ДСБ с остра реакция срещу номинацията на Бокова

ДСБ излезе с позиция относно кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ с остра реакция срещу номинацията на Бокова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, и какво като е номенклатура.Правете разлика между кадърен и некадърен.Нимо вече 30 години не виждаме новата номенклатура, която за съжаление уби България.А както ругаете комунистите не зная защо не виждате каква промишленост се изгради в страната след 9.09.1944 г., която новата СДС-номенклатура я разпродаде чрез безконтролна приватизация.Тя уби България.

И каква е тази промишленост??? Ега си плановите глупости и извращения, ужас и тъпота цареше в тези заводи, нагласяне, връзкарство, липса на качество и всяка година глад и търсене на резервни части за ВСИЧКО....

Не си много умен и не си 49 , а 69 като Раданчо. Поне научи малко историческите фактии много здраве на баба ти

Ирина Бокова е подходящия кандидат !Желая и успех!А некадърниците и алчните за власт седесари по-добре да замълчат !

Още по-добре да вземат да се гръмнат сами нещастниците мръсни

Кой? Аз ли ?

злобното слугинче

Нека шепичката около Рада да предложи кандидатура.Но освен жалки кариеристчета,такива от третия пол и световно неизвестни нещастници нямат други.Затова да си затварят плювалниците и да си траят.

В Бъгария винаги сме били ОРЕЛ, РАК и ЩУКА,затова е дереджето ни е такова.Спомнете си какво казва за племето бълХарско П.Р. Славейков предиоколо 150 г.

Неадекватен както винаги.

Раданчо и да протестирате и да не протестирате,няма как да предложат Кристалина Георгиева ,защото според любимите Ви амвриканци тя няма шанс да бъде избрана.

Преди да я номинират нашите, Бокова бе вече номинирана от няколко латино-американски държави и това бе съобщено по Дойче Веле още преди десетина дни! Такова съобщение имаше и в английският печат, като се подчертаваше, че българското забавяне може да е решаващо за пропускането на исторически шанс - наш да е Генералният секретар на ООН.

Изреди всички сегашни политици-"демократи" и ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ ТЕ СА ЗАМЕСЕНИ ОТ ТЕСТОТО НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "КОМУНИЗЪМ", какъвто в България не е имало. ПОЧНИ ОТ ТИКВОТО И ПИНОКЬОТО! .]

Без да съм медик, смятам че ОБРАТНА ЗАХАПКА има тясна връзка с ОБЪРКАНОТО МИСЛЕНЕ! Това означава, че е достатъчно да погледнеш само един човек (политик), за да си наясно какво може да очакваш от него! Очевидно вътрешната гнусота е и външна! Кънев, СПРИ ДА СЕ ФАНТАЗИРАШ!

Обратна е не само захапката му ...

А защо не критикуваха избирането на Кристалина (Сталинка), на Лилето Павлова, на Плевналиев, на Румяна Бъчварова, Меглена Кунева-Пръмова и др. такива издънки на комунистически семейства.

ДСБ са най-големите КРАДЦИ-- Начело с "белия" Иван Костов!!!!! В ДСБ членуват гейове и продажници на България!!!!

Малоумници от Д(олу)С(свободна)Б(България). Омразата ви към България така и блика от всяка пора на вонящия ви организъм.

завиждал на Бокова! Боже мили, каква глупост! Завижда се на човек, който превъзхожда другите. Тя е за съжаление, не защото е родена в комун. с-во с подчертанни антихуманни проявви, а защото не й стигна кураж да се разграничи от рода си и продължава да служи на Р. империя. Тя е един от гладиаторите на р.комунизъм, целенасочено добре образована, за да шевства по света и да убеждава, че комунизмът, една от двете обществено-политически чуми на света през ХХ в., и Москва не са най лошото нещо на света. Като представител на ЮНЕСКО има добри изяви, защото там проблемите са от предимно хуманен тип, но не посмя да осъди руската агресия в Украйна, р. бомбандировки над противниците на Асад в Сирия. За Б-я тя не е направила нищо.Можеше поне от кумова срама да се обяви за нормални цени на р. газ, да реагира остро на изнасилванията на бълг. старици, да осъди гневно Костинбродската превратаджийка, да осъди ислямизацията. Тя е руска кандидатура, но не и българска! Г-н Кънев греши, че ББ е изнудван от гл. резидент на Р.империя в Б-я. ББ е част от проруската пасмина. ББ е малообразован, но външн. мин. можеше да не се съгласи с предложението. Трепери човечецът за мин. си кресло. Позор! Самото номиниране на Б-ва е цинизъм и мародерство, водевил над гробовете на милионите жертви на комунизма. Дий, Българиьо, дий, че зад тебе е мръсният р.ботуш на радикализиращия се Гоце!

Странни размисли?! Бихте ли обяснили какво общо има ЮНЕСКО с цените на руския газ, с "Костинбродската превратаджийка", с нашите вътрешни ежби, битови престъплени', русофили, русофоби и т.н. Май не сте схванал що е то ЮНЕСКО и каква е ролята на нейния ръководител? А може би Никиту Младенофф е по-подходяща кандидатура, а? Била "руска" кандидатура? Ами обяснете защо! Нима французите са русофили, че я наградиха с "Почетния легион"? Или пък американците, които я приемат като ръководител на организацията и гласуват за нея вече ДВА пъти? Като пишете такива неща, замаян от пещерен антикомунизъм, поне си отворете очите и се поинтересувайте коя е Бокова и как е избрана за мястото, което заема и дори, забележете, ДВА пъти!

Не са странни размислите на човечеца - в тях прозира неистовото желание, все някой друг, извън него, да е виновен за собствените му неуспехи, некадърност и морална и нравствена корумпираност. Това е характерна черта за цялата "плеяда" пишман - политици, които всичко оправдават с "комунистическата номенклатура", "агентите на ДС", "мафията", "руснаците", "лошия мат'рял", "съдебната система", "държавната администрация" и с какво ли не още - само и само те да се изкарат "невинни, знаещи, можещи, морални и етични"...

Един файтон геьове казали нещо ? Кой ви бръсне за слива бе ДСБ ?

Бокова няма от какво да се срамува !

Знаете ли , защо е цялото това неистово квичене на соросоидите и другите антибългари като Рада? Защото г-жа Бокова има всички шансове да бъде избрана на най-високия международен пост. А тази мисъл причинява неистова болка на Радките, макар и да би трябвало да са навикнали на болка поради някои свои особености. САЩ и Великобритания нямат никакви основания да не подкрепят г-жа Бокова. Тя е кандидат на една съюзническа за тях държава, кандидат притежаващ необходимия опит и авторитет. И на Радките може и да им изглежда напълно невероятно, но мога да се обзаложа, че г-жа Бокова има повече приятели от тях в САЩ. Естествено има и сили и кръгове, които се противопоставят на нейната кандидатура. Те се опитаха да я спрат посредством своите проксита у нас, но уцелиха греда. Ето, защо рИвЪт Радките, като мома за у..

...каза моралният стожер на дясното у нас, Рада Дълбоката.

Очеизвадно е, че повечето от коментиращите тук и понятие си нямат от ситуацията в ООН. Даже има някои, които не знаят, че ЮНЕСКО е част от ООН. Засега ситуацията е, че според Економист, The World (UK), UN Dispatch (USA), Diplomaticourier и още много други наблюдаващи процеса, Бокова убедително води на всички останали кандидати при оценката й по 15 основни критерия и изглежда е единственият кандидат, който е приемлив и за САЩ, и за Русия... За разлика от Кр.Георгиева, която е абсолютно неприемлива за Москва и поради това, нейната кандидатура отпадна. А Радан и сие, могат да говорят каквото си искат - тях никой не ги познава и признава на запад от Драгоман и на изток от Бургас. В международно отношение (подобно на ситуацията и в България) те са никои...

Радан завижда на Бокова, на Кунева, на Георгиева, на Нейнски - чисто по женски им завижда! :)

Якооо!

Бокова е срам за Б--я. Гоцето също. Та те са антибългари.

Комунистическата щерка Бокова няма да стъпи в ООН, затвор за комунистическите престъпници.

Че тя там работи бе говедо! ЮНЕСКО е част от ООН .

Не сте на нивото на Бокова !Успех !

Само един предадел на България може да прави подобни изявления.Това човече дава ли си сметка колко ниско стои и с какво пренебрежение го гледат хората.Писна ни от подобни боклуци.

Предателство е да продадеш България на СССР, а после на турците. Не е предателство наследничка на сатрап и корумпирана настояща председателка на ЮНЕСКО да не бъде одобрена за голям пост. Хората на запад не знаят какво означава урод. Ние обаче знаем. Надявам се Борисво добре да е преценил невъзможността да бъде сложена на тази позиция, когато е дал "подкрепата" си за нея. Дано да е само плитическа поза! Не си представям по-голям срам за България от това една представителка на калсата на убийците да застане на позиция в ООН. Наистина би било позор, само от хипотезата ми се повръща честно казано. Понеже чистим комунистическите лайна мръсни, не е подходящо да сложим на витрината едно такова.

Пий си хапчетата бе дебил! Или се метни от някой мост поне да не осираш планетата с жалкото си съществуване.

...бих била доволна ,ако Бокова бъде избрана !

ДСБ на моя учител по политикономия на социализма ли е? Спомням си бат Ваньо от чудесните му лекции и от женския пазар, където продаваше срещу комисионни за една фондация, чушки, домати и предприятия за левче. Нищо не остана от тях, изчезнаха от сергиите. Левчетата на фондацията и дъщеричката в КТБ.

ДСБ за власт и постове целува на комуниста Борисов оная работа.На власт са благодарение пак на ония комунисти Първанов,Руменчо и др.

Радка е много ДЪЛБОКО възмутена.

Комунисти,комсомолци да построим капитализъма тъй както построихме социализъма начело с другаря путин,най богатия комунистокапиталист с партиен билет!Пък бедните да го духат,както преди!

А дисидентът плевнелиев дали изока нещо по въпроса?

Това ДСБ са голяма работа, една тоалетна хора, а каква воня.

Ами разбира се, че е вредна.Бокова е типичен пример на червената буржоазия.Живее на Запад, ползва всички блага на "гнилия капитализъм" и същевременно много обича социализЪма и комунизъмА и СССР.

ДСБ е една изключително вредна за България партия. Видиш ли какъв бил проблемът - че била подкрепяна от Русия???? А ако е подкрепяна от Англия - държавата навредила ни толкова много в исторически план? - тогава нямаше да има проблем, нали?

За България вредни са комунистите, националните предатели на нашата родина

Че те всички са с произход - БКП. И Костов, и Борисов и т.н. Нали така се говори, че си пазят и партийните книжки.

Десебар=антибългарин!

Кои сте вие? Колко българи представлявате? Кой ви е виждал задните мисли?

иван костов беще асистент в катедра Политическа икономия ,пък после като реформатор и идеолог на прехода ,се разгърна , хората го подкрепиха , защо да не приемем и бокова , както приемаме различните между нас . българите са толерантен народ

За да си припомните какви вреди нанесе Костов гледайте в ЮТУБ " България която загубихме"

При положение, че Бокова толкова време живее в САЩ, има известна вероятност да е станала човек. С каквито се събереш, такъв ставаш.

Централата на ЮНЕСКО Е В ПАРИЖ , А НЕ В нНЮ ЙОРК

Искате съгласие за тази кандидатура, а натрапихте Кунева за министър с 90 процента неодобрение. Това се казва принципна позиция, даааа.

я натрапи?

Това е единствения разумен ход на ДСБ от основаването до сега!

Поредният е! За който има глава на раменете си и следи политиката обективно (или поне се опитва).

В тази партийка сбор от предатели ,майцепродавци ,алчни до лудост нищожества няма нито един с свое мнение ,те са едни изпълнители на чужда воля...отврат

Само като си помисля, че на последните избори за малко да гласувам за тези идиоти, поради липсата на ясно изразена дясно-консервативна алтернатива, необвързана със САЩ и техните васали...

Как ще гласуваш за тях като си си бил винаги мурзилка.

За Рада - Дълбоката, гласуват кални гейзери като теб.

аз пък се гордея ,че такива като тебе не гласуват за ДСБ. Все пак тази партия се отличава от останалите с това ,че там има разумни и интелигентни хора.

Къде са тези умни и нормални хора в синята сган,че не ги виждаме? Да не са невидими? Толкова да са заблудени психодесните пък....

Ще акцептирам реакцията на ДСБ, ако бяха направили и най-малките усилия в тази посока!! Както Христо Иванов НЕ успя да убеди качествено депутатите в каузата на реформаторите за промени в конституцията, така и ДСБ и в частност Радан не направиха НИЩО за предлагане на друга кандидатура. А че Бокова като фамилия, минало настояще и бъдеще си е комунистка няма никакво съмнение, НО за своите си пъклени цели комунистите подготвяха, вербуваха, привличаха и използваха ЦВЕТА на нацията - журналисти, учени, интелектуалци, та дори и хора от висшия клир!! Ако Бокова се ползва с подкрепата на Путлер, то вероятността това да се окаже успешна кандидатура е много по-голяма, отколкото КОЯТО И ДА Е ДРУГА НАША КАНДИДАТУРА!!!

Къде са тия комунисти, когато най-отявлените в миналото станаха първи капиталисти и за комунизъм не щат и да чуят?

ЛОЯЛЕН

Терминът комунист (по-скоро партиец) е синоним на анти човек, член на петата колона на Путлер, предател, терорист, новоизлюпен "бизнесмен", мафиот, родоотстъпник, псевдо християнин, експлоататор, демагог и лъжец. Почтените хора с тези идеи или ги избиха (Тр. Костов) или измряха - Радой Ралин!!

Национално предателство е това. След като, Българското правителство е обявило номинацията или добро или нищо. С право ви наричат с обидни имена. Никога няма да гласувам, за вас!

Защото в ООН членуват и държави с чиято политика не сме съгласни , като Китай примерно, който ще блокира избирането на всеки отявлен антикомунист. Русия и Китай са в съвета за сигурност на ООН и кандидатурата трябва да бъде приемлива за тях.

Разбира се, това не е избор, за еврейски кнесет или американският конгрес.

Реват червените мърши и руските подлоги. Те също не я харесват ама няма начин, така им е наредено да плюят по Кънев и да възхваляват Бокова.

Че то кой не плюй по Кънев вече,той от два месеца е в дъждовен период.

Радане, голям х.ляб лапни, голяма дума не казвай!

Бокова е кървавочервена комунистка, както Курт Валдхайм беше фашист.

Бе да ви и в тъпите реформатори. Радане, имаш много добри попадения.. но сте кретени във важни моменти. Трябва ви и малко усет който да ви подсказва в кои моменти трябва да си заврете антикомунизма в задниците!!

"Бок" на турски значи "г..вно". Мисля, че по разните комисии на ООН и ЕС вече има предостатъчно български г..вна за такъв малък народ.

Лук на турски е наставка за множественост, многотия. Боклук е много ла*на, т.е. боклук!!

Не знам какъв интерес има България да се представлява от дъщеря на масов убиец, участничка в кабинет/Виденов/ фалирал държавата, след това успяла да фалирала Юнеско и преставяща ни на света като аборигени с културно достижение връзване на червено бял конец мартеничка на хора , дръвчета и коне.Интерес имат само местните аборигени комуноиди, които да затиснат някакъв стол или да чопнат нещо и да сторят няква от познатите си магарии, с които са известни по света.

Много елементарно бе, Роско, изглежда късметът те напуска когато започнещ да мислиш...

Ти и срешу мартеничките плюеш щото имат червен пискюл. Е на това му се вика ДСБар!

Радка пак се изпусна и зловоние обхавана българското общество отново...Напомня ми обгазяванията на град Русе...

ДА ПОСПОРИМ: ПРИ КОМУНИЗМА Е ИМАЛО УБИТИ,КРЪВ,А СЕГА СЕ УБИВА ФИНО БЕЗ КРЪВ. ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ЩЕ СЕ ПРЕБРОЯВАТ ЗАГИНАЛИТЕ ПРИ ОСЪЗНАТИЯ. ГЕНОЦИД НА КОЙТО Е ПОДЛОЖЕН НАРОДА НИ. ЩЕ ДОЙДЕ.