ДПС съди министър Москов за дискриминация

Група депутати от ДПС са подали оплакване срещу здравния министър д-р Петър Москов в Комисията за защита от дискриминация (КЗД), пише „Труд".

Обратно в новината

Коментари - ДПС съди министър Москов за дискриминация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС е турска партия !!! Там членуват само турци !!! Освен това Турция и Арабският свят са най-големите врагове на българите !!! Те са ислямисти - убийци !!!

..........и ш' го хванат за шлифера....

Докторееееее,хич да не ти дреме на оная работа. Българинът се събуди. Ако не престанат амуджите, в най скоро време ще видят какво е нагнетяване на етническия мир. Талибани, измряха червените мекерета които ви поддържаха, МЛАДЕЖТА на България ще ви сложи там където ви е мястото. КЪМ АНАДОЛА за ваше сведение.

До Тунчер Кърджалиев, който е зам.-председател на Комисията по вероизповеданията и правата на човека в парламента: Трябва да ви се напомня най-редовно, че права имат и онези хора с или без вероизповедания, които са различни от мюсулманите. А не на последно място трябва да ви се напомня още по-редовно, че освен права имате и задължения, които никак не се ограничават само и единствено в защитата на престъпници, лентяи, неплащащи данъци, крадци на помощи, ЕС субсидии и педофили.

в тази държава са единствено българите. И Москов е единствения министър, който ще бъде защитен от всички българи без значение на партийност, цвят и т.н. А тези нагли, гадни ДПС-ари/не обикновените наши турски съграждани/ само за дискриминация, ксенофобии и тероризъм реват. Те всеячески се пънат да предизвикат противопоставяне на българи и турци. Циганите ще бъдат на тяхна страна, а за апетитите на Турция знаем всички... Знаем и НАТО как защити Кипър от Турция. Нашите момчета ще ходят на "учения " в Украйна. Чудна българска картинка. О, имаме си и хиляди "бежанци" и кой знае колко "бойци" от ислямска държава...

всички работим ,за да отглеждаме и обслужваме циганите, а те от ден на ден стават все по-нагли. до кога ? колко още трябва да ги търпим, та те не се чувстват българи. родени са в България, живеят в България ,а не знаят нищо за нея, не правят нищо за нея освен да я ограбват/респективно нас/ и да ни тормозят. дори български език вече не говорят и не разбират. това е страшно, толкова ли сте глупави бе политици с политици, няма ли ни нас - няма нищо, а вие системно ни унищожавате. вие ни направихте расисти, вие ни разделяте - българите само задължения, циганите само права. плюя на вас дребни душички.

ivo10

Амуджите като не са на власт нагнетяват напрежение. Нали те са носители и крепители на етническия модел, та когато не им изнася може да създават етническо напрежение.

Те кого да съдят или виновни за това няма?

Ние пък трябва да съдим ДПС за подкрепа на човекоподобни, които трепят хора по улиците. Нали това е новият им електорат?

Малее, наглост , а защо българите са дискриминирани ? Защо никой не говори за новата програма за интеграция на ромите ? Пак се покриват нещата ?

А от депесе ще бъдат ли съдени за подстрекаване нападенията над медицински лица?

Какво дескримизация?какво 5 лева?Съренцето е с пари!Като започнат да се осигуряват,тагава ще получават зрдавна помощ!Не ме кефи концепцията да плащам и за тях!

Наглите турчиля продължават с истерията.От това нищо не печелят, единствено се самоизолират и нарушават едническия мир.Това не е нищо другу освен пропаганда в полза на неосманизма.

Спрямо ДПС, е време да се приложи Глава Първа чл.11 ал.4 от Конституцията на Република България! Ако на политиците "не им стиска", тогава - референдум! Народът, да реши!

Тия ,които сега са на власт ,няма да го направят!Защото ДПС е тяхна креатура или обратното-не се знае,но се знае ,че благодарение на "десницата" беше регистрирана антибългарската ,протурската, етническата партия ДПС! За тоя неопровержим факт бяха дадени достатъчно доказателства! Това ,че по инициатива на лицето Иван Костов беше гласувана от десницата в парламента декларация за геноцид над турците при Възродителния процес,е достатъчно доказателство за продажната роля на десницата.А ръководството на БСП,състоящо се от лицемери,службогонци и женчовци,предаде своя електорат/за пореден път/ като се хвана на турската въдица да управляват заедно!Както сегашните управляващи!

ДПС беше създадена от Александър Лилов ,Андрей Луканов и останалите комунистически канибали в камарилата на БКП през 1990 г.Тогава Иван Костов беше никой.Но съм доволен,че с управлението си по-късно добре ти го е вкарал ,та сега цвилиш против него.Ах как болиииии...!

дпс в затвора и да изчезва завинаги.

Аз съм дискриминиран от ДПС,не мога да си намеря заплатена работа защото точно тази партия командва в нашия район и аз не съм нито циганин нито турчин,на кого да се оплача че да ми обърнат внимание?

всеки в тази държава трябва да си плаща и сметките и социалното осигуряване, във всичките му видове, но явно това важи за всички, но не и за циганите. Оказва се, че те имат право (според ДПС и подлогите им) да бият и убиват, да крадат, да не плащат нищо, а да ползват всичко, което държавата им била "длъжна".А и да не забравя-и да реват постоянно в един глас с етническата, недопустима от Конституцията ни, партия ДПС. И понеже тя не е на хранилката, така както и се иска - РЕВ, та РЕВ за ПРАВА И СВОБОДИ да я пуснат там обратно, начело с ДС АГЕНТА ПАВЕЛ И др.

Крайно време е тази турска ДС партия да отиде в небитието. И без това съществуването и е противоконституционно...

Някой позагубили актуалност политически сили се мъчат всячески да разпалят животоспасяващ за тях конфликт в страната. Само дето българина е толкова мързелив, че даже и гражданска война не му се прави! Той е научен, че друг го оправя. Ха ха..

Новата мода-разпалване на конфликти на етническа основа. Света се търкаля към лошо. Ако е за въпрос има бити медици и от българи

Ние НАСТЯВАМЕ първо съда да се произнесе за легитимността на ДПС и да вземе предвид обстоятелството, че тази НЕЛИГИТИМНА етническа партия са ТРЪН в Г*ЗА ни! Винаги когато политиката на Правителството тръгне в ПРАВИЛНА ПОСОКА, тези нелигитимници ИЗПЪЛЗЯВАТ КАТО ВЪШКИ ! Народа няма да стои и гледа безучастно как тези крадци съдят ИСТИНАТА и в частност ПРАВОТАТА изказана този път СМЕЛО от Министър. ВСИЧКИ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕМ НА ПРОТЕСТ, и крайно време е да се издаде еднопосочен билет за ДПС-то...без право на завръщане!!! Това ще е справедливото решение на съда( ако е български ? )!!!

Това да не ти е Асен Генов, да му плащат в зелено да организира протести и никой да не го разследва за противодържавна дейност? За такива работи, ще вдигнеш раята, когато вдигнеш прабаба ми от там, където е. Пари трябват за това! ПАРИ!

Дори Левски е събирал каса. А обирът на касата му е бил и стъпалото към провалянето му. Нямам достатъчно познания, за да съм поне чувал някога, някъде, Народно обрдинение да е победило и задържало властта си да управлява. А... сетх се. Ивайло Бърдоква. Но какво му се случи после? А комунизмът пък, масово се отрича. Какво да се прави, победен е. Значи не е силен. Кой е силният? Парите. Вървете след парите и ще откриете истината. Ех тия финикийци! Не зная дали точно те са измислили това универсално обменно средство, но ако са, то са открили и най мощното оръжие за подчиняване и контрол на хомо популацията на тая планета.

...ми ако не вземете скоро страна, ДПС ще ви е... през гащите. тези примати ще почнат да обясняват, че битите медици са виновни. не че сте големите професионалисти, ама да не ви търсят и викат, като не са доволни от това което предлагате.

Ако не вземем ние всички страна, скоро ще ходим на най-близкия лекар някъде в Будапеща.

Местан го боли от истината. ДПС подклажда циганите да бият лекарите, да да има кого да "защитават". Ако министър Москов бъде санкциониран по някакъв начин, ще изхвърлим цялото ДПС от парламента.

Ами да. Не само ще го съдят, ами и ще го осъдят. Не че не е прав. Ама народа е стадо. Кефи се на действията на един от най-добрите министри на това правителство, но няма да си развали комфорта и да скочи да го защитава пред парламента. Партията ни научи - "човек за човека е Вълк". Храним се с чуждото нещастие и чуждата кръв.

Не е призив на партията, която имаш предвид, а на Обонго. Това е и символ верую на презокеанските ни "приятели": Разделяй и владей. Пасртията, която визираш, беше обединила всички българи под крилото си, а всички от СИВ, под крилото на Русия. Но твоите кумири успяха да вбият клин в нашата общност. Дано да е временно.

На тебе и Международното положение ти е виновно. Това за което говоря бе именно призив на Партията. Освен това, Партията ни научи, че тя ще се грижи за доходите ни, и ние до ден днешен седим и чакаме, някой друг да ни дава храната в устата. Така сме научени.

Няма по голямо противопоставяне между хората, от това за власт и пари. А това е база на капитализма. Как си представяте единството между олигарх и клошар? Ама иначе, комунизмът е виновен. Да-а!

Ами при комунизъма всички бехме равни. Е, някои бяха по-равни от другите. Можеха да пътуват и по на запад от ГДР. Други не можехме да припарим 15 километра от държавната граница, без открит лист. Ама кой ти гледа!

Предрагав д- р Кърджелиев след " заседание" в Парламента да поема нощно дежурство в спешно ,но само в циганските квартали. Нали все пак е полагал Хипократова клетва. Нека покаже как се прави,а не само да бръщолеви врели- некипели. От топлото местенце е лесно.

да искаш да гарантираш живота на лекарите в спешна не е дискриминаця а задалжение на всеки министар, да си саучастник да биячите е престапление, което трябва да се наказва сас затвор. дпс винаги са работили срещу народа на бг, кадее прокурарурата ????или и те да саучастници на дпс ?

А къде е увеличението на заплатите на спешните медици / Бърза помощ/ ???

Преди време под една подобна статия коментирах че местан си вкарва автогол след автогол.Слава на Бога - та той продължава да пада стремглаво надолу в политическото пространство.Алелуя!!!! Радвам се на коментарите под статията защото виждам как нацията се обединява срещу едно вредно израстъче в тялото на РОДИНАТА и то ще бъде скоро изтръгнато. И тогава наистина ще настане етнически мир за който от сърце се моля.Защото няма да има кой да разцепва народа с измислени и опасни за националната сигурност ситуации.

А защо ти Москвич, не поиска, ОТ, Шефа си, Борисов Ту 144, на всяка докторка, по едно младо картечарче да го турне ?! Само се забиш в Парламента, като Бял заек на черна котка * леля ти Койка и баба ти Тодорка

Москов - спешен случай за психиатричната помощ! Действай.

Ти,да не би,да си се напудрил рано,рано,бе!

ДПС, а не българите с турско сомосъзнание, трябва да се разстрелят, а заедно с тях и всички псевдо политичета от 25 г. унищожаващи България и българския народ! Много прост народ сме след като отново и отново изпращаме в парламента едни и същи изроди, които само загробват държавата!

ДПС го изпращат в парламента "българите в турско самосъзнание" вече 26 години. Гласуват за него 100% като зомбирани войници в строй. Помисли върху това и думичката "фанатизъм".

гласувайте си и вие 100%, бе!

Браво министър Москов!Продължавайте в същия дух!

Аз бих искал вредните анадолци като Местан, Доган, Кърджалиев и пр., които се разполагат БЕЗ НАШЕ РАЗРЕШЕНИЕ в демократичния спектър, да изчезнат от политическия живот в моята родина, защото техните вредни и престъпни действия УНИЩОЖАВАТ всеки елемент от европейската класическа триада ляво-център-дясно, тези хора използват ниша за радикални течения, било крайно АНТИБЪЛГАРСКИ, било крайно популистки като ДПС! Казвам това с известна загриженост, защото в крайна сметка резултатът от ЕТНИЧЕСКИЯТ ВОТ НА ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС е изкривена демокрация! ДПС е вечната и уродлива модификация на популисткия вот, който дано вече да не се реализира в мащабите, в които това се случва постоянно от 1989 година насам, когато антибългарското ДПС се намърда най-нагло във властта и не е мръднало от там! Местан, Доган, Станишев, Манолова, Орешарски, Първанов, Борисов и много други знайни и незнайни борци срещу империализЪма и фашизЪма са също пряк продукт на популизма в българската политика. Случаят ДПС и Местан обаче не е един редуциран вариант на популизма, а неговото най-дивашко и престъпно антибългарско проявление! Най-големият ВРАГ за един избраник е НЕГОВО величество прогледналият и осъзнат избирател.

Връх на демокрацията! "да изчезнат от политическия живот"

За коя демокрация говорите господин копанар-циганин?Къде е тази демокрация?Тази про анадолската на мекеретата Доган-Местан.Да си хард ченге и подлога(Сава -Меди Доганов и Павел-Зидаров) и да плещиш хей така накрая неминуемо си го получаваш.Резета.

Няма по лицемерно, по ужасно, по уродливо,по разрушаващо държавата мафиотско чудовище от ДПС !!! Това не са Цивилизовани човешки същества. Когато цялата страна е настръхнала от поредната безнаказаност на циганите, които могат да те убият ей така, без причина - тези хора съдят. В ДПС СА ИЗРОДИ БЕЗ ЧОВЕШКИ ОБЛИК, ПО-СКОРО СИ ПРИЛИЧАТ С ЦИГАНИТЕ !!!

Против идеята на написаното, но да питам: Щом е така, защо той съди, а вие него -не? Да не се страхувате от резултата?

КОГА ДПС ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА: 1. ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ДПС Хюсеин Хафъзов, 15 февруари 2014 "Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, (сатрапът) Ахмед Доган", заяви Хюсеин Хафъзов в парламента". 2. ЗА НАСАЖДАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА ЗЛОБА, НЕТЪРПИМОСТ И КЛЕВЕТИ ДПС Лютви Местан, 09 Януари 2013 "Днес корупцията в България мирише на гербери, категорични беше заместник-председателят на ДПС Лютви Местан" ДПС Христо Бисеров 25 януари 2013 "Ние знаем кой е изпълнителят на мокрите политически поръчки на диктатора в България, той е в тази зала - това е министър Цветанов" 3. ЗА УКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ и СПЪВАНЕ РАБОТАТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА Христо Бисеров. Заместник председател на 42-то Народно Събрание, Председател на Правната Комисията и Заместник председател на политическа партия ДПС- обвинен в пране на пари и фалшифициране на документи. В нелегалност. Делото се точи

Когато Моника-но не Люински, а Макавей стане министър на правосъдието в БГ.Ревизия на всичко свързано с грабежа след преврата на 10.11.1989 година.Какви бяха тези почести за Жельо Желев-разрушител и безхаберник, яхнал временното недоволство и творил глупости с немощния си пиянски мозък.Използван от ДС хиените.Какво е това-спортист -банкер, милиционер-бизнесмен и 25 години се подхвърлят някакви парцаливи досиета.Тези 'комануидни демократи" награбиха всичко а норкоманчетата ги мислят за изтински демократи и пеят песни със дрогираните си мозъци.Висшата форма на комунизма вече 26 години ни унищожава като хора.А ДПС е червея проял държавата от всякъде.

Но вземи попрочети какво е комунизъм. И научете най накрая, че комунизъм не е това, което създадоха кадрите на ДС под мъдрото ръководство на Андрей Луканов. Те сътвориха капитализъм в най извратената му форма. Присъединиха Родината ни към световния империализъм. Това, че са висши кадри на соц номенклатурата, не ги прави комунисти, а предатели на комунизма отвътре.

А какво ще каже рептилната ДПС-арска групичка на ДПС за убийството във Велико Търново - поредната млада българка заклана от човекоподобен циганин ! Не считат ли борците за (турско-цигански) права и свободи, че българският етнос има право да живее ?! А телевизията на турската младеж - босфор Те Ве в емисиите си след 19 ч. дори не спомена че е заловен изверга-рецидивист-ром !

Принципала на циганската общност направи поредната си глупост. Ако продължава в същия дух Местан ще ни създаде нов национален герой и обеденител на нацията.

Заблуждават ни,шашармите са защото Москов ще назначи свои близки в надзорния съвет на НЗОК.От четири надзорници държавата,разбирай тиквоидите ще има шест човека квота.

" ... всеки има право на достъп до здравна помощ, смята Тунчер". А туският депутат от ДПС Тунчер, не смята ли, че всеки има право на съществуване - в случая лекарите от бърза помощ не могат да бъдат принуждавани доброволно да отиват на малтретиране или дори смърт за да лекуват озверели, насъсквани от чужди НПО, безнаказани цигански тълпи. Въпреки, че плочата се изтърка и малките деца разбраха, че министъра не "сее омраза срещу друг етнос" чуждоземните рептили продължават да рият и съскат за ДА УНИЖАТ БЪЛГАРИТЕ И БГ ЕТНОСА И НЕГОВИТЕ ИЗБРННИЦИ С ЦЕЛ ДА ПОКАЖАТ, ЧЕ В ТАЗИ ОБЛАСТ ГОСПОДАРИ СА УСА И ТУРЦИЯ - т.е.,че циганите ще останат ненаказвани за нищо, че българите постепенно ще бъват убивани, ограбвани, малтретирани и постепенно унищожавани на тези територии.

При циганите да ходят екипи от ДПС-тази нелегитимна язва в България.

тези атаки на ДПС са в основата на популяризирането на Москов и високия му рейтинг.

Прокуратурата вместо Москов защо не разгледа легитимността ма ДПС

Почти цялото ръководството на ДПС се състои от платени доносници на ДС и български национални предатели като Ментата и злополучния Бисеров, който неизвестно защо се покри. А Хасан Адемов минаваше за умен човек

Г-н Москов казва, -Докато няма сигурност в ромската махала. Човека се грижи за сигурността и спокойствието на ромите, а господата от ДПС ГО ИЗОПАЧАВАТ, та даже и на съд ще го дават.

Време е българските граждани да осъдят ДПС за дискриминаци5я срещу собствения им народ.

А кой, кога и как ще осъди комунистическите велможи които през 1990г създадоха и узакониха етническата партия ДПС? До кога тяхното протеже Доган-сопола ще бъде с охрана и недосегаема марионетка на олигархията????

Тази група депутати от ДПС загрижени за циганите, не са ли същите, които ритаха Енимехмедов и за които прокуратурата мълчи като ....! На това се казва ГЬОН СУРАТЛЪК!Анандънмо ефендилар?

Да се създаде служба "Медицинска сигурност' с директор Янко Ваташки.Гарантирам, че в ромските гета няма да има и един ицидент ако ще линейката да отиде на струването на 40 дни на болния ромски събрат.Ще има и голям оборот в магазините на Анималия-нашийниците и верижките ще се харчат бясно.Секретар-Недко Цигулката.

Аз нещо не можах да схвана,онзи нагъл резняк Тунчер К. искал да съди министър Москов защото той защитава и без другото малкото останал лекарски персонал в бързата помощ!Мотивът на Кържалиев бил,че Москов нарушавал правото на онази паразитна,войствена,крадлива и вредна за обществото прослойка,да бие и малтретира лекарските екипи,които са дошли да оказват медицинска помощ на тези вонещици!Ето още веднъж доказателството,че огромната допусната навремето ГРЕШКА,а именно допускане създаването на етническата партия ДПС,трябва по най бързият възможен начин да се поправи,като този тумор бъде изрязан до дъно и тази партия да изчезне в историята,като един неприятен за България спомен!Такива антибългарски елементи,като Доган,Местан,Кържалиев и другите от ръководната върхушка на тази антибългарска партия,трябва да изгният в затвора!

май тез представители от етническата партия кат са ги обрезвали са им отрезали малко повече та сега си немат с кво да си играят и затуй се занимават с глупости

Хванали са убиеца на момичето от В.Т. циганин, в момента правил самопризнания. Имало напрежение в града...циганина вече е бил лежал за убийство в затвора, но е бил пуснат предсрочно за добро поведение. Дира спи още.