17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се безпокойте! Поискан е вот на недоверие на правителството на Франция! Ще се учудя, ако познаете от кого!

Тез франсета нямат ли чистачки н затворите!?

Ghosts

Аматьор! Нашите бягат през ЦЕНТРАЛНИЯ ВХОД!

А френските полицаи не са ли помолили за съдействие гражданите и да им гарантират пълна анонимност ? В България действат по този начин.

Само тоя да не си пусне брада, че не могат го хвана!

да дойде в бг може да се разхожда по центъра на софия да обере някой друга банка (ако вече не са обрани) и никой няма да го хване (то в наште банки парите ще му са като джобни)

Не знам защо на този опасен алжирски престъпник медиите се опита да му създадат аура все едно че се въплъщава в някой от героите на Робърт Де Ниро, Ал Пачино или Джордж Клуни?! Да ама тези са хипотетични "герои" а този е един долен престъпник който в друга държава досега да беше осъден на смърт. "Визитката" му вече включва две убийства на полицай при бягство и грабеж, някоко отвличания и кражби със заложници, включително семейство с деца, няколко въоръжени грабежа и безброй други такива почнали от "невинната" 6 годишна възраст. Този е тотален социопат и ако франсетата не могат да го осъдят на смърт, то трябва или да го самоубият в килията или да го пратят на някой далечен необитаем френски остров близо да Антарктида...

Брат му е в кюпа.бил е на посещение за да го изведат от килията.стаята за посещения е на 2 врати от двора.сега браточката в пандиза докато не докара брат си.

CV-то на господин Фаид е доста обещаващо. Няколко месеца подготовка във военен лагер и е готов да поведе поредната "бунтовническа" групировка в Сирия.

А нло да са забелязвали скоро там

Филмът кога ще излезе? Далеч по-постни бози сме гледали. Това ще е обещаващо. Бих си платил билетчето.

Koftia

В сравнение с Алкатраз този филм ще е направо на ниво Джейз Бонд