Москов: Местан мисли само за оцеляването на корпорацията ДПС

Дълбоко не ме интересува нервната криза, в която е изпаднало ръководството на ДПС, заяви здравният министър Петър Москов по повод исканата му оставка.

Обратно в новината

Коментари - Москов: Местан мисли само за оцеляването на корпорацията ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коментари, се налага категоричното мнение, че фашизоидите са на власт в България, и управляват. Първосигнални, прости и малоумни избиратели на ГРОБ, ДБ и останалите партии от четворната банда, надават кански викове, кълнат се в новоизлюпеното фюрерче - наркоманче с блесналите очички, и са готови да го следват до пълния разпад на държавата. Същата тази паплач си представям как би реагирала, ако тези фашизоидни думи бяха излезли от устата на Сидеров например, а не от устата на Москов. Тогава пак щеше да има голям вой - но срещу този, който ги е казал, а какво щеше да стане в средствата за масова дезинформация, какъв вой щеше да се вдигне - не ми се мисли. Значи фашизоидите не само че управляват, но и търсят правилния човек, който да ги поведе. Тях не ги интересува например, че в Кърджали в момента започва строежа на ЧЕТВЪРТАТА джамия, която ще е и най-голямата. Не чувам това да се коментира нито по средствата за масова дезинформация, нито някой да се възмушава, нито някой да отиде да направи една демонстрация, да поискат спирането, обсъждането. Не, нашите фашизоиди - турци само на думи се борят срещу ДПС и турскотго влияние, на дела си търсят фюрер, който вместо да работи, говори хубаво, както на тях им харесва, настройва ги, дава им нова храна за омраза, защото тези фашизоидчета могат едно единствено нещо - да мразят, и от всичко и от всички те мразят най-много българите, а не турците.

Господин Москов, не отстъпвайте и милиметър от позицията си! Това го казвам(е) с пълното съзнание за отговорността, която поемаме. Ние стоим не само зад вас, а както се изказаха лекарите - пред вас, но сме и от всичките ви страни. Само някой да си помисли за оставката ви, той трябва да счита на същия момент с оставките на хиляди хора, не само лекари. Обслужването на турската мафия трябва да бъде спряно с всички средства! Туморът на дс - дпс трябва да бъде из хвърлен на бунището на историята поради перманентните заплахи срещу цялото общество в единствена полза на обръчите си. Никой не може да ни страхува! Ние сме Разумът, а не изнудвачите. Добре го запомнете, изнудвачи! Ето това е императив, а не въпрос.

ОГРОМНО БРАВО, Г-Н МОСКОВ!!! ИМАТЕ ПОДКРЕПАТА НА МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА НИ. ДНЕС ВЕЧЕ ВСЕКИ ЕДИН Е ОСЪЗНАЛ, ЧЕ ДОКАТО ДПС НЕ БЪДЕ ИЗТЛАСКАНО В ПЕРИФЕРИЯТА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЖИВОТ, СТРАНАТА НИ ЩЕ СТРАДА И ПОСТЕПЕННО ЗАГИНЕ ОМАЛОМОЩЕНА ОТ ПРЕДАТЕЛСТВАТА И КРАЖБИТЕ НА МАФИЯТА ,КОЯТО ДПС ПРЕВЪПЛАЩАВА . АКО КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ СЕГА НЕ СЕ СПРАВИТЕ С ТОЗИ ГРОЗЕН ТУМОР, НЯМА ДА ИМА ВЕЧЕ НИКАКВИ ШАНСОВЕ. ЗА ТОВА ,РАБОТЕТЕ СМЕЛО И НЕОТКЛОННО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕФОРМИТЕ НАЙ-ВЕЧЕ В СЪДЕБНАТА И ЗДРАВНАТА СИСТЕМИ! ИМАТЕ ПОДКРЕПАТА НА МНОЗИНСТВОТО ОТ ХОРАТА.

За първи път от много години насам харесвам български политик.

Господин минисър Москов , това е пътя за победа .Браво ! Ние сме с Вас !

ДСБ са политическата сила, която изповядва истински демократични ценности и винаги ясно е заставала на позиция за лустрация. За съжаление на избори едва събираше 2-3%. Добре, че се създаде РБ, за да може неин представител да стане министър. Успех, Москов! Разбий руската агентура, оглавявана от Местан! Успееш ли надеждата на хората ще се върне и ще дойде ред и на останалите, прикрили се във всички институции.

Браво Москов, браво докторе, заслужаваш поздравления за позицията си! Агента Павел много знаеше, но си намери майстора!!!

Местане, сядай си на дъто! Само се чудиш какво ново да измислиш, за да покажеш, че съществуваш!!! Не били 220, а били само 17 случая и то не от цигани? Не си много сигурен май! Достатъчно е само един случай да има и той е достатъчен. Какво значи да се бие български лекар от цигани, а? Много си голям европеец, много знаеш за толерантността, но сега си защитаваш електоратчето и тези неуки малоумници, които ще гласуват пак за теб!!! Не може да се бият български лекари, разбра ли! А това за броя на случаите е манипулация на твои хора....

Отдавна не бях чел с голямо удоволствие новина в дира. Има надежда за България.

прочетох форума . Както винаги , най - голямо впечатление прави пълната липса при дпс троловете на каквито и да е идеи . Не казвам че защото са турци , там има и доста " българи " . Презареждане на страницата и нов минус , да изглеждат повече . А относно новите мюсюлмани - циганите . Наскоро имахме църковни празници свързани с български имена . В една от многото прекрасни Български църкви се напълни с новоизлюпени мюсюлмани които искаха по някой лев , за бог да прости . Та толкова за тях , а и по въпроса .

Аз пък ще ви кажа, въпреки, че Местаня и Доганя го знаят по добре от мен. Мангалите са толкова мюсулмани, колкото християни. Тези твари са много далече от тези неща.

има и друг начин многоуваяеми докторе аименно, да се демократизира като лидерие на тази партия възвърнат своиството си апоптоза и станат като нормалните лидери (клетки), но нека не бъдем наивни. тази корпорация трябва да се разцепи, като се помогне на алтернативни партии с вляние върху тези избиратели, една от тях е ндсд на корман исмаилов. много е важно да участвува на местните избори самостоятелно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето заради такива хора гласувам в момента само за ГЕРБ. Само ГЕРБ имат силата и мъжеството да кажат на циганите, че са цигани, а на крадците от ДПС да ходят на майната си! Щеше да е хубаво да вкарат и няколко в затвора преди да изпратят останалите на майната си. Например какво стана с Бисеров - покриха го, нищо че са го хванали да краде стотици хиляди. А колко не са му хванали...плаче ми се. Ето за такива хора левски е написал в предсмъртното си писмо: "За такива злоупотребяващи с народните пари, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни."

Като видя, че основния нападател в ДПС-атаката срещу министъра е д-р Тунчер Кърджалиев и като знам за огромната далавера, която върти чрез частното си ДКЦ в Окръжната болница в Търговище.... Тъпото в цялата история е, че го прави съвместно с местната лидерка на ГЕРБ д-р Венка Стоянова и затова не вярвам, че ще стане нещо положително в сектора, независимо от усилията и на този министър!

Министър Москов е ксенофоб, феновете му са също такива хора, както и са такива, които са съучастници на корупцията и мафията в здравеопазването! Само казвайки или пишейки за изяви на Ахмет, Мехмет, Лютви, Исперух,Танръ и ДПС - славяните започват да пищят и да плюят напосоки и то безумно! Прост народ - слаба държава!

Министър Москов може и да не е ксенофоб, но аз съм, обаче го поддържам безусловно.

Тоя що не се занимава с това, за което получава заплата, а се занимава с лозунги? Предизборната капания свърши, в момента Москов отговаря за най- важния сектор. Не е негова работа да воюва с циганите. Здравеопазването ни е толкова зле. Той се занимава с ала, бала. Какво значи медийната пропаганда? За пет пари работса не е свършил, а те го тикат напред.

Той не мисли , той загуби много кранчета за лично обогатяване ! Няма вече гювеч и почна да плаче , никога ДПС и БСП в управлението на Християнска България !

Еничарите долу,българите нагоре!

И не забравяйте, че ДПС беше създадено под натиска на САЩ!!!

ДПС беше създаден под натиска на ДС !

Местан е незаобиколим фактор. Затова който мине през него го подритва.

Ако др. Москов продължава да се изявява така, го чака светло бъдеще! Адмирации!

Крайно време беше Български политик да заяви това! Стига сме пирпилили покрай ДПС 25 години! И стига са се изживявали като партия на малцинствата, нека не забравят, че партията на Корман Исмаилов е в управляващото мнозинство, без някой да говори и мисли дали е турска партия. А, ДПС е партия на Делян Пеевски- това притеснява честните българи, драги ми Местан.

г-н местан,краино време е да престанете да играете с коза етническа толерантност",защото няма по толерантни от балгарите,които години наред тарпят циганските своеволия,кражби и бандитизам и радикалния ислям започнал да покалва в б-а.

G-н Mосков вместо да прави популизıм , трябва да си помисли за несоциалната политика която провежда неговата партия . Kакво е направил за проблемите като BG е на пıрво място в EO по беднотия , безпомощно старческо население , което не може да си купи лекарствата , не може да си плати тока , страда от протеинов недоимıк, живее в мизерни условия. Hиските заплати в здравният отрасıл са причината за липса на модерно лечение на BG общество.

то от социалната политика на предишното правителство и такива като него сме на това дередже. даже политиката на това правителство е недостатъчно дясна - когато спрат помощите на паразитите, когато спрат детските за повече от 2 деца, когато накарат сините венци да си плащат тока и водата и които не иска да плаща, да му се спират, тогава можеш да говориш за дясна политика на правителството. щото нещо почва да писва на обикновения данъкоплатец да носи на гърба си тия примати от гетата.

Местан горкия,не стига ,че не е на власт,а има и "семейни проблеми". Откакто любовницата му избяга в Брюксел,няма кой и една целувка да му даде.

Стига бе. Та тоя сърт козел може ли да има любовница. Да не си случайно в грешка. НЕ мога да допусна, че някоя жена, колкото и занижени критерии да има може да обърне внимание на това влечуго. От друга страна не мога да си представя проститутка, която до такава степен да е паднала, че да изтърпи унижението да живее с този дърт и зализан козел заради парите, които е откраднал от държавата и българите мюсюлмани.Пълно падение на ценностите - намерила се е проститутка, която да играе роля на любонвица на местьо. На "почетния председател" вече две жени му избягаха, въпреки, че по вероизповедание и възраст бяха старателно подбрани за сопола.

Любовницата Бареков ли е?

О, ама и Бареков ли Значи целият харем е отишъл в Брюксел

Имах предвид Станишев.

Тази незаконна партийка "д,п,с" не само трябва да се закрие но и щателно да се разследва - за съжаление това няма да се случи, защото службите, отговорни за това не работят!

Браво Москов ! Прецизен и точен си в изказа си.Дано повече хора схванат какво казваш ! Ако продължаваш така ти ставам фен и ще се включа в кампанията ти за президент ако се кандидатираш!

браво на г-н москов.наж-после се намери 1 балгарин да показе каде е мястото на дпс.тази партия трябва да се закрие в саотвецтвие с конституцията и да престане да тормози балгарите в бг и да настрожва турци сресту балгари.новини на турски-само в турция. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на г-н Москов.Поздравления и за партиите на БСП,и АТАКА,които в името на българи и да се обединявяме в името на България независимост от противоречията с отделните партии.Целта е ДПС да отпадне от властта и да се разтури като партия.Стига толерантност! Хак му е на Местан,че постъпи така подло като предаде партньорите си в кабинета Орешарски.За предатели няма място в Парламента.Още Хитлер по време на ВСВ след като е получавал информация от предатели,ги е разстрелвал,защото щом веднъж е станал предател,то няма гаранция,че после няма да го направи пак,ако му се доверят

Браво Петър браво Москов. Дай боже всеки му такава воля и смелост. Издигай се отново и отново докато агнетата не станат лъвове.

Агент Павел е приклещен в ъгъла. Истината за ДПС ООД боли.

Как точно е "приклещен в ъгъла"?! Фирмата контролира земеделието и само финансирането от ЕС е над 1 милиард годишно, отделно ключови предприятия в страната като Булгартютюн, БеТК, да не говорим какво е положението в туризма! И аз искам така да ме притиснат в ъгъла!

ау, ама какво земеделие..! Ами банките? ами енергетиката?

Смело изказване за здравен министър. Ако и със същата смелост и добросъвестност оправи и здравеопазването/макар , че то все няма пари/,ще е тръгнал към върха с куп привърженици. Надявам се да е и добър лекар

Най нетолератния и мразещ българите е агент павел.За каква формула на етнические мир говори като те ея разрушиха напълно с това мафиотско сдружение дпс.Кой ги подкрепя?Тиези дето са се облажели ,а другите от страх и под строй.Отваряли им домовете преди избори и им носили продукти за стотина лева.И ето това прави дпс за електората си.

Смачкай козела, Москов! Успех ти желая! Най накрая да се намери човек, който да назове нещата с истинските думи. Стига политици-лицемери. Тоя турчин да заминава в Анадола!

Ха дано министър Москов да е първата ластовица на това, което звучи като музика за българските уши още от преди повече от 100 години: "ДПС ке падне"! То и името му такова страшно за турците.

Подкрепям мин. Москов и в името на това да са защитени интересите на лекарите, които ни лекуват и на Българите като Българи в страната си съм готов да съдействам в размките назаконните форми ( пък където става и отгоре) да отрежем кабелите на ДПС и да го изолираме от властта. По- са ми мили моите права на Българин, и ако трябва ще ги защитя на цената на изгонването на БХК от страната и излизането на страната от Еврогейския Съюз! Всичките ми прадядовци и чичовци са участвали във войните 1912-1918, двамата ми дядовци и всички чичовци са участвали във втората световна война и само баща ми и аз не сме, защото по наше време войни нямаше, но все още съм военно задължен.

г-да цензорите ме трият, ама да не стане няой ден да трием цензори!!! Г-на Местан като има толкова претенции че е турчин защо не замина за Турция 1979, когато имаше изселническа спогодба и вълна преселници? Малък ли беше или млад и зелен та не знаеше дали е турчин? Защо г-на като има такива претенции не замина 1989 на голяата екскурзия? Това че е бил и агент на ДС по него време ли го спря или по- му наресваше социализма? След 1992г кой му пречеше на г-на Местан да замине за Турция, като границата ни е разграден двор, а през КПП-то нокой не би го нито спрял, нито се затъжил за него?

:))

Защо наричате агент Павел, Местан.. та той така се гордее с милиционерското си минало..

Най-добре го наричайте Владимир Зидаров.

наркоманче Москов да спре най-после да дрънка глупости, защото хората дълбоко ги интересува какви ща да са тези реформи, с които ни надуха главите, а пък нищо не виждаме да се прави. Това, че ще вдигат заплатите на бърза помощ незнайно кога и незнайно с колко не е реформа. Хайде наркоманчето Москов най-после да започне да прави някакви реформи, за да се види пълната му некадърност. Лаладжия!

Вчера си пих кафето с един приятел фелдшер от бърза помощ.И той се е пенсионирал но продължава да работи защото няма КОЙ.Има ли училища за фелдшери...няма,май че няма вече и за клинични лаборантки.....и лекарите бягат... Някой трябва да започне от някъде.....25 години разруха стигат.

Очевидното наркоманче,по-добре да се маха от правителствения екип. С неговите налудничави,необмислени, идеи и изявления,които пък иначе по необясним начин,намират поддръжници по-скоро ще доунищожат жалката ни здравна система.

Местан се е хванал накрая на етническата сламка скоро ще потъне.Когато се изнерви много му личи изпада в безпомощно положение.

Оставка, оставка и пак оставка за антипрофесионалиста Москов, който не може да обозре крайно положителната роля и пъстроцветието на етнико-религиознота многообразна амалгама, нейната омекотяващо-хуманна функция за мирното многоетническо взаимосъществуване, за плуралистичния вихър, нашепващ ни многократните ползи от обичното съжителство на многорелигиозните съобщества и безконечната любов между нациите, която етаблира една многопосочна метафора по отношение на либерално-авангардните политики на България и по-специално благотворното въздействие на ДПС и лично на неговото ръководсво в лицето на скромния, честния енциклопердист Лютви Местан, владеещ до съвършенство немайчин език за разлика от подбни едноклетъчни образувание с първични антиетнически реакции като Москов!!! Оставка, оставка - скандира цяла България, Европа, целия свят, а защо не и космическата пространственост.

Аз нямам словото на Местан,да си го завре където иска но ти си куха празна и спукана лейка:))

Местан не "владее до съвършенство" българския език! Това , което той говори , не е езикът на българите. Той мъчи, изнасилва и се гаври с българския език, така както турците са се гаврели с българите. Нима не го разбирате/ Престанете да повтаряте, как говорел български! ( Това вече не е до МЕЛИХА, А ДО НАС, БЪЛГАРИТЕ!)

Можеш ли да преведеш написаното ,че нищо не можах да разбера?

На турски ли да го преведе? Сбъркал си.

Това е Местан:))) Или тоя който му пише изказванията:)

Ако не си самият енциклопеРдист, то със сигурност си негов ученик, личи си по високопарния, но безсъдъжателен стил. Никой не иска оставката на д-р Москов! Искаме той да продължи думите си с действия и да научи една безотговорна част от населението, че освен права, има и задължения. А един-двама тук с небългарски майчини имена, с позициите си доказвате, че мултикултурният модел е фикция - сами се изолирате от мнозинството граждани.

Агент Павел,ти ли си?

Ало-о-о, кадъната...махни си бурката, че ти вреди на мисловния процес...че и форума си объркала, този тук е български!

Българският език на Местан прилича на кадаиф - такъв усукан, завъртян и натрупан на куп, дето не му знаеш ни началото , ни края! прилича на локум - мек и разтеглив, дето се лепи неприятно по пръстите. И на пресладена турска баклава.

От това по-добър пример за словоблудство не съм виждал. Достойно е за учебниците по литература. Чудесен пример, че слепените високопарни думи без никакъв смисъл само показват липсата на интелект.

НЕ ГЛЕДАЙ МЕСТАН.......ЦЯЛО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ТЕ ЧАКА......КАКВО САМО ПО МАХЛЕНСКИ ДЪРДОРИШ....МЪЛЧИ И РАБОТИ.....

Според мен д-р Москов не трябва изобщо да отговаря на каквито и да било обвинения, а да действа в интерес на хората. Добре е, че започна от спешната помощ, но да продължи с електоронната здравна карта, ред в здравното осигуряване, контрол в работата на лекарите и болниците, защо не касови апарати в стоматологичните кабинети. А що за партия е ДПС е ясно на всеки мислещ гражданин, те постепенно трябва да изчезнат от политическата сцена, затова да не се занимава с тях повече и да не отговаря на нападките им.

Наблюдавайте езика на тялото на Местан. Притеснен е, безпомощен и злобен.....

Много точно определение - корпорацията ДПС. Дано правителството да държи ДПС в постоянна изолация, но кадрите им в държавната администрация май още продължават да са важен фактор, да провеждат политика на дискриминация спрямо българите.

Колко мъка има по този свят..., другари от партиите-мафии ДПС, БСП и "Атака"... Сега поне за 3 пълни мандата трябва да изкарате без обръчите от фирми другарииии---, пък после ще видим... И другаря Путин не може ви помогнеееееее...!!!!!!

Е, какъв ти е проблемът? Та нали на власт е партията на калинките, тя ще кради и заради трите изброени - и, ако още не си забелязал, вече започнаха!

анти ДПС говорене и шараните кълват! За здравеопазване има да чакате!

че заиграване с циганите, нее все едно да мачкаш мюсюлманите.Тези не купуват дърва, а краднат. Не садят тютюн, не плащат ток, данъци, осигуровки, бият лекари, които представи си им помагат безвъзмездно. В един момент ще поискат не 50 лева на глас, а да го резнат. така, че агент Павел греши сметката!!

Местан няма против да ги бият. Какво е един бой между приатели

Москов е моят човек! Давай само така, режи ги!