Коментари - ДСБ предлага Варна да проведе референдум за ”Южен поток” | dnes.dir.bg
назад

ДСБ предлага Варна да проведе референдум за ”Южен поток”

Ръководството на ДСБ е взело решение за организиране на местен референдум във Варна за преминаването на газопровода “Южен поток“ през територията на общината.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ предлага Варна да проведе референдум за ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който всъщност е никой си за варненци,защото местното население трябва да реши дали да прави компромис със здравето си парите си,защото тътенът и вибрациите тресат и активизират варненските ,а не софииските или други свлачища, а дали поколения напред ще плащат амортизирани ....безумия,....ще проличи има ли смисъл от тази държава.....

ПО-ДОБРЕ ПРЕДЛОЖИ РЕШЕНИЕ ЗА СОФИЙСКИЯ БОКЛУК. КАКЪВ ЮРИСТ СИ НЕ ЗНАМ,НО ЩОМ СИ СЕ ЗАХВАЛ С ПОЛИТИКА НЕ СТАВАШ МОЙ ЧОРАП.

Южен поток не е на Варна, дори да минава от там. Даже гледах наскоро сръбския президент да говори за него. И други държави зависят от нас. А за газ, от къде другаде да взимаме, ако не от Русия? Чисто икономически в момента тя е естествения източник.

Радане, юрист човек си! Ами ако трасето минава през държавна собственост, де вреш Общината и Общинският съвет?

откадето и да минава,не му е мястото през паша дере.никои не е питал гражданите,подписаха договора при управлението на борисов и освен ,че е неизгоден е непосредствено до града,което е опасно.руския интерес и този на батков,не ни интересува,а само на града и после общодържавния.всеки договор може да се предоговори

Тук съм съгласен! Не трябва да минава от там. До 12 : Така е, имам предвид техническото изпълнение на проекта. Но наистина не му е мястото на Паша дере!

общинския съвет гласува референдумите бе човек!

Политиците се надцакват,а всичко върви на автопилот.Ей,стегнете се,че всички сте за съд.

Поредната тъпня родена от мъртвата утроба на Реформаторския Франкенщайн. Не може един град да решава съдбата на проект от национално значение, не става въпрос за канализацията на града! Рамадане, тъп си беше, тъп и ще си останеш!

Не се свършихте, долнопробните продажници,е-е-й!?И все по-продажни ставате!?Ба' си нещастниците!?

Пак искат да ублажат ръчичка. Боклуци къде бяхте досега. При подписан договор кой ще плаща после. Вие сте добре да му мисли народа. Нестига, че ще плащаме за Белене, а сега и за Южен поток. Вие сте добре взели сте си вашето. Народа да му мисли!

Референдум само за ЕС и НАТО!!!И ако резултатът е -искаме да останем ,да се прави докато резултатът се смени. По руските проекти-никакви референдуми!! Каквото каже Путин-това...

ДеСе и Бе - се простотия!

Сменявайте го тоя на снимката овреме! Впечатляващо лош политически усет + нулева ангажираност към реалните проблеми на хората. Още не е нясно със себе си - политик ли иска да играе, на интелектуалец ли да се прави.

Подкрепям решението за референдума, без да подкрепям ДСБ.

Тези са против всичко. Изтънчени лицемери и егоисти. В техните среди няма нито един предприемач, който да произвежда, да съзидава, да осигурява работни места. Не стават да ръководят бакалница, камо ли държавата.

Явно не си наясно за какво става въпрос,за какво унищожаване на северното черноморие разбирай и курорти става въпрос,отделно че всички пари отиват при руснаците.

За какви курорти сънуваш на Паша дере. Там освен дива природа и малки вили покрай Галата нищо няма. Някакви побъркани природозащитници и нюдисти решили да играят по нервите на енергийните комапании, защото им развалили рахатлъка.

Абсолютно вярно ! Съществуват основно,за да дебнат Русия да не реализира проект,та бил той дори и от полза и за нас.Дори похвалните им коментари,които сами си списват от няколко човека са некадърно скроени,лишени от всякаква логика и прагматизам.Логическите им съждения се свеждат до думи,като : Комунизъм,Олигархия,Руски мужици и т.н.Така нареченият им политически елит се издържа от получаването на персонални чекове от фондации от САЩ.Жалка картинка.

Да има също така референдуми за НАТО и ЕС .Да има и за тец Марица,който да се отнеме на американската фирма,която продава скъп ток.

Естествено , че България ще бъде прецакана от Руските братски Олигарси.

ЗА референдум.

българия не иска да плаща за руско-комунистическите боклуци

трябва да има политически словесни еквилибристики по този въпрос.ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН е този референдум!

Аз ако бях на мястото на Пртних, ако Уринарски не ми подпише за автобусите веднага правя референдум и айде бегай

Референдум само за варненци Варна що си мисля че е на цяла България Южен поток също ДСБ да си ееее майката

кои са тези, я на бунището на историята, "приватизатори и ликвидатори".