Кънчев: Местан е бил на гости на Пиже. ДПС: Съд за клевета

Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев обяви, че Лютви Местан е гостувал на кандидат-общинаря на ДПС Пиже, който участва в бой на журналисти. ДПС ще съди Кънчев.

Обратно в новината

Коментари - Кънчев: Местан е бил на гости на Пиже. ДПС: Съд за клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабските нашественици ни дойдоха в повече. ДПС ни е достатъчно.

за гласовете на орките почна война ... гнусна БГ политика политиците заразяват данъкоплатците със социални паразити - платен електорат

става ясно колко му е умствения багаж на Местаня,щом разчита на пандисчий, но и неговият ред е близко. Песента на агент Павел е изпята.След изборите неговите ще го шутират е твърдо АУТ. Амин!!!!

всички под строй в панделата и само на сол и вода до живот.

е лежал в затвора двамата съветници от Евророма в Самоков са бивши пандизчии ....Всички сте един дол дренки!

В Самоков ккандидат за общински съветник от ВМРО е Християн Попов син наЯнко Попов -Туцо. Преди две години християн дрогиран влезе с кон в едно кафе в самоков .трябва и той да е осъждан. Абе в листите са събрани от кол и въже,идиоти наркомaнии т.н.

Не е само сина на Туцо, а какво ще кажете за "адвокат" Иван Илчов от "Атака", който с фалшива диплома работи вече сума години. Г-н "Тръчи-лажи" или Иван Водката упражнява измама от повече от 20 години.

Брей ! Много честолюбиви цигани сме имали ?

Колко му е ДПС да осъдят Дон Цеци? И съда и прокуратурата са техни. Направо да го карат в панделата. Не че Дон Цеци няма за какво да бъде осъден, но пък се събраха толкова бандити на едно място, че вече си го мерят кой е по-голям бандюга.

Еее-й, българи, войната срещу българщината никога не е спирала -тя се води "тайно и полека" , къде с песни, къде с крясъци, къде с интриги и гавра с българските ценности.Прогледнете, бе, хора, не видите ли как настъпват и завладяват, разширяват границите на гетото, подчиняват ни със страх и отвращение!А този, по-горе, е от същата мая и много добре знае, че "Гарван гарвану око не вади" и приказките му са театър - в борбата за власт.

Някой може ли да каже какъв обир на магазин е станал тази нощ в Казанлък?

Тумба роми изтърбушиха супермаркет в Казанлък 07 октомври 2015, 20:58 Тумба роми изтърбушиха супермаркет в Казанлък / Новини от Казанлък Голяма група от няколко десетки роми тарашиха супермаркет в Казанлък, предаде кореспондентът на БГНЕС от града. Нашествието на ромите се е случило около 19 часа тази вечер. Нахлули в супермаркета и започнали да грабят от витрините всичко, което могат да поберат в ръцете си. Някои водели с тях дори малки деца. Охраната на магазина не е успяла да противодейства на групата, тъй като магазинът се охранява само от двама души, а ромите, по техните думи, са били десетки. След ромското торнадо супермаркетът е затворен. Извършва се ревизия, за да може да се установи какво липсва и колко като количество. Магазинът се намира само на няколко метра от ромската махала в Казанлък. Охранителите споделиха, че кражбите в магазина са системни, но "такова чудо като днес никога не е било".

"Светлото" бъдеще което ни чака.

Не им обръщайте внимание, те са цигани, разрешено им е да лъжат, даже си е направо задължително...

Охххх;о) Не се карайте де - един дол дренки сте и двамата! Барабар с водачите и първенците в листите ви - Пижета, Водки, медийни магнати и всякаква друга паплач!

ама ЦИГАНСКА!!!

Борбата за власт е жестока. Започнаха да се ритат по кокалчетата. Вече на всички е асно, че циганските гласове са купени с пари или лъжи и неизпълними обещания. Също със затваряне на очите на власта за погазването на законите от циганите и от други "наши хора". Като "невиждане" на незаконните строежи и къщи.

все циганите това онова ...ама що българи са цигани повече от циганите

Веднъж се изсули от Пандиза, но Гоце тогава помогна ! Сега Гоце е мек, като рибарски .уй, и едва ли ще го спаси? Може Гойко да се вмеси, да не го мислим, тоя Гласовит ромски змей! Гласовит, не че нещо пее, той само гласове осигурява на който плаща. да не го

Точно Цветелин Кънчев да напада по въпроса с престъпници в листите е най-долна арогантност - та нали той лежа в затвор за доказано изтезаване на свои работници българи. А Местан - онзи ден не знаел за песента за Райна Княгиня, вчера за Пиже, че им бил в листите ... утре ще се изненада, че и Ерджан Рашид-Роко беше техен кадър и от години така действат. Иначе всяка нормална партия би разгонила и тотално подменила местната структура, ако наистина искаше да предприеме сериозни действия, но ... всичко е проформа, за да утихне докато медиите ни предоставят нов скандал. Поне 2 дни все едно проблем с бежанци няма и в новините ги нямаше.

дпс вече не е пария на мисулманите а на ромите

пижето е със седем присъди, бил е орган на реда, със спорно средно образувание, но ще работи за гражданите на самоков. или само за тези на помощи и крадящи ток, строящи незаконни коптори и реализиращи битовата престъпност. смях в залата

а, бе, какви са тия царе кира, пижета, бат' салита и донове цецита, както и друга неграмотна и проста измет, дето е решила да меринджейства със средства от общинския и републиканския бюджет. има ли тука някакви правоохранителни органи или дремят само за рушвети по кабинети и патрулки. мутрата куха каунска да вземе да обсъди с патока туск циганската престъпност или ще наруши дорбия етнически тон на балкантон.

извинете, добрия етнически тон

Дългата ръка на Москва за унищожаване на България. Путин загива но с него трябва да загине всичко. Руската простотия и вятъра не могат да бъдат спрени.

Какво общо има Путин с циганите, или хапчето е грешно?

A бе Луканов,сега под псевдонима M ли пишеш,кога възкръсна,нали ти теглиха куршума ,куршумите не прощават дори на евреите.

Цецо , Цецо от как циганите станаха турци , ти съвсем изчезна от ефир . Толкова ли нямате поне един поп от вашата раса да им обясни на разбираем език какви са преимуществата на християнството , да им врътнете по някое прасе на чеверме с по кило , две ракия . Па да им видиш тогава електората на дпс то , един няма да остане при тях .

циганите от казанлък не чакат ДПС да им сервира,те сами мародерстват в магазините на пени маркет и са оглозгали магазина като скакалци,интересно е че тази новина я няма в дира,сигурно са на хранилката на партия рома?

ДПС и лично Местан и сие с говорене и действия уверяват циганите мангасари, че каквото и да правят против закона винаги ще имат защита в лицето на турската партия. Резултата е на лице.

Спомям си с каква злоба ритаха и искаха да убият Енимехмедов, когато беше театъра с опита за убиство на Доган. Съвсем целенасочено се опитваха да го утрепях и викаха "убийте го", докато го титаха десетина души. Чак когато им проговори на турски спряха, защото се изненадаха, че не е българин. Почти цялата им пасмина на ДПС е такава.

сега ДПС са кротки и само с интриги се занимават,но когато един ден станат мнозинство Батак ще ви се струва като детска градина.

Направо двамката да ходят на гости при царя си, Киро!

Цялата ДПС е от Пижета.Това е вече очевадно,но т.нар.държава в лицето на гл.прокурор,министър-председател,министър на правосъдието и т.н.компетентни органи се правят на слепи и глухи.Сакън да не стане нещо с етничиския мир.

ЕЕЕЕЙ БЪЛГАРИ !! СПРЕТЕ ДА СЕ ДРУЛЯТЕ, И МАХНЕТЕ ТАЗИ ТУРСКА ПАРТИЯ. ТЕ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ, И ВСИЧКО Е НЕЗАКОННО. КУПУВАТ ГЛАСОВЕ НА ПОРАЗИЯ. ПОНЕ 80% СА КУПЕНИ, И НЯМА В ЗАТВОРА. СТИГА ВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ!!!!!

Циганина винаги си остава циганин!

Дон Цеци не беше ли приятел на "влиятелни" кръгове от БСП?И интересно, как е завършил висше образование? През 1999 г. имунитетът му е свален и му е наложен домашен арест, а на 9 февруари 2000 г. Софийският окръжен съд го осъжда с ефективна присъда от 6 години затвор за побой и отвличане. На 30 януари 2003 г. Цветелин Кънчев е възстановен като председател на ЕВРОРОМА. В края на април 2005 г. вицепрезидентът на България Ангел Марин го помилва, с което отменя изпитателния срок и остатъка от присъдата му.

Местан не е българин и има право да лъже. Всичко е в реда на нещата. :)

Повръща ми се!!!

Ох....как ситуацията плаче да се пипне от Бай Тошо....

Бат Сали за Пиже със 7-те присъди: Предложих го за общинар, исках да го превъзпитам! Полицаи пазят екипа на Нова телевизия в Самоков, Трайчо Василев бойкотира журналистите Публикувано: 7 окт. 2015, 08:38 Обновено: 7 окт. 2015, 08:38 Разпечатай прочитания: 4671 коментари: 29 София, България Вие сте платена телевизия, не искам да говоря пред вас, вие сте решили да си кажете нещо, кажете го, каза пред камерата на Нова телевизия Трайчо Василев-Пиже. Този път журналистите са с полицейска охрана в циганската махала в Самоков, като лично шефът на полицията е на мястото. Хората от махалата категорично отказват да говорят пред камерата, заплашват репортерката със заливане с кафе, стана ясно още от директното включване. Камерите показаха и плакат за изборите, на който се вижда Пиже заедно с Александър Методиев - Бат Сали. В студиото на Нова телевизия Методиев съобщи, че е взето решение да се осъди нападението над екипа на медията и изказа извинение от името на ДПС. Той призна, че Пиже е предложен и поставен в листата на партията за общински съветници втори от него. Всеки български гражданин има право да бъде избиран, смятам, че Василев може да се поправи и да не прави повече нарушения, каза депутатът. Бат Сали каза, че няма незаконно присъединяване към елмрежата в Самоков, а веднага след това призна, че данните на ЧЕЗ за над 1000 такива прикачвания само от началото на годината досега.

Партийната система е измислена за да размива отговорността и ДПС най-добре от всички демонстрират това. Тази система е изчерпана и съществува единствено и само благодарение на мафията, която така добре обслужва.

Българите гледат как цигани и турци правят предизборна кампания. Още малко ще погледат...

От толкова много лъжи Местан сам започна да си верва.

В случая с Пиже и Бат Сали Местан се прави на Лили Иванова ... не били разбрали местната организация го била наредила в листите ... верно ли? Обществена тайна е, че ДПС започна да работи активно в Самоков, защото искат да помогнат на мюфтийството да вземе джамията-музей в центъра на града и да я превърнат в действаща джамия. Даже пращат и ходжи да обикалят циганските махали, които са били винаги християнски. А Бат Сали години наред се мъчеше да стане депутат от БСП, но те винаги го бутаха назад по листите си и накрая се хвана с ДПС. На тези местни избори пък е поел ангажимент към кандидатът на герб за кмет на Самоков.

Дон Цеци но сега заставам зад него!!!!Ако продължава ДПС така то това безумие най накрая не в протести а може и военно положение да се стигне!!!!!!!ПРИМЕР!!!!!!!Роми разграбиха хипермаркет в Казанлък Те нахълтали като тълпа и докато двамата охранители се усетят, прибрали стока от рафтовете и изчезнали Публикувано: 8 окт. 2015, 08:29 Обновено: 8 окт. 2015, 08:29 Разпечатай прочитания: 1597 коментари: 11 Казанлък, България Снимката е илюстративна Масов обир на хипермаркет от търговска верига е бил извършен вчера привечер в Казанлък, съобщи bTV. Случката е нова за родната криминална практика, тъй като грабителите са били голямо число и са изненадали персонала и охранителите. Циганската тълпа просто влязла в магазина и започнала да прибира стока от рафтовете. Докато двамата охранители се усетят, крадците напуснали магазина пак така организирано, както и влезли. Възможно е двамата пазачи да са били и респектирани от големия брой на ромите. Започнало е разследване на инцидента, преглеждат се записите от охранителните камери, пред магазина от снощи има полицейска кола и охрана. Вероятно днес ще се издирват част от крадците по записите.

Ми.... цигански работи.

Това, което се случи вчера, е просто еманация на наглостта на една самозабравила се партийна клика, която от години ни пробутва хора като #Пиже в листите си. Днес се чудите как този човек бил попаднал в листата Ви? Не се праветееее, не се праветеееее! Христо Бисеров, Фидел Беев, Митхат Табаков, Гюнай Сефер. Да продължавам ли?!

Добре дошли в държавата на Пижетата!

Аз не съм. Това е и моята държава. Престанете със самообидите.

първо: да гласуват само със завършен най-малко 8 клас. второ: да не гласуват лица с криминални прояви и висящи дела трето: Съветници, кметове и др. подобни - само със средно образование, със свидетелство за съдимост и документ от психодиспанесер, че не се водят на учет. Тези въпроси трябваше са включат в референдум!

Цитат от статията: "Подреждането на Пиже е било съгласувано в централата", заяви лидерът на Евророма в предаването Лице в лице по bTV ." В този случай Кънчев е напълно прав!!! Централното ръководство на всяка партия внимателно преглежда листите и ако иска ги преподрежда, без да да взема мнението на местните организации. местан отново лъже!!!