ДПС подкрепи Орешарски

Ще подкрепим кандидат-президентската двойка Пламен Орешарски и Данаил Папазов, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Обратно в новината

Коментари - ДПС подкрепи Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и при нас ДПС ще гласува за ГЕРБ.Какво става?

А ЗАЩО ТОГАВА НАШИТЕ ДЕПЕСАРИ НИ КАЗВАТ ДА ПУСКАМЕ ЗА ГЕРБ.ТАЗ ИГРА КАКВА Е

НОМИНИРАМ МАЯ МАНОЛОВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,СЛАДУРАНА И НАЙ-ДОБЪР ПОЛИТИК ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!!!МАЯ МАЯ МАЯ - ТИ СИ НАЙ-ДОБРАТА!!!!МАЯ НА ДОНДУКОВ ТИ Е МЯСТОТО.ЕМ Е УМНА - ХЕМ КРАСИВА!!!СУПЕР МАЯ!

Ами ДПС-то е задкулисието КОЙ, подкрепяно от янките, швабите, и британците. Колониална история и няма чудно, че в нея е замесен евреина Станишев. Мин.председател от ДПС, финансов министър от ДПС, социален министър от ДПС, министър на образованието от ДПС и т.н., що да няма и шеф на ДАНС от ДПС! А вие лапайте мухи и зяпайте по еврогейците и янките, докато не останете без държава. И внимание! проваления политик, българофоб Станишев беше награден за всичките золуми за шеф на ПЕС! Сега е същото, само че еничарите са в герберастка коалиция. Еееех, българи, кога ли ще поумнеете!

След това на балотажа руската мина Доган ще подкрепи Радев. Голям прас.

Лъснаха ли ви дирниците, господа кандидат зетьове и вие, подкрепящи ги!?

По-провалени премиери не сме имали от Виденов, Костов и този плазмодий. Първият беше наивник, вторият циганско крадле, което ограби България, а третият е ибринчия, който подмива задниците на комунисти и турци.

Сега вече на всички стана ясно кой е КОЙ???...

това Кой се появи при Местановия мандат

Хитро. Без ДПС Цецка ви цачева се проваля.

тази няма да стане майка на народите

да ви имам профила - като пацо тъпанарски голем смех , чисто и просто - къпано ДпС

"По думите на Карадайъ Пламен Орешарски покрива изцяло профила, който ДПС е очертала за бъдещия държавен глава." Леле-леле, ако това ви е профила - Доган да вика Тренчев в Сарозагорския и да почват ОТНАЧАЛО!!!

"Независимия " беше дотолкова самоуверен ,че се издаде ,че разчита на най солидната и сплотена част от БГгражданите. Е ясна се ,че БСП_ то постели червения килим и ще откупи и своето участие в тандема.. Е Доган се завръща......

Кючук Марийка от Търново.

Така ДПС ще си брои електората, за да знае после какво да фактурира на втори тур.

Руската мафия покрепя мафията.

Много се изненадАх!

Орешарски в ролята на Митьо Пищова - кукла на конци!

По-лошо, макар че Орешарски не е лош човек. Митю е с една цел там - ако стане президент да помилва Ценко Чоков :) Орешарски е просто едно сметало - да се преброят гласовете на ДПС на първи тур

Не разбрах - ГЕРБ ли подкрепи Орешарски за премиер или ДПС Или ако не е ГЕРБ, за чий някакви сексуално недобре ориентирани новоизлюпени политичета като Георг (по-известен като дащната Гери) дават мнение кого ще подкрепи и кого няма да подкрепи ДПС или която и да е друга партия?!

КОЛКО СМЕШЕН ИЗГЛЕЖДА ТОЗИ БЕЗДАРНИК !!! КОЙ БЕ, АЗ ЛИ БЕ, АЗ СЪМ НЕЗАВИСИМ (както и парашутния генерал) НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИМА, И ХОП ПРИ ГАДЖАЛИТЕ !! ТОЗИ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО СПИРАШЕ СЕДЯНКИТЕ, ПРАВИ ХОРАТА НА БАЛЪЦИ !! ВСИЧКИ БЕЗДАРНИЦИ СА ТАКИВА, И КАТО ГИ ПИТАШ КОЙ,КОЙ,КОЙ, МИГАТ КАТО ПЛЪХ У БРАШНО !!!

Очевидно тази партия или движение работи срещу интересите на България.

И това е отговора на "КОЙ"! КОЙ = Доган !

БСП и ДПС имат план да свалят Бойко Борисов от власт! Орешарски е донор на Радев на балотажа!

Можеха да го свалят на първи тур ако бяха подкрепили Радев. Досегашните гласове на Радев плюс гласовете на ДПС щяха да са повече от гласовете на ЦЦ. И ББ подава оставка както обеща.

.... не мисли доган за толкова елементарен, орешарски е там, за да си преброи гласовете доган и колко са останали при местан, това му е по-важно..... а после и по-добре ще се изтъргува на радев.......

.... не мисли доган за толкова елементарен, орешарски е там, за да си преброи гласовете доган и колко са останали при местан, това му е по-важно..... а после и по-добре ще се изтъргува на радев.......

ДПС не са политици.Те са бакали,търговци.Толкова са го ударили на алъш -вериш, юе никой нормален политик не би са занимавал с тях.Ясно е ,че Орешарски няма да бъде избран.Но в настоящата ситуация ако да речем спечели 8% , то на балотажа ДПС може да търгува с тези проценти, като реши да подкрепи някой от кандидатите.На първият тур само показва,че може да "мобилизира" 8% ,защото тя има най-твърд електорат -като кажа лидара за кого да гласуват -правят го!На втори тур -сделка, с който предложи повече за кеширане!

КОРНЕЛИЯ И КАРАДАЙЪ СВАЛЯТ БОЙКО БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ И ВРЪЩАТ ПЕЕВСКИ И ДОГАН! ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВИДНО. ГЛЕДАМЕ КАК БСП И ДПС ВСЕКИ ДЕН ПРЕГЪРНАТИ КРЕЩЯТ - ''ОСТАВКА НА ГЕРБ''!

ДПС издигна Орешарски и сега го подкрепя!! Никой не е изненадан, нали видяхме кои са го издигнали.

Този турски лакей дали знае задните изходи на президенстрвото?

Какво му е турското на ДПС?? Освен че са руски подлоги? И агенти на ДС/КГБ??

По думите на Карадайъ Пламен Орешарски покрива изцяло профила, който ДПС е очертала за бъдещия държавен глава. СТАВА ВЪПРОС ЗА СЛЕДНИЯ ПРОФИЛ: ОРЕШАРСКИ СЕ Е ХВАНАЛ ЗА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА СИ, КАТО ПРЕДИ ТОВА ОБИЛНО Е СМАЗАЛ ДУПЕТО СИ С ВАЗЕЛИН!ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ПРОФИЛ НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК!

Доказан обединител - обедини протеста на нацията над 400 дни. Такова продължително единство друг не е постигал. Само Свинята Пеевски може да постигне по-силно обединение, но не му стиска да се кандидатира. Пак щеше има същата партийна подкрепа ;-)

Стана съвсем ясно, че ДПС тайно подкрепя и си сътрудничи с ББ. Ако искаха да свалят ББ от власт (той каза, че ако ЦЦ не е първа на първи тур, ще подаде оставка) щяха да подкрепят Радев. С тяхна подкрепа Радев става първи на първи тур и ББ подава оставка.

.... целта е доган да си види % на първи тур, а и местан да ги види, ситуацията му е добре дошла, така ще разбере, на какво разчита, при евентуални парламентарни избори, а за втори тур ще се продаде... местан отиде при ББ, познай къде ще е доган...... няма да е при ББ....

Белият автобус къде ще бъде паркиран - пред или зад Народното събрание.На пишман обединителя на нацията каква чалма ще му сложим - червена или бяла ? И как ще му викаме - другарю, ага, бей ?

.... а Орешарски е сатанизираният Фетхуллах Гюлен ?

Ха, каква изненада? Нещата си дойдоха на място! Най-накрая "младите се взеха", пресрамиха се и обявиха и публично връзката си. Нов невероятно умен ход на гениалния (по Тиквата Бай Х.й) хидромелиоратор, борец за граждански права, капия на Турция, Путин и ДС-КГБ, великият мислител, световен философ, невероятен учен и изобретател, любител на сараи, летящи чинии, проститутки и висша политика, милионерът в зелено (и то дни след като свали опърпаното плетено на ръка пуловерче), веднага след като мина интервюто при Андрей Луканов и Любен Гоцев за назначаването му на шеф на Д(П)С, най-големият патриот, ДС доносника Сава.

Не се палете . . . . . На 1-вия тур ще се броят "дивите зайци", всяка партия ще види "колко вади" и какво реално представляват . . . . след това ще има пазарлък . . най-вече от страна на ДПС . . . . С бежанците, хеле пък споразумението с Канада (задната врата на ТТИТ), проблема с Близкия изток, Сирия . . . . . .какво ще се прави в България . .. . . "пречиствателна станция" за бежанцили или ферми за "бройлери" за износ на читава работна ръка . . . подмяна на населението и религията и изграждане на "ограда" с Русия . . . .

За никой не е тайна, че комунягите са подчинили турците да им помагат още след 9 Септември. Турците обичаха Тодор Живков, даже и след свалянето му от власт, го подкрепяха.

И аз така казвам...... тия са Гюленисти, превратаджии и трябва да ми ги предадете!

Е то това не е новина. Едва ли някой е изненадан.

Тоя Орешарски вярно че е обединител, преди известно време обедини целия налод срещу себе си!

Хората не се обединиха против него, а против БСП и ДПС, дето сега се правят на света вода..

Че кого другиго да подкрепи ДПС? Пък и Орешарски е човек с особени заслуги: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа)!

Турците са същите като евреите, евреите са помагали на фашисткия строй и са предали братя и сестри за да може по-късно да бъдат жертва в историята, и да си изпълняват целите. А турците са помагали на комунягите и те да могат да бъдат жертва в историята, за да могат да извършват терористични актове, като взривения вагон с български майки и деца.

Дали на БАЙ ХУЙ няма да се наложи да прави свирки на Доган и Орешарски на втори тур.Май това ще е отмъщението на Орешарски. Или пък Пеевски ще иска нещо в замяна,времето ще покаже.

... същото го напиши, но използвай името радев и ще се светнеш.....

ИИ, верно ли ?! Ама наистина ? Каква изненада ! Кой би могъл да предположи ! :)

Не знам за колко се продаде Орешарски, но за мен вече е политически труп.

Да братко, така е ! Ама знаеш ли кое е интересното ? Какво ли му е в главата на този "човек" а ? Държат ли го с нещо ? Или поради някакви илюзии се кандиратира ? Какъв е замисъла ? Да бъде муле на гласове между изборите и балотажа ? И после да ги спазарят я с герб, я с бсп ? Това ли е ? Или само сплотяват електората ДПС-иски ? М ?

т.е. зомби

"Ще подкрепим кандидат-президентската двойка Пламен Орешарски и Данаил Папазов, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ." Пич, чак сега ли разбра поставената задача от ДС!? "Ще подкрепим Цачка Цечева, каза шефът на ДОСТ, агент Местан Мазния! Следователно лозунгът на ДС този път трябва да бъде "ВЕЧНА ДРУЖБА. БКП-БСП-ГЕРБ-ДПС-ДОСТ!" Извод: Опашката на вадещите българската ряпа (от приказката "Дядо вади ряпа") нараства. Вадещите ряпата обаче не забелязват, че вече в България дори ряпа няма и мишоците, които искат да "я вадят" се умножават преди поредните избори.

Че кого ДОСТ да подкрепят ???? Турската партия ще подкрепи Ибрикчия 1 на Ердоган е Баци Простото

Един турчин, който не може да каже една дума на чист български език с иронична усмивка ще казва кой ще ръководи България и кога ще има избори. Това ако не е отврат, здраве му кажи.

Куклата Орешко е компроментиран и всички знаят, че е без шанс= 00 Доган с организирана престъпна група смуче от българската снага, раздава порции и трупа милиарди Доган е автор на сюжета- куклата Орешко, УЖ съвпадал с профила си, който са му създали за заблуда И целта е да употребят куклата О. за да се преброят и да изтъргуват с БСП.ДС получените гласове за..?

Истинското решение на ДПС:не ни се занимава с президентските избори за това ще подкрепим най-големият балък който няма шансове да спечели. "В профила ДПС включва и изискване президентът "да бъде обединител на нацията, президент на всички български граждани, да работи за международния авторитет на страната и да отстоява нашите интереси в НАТО и ЕС, разкри лидерът на ДПС, цитиран от "Фокус" Е точно на това Ореха е пълна противоположност. "От ДПС не са знаели, че Пламен Орешарски ще се кандидатира за президент" Пред вид факта че повечето депутати не правят нищо в НС освен да четат вестници и да зяпат нещо си в интернет,не виждам как сте го пропуснали това.

Прочетет книгата на Цончо Родев ИЗПИТАНИЕ. Там, в нейния край автора пише, че текста е достоверен, събиран от документи и всички герои са с реалните си имена и действияата са реални. Прочетете и сравнете себе си, кандидатите за президент и останалата партийна сволочь с тези МЪЖЕ, БЪЛГАРИ, ГЕРОИ. Действията са през Сръбско-Българската война 1885. Кой е най-достоен от кандидатите? Кой може да бъде макар и малко, вписан в онези времена? КОЙ? Румен, Цецка, Красимир, КОЙ? ... ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ! ПОМЕНЕТЕ ИСТРОИЯТА СИ, ЗА ДА НЕ Я ПОВТАРЯТЕ, ОЩЕ ПО-МАЛКО - ВАШИТЕ ДЕЦА!!!

Не се и съмняваме.

Ако Левски и Ботев бяха живи щяха да изтрепят всички комуняги.....

Ботев изповядвал комунистически идеали....

Не е. Това, че е написал, че вярва в единний светлий комунизъм няма нищо общо с уродливия строй, от който се опитваме да избягаме..

слагате минус на истината!!! Браво бе:)

ще започнат от Боко и Цуцка. Единия е станал комунист на 18 г., а другата на 20 г.

който не е подкрепен нито от Местан, нито от Доган, т.е генерала от ВВС Румен Радев

Подкрепя го точно по този начин за втория тур. А не гръмко и директно както Местан подкрепи ГЕРБ и с това напълно ги закопа!

на 2 тур ДПС ще подкрепи Радев.....

Това беше ЯСНО, нали сега ДПС трябва да УТОЧНИ броя на подкрепящите го гласоподаватели!!!!!Ще се дадът насоки КАК да се работи с подкрепящите ДОСТ/на Л Местан/!!!!!Просто в тези избори Пл.Орешарски играе ролята на МЮРЕ/но със заплащане/!!!!!!