОСВОБОЖДАВАНЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА СИНЯ ПЪПКА. ВЕЧЕ НАИЗУСТ ГО НАУЧИХ. ВЗЕ ДА СТАВА МАЛКО СКУЧНО. ПОВТАРЯ СЕ ДО БЕЗКРАЙНОСТ.

Представете си че бяха 3-ма братя и единия е задържан за дребно хулиганство къде трябваше да гръмне третия???Какви очевидци, какви свидетели само дето не разбирам се появиха от среднощните доби.

или не правилно са ги задържали Криминалният контигент следва да бъде мачкан а не толериран като по времето на БСП Това е пътят Дргото е мафия Яне, Костов и Гоце

Когато на човек му липсва пипе повтаря като папагал...

Тоя стана луда гъба

Моралният вдъхновител на взривовете е БСП,а физическият извършител е Яне Янев!

ориентирай се - не е така

По последни данни, моралният вдъхновител на взривовете е цеци,а физическият извършител е волен.

АЙРЕ МОЛЯ ВИ СЕ !!! ЦИРК КАКВО СТАНА С ТОЗИ ДЕТО УЖ БЕ В БАНКАТА ТА ДА Я ОБИРА ?! НА ЕКРАН ИЗГЛЕЖДАШЕ ЕДИН А НА ДРУГО МЯСТО ДРУГ ?!?!?! ДО ИЗБОРИ ЩЕ ГИ ИЗЛОВЯТ СИЧКИ ЖАЛКО ЖАЛКО ЗА КРАСИВАТА НИ СТРАНА.

Значи единият брат сложил взрива пред ДСБ, а другият пред РЗС така ли бе Цецко е станала заверата?

Цецко се оправи със случая с убитото момиче и сега вече се изявява като разкривач на 1 взрив

Криминални, криминални, ама не нападат офиса на Атака и ГЕРБ?!?!? Цецко-о-о, да не ме пращаш за зелен хайвер, бе баби?

които са взривили двете централи , като чета портрета им ЗНАЧИ СА ОТ АТАКА. Което би потвърдило първоначалните ми подозрения.