Коментари - ДСБ: Скромни сме, за разлика от севернокорейското изстъпление в ”Арена” | dnes.dir.bg
назад

ДСБ: Скромни сме, за разлика от севернокорейското изстъпление в ”Арена”

"След онова севернокорейско изстъпление, на което бяхме свидетели в зала "Армеец", нашето скромно, красиво откриване, според мен, е много ясен израз на това кои сме ние тук в тази зала".

Обратно в новината

Коментари - ДСБ: Скромни сме, за разлика от севернокорейското изстъпление в ”Арена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link

link ЧЕТИВО ПРЕДИ 12 МАЙ

Dано,дано до всяко едно сахтество застане още едно

Партия - една човешка длан но по голяма ти не си ми нужна да изпълня моя пъклен план на България да бъде тя ненужна!

ДАМИ И ГОСПОДА НА 12-ТИ НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ КОИТО ИСТИНСКИ СЕ БОРИХМЕ ДА ПУСНАТ СИЛНО - КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАТ - BEATLES T-REX ROLINGSTONES SLEDE BOB MARLEY MAMAS END PAPAS! ПРИЯТЕЛИ СПОМНЕТЕ СИ ЗА КАКВО МЕЧТАЕХМЕ - ЗА НАШАТА СВОБОДА - ЗАТОВА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДСБ - ИМЕННО КОСТОВ Е ИСТИНСКИЯТ ДЪРЖАВНИК! НЕПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДРЕБНИ МАЛКИ ПАРТИЙКИ ЗАХРАНВАНИ ОТ РАЗНИ БОРЧЕТА И ФУТБОЛИСТЧЕТА ДА ОПОРОЧАТ ИЗБОРИТЕ! ДСБ!

КАТО ГЛЕДАМ КОЙ КАКВО Е ПИСАЛ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ВМЕСТО ГОСПОДА ДА КАЗВАМ - ДРУГАРИ! ТА УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ КАТО ВИДЕХМЕ КАК ГО ПОСРЕЩАА ГЕНЕРАЛО СО НЕГОВИЯТ КОПОЙ ЦВЪКИ И ФЛОРО ПА КАТО ГЛЕДАМ КАКО ЦАРО ИЗПОЛЗУВАА СО НИКЕТО ВАСИЛЕВ - ТЕ ОНЗИ ГНОМ ОТ ТИМ ПА КАТО ГЛЕДАХ КАКО ТРОЙКАТА ОКРАДЕ И ГЕНЕРАЛО СЪВСЕМ ГО ДАДЕ НА ШИРОКО ОТИ ОТ СТРОИТЕЛСТВО И ОТ ЗДРАВЕ НАЙ-МНОГО СЕ КРАДЕ - ПА НАРОДЕ ЗАДАЙ СИ ВЪПРОСО ЗА КОГО ЧЕ ГЛАСУВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЯВНО ТЕ ТУКА ИМА МНОГО ЧЕНГЕСАРИ И КОМУНЯГИ КОИТО САКАТ ДА ПОЛУЧАВАТ БЕЗ ДА РАБОТЯТ ПА КОСТОВ ИМ БИЛ КРИВ ОТИ ИМ ОСТАВИ ПАРИ ТА ТРИ ПРАВИТЕЛСТВА КРАДНАА! ЕЙ БОГА МИ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ БЪЛГАРИНА МАЙ НЕМОЖЕ ДА МИСЛИ ПОВЕЧЕ И ДА РАЗГРАНИЧАВА КОЙ ГО ОГРАБИ ДЕ ФАКТО! САМО ЕДНО ЗНАМ - ВЭОБЩЕЕ НЕ Е КОСТОВ !ТОЙ ИЗВЕДЕ ДЪРЖАВАТА ОТ НАЙ-ЖЕСТОКИЯТ ФАЛИТ В ИСТОРИЯТА НА НАШАТА ДЪРЖАВА И ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДРУГАРИТЕ ГО ХУЛЯТ ДЕТО ИМ СПАСИ ГАЗОВЕТЕ! ИДИОТИ!

Не значи,че като пишеш с главни букви,казваш нещо смислено и верно!България добре знае и помни кой разгради икономиката на държавата ни и я разпродаде за жълти стотинки на червените олигарси,които пък от своя страна ги препродадоха за стотици милиони!Ние знаем защо младите и образовани кадри нямат работа в държавата ни и кой ги прогони в чужбина,поради липса на предприятия в които да се трудят и да произвеждат родна продукция и да не разчитаме 99 % на внос!Българите знаят много добре,кой е мангалът Костов и рано или късно или ще го свитнат,или ще го вкарат в затворът,където му е местото!

Др. старшина, при вашата теоретична подкованост, дали сте мислил върху приликата между ДС и еничарския корпус?

А ти знаеш ли кой създаде КОСТОВ и тези преди и след него, кои бяха създателите - помниш ли Джуров, Луканов, а тия създатели тотално се изложиха с БОРИСОВ. Та всички дотук освен да разпродават България с различни подходи и методики, друго не са правили, а да заправих допълвали са си личния доход. И сега най-големият ни проблем е има ли за кого да гласуваме, или най-верният път е да започнем да им търсим отговорност и да им освобождаваме пейки в затвора,чеитамместата са кът!

е, край , край. Даже и да съм се колебала да гласувам за ДСБ няма да го направя. Все по твърдо заставам зад Миглена Кунева. Това което окончателно ме убеди че не греша е появата на две лица водачи на листите- Агов и Методиев. Първият напълно безполезен кибик в НС, вторият просто кариерист. Иначе пробвани и верни. Дали са избрани защото ДСБ има малка вероятност да влезе, а те вече имат къде да се лансират след разпада или за друго. Все пак аз искам ДСБ за влезе. Заради, Костов, който е безспорно голяма личност, политик и държавник, и заради всички интелигентни хора, които ще гласуват за ДСБ. Другите като мен, интелигентни, май държат и на достойнството си. Публикувам втори път поста си защото пъвият не го пуснахте. нещо обичайно за оператор на този сайт.

да добавя къде са младите, къде са новите лица в ДСБ. не намеквач че избягаха, просто има ги но не ги лансират на предна позиция.

бай иване,скромно представяне викаш,а тази година ще ходиш ли пак в хотел адмирал на златни пясъци със славчо христов,за да разпределите пак бизнеса там както миналата пролет?или вече го направи?

Държавата е сбъркана, затова вместо да скромничите трябваше отдавна да сте в затвора г-н Костов.

Всички знаем защо се правите на скромни!Останали сте 100 души около един крадлив и нагъл мангал.

Заупокойно откриване на бати Ваню от Драгалевци за последната преизборна кампания на ДСБ. След това сините гноми става червени ...

За този ли да гласувам? Този, който ни навря в тъпия ЕС, без да ни пита ; навря ни в НАТО да ни ползват земята за бази без наем; и най важното да загуби традиционни пазари (хората за пазари войни водят) . При този беше поставен рекорд по безработица 700 000 човека! Ако беше оздравил предприятията ок!

ти си глупав!

А ти?

бай иване,след скромното откриване ти пожелавам още по-скромно представяне на изборите-0.4%,дано никога не те видим вече ни по парламенти ни по телевизии,ти разсипа тая хубава страна

А помните ли купонната система, баба ми ходеше в 4 часа сутринта да се реди на опашка, за да вземе към 9 часа един хляб. А помните ли хиперинфлацията? Заплатата стана 3 долара. Костов реформира онази икономическа система и постави началото на бърз икономически растеж. Никой преди него нема смелост да приложи неизбежните мерки, без които щяхме да продължим да живеем като зулуси.

И дойде слъжебния кабинет на Софиянски, и успокои нещата! Как не ви е срам да крадете чужди заслуги? Имайте малко достойнство бе! Крадете не само материални неща, ами и историята! Безбожници лъжливи!

ДСБ - най-добрата дясна партия след БСП.

Способен си Костов, но не се занимавай с ГЕРБ. Ти -/ ДСБ / не можеш да напълниш никога зала "Арена Армеец", така че върши си твоята работа и се моли да минеш 4% бариера за да влезеш в парламента.

Това, г-н Димо, говори мнооого лошо. Означава, че в България не са останали интелигентни хора, а само чалгаджии!

На това откриване дали са присъствали хора, различни от ръководството и техни роднини?

Жалки лицемери. Четири години се кефехте когато бившият комунист Тиквата се заяждаше с родната си партия и крепяхте с всички сили властта му. Това, което вие въпреки, че властвахте два пъти не можахте, разчитахте, че ще осъществи той - вашата лелеяна мечта да отслаби, а защо не и да ликвидира омразния ви червен враг. А чак в края на царуването му започнахте да откривате кусури на пълния безхаберен простак. Чак сега ли виждате приликата с третия райх? Жалки сте и закономерно ще отидете в отидете в небитието, защото цялото ви мислене си остана в миналото, цялата ви идеология беше само омраза, разрушение и ликвидации. Освен да се опиянявате на великите си прогресивно намаляващи по численост митинги не създадохте абсолютно нищо.

Да не би ние да ходихме да целуваме на Биби пръстена в болницата, с цветя и плодове? Беше наточил лиги за две, три министерства! Хайде знаем ги тези номера!

MariaEM

Това абсолютно не е вярно. Костов по начало си беше казал, че няма доверие на Борисов и ГЕРБ, защото много често си сменят мнението. Нормалното е да подкрепи правителство, което твърди, че проповядва подобни принципи поне в началото и като види, че не става - да се оттегли.

е какво да направи срещу боко и цоко, след като 50 процента от матряла е гласувал за тях?

ИНТЕРЕСЕН феномен забелязвам в ДИРА,имам чувство, че са привъженици на скакалеца! Не отразяват да речем Атака, а тази мижава, антибългарска партия! Антибългарска, защото предложи декларация за вината на БГ

В другите държави , някой като падне от власт , нито се чува, нито се вижда.Само у нас и в Русия се въртят едни и същи физиономии с едни и същи обещания,които не изпълняват.Горкия електорат / не може да се каже , че е народ /Много къса памет има. Костов ,не ти ли омръзна да играеш на криеница.Ту се скриваш / след провалени избори / ту се показваш пак преди избори с все по-намаляващ електорат.Също като БСП / защо ли също ? /

Да си откриеш предизборната кампания в апартамент ! И тези искат да са в парламента? А помним на конференциите, зала едно на НДК не стигаше!

Не може народ в по голямата си част да няма чувства на чест,достойнство,срам! Да желае да е най бедния, най болния, най неграмотния! Какво по голямо доказателство трябва да има от най високите цени на стоките и замразените заплати и пенсии случило се по времето на управлението на Бойко Борисов!Толкова ли безчувствен народ сме станали? Най доброто в момента е да гласуваме за Д.С.Б!

Костов е кадърен, но себичен човек, което предопредели и политическата му съдба - сбогом.

моля, всички които пуснат по няколко лъжи за Костов, да дойдат да си вземат новите снимки на Бойко от най-новата фотосесия за да си ги сложат до леглата. Той горкия Костов има завалията само една къща строена 1981, а аз Цецо нямах нищо, но още първия месец в управлението и хоп 6 апартамента. Гласувайте за мен. Нещастници. Той Костов построи само 97 км магистрала, а ние (с европари) 117км - видяхте ли, че сме по-добри. При него заплатата от 10$ стана 200$, а при нас....., абе я вие започвайте да го плюете. Той бедничкия Костов ходи без охрана, а ние с Бойко, Доган и Сергей - всичките сме с охрани по 7 милиона всяка. Плащайте вие за това. Ще плащате и за помощите на ромите, и да не вземете да се защитавате като ви крадът - полицията ги пази.

щом може да оправи България значи има още за продан а ние знаем че костов е цар по продажбите.

не той - аз съм царя за който гласувахте преди 12 години. Благодаря ви. Сега трябва да изберете моя бодигард, за да продължи мачкането на българите.

Аз ще гласувам за Костов защото само ДСБ припознавам като дясна партия и на него се надявам да облекчи положението за малкия бизнес. Води си брутална кампания срещу Костов уж че нямало да влезе в парламента за да си кажат десните че няма симсъл да се гласува за него, но аз вярвам в това че десния избирател е интелигентен и няма да се хване на такива манипулации.

Ами скромни сте защото като бяхте на власт 4 години, не направихте нищо по различно от това което БСП прави, тоест да си правите сметки в Швейцария и да подписвате престъпни договори в чужди "инвеститори"!

Помисли малко бе човек.Най-малкото сега можеш да отидеш свободно в тази Швейцария или кадето и да е в ЕС благодарение на синьото управление.Тогава БСП бяха против и членството в ЕС.

Единственият който може да се оправи в сегашната икономическа каша е Костов. В момента българската икономика е подарена на няколко чужди монопола, да я ограбват. Само Костов е достатъчно компетентен макроикономист, и се е доказал като смел човек, който има способност да реформира радикално икономиката и не се страхува да се опълчва на мафията. Костов 97-ма дойде на власт след 10 годишно управление на престъпници, които ограбиха спестяванията на хората, вкарваха страната в свръхдефицит, в хиперинфлация, разориха всички предприятия, направиха България страната на последно място в света по доходи заплатата тука беше станала 2-3 долара. Още ги втриса от него, защото си спомнят как реформира икономиката, стабилизира страната, не се уплаши от мафията, смачка мутрите, по негово време нямаше произвол на ДПС, не се поддаде на натиска на великите сили, а защити интересите на България. След неговото управление последва бърз икономически възход и дългогодишна икономическа стабилност, която сегашните бухалкаджии са на път да разрушат.

Само едно ми е чудно: Като сте толкова знаещи и можещи(Визирам ДСБ,БСП и др. партии управлявали 20 г.) защо не направихте всичко това което обещавате сега през тези 20 г.

Герб не са севернокорейци, а вие сте хунвейбини. Костов вече е вън от парламента и никога няма да се върне.

Егати, колко много тъпанари има във форума. Дребни душички, на които омразата им е сто пъти повече от разума. Предпочитат мутри и комунисти пред другите. Къса им е паметта, нищо не помнят, 3 до 5 минути и са забравили. Затова каратисти със заплата от 35000 лв. ще им определят цената на тока. Като, нямате акъл, после да не ревете. Забравихте Пламен /Бог да го прости, момчето/ от Варна.

КОИ са другите?-че нещо не виждам други.

Аз пък се питам колко промит мозък трябва да си за да сложиш знак на равенство между дясното,моралното и Костов.

БЯХТЕ ГРАНДИОЗНИ В ГРАБЕЖИТЕ, А СЕГА СТЕ СКОМНИ СТЕ ЗАЩОТО ОСТАНАХТЕ ЕДНА ШЕПА ЖАЛКА ПАСМИНА.

Аз очаквах, че служебното правителство че ще използва времето до изборите да уволни корумпираните служители и да поиска оставката на корумпираните или небезпристрастно вършещи работата си лица от ГЕРБ на ръководни постове в държавната администрация и държавните предприятия. Но уви това не се случи.

костов продължава с лепенето на безсмислени етикети на опонентите си.колкото по-безсмислени са те,толкова той си вярва,че остава недискредитиран за народа.той просто е неспасяем случай, оставен да се разхожда из парламента по снизхождението на опонентите си.

Костов, заедно с Ескенази (бог да го прости) разработи политиката за разграбване на държавата от комунистите и самия него.Костов разби СДС. Той яде бой от царя на изборите, защото хората го бяха разбрали. Сега е срещу Борисов (не е срещу БСП), защото той заедно с Орешарски искат да продължат да ограбват народа. Играта веднъж БСП, след това ДПС, пак СДС, пак ДСП и т.н, вече свърши. Гледайте какво говори Костов и действайте обратно.

аз Симеон-крадливи ви благодаря на вас простите българи, че тогава гласувахте за мен. Сега вече спокойно мога да си доживея старините - осигурих си семейството за 1000години напред. Прости българи. ухахахаха

Аз не харесвам Сидеров,но едно негово изявление особено ми допадна:"Не си отваряй дори устата,защото твоето място е в затвора!"Думи казани в лицето на Костов.А сега,...сега се намират не знам откъде пръкнали се "Aдвокатус диабули",имайки наглостта да простим на тези,които е..ха майката на България.Мисля,че за тях най-подходящ е нафталина.

Сидеров ли го каза,подлогата на мултигруп!!

Сидеров ли го каза,подлогата на мултигруп!!

MariaEM

Да, и всички знаем, че когато Сидеров говори - трябва да си запушваме ушите. ;)

ДСБ е единствената алтернатива на всички антикомунисти срещу ГЕРБ И БСП. АЗ НЕ ЗНАМ КОЕ Е ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО - БСП ИЛИ ГЕРБ????

ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ Е НАСЛЕДСТВЕНА ПРОСТОТИЯ ИЛИ САМ СИ СИ Я ПРИДОБИЛ? ГЕРБ СРЕЩУ КГБ АГЕНТ КОСТОВ!

Ако искаме да НЕ ни управлява БСП и компания , концентрирайте гласовете си към ДСБ . Всеки е правил грешки ,но той е умен образован и смел политик, за това го мразат комунисти и др. свосач. Ако сега ДЕСНИТЕ не успеят мисля че с Българската незавима ДЪРЖАВА е свършено!

Вземи си парче от завивка и иди да спиш пред прага МУ.Така поне ще си имаш стопанин и няма да си безпризорен.

казано. "След онова севернокорейско изстъпление, на което бяхме свидетели в зала "Армеец", нашето скромно, красиво откриване, според мен, е много ясен израз на това кои сме ние тук в тази зала". Пожарникарю (Баш Бакан ББ), остани си при маркучите. Всяка жаба трябва да си знае гьола!

Успех и Напред!

Ами как няма да сте скромни, целия ви електорат е колкото половин Арена.

Колкото и да им е криво и гадно на някои, по-добър политик и държавник от Костов България НЕ Е имала. Добрата новина е, че все повече хора осъзнават това.

Браво Иване,само ти можеш да ни изкараш от това блато,само ти единствен си ни изкарвал,всички други са ни вкарвали там!!

Това централата на тъмносините на ул."Кърниградска" кафене ли е ?

Скромни сте, защото сте един файтон хора

Да ще гласувам за ДСБ - така е, но да не забравяме и слабостите им. Много от нещата, за които обвиняват Костов са болести на СДС/ОДС - онова същото, което се разпада, разпада и все още се разпада. Много от СДС беше ДС, много от лидерската позиция на Костов беше "хубаво ти ставаш шеф, ама и ние сме шефове". Хубавото е, че го видяхме не един и дваж да лавира във всичкото това и все пак да свършва не едно и две полезни дела и като се замислиш много от ползите от Костов и ДСБ идват точно от качества, за които мнозина ги мразят. ДСБ все пак е партия и все пак има концепция за света, който иска да строи, ако им дадем шанс. Лошото е, че и те, и Костов не са някакви гении, не бива да забравяме, например, какъв "великолепен" номер му врътна Гад Зееви, нещо, което сигурно и до днес го кара да се събужда от време на време с кисел вкус в устата. Всеки си има майстора искам да кажа, Костов не е бог, не е лидер слънце, няма шанс и да се прави на диктатор дори и да му се прииска и това е добре за нас гражданите. Дори и да се наложи да се бунтуваме срещу него, ще се бунтуваме срещу политика, а не срещу хаотично угаждане на приятели и приумици - единственото, което можем да получим и от ГЕРБ, и от БСП и от Атака и ДПС. О, не твърдя, че е чист, просто в тая мръсотия по чистотата нищо не можем да разпознаем, твърдя че на хората от ДСБ поне им се иска да живеят в страната си и колкото и да се корумпират не са толкова изперкали, че да забравят, че всичко си има граници.

Явно имаш талант за дипломат, но дори и такова красноречие и маневриране не може да помогне на дясното в момента и причината за това е самият Костов. Освен грешки той направи и доста добре обмислени золуми. Това е което много от дясно-мислещите (към които принадлежа и аз) не можем и не искаме да приемем. Наричай го както искаш (може и да е идеализъм) но от морална гледна точка не бих искал "моята партия" да е тази която е водена от Костов (дори и той да е най-малкото зло в момента). Предпочитам да търся доброто...:)

Уважаеми другарки и другари, драги милиционери! ДСБ ще е в парламента и ще ви дразни, имайки впредвид омразните ви коментари. Гражданското общество е притиснато до стената, но вашето безсилие ще ни направи по силни. Безхаберието, кадруването и некомпетентността ще доведе хората отново на протести. Калинки и физкултурници не могат да се справят с проблемите на обществото. След като докарахте рекордна безработица, икономика в колапс и високи цени не може да повторите изборните резултати от 2009. 400 000 загубени работни места са насочени срещу ГЕРБ а демографски БСП е с по ниски позиции. Вшето безсилие дава мощ на ДСБ! Поздрави.

демографски погледнато ...България е в губещи позиции. Ако не се вземат спешни мерки да се пресекат професиите "безработен и възпроизвеждащ се" циганията ще ни превземе, а тя не е носител на десни идеи ;)

Скромен бил Костов! -А последователите на СДС бяха милиони. А днеска един файтон хора!! как няма да си скромен.

Костов е най обичан от уволнените от ГЕРБ за кражби митничари. По негововреме си крадяха като за световно. наш'то момче митничарче за 6 месеца вдигна къща на 3 ката и отвори бизнес с безмитни стоки от Турция за над 100 хил евро. сега има няколко апартамента в София, пловдив, Свети власт и т.н Не мога да го предам защото ми е ръв , но ограбва всички нас. Затова сме бедни, защото тарикатите ни крадат и ние си мълчим а и прокуракурвата също

Свети власT e hubavo mestence...

де да можеше да управляваш ,Костов

Добруване Солидарност Благополучие.Абревиатура-ДСБ.Не разбираш в съня си абревиатурата-ДСБ,означава ще се изправиш пред трудна ситуация!Разбереш ли в съня си какво е абревиатурата-ДСБ,значи ще се справиш с трудна ситуация!Опишташ ли се в съня си да разгадаеш и коментираш,абревиатурата-ДСБ,поставен ти е сложен въпрос!Най-разбираемо е,като си буден и пробуден да гласуваш умно за ДСБ.