Четирима напуснаха ръководството на ДСБ. Отиват при Кунева?

Четирима високопоставени членове на ДСБ напускат партията. Единият от тях е Прошко Прошков, който излезе от ръководството на партията още в края на март, а останалите - Даниел Митов, Христо Ангеличин и Петър Николов. Двама от тях потвърдиха, че минават към сдружението на Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Четирима напуснаха ръководството на ДСБ. Отиват при Кунева? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е замислено отлично. Умните хора пак ще гласуват за истинската опозиция- Костов и синята коалиция, но "изкарвайки на сцената" Кунева, като почти червен дразнител, отново "широките народни маси" ще гласуват "за по-малкото зло"...както последния път и отново "колелото на историята", ще се завърти угодно за олигархията и ще следва удобния за нея ход...уви! "Червените маневри" за баламите са безбройни.

"И, което е по-лошо, превърнахме избирателите си в заложник" И тримата избиратели ли ги превърнахте???

Руми

Очевидно тези хора не са били в ДСБ заради идеи! Не мога да уважавам и да се доверя на хора, които се местят от партия в партия като пеперудки от цвят на цвят!Такова поведение говори за непочтеност!

stanibu@

Партията на Кунева все повече заприличва на ГЕРБ- събира Неуспелите и Провалени политици и партиики под крилото си!? И разбира се,ще получат големи постове при Кунева . Със стари кучки, нов кучкарник не става,вижте ликвидаторите ГЕРБ .

МНОГО ТОЧНО

Баси седесарите! Избегаха при буфосинхранистката Щилянова, така подгонена от комунистите, че предала кръшна снага у ръцете Пръмови! :-)) Ама и комунистическата жилка и била малко, та се завъртя около т.нар "цар", заклел се в републиканска конституция и продал бойните ордени на дедо си ... и горите наследени и изгорени...и те така! И то само за да противостои на "пазвантина" на същия този цар и на комунистическия сатрап по-преди! О, български сериал!

Чао,довиждане др.-г-н Костов.

В никакъв случай не трябва да се гласува за обединители на ренегати.Това се превръща на партия на кариеристи.

Кунева ще наследи Симеон Кристалина ще наследи Бойко Корнелия ще наследи Станишев! К К К! Матриархат, след като мъжете се оказаха импотентни!

при Гредетин? Ти си ТЕРМИНАТОРА на СДС, ти си гнусен мазен мишок на червенодрешковците! Съсипа надеждите, мечтите на българите за по-добра България, за бъдещето на децата си!

Уважаеми, пишете за мечтите, но те бяха лъжливи мечти и утопични лозунги от онова време. Да бе Костов причина за провалите им - да пеем! А СДС беше ДС- формация от служители, заблудени и ловци на риба в мътна вода. Помните ли онази - рекламното лице що мина в пресцентъра на БСП? А другите келепирогонци?

Плъховете напускат кораба, следователно ДСБ потъва.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Кобурга 2001г. Дадоха му да направи изявление БЕЗ ДА ИМА ПАРТИЯ. ГЕРБ му даваха висок процент БЕЗ ДА Е СЪЗДАДЕНА ПАРТИЯ, сега КУНЕВА-ПРЪМОВА пук я лансират медиите БЕЗ ДА ИМА ПАРТИЯ. Тя е следващия ЛЪЖЕМЕСИЯ който трябва да продължи ЛЪЖАТА. Борисов главен секретар при Кобурга, КУНЕВА-ПРЪМОВА главен преговарящ закрила 1,2,3,4 блок на АЕЦ Козлодуй. ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ. Нека ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.

Един и същи филм за апатичната публика. Правят партия на "ползу роду", изпокарват се по стар български обичай кой да води бащина дружина и на кого да е по-голямата копаня, залъгват леко дебилния електорат, а когато корабът започва да потъва се сещат изведнъж за идеи, европейска перспектива и пр. Пропуснах "евроскептицизъм", една от сакралните думички в бедния речник на Н.Михайлова.Който иска да се хваща на номерата на разсипниците на България.

На времето след 09.09,.1944 от горите изпълзяваха непрекъснато АБФК ( който не знае да пита по-възрасните какво са те ). Мно-о-о-го години след 1944. Сега след 1989 пак непрекъснато изпълзяват червеи с пяна на уста и жажда за власт и пари. И нямат свършване...

Това прехвърляне и скачене от сини в червени, зелени , жълти и лилави МИСЛЯ че трябва да се забрани. Аз съм си подала моя глас за ПРОШКО -ТОЙ Е ОТ СИНИТЕ-А СЕГА ОТИВА ПРИ КУНЕВАТА- Е КОЙ ОСТАВА ИЗЛЪГАНИЯ?????????

Как може да имаш доверие на човек, който се казва Прошко!?

По делата ще ги познаете! Не, по имената! Нито по приказките! Нито по партиите! Делата на политиците показват службогонство, безпринципност, алчност и никакво намерение за представяне на национална кауза. Още повече, че във времето на глобализма се изключва всичко определено като "национално".

Ами гювеча свършва при Костов.Та сега при Пръмова....После ще разказват колко са принципни и последователни.

Кариеристите са най-последователните и принципни хора. Те винаги са с този, който може да им донесе изгода и да ги "изстреля" по-високо. Изгодата за тях е висш принцип.

Точно така, сега не станахфа депутати при Костов но при Кунева ще се пробват да станат....така е всеки търси келепира ...

Искат, не искат, всички накрая отиват при Бойко. Даже Станишката и Гоце накрая ще му целуват ръка ...

Наистина ще му целуват ръка - само ББ (с действия и бездействия) може да ги върне на власт.

Ако Прошков търси нова национална кауза, няма да я намери при Кунева. Освен, ако не става дума за национална кауза, която разгонва, съсипва и унищожава нацията.

Като сте десни защо отивате при червените

Спасителната риза на Костов се разпада. Съвсем естествен процес.

Прошко Прошков, тоя ли е, дето беше Кмет на р-н Лозенец, докато един друг Прошко Прошков, негов първи братовчед, построи незаконна сграда в най-скъпата част на същия район - Лозенец? Само питам, така, за протокола? Той ли е следващия кандидат да нахрани "братовчедите" и партизаните? Разграничава се от Костов, пък действа досущ като Костов...Защо се разграничава - щото ДСБ е безперспективна и няма да влезе в бъдещия парламент ли?

Какво направиха тия лекета за ДСБ и Дясната политика, че вече са недоволни и скочиха в скута ня ПРЪМОВА?!?

УЖАС - ПРИ КУНЕВА КОМУНИСТКАТА

AЗ пък смятам, че това прехвърчане от партия в партия на депутати вече влезли в Парламента от листата на една партия трябва да се ЗАБРАНИ ! Ако този депутат си е променил мнението за партията, от чиято листа е влезнал в Парламента, да си ходи в къщи и на негово място да влезе следващия от листата на същата пзртия. Те с тези себеизгодни врътки и прелитания от партия в партия подменят най- нагло и безотговорно желанието и вота на избирателите !!! Който не е съгласен с линията на партията си да си ходи в къщи, а не да се бута да остава в Парламента като "независим" или в друга по-силна за деня партия !!!

След дълго мъчение в синьо-червена мъгла се появи Симеон Сакскобургостки успя да омая голяма част от отчаялите се избиратели. Видяхме го що за стока е, но тъй като все ни се иска да има нещо ново се натресохме на Бойко Борисов. Сега като го виждаме и него пак ще търсим нещо ново. И нищо чудно госпожата да се намъкне във властта, а пък Иван Костов си върви все по-надолу. Това сигурно си мислят въпросните "политици" и решението им е естествено за техния манталитет.

Костов върви си с мир.Времето ти свърши...

Нагледахме се на предателства. Още на кметските избори човекът със странното име Прошко Прошков, силно ми намирисваше. Другите двама са ми непознати. Но ги разбирам хората - номенклатурата мисли за бъдещето си. При комунистическата снаха имат по-големи шансове. Е, няма да им пожелая успех.

Аз пък им пожелавам успех и харесвам Прошко Прошков - интелигентен млад човек и много като него дето не могат да стигнат по-високо във властта от старите номенклатурчици. Да им се даде път, в младите хора е бъдещето!

Ти. Сигурно си чичо му със същото име - стария номенклатурчик, несменяемия шеф на Спортния тотализатор при Живков Прошко Прошков.

като сте толкова точни напуснете и като съвеници като сте избрани от тази партия нямате място и там

Заради тая Мерлуза избраха човечето Плевн за Президент,сега нещата се повтарят.

Кунева е силна защото Прошков е с нея.

Напускат по кариерни причини, а не че не им харесва политиката на ДСБ или нещо подобно. Искат да са депутати и смятат че с Кунева ще имат по голям шанс. Това е истината и е прозрачна в случая. Така, че критики към Костов само ги излагат

Мда-аааа .... Гоуеми влътки . .... Ама казват, Хората казали -- баста !

Във всяка партия има млади кариеристчета, които са готови да я напуснат при всяка по-изгодна оферта. Но Иван Костов не може да не разбере, че неговото дългогодишно капсулиране превръща партията му в затворена секта, в маргинална структура. Още по-зле стоят нещата в аморфната формация на инфантилния Мартинчо и още по-аморфната Синя коалиция, която вече се е превърнала в една фикция. Всички демократи в България трябва много внимателно да наблюдават поведението на куневата формация. Ако тя се напълни със стари муцуни от НДСВ, ще последва пътя на маргинализацията, като сините. Ако обаче заложи на нови, млади хора и се ориентира към ЕНП, ще привлече голяма част от синия електорат.

Нали бихте позволили ( на мен-лично и на наистина-Добри Приятели ) да я гледаме изкъсо др.Пръмова (и сье) ?! .... А г-н гл.ас. си е гл.ас. и толкоз ; Академик ! ( Не ще и не ще да Чуе, че с академия само не става . )

Не са запомнящи се лица. ДСБ няма да загуби.

ДСБ вече е загубило!

Корабът потъва, плъховете напускат...! БСП плъховете поне са по-лоялни и ще стоят до последно - до самото дъно.

"Оооо партии любими, аз съм таз, която е на власт." Честито на новите-стари демократи, които направиха толкова много за милата ни родина. Толкова много направиха, че ако имахме нормални закони, прокуратура и съд, отдавна щяха да излежват присъдите си в затвора.

Хаха, че тез пък кои гие чувал със тях и без тях все тая. Ние грамотните варналии сме исцяло срещу Дсб мафиата !!!

пише се изцяло

пише се "изцяло" и "мафията"

Във Варна се пише по друг начин. Човека си е грамотен, но си има собствено виждане за граматиката.

Не се показвай повече по форумите, че заради теб ДСБ ще остане съвсем без електорат. Не си изкарал и второ отделение, братче. Стигнал си само до края на азбуката.