Бившият служител на ВИС-2 Емил Иванов вече е управител на София област

Парламентът прекрати пълномощията на депутата от ДПС Емил Иванов по негово искане. Той е определен за областен управител на София-област. С 84 гласа „за”, 4 „против” и 7 „въздържали се” решението беше прието.

Обратно в новината

Коментари - Бившият служител на ВИС-2 Емил Иванов вече е управител на София област | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕСТАНЕЕЕ,МНОГО ТИ Е ГНУСНА ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИА В КОЯТО, БЪЛГАРИТЕ ВКАРАНИ В НЕЯ ЗА ПАРЛАМА СА МАФИОТИ,КРАДЦИ НА ЕДРО,ИЗРОДИ И МУХОМОРКИ КАТО ,БИСЕРОВ И ЦОНЕВ

Хора докато си протестирате и викате България умира,а управлението се дава на престъпници слуги на чужди държави.Това се нарича държавен преврат,а вие за нови избори говорите-глупаци!!!

вместо да ги ловят ги правят губернатори

Грешиш Валии ги правят.

машала ефенди, май таквиз сканадални тикви умишлено ги избират да привличат недоволството и да се откланя вниманието от милиардни кражби от договори и поръчки , които се вършат паралелно. Ще се види скоро.

После червените боклуци питат що хората протестирали. Вие нямате морал и очи. Гнусни долни паразити. Всички на улицата и да изметем тази пасмина!

Цигани и турски измекяри се прескачат за назначения в правителството на Орешарски.

след Пеевски сега и това...

управляващите са триумф на наглостта

А работилият за СИК Бойко Борисов какъв е сега, че съм забравил?27

АЙДЕ КАЖИ КОГА БОЙКО БОРИСОВ Е БИЛ ЗАСТРАХОВАТЕЛ НА СИК !!!

А как е станал толкова близък с Пашата да речем?

Като гледам тая мутра ,май и той не може да повярва ,че е станал губернатор на София област...ха ха ха да им е честито на софиянци! Хора ,повечето им кадри са такива и тук е така .По някакъв начин трябва да им се отплащат на тези хора . Работа са вършели и то каква ...Само ,че този път ще плашат гаргите ...

И тоя от фермата на Делян Пеевски и Цацаров.

В обобщение София област става частна, а държавата я управлява широка коалиция от партии с много цветни виждания и платформи. Странно! Този сценарий хич не се харесва на Европа и на гражданите. За това искаме оттеглянето им, и предсрочни избори, за да се приключи с демагогията и абсурда, в който започнахме да живеем.

БСП създадоха мутрите. Сега ги назначават. Тази свиня от снимката кой клас е завършил?

Това вече не се изтрайва.Хора да се вдигнем на бунт крайно време е вече.

Наистина положението става критично, трябват ни нови избори. НЕЗАБАВНО!

Всеки ден пакост и нарушения и мафиоти назначават във властта. Те искат да унижат българсия народ, да властват, и ни удрят в носа в Висаджии на високи постове. Народът трябва да излезе-така няма да стане. Ако не, нека София свърши нещата, но хората трябва да се вземат в ръце. Утре друг мафиот ще назначат-докога. Помня как Висаджии биеха хора и изтезаваха тези, неплатили им данъка от оборота си. ТОЗИ ЕМИЛ е от побойниците-те такива момчета пускаха, да бият до смърт.

Местан, турският вожд у нас съвсем се забрави от властта, истински се побърка. Да защитава мутрата от Вис, биячът на много хора, да я сложи за София-град. ХЕЙ българи, ДПС овладя с управители страната, давайте да се прикрепим към Турция, че наистина да се върнем от преди 600 години назад. Не зная как нашият народ търпи по градове и села действията на ДПС. Но зная как ДПС е наплашило свойте гласоподаватели, как те под строй гласуват за ДПС, та сега Местан и престъпна турска дружина да вилнеят над бащини ни огнища.

Този е наистина голям експерт. И мистър Сенко не може да накара 30 хиляди декара общинка гора да изчезнат, но това момче го направи. Не експерт, а гений.

... и даже не гений, а факир!

Има ли значение кой къде е работил? Аз като съм бил към SIC едно време и съм виждал там Борисов....не само него та какво....това попречи ли му да бъде премиер 4 години ? И тогава тия шушумиги що не протестираха сега реват?! Никаква оставка само мачкане за Цветанов и Борисов!!!

Кой е Емил Иванов? Представител на ДПС-престъпни групировки, които искат и малкото останало в оглозгана София-област да окрадат. Бяхме забравили за мутрите от ВИС-2, ето Ви я видна мутра-сега става голям шеф. А вие там млади и стари по площадите-пийте си кафето сутрин, вечер манифестирайте мирно-мутрите на ДПС са на влас. МУТРА никога не слиза без бой, мутра се бие до смърт-това искат ДПС-да страдат и да се избиват българи. Толкова ли нямаме почтеннио архитекти, инженери, икономисти-пълно е с опитни и почтеннио хора-те са и на площада всяка вечер, че мутрата от ВИС сложихте за София област. Но България от 20 години е в челюстта на турската мафиотна структура, наричаща се ДПС. Нима Европа не вижда, нима ЕВРОПА не знае колко оиграбени са българите от управленията на ДПС. Вижте я мутрата-погледа вижте на Висаджията-те такива ги подбираха, като го видиш да бягаш от страх. СРАМ, ПОЗОР, МЪКА и наистина голямо предизвикателство с мутра на София-област. Емил е човекът, опасал малка зона на София област с 30 обръчи на фирми, които доведоха там хората да приемат, че са жители на частния град на мутрата с неговите обсебили всичко фирми. Дали БСП да слиза от власт-е ясно и то завинаги. НО ДПС трябва да бъде подадена на Европа за разследване на богатствата на хората й. ТОЗИ НАРОД НЯМА ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ МИРЕН-те дразнят всеки ден с назначение и вкарване на мафия във властта. А идва и ДПС избраника-ромът довел до кражбите в Самоков на ток-с милиони.

ПО КИЛОГРАМИ ЛИ ГИ ИЗБИРАТ ВЕЧЕ

НЕ МОЖЕ ДА СРАВНИШ СЛУЖИТЕЛЯ ИВАНОВ, С ДЕЙСТВАЩИЯ БАНДИТ БОРИСОВ!

Грешиш - този е голям боклук. По времето на кметуването си в Своге разпродаде сума държавни земи гори на турци на безценица, сечеше се яко и дървеният материал пак за Турция отиваше. Сега този местен дерибей става областен управител. За каква грешка става дума с назначението на Делян Пеевски, като всяко следващо назначение е поредната антибългърска, не просто поредната партийна изцепка. Това наистина е гавра, не е възможно да са толкова тъпи, целят нещо.

Не ги надценявайте, това не са академици, тези не целят нищо толкова специално или гениално. Просто този си е платил милиони, за да го назначат, а после той заедно с обръчите от фирми ще опоскат всичко каквото могат, като част от личната "печалба" ще се отчислява към партийните каси срещу протекция от тяхна страна. Това си е най-обикновена и брутална мафия, нищо специално или гениално няма.

Да бе, адаш, Борисов е мутра и действащ бандит (щото така казвате ти и още няколко), а пък този висаджия е бил честен и чист бизнесмен (щото така казвате ти и още няколко като теб). Няма да се притеснявате, ние сме прости и ви вЕрваме :)))

Създадена е Военна организация на БКП, която има за цел да подготвя партията за въоръжено противопоставяне на властта.

Миньори, моля ви няма нужда да стачкувате-организирайте се и елате утре 18.07. в София с чуковете си да ни подкрепите на площада.Нека им покажем какво можем заедно.

До сега съм бил свидетел на доста правителства на червените боклуци,но такова безочие и наглост никога не е имало!!! Дори покойният Луканов беше в пъти по-умерен.....Мисля си обаче,че точно тази наглост ще им изяде главата този път на Червените Боклуци.Бреййй не си взеха поука от случая с Пеевски,или го правят нарочно ( викайте си,кой ли ви слуша) ОСТАВКА !!! ВЕДНАГА !!!

Извинете се БЕ , ей ивинете се . Чухте ли БЕ, извинете се БЕ. НЕЩАСТНИЦИ !!!!!!!!!!!

Да здравствует дорогая болгарская мутра. С празником Сергей Григориевич Станишев.

Защо имам чувството че целия парламент е от негодници. За това не ви искам оставката и ви уволнявам като ваш работодател.

Абсолютна наглост! Просто парадират, че могат да правят КАКВОТО СИ ИСКАТ, щом веднъж се докопат до кокала. България за жалост никога не е имала и няма да има държавници! Всичко които са пробвали са или избити или прогонени! Дори и в Африка се борят за демокрация, а БГ ще си остане нещо като кръстоска между шириат и халифат. Кой гласува още за такива булгароубиващи партии! Неведнъж ги видяхме вече какво могат!

Eто една от причините ние българите да плащаме по-висок ток.Къде сега е цацаров питам аз? Александър Методиев Сали от Самоков, който е разследван от прокуратурата за кражба на ток, ще положи клетва като народен представител следващата седмица. Сали е на второ място в листата на ДПС в Софийска област. Името отново се завъртя в публичното пространство този път като организатор на нелегалното енерго в Самоков. От десет години десет хиляди роми в квартал 7-и на градчето са нелегално свързани към електрическата мрежа. Схемата работи перфектно под чадъра...... още още на активисти от ДПС и БСП. В махалата няма електромери. Ромите обаче плащат тока на... още доверени хора на Сали. ХОРА ДАЙТЕ НАЙ- ПОСЛЕ ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И С КАМЪНИ ДА ИЗГОНИМ ТАЯ МАФИЯ. То това вече не се трае.

Чуваш ли и ти бе??

Област София да се присъедини към защитените територии, бъка от говорящи турски-цигански свини!

Ако искате да не ви се се в устата и да ви казват че Ви "даряват " с нова порция торта ИЗЛЕЗТЕ НА ПРОТЕСТ. ДА СЕ МАХАТ НАВЛЕЦИТЕ ГАДНИ.

Абе мутро заща не кажеш че който не си застраховаше колата тя изчезва или магазина го взривяваха. Егати наглеца си

Цацаров, какво дремеш???

Утре е рожденния ден на Васил Левски.Нека им покажем заедно какво можем, не желая повече да живея така, то е по зле и от турско робство.Елате всички на протест, но нека този път да не е мирен.

Френската революция--10 години; Отрязват главата на ЦАРЯ----; Толкова сме СМАЧКАНИ, че не смеем да направим това........... ДА не ПРИЛИЧАМЕ на МЮСЮЛМАНСКИТЕ-народи от---ЕГИПЕТТУРЦИЯЛИБИЯИРАКАФГАНИСТАН-----и т.н. -------------------------------СИЛАТА ДА НИ Е НА ПОМОЩ--УТРЕ-----------------------------------------------МАЙКО БЪЛГАРИЯ-----------------------

ПРОМЯНАТА Е В СМЯНАТА НА СИЛОВИТЕ ГРУПИРОВКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДЪРЖАВАТА !!!! Групировката СИК с Борисов и Пашата бе сменена от групировката ВИС !!!!!!!!!!!

ДО ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ Ако вашите работодатели успеят да изкарат България от ЕС, става следното: - обират се спестяванията на тези, които не избягат навреме, а част от парите се профукват по цигани, пенсионери и други неработещи хора; - повечето чужди инвеститори се изнасят, от което следва огромен спад наприходи за държавата от данъци и осигуровки и огромна безработица; - теглят се заеми, за да се покриват все по-големите дупки в бюджета, а голяма част от заемите се присвояват; - влизаме в Евразийския съюз на Путин, но това не значи, че срещу лизане на кремълски задници ще има пари; - България фалира. Какво ще последва, не знам. Та да ви кажа, драги позитанчета. Като си изпълните задачите да не смятате, че ще ви хрантутят още? Ооо, не! Ще ви извърлят като стар парцал и вие ще духате супата солидарно с останалите в България

Довечера всички останали с София на протестите! Ние пред Парламента, вие под колоните! Ще ви броим колко останахте истинските предатели, тези за турско-циганското управление на България!

После като циганетата се юрнат да изнасилват бабички из София, да знаем коя е останала доволна!!!

Мишо шамара да дойде да вие снага и хвърля гюбеци за електората на БСП ДПС Болните!

ХОРА,ОТ ЯСНО ПО ЯСНО Е,ЧЕ ИМА КУПЕНИ ИЛИ ПЪК ПРИНУДЕНИ ГЛАСОВЕ В ПОЛЗА НА БСП И ДПС НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ И СЕГА ЗА БЛАГОДАРНОСТ /ЗАЩОТО ЯВНО ТАКАВА Е БИЛА ДОГОВОРКАТА/ТЕЗИ КОИТО СА ДЪРПАЛИ КОНЦИТЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ НА РАЗНИ АПЕТИТНИ ПОЗИЦИИ!НО ТОВА ЗАСЛУЖАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЛЕД КАТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА СИ ДАДЕ СВОЯ ГЛАС!И СТИГА ЗАБЛУДИ,ЧЕ СА ПОВИШИЛИ МАЙЧИНСКИТЕ ..ТА ТЕ ЩЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ САМО ЕДНА ГОДИНА .И КАКВО СА 310ЛВ. . ПОСЛЕ Е ВАЖНОТО,СЛЕД МАЙЧИНСТОВОТО..ОСВЕН ТОВА ..ЩЯЛ ДА ПАДНЕ ТОКА С 5%...ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА...МОЖЕ И ДА ПАДНЕ СЕГА..НО СЛЕД ВРЕМЕ,НЕМИНУЕМО ЩЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОВИШЕН С 15%...ОСВЕН ТОВА МАНИПУЛИРАТ И ПЕНСИОНЕРИТЕ,КОИТО СА ОСНОВНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ НА БСП-ТО..ЧЕ ЩЕ ВЪВЕДАТ ШВ.ПРАВИЛО ЗА ПОВИШЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ С 2.5% НА ГОДИНА ...ИЛИ 2.50СТ. НА ВСЕКИ СТО ЛЕВА..А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО СЕ КАЧВАТ ЕЖЕМЕСЕЧНО...ЗА ТОВА ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ ГОВОРИ..Т.Е. В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ...ДОКАТО ЧАКАТ ПОВИШЕНИЕТО НА МАЙЧИНСКИ,ПЕНСИИ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ТЕЗИ ХОРА ,А И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РАЗБИРА СЕ СМЕ ОБЕДНЯЛИ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ!

Искам да честитя на софиянци поредния "експерт" на Орешарски и да им пожелая приятносъжителство с братята роми, след предстоящото узаконяване на катуните, и циганските колиби. Най-вече искам да честитя побратимяването с циганите на бабите, дето се забавляват с Мишо шамара пред НДК :)

Оправете си заглавието! Бившия служител на ВИС 2 Емо Кмета ОТНОВО е управител на София област! Не сме забравили,че преди 4 години пак беше,тая гад долна!

Какво ще кажете по казуса, червени драскачи ?

Тоя овчия става областен на София, на негово място в парламента влиза циганин, а Волен - главния ибрикчия на Доган паша естествено мълчи като тка :) Е как да не протестирам ??? Според мен който не протестира против завземането на държавата от циганите и турците е съгласен с това !!!

на тея май наистина не им се управлява....не може да са толкова нагли....нохоратат са си ги избрали....сега да им сърбат попарата и да не се оплакват по форумите....както и чрез негласуването си са дали толкова много мандати на дпс....сега ще си им гледат сеира

ХОРА--------УТРЕ--------НЯМА------ДА-----ИМА-----БЪЛГАРИЯ------------------------------НЕ стойте пасивни с бира в ръка за телевизора и да викате "тези не знаят какво искат"--------------------------------------------ИСКАМ да има БЪЛГАРИЯ-------------------Само 135 годин от ОСВОБОЖДЕНИЕТО-----На ОРЛОВ МОСТ софиянци са посрещали малкото останали живи след войната--------------------------------------------какво мислите?----------------------------------------------------------------------------------------------------Ще се чувствате така добре и утре ли?--------------------------------------------------БЪЛГАРИЯ е защитната стена на ЕВРОПА от ИслямиститЕ------------------------------------------------------------------------------------------------Само СОФИЯНЦИ ли има ВЕЧЕ---------------------------------------------------------------------------------------------СИЛАТА ДА НИ Е НА ПОМОЩ--УТРЕ-----МАЙКО БЪЛГАРИЯ-------------------------------------------------

Чуваемост на нашите искания няма. Те просто си провеждат тяхната политика на "експертно назначение". Прекалиха! Мутрите пак ни яхнаха.

Тоя дебелосерец с овчия поглед става областен,а някакъв опушен циганин ще полага клетва в парламента на България?????Циганин и клетва!!!!!!!!!!Това вече е краят. RIP BG

В знак на равнопоставеност да очакваме и висок пост на член от квотата на СИК

А къде е да попитам Болнав Ибрикчи Сунетчиев?????