ДСБ иска оставката на Пламен Орешарски

ДСБ се обяви за оставката на премиера Пламен Орешарски, който лично е предложил кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ иска оставката на Пламен Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпи ДСБ-ари, Вие НИКОГА няма да бъдете отново в парламента,не защото аз го казвам,а защото гледах Националното Ви събрание където не видях нищо ново само стари лозунги от нови лица. Видях и отказа Ви на протегнатата ръка от ръководството на ГЕРБ, подигравателният тон с който беше обявен отказа. Видях поредният ''професионалист'' Радан Кънев който сам ще оправи страна обаче както сам каза ''когато нямало да бъде сред живите''(аз искам да живея СЕГА), видях това което Вие НИКОГА няма да видите защото гледаме от различни камбанарии. Жалко за МЕН,защото аз някога съм вярвал във Вас.

представяш ли си какво плюене ще е след това по негов адрес. Ще изкарат 'злодея Костов' виновен за всичко за което досега все още не е бил и най-малко като причина хората да са на улицата. Както между другото беше и февруари тази година, когато според много 'експерти' беше главен виновник за високите цени на тока.А иначе наистина трябва да изрази позиция за случващото се в момента, защото има огромен опит в политиката и е длъжен поне към гласувалите за ДСБ.

Нямаше предизборна кампания за тези избори, защото на преден план бяха само комунистически партии. Резултата е виден с избраното НС и последвалите абсурдни крачки на "новата" власт. Аз като човек никога не членувал в партия, защото съм силно изразен индивидуалист, винаги съм гласувал за ДСБ. Понякога си мисля,че никой не е на моето ниво, но това не ми пречи да принадлежа към определена ценностна система, каквато е тази на ХДП.

Нищо лично.Радане,Радане,що за име е това за български политик?

Много ерудирано и високоинтелигентно изказване

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДСБ ДА СЕ МОБИЛИЗИРА - ЗАЩОТО ИСТИНСКИТЕ ИКОНОМИСТИ И ДОКАЗАЛИ СВОЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ СА ИМЕНО ДСБ!В ИКОНОМИКАТА ЩЕ ВЛЕЗЕ НОВА ФПАЗИОЛОГИЯ - КОСТОЛОГИЯ НА ИКОНОМИКАТА - ИМЕНО ТОЗИ ЧОВЕК ИЗВЕДЕ Б-Я ПРЕЗ 97-ма ОТ ТЕЖКАТА ИКОНОМО-ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДСБ!

ставаите и отиваите при хората

дреме ми, пиле. умирате си щом много знаете.

супер! и къде е? защо не сме го видяли до сега?

Тия пак ли за коалиция говорят? Какво трябва да стане за да им дойде акъла в главата?

Къде видя изобщо да се говори за коалиция? Или като нямаш акъл да схванеш написаното просто пишеш каквото ти дойде на задника?

ГАБИ9 ТВОЕТО МОЗЪЧЕ Е КАТО НА ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР-ДЕМЕК-БАКШИШ. ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕШ -ОСВЕН ДО ТОАЛЕТНАТА.

Ами аз викам и на следващите избори пак да изберем БСП. Явно много ги харесвате. А за Костов тука стига сте ръмжали- човекът подаде остава- вие какво още искате- да си направи ритуално самоубийство ли? Докато в България ясно и разбрано не се каже. че 45 годишното управление на БКП е било престъпно и ние го осъждаме и от тук нататък приемаме ценностите на западната демокрация, а не на Путиновия модел "демокрация' чак тогава може нещо да се промени. Защото сега говорим, че много ни харесва демокрацията- искаме да живеем като на запад- включително и отрочетата на БСП са на запад ама ако може да ни управлява Путин-- еми. НЕ не може да стане така.

А къде бяхте вие, нещастниците от ДСБ, когато милиционерската мафия на Боко Рапона разкарваше из Аерогара София вашите активисти закопчани с белезници? Защо допуснахте партията на Пъдаря на Тодор Живков да стане член на Европейската народна партия? Не ви ли е срам да се показвате на политическата сцена, след като точно вие разбихте двумилионния електорат на СДС, за да си направите партийката?

Трябваше да се даде шанс на новата формация ГЕРБ и ДСБ го дадоха. След като видяха че нищо не става от тях се отдръпнаха. Това е нормално. ДСБ точно предлагаха вот на недоверие, ако ГЕРБ не махнат Цоко от МВР.

Кой е чувал за вас ?Утре може да поискате оставката и на патриарха.Никой не ви брои за живи .

кое беше това дсб бе,долна сбирщина ли се превежда?

Имало било два пътя-глупости на търкалета.Има три пътя-първите два ,които посочваш са неефективни.Третия е супер бърз и много ефективен.Депутатите тук- там ще стъпват по третия път,подкарани със сопата.

Ей, Вие умници от ДСБ, дето много знаете. Кажете сега как да се накара Атака да стане тиха и разумна. Народът по протестите вдига лозунги и срещу тях, но трябва хитри ходове за тези щурави , продажни хора.

Ако този сфинкс влезе в НС,аз се казвам Асан,даже ще е по зле от Костов ..едва ли ще вземе и един процент!

РАДАНЕ, Я МИ КАЖИ КАКВА Е СЕГА ПОЗИЦИЯТА НА КОСТОВ? ЛЕСНО СЕ ИСКА ОСТАВКА? А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ -? И НА ВАС НАРОДА ПОВЯРВА А ВИЕ ГО ИЗЛЪГАХТЕ! Я ЗАМЪЛЧЕТЕ ПОНЕ ВИЕ!

Общи приказки! Как ДСБ е излъгало народа?

ДСБ са противна и отвратителна партия, но за оставката на Овощарски са прави.

А бе цървули платени,писнало ви е от Костов,който извади страната от криза и глад,а не ви е писнало от комунистическо турските боклуци и гербаджии водили народа до крах и бедност!!

Тия маймyняци пък кои са, че да искат оставки?

Ти си глупак!!

И аз имам такива съмнение,..Много по подли и долни са отколкото комунягите и депесарите ,а са една пикня хора!

100 000(само от гласувалите) не сме една пикня хора, След 12 год. живот и здраве за ГЕРБ дори и няма да си спомняме вече защото имаха цялата власт да подобрят съществено ситуацията в България, но предпочетоха популистко рязане

Извинете, кои бяхте вие?

Най- обичам един файтон политикани да се опитват да ми налагат мнение и да искат да ме управляват. Я марш, мястото на бившият ви ръководител е в затвора!

Това са костаците дето ни натресоха скъпия ток от американските марици в последния си ден на управлението. Сега всички го плащаме а наглеците пак пълзят за власт.

Всичкото политически трупове изпълзяха по площадите да искат оставката на Орешарски :) А ГЕРБ са впрегнали де-що имат останали поддръжници да скачат и да създават напрежение :)

ГЕРБ създал Пеевски. Избирателите ви показха кой кого е създал. Плуващи лилии.

Герб няма как да е създал Пеевси за 4 год?!?Този дебелак майка му е го създала ,сьтворила и орисала да и пере парите....

Ахааа, така значи! А медиината империя дето хвалеше Боцето чия е? Сега се обърна палачинката и последва герберско квичане.

Щом е споменал Нато като решение, значи е предател на българските национални интереси. Човек без родина.

тези цървули от ДСБ намериха повод да се покажат, че съществуват, бахти креатурите нещастни!! въобще от чие име се изказват?

А ако успеете да излъжете тези 10 000 да гласуват за вас...

Искането на оставка на Орешарски е" поредната грешка"? Определено сред герберастите има и уникално тъпи.

Никой нормален политик не може да мисли за коалиция с бандата ГЕРБ.Тя е другата страна на монетата БСП.Разликата е само в състава-при социалистите са децата на номенклатурата,а в ГЕРБ-второто качество на не реализирали се комунисти и отрочетата им,тъпи и комплексирани.Те управляваха държавата като мафиотска структура,за нашите има хляб,другите не ни интересуват,тях ше ги ликвидираме..Прогресираха само прости и елементарни хора,които бяха тъпи,но верни.Ако някой иска да го управляват тъпи и елементарни престъпници,да заповяда.Но има доста българи,които не мислят така.И за тях по малкото зло са сегашните управляващи.А иначе видяхме какво направи ГЕРБ в предишния парламент с РЗС и АТАКА.Затова всеки бяга от такава"братска" прегръдка.

А на вас десебарите какви са ви родителите бе лицемери?Половината сте с партийни облаги през социалиста!

Кои бяха тези? Да не би да бяха последователи на един господин , който раздели и погреба СДС?

Май бяха част от "свидетели на йехова", не съм сигурен точно, но надали скоро ще влязат пак в политиката

ИМА ЛИ ВСЕ ОЩЕ ТАКАВА ПАРТИЯ ДСБ. ТА НАЛИ ВИЕ И ОЩЕ ТАКИВА ЛАКОМИ ЗА ПАРИ ДОКАРАХТЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ВЛАСТ. НА ВАШЕ МЯСТО ЩЯХ ДА СЕ СКРИЯ НЯКЪДЕ НИКОЙ ДА НЕ МЕ ВИЖДА, А НЕ ДА ДАВАМ АКЪЛ НА ХОРАТА.

Не те , а Боко докара това правителство. Нещо повече предложи им да им даде депутати да го направят още в предния парламент.

Ако някой може да накара Орешарски да предложи и избере Пеевски, значи може да го накара да направи всичко -АЕЦ, нов Цанков Камък, големи и малки шлемове ... Затова, оставка и вън от мин. съвет!

Вън от парламента на Станишев и цялата му пасмина от турци.

Като чете човек какви велики антикомунисти се навъдиха последните 12год. се чудя как изобщо стана така, че след 2001г. ни управляват само комунисти и техните наследници, даже и цар, който забогатя от слугуването на БКП. Същите тези антикомунисти как търпят съветския шмайзер над София. Ето например утре пак ще се събират протестиращи срещу този паметник на историческата лъжа и сервилността ни.

Грешиш човека, не след 2001ва, комунистите ни управляват от 09.09... и май никога няма да се оттървем от тях

Още в предизборната кампания ви казвах, че ще дойде време и ще молите "ЛОШИЯ" и "ЧЕРЕН" Костов да ви спасява - МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖА ПРАВА, А.....??????????????

Не, мила. Няма да се окажеш права. Никога Костов не може да спаси никого. Той е образован, но няма дух за повече от защитаване на личния си интерес.

12 години Костов стои на 4 процента с над 9 загуби/реално една единствена победа/и безумни кандидатури като 82г Неделчо Беронов и Прошко Прошков! Редовно разделени поне на три фракции! Дори една седмица преди изборите пак не можаха да се разберат с Надежда! Храчат по герб с безумни идиотщини-Бойко бил комунист ,защото баща му бил милиционер! Ами какви са вашите родители,да не би да са от клана Кенеди?Партийни секретари! На Филов баща му бил русофил,ама той е бил германофил! Проблема е в собствената ви завист,подлост,двуличие и лицемерие- кой ви излъга ,че ще сте абонирани вечно за десните банки? Вие стигате до там в мерзоста си, да желаете физическа разправа за Бойко и Цецо от червената мафия за да си стоите още 20 години на 4 %,като автентичните десни!Защото друг път нямате да се върнете обратно!

НЕ ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА НА ВСЯКА ЦЕНА !!!!!!!!! ТОВА, ЧЕ НАРОДА Е ПРОСТ И НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ КЛАСАТА НА ДСБ, ВЯРВА НА ВСИЧКИ ЛЪЖИ ЗА КОСТОВ (ЗАЩОТО НЕ СА ПРЕСТАВАЛИ ДА ПЛЮЯТ - ОТ СТРАХ)....... КАКВО ДА НАПРАВИМ ???? ТО СЕ ВИДЯ - ВСИЧКИ ОТЦЕПНИЦИ ОТ ДСБ КЪДЕ ОТИДОХА !!!! НЕ ВСИЧКО СТАВА НА ВСЯКА ЦЕНА, ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА СЛУШАМЕ И ОТСЯВАМЕ ПЛЯВАТА И Т.Н. ......

12 години я отсявате тази плява,редовно на 4%, не си мислете че нормалните граждани са толкова изкукали като двата файтона софийски ентелетуалки ,фенки на Ваню,че да ви чака още 12г!

На не от слухове, а на собствен гръб изпитах и все още сърбаме попарата на твоя любимец

Ами всичко което си написал са НЕИСТИНИ, а в някои от случаите откровенни лъжи. СДС в периода 2001-2005 г. е с близо 20% и е втора политическа сила. В периода 2005-2009 ДСБ взима близо 8%, а СДС близо 7% Общо са с около 15 %. Спечелиха избори в Пловдив, Плевен, Ямбол и т.н. Неделча беронов 8 г. по-късно си е жив и здрав и го питат и разпитват относно всякакви конституционни проблеми. Президентите на Италия са по-възрастни. А бойко Борисов е комунист, не заради баща си, а защото е бил член на партията и е отказал да са деполитизира дори, като казал че ПАРТИЯТА МУ Е ПО-СКЪПА от работата му в полицията. Все още не е подавал заявка за напускане на БСП. Другите малоумни напъни няма какво да коментирам.

Без Кунева!!!!!Давай ДСБ!

Без Кунева, без СДС, без НДСВ, точно 2,7 %, а иначе ако се обединят ще са фактор. Но целта е явно да насочват хората към Тиквата....

Гола вода сте сами........

Приятели, Снята идея -Питам има ли власт която дарява лубов и мечти-Рязко трябва да се разграничи от престьпната вьрхушка на ГЕРБ.

Тези пишманполитици от ДСБ съвсем станаха за смях. Преди да поискат оставката на Орешарски би трябвало да се преброят, за да видят колко на брой е останал двумилионният електорат на СДС, защото точно техният бивш лидер Иван Костов е главният виновник за това падение. Точно Иван Костов е виновен и за просъществуването на най-голямата политическа лъжа на нашето съвремие, че ГЕРБ на Бойко Борисов е дясна партия! Късно е, момчета, да се опитвате да поправяте поразийте оставени от Иван Костов в българската политическа история!

Ти си май антинищо, щото не виждам комунисти наоколо. И ти напомням, че си в темата за Орешарски, пък не разбирам оценката ти. Подкрепяш ли го за Пеевски или не. Или плакнеш публиката...Абе про-какво си, ако знаеш ... за разнообразие.

След тотална дезинформация и лъжи в продължение на повече от 13г. на пръв поглед изглеждаш прав, но само на пръв поглед. В края на краищата СДСи ДСБ получиха повече от 150 000 гласа общо., като мнозинството негласували, а и гласували са повлияни от лъжи, а сравнително ниското им ниво на интелигентност или мързел им пречи да преценят нещата сами.

Много си зле. Или си платена амбразура на ГРОБ или си куха лейка. Напълно е възможно да си и двете.

Приятели, Снята идея -Питам има ли власт която дарява лубов и мечти-Рязко трябва да се разграничи от престьпната вьрхушка на ГЕРБ.

Много ги е страх даже от сянката на Костов. А Р. Кънев е прав и не само той, а хиляди хора, десетки неправителствени организации, дипломати и чуждестранни политици. Бойко Геройко сам си се плюе. Доказателство за това е книгата на Иво Инджев "Премиер на Ръ Бъ" Някои могат да харесват журналиста, други не, но фактите и събитията са такива каквито са и който не го мързи да чете ще си ги припомни.

Този Радан Кънев започна да ми харесва. Жалко че трябваше мангала костофф да се провали на последните избори за да се даде възможнст за изявана по-кадърни и надявам се, с повече морал политици. Наистина Орешарски е аут. Ако не си иде сам, улицата рано или късно ще го помете. А ЕНП е крайно време да изключи от редовете си израстъкът на мафията в България наречен ГРОБ.

Габи, абе вие наистина не разбирате, че има цивилизационни разлики между ДСБ и ГЕРБ.

ДСБ източи вратле и надзърна от дупката в която го навря гласоподавателя....при първия удобен случай ;-)!

И аз я искам, ама и Буда да не се връща !!!

Къде беше ти, когато преди години сваляхме комунизма. Когато извоювахме България. Аз съм десен, а не псевдо популист, като повечето писачи, които вместо да се борят срещу злото наречено мафия, обиждат.