Местан: ДПС се развива като светска партия

Лидерът на ДПС Лютви Местан прогнозира кратък живот за евентуален еднопартиен кабинет на малцинството. Той се обяви за формиране на широко управление без ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Местан: ДПС се развива като светска партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е...ти и гнусната физиономия има тоя! абе няма ли мъже в тая държава да се саморазправят със самовъздигналата се етническа, небългарска партия дпс!

това е все едно в испания да се направи мароканска партия и с течащи лиги да се нарича светска от лидера си. само че мароканците пак са оставили някакво културно наследство в испания-сгради, храна и не са разрушавали. тоя и партията му как го допускаме, това е нечовешко и унизително!

Светска партия, чиито членове линчуват повален на земята и притиснат от няколко души младеж, изтървал газовия си пистолет. Светската партия е неподходящ етикет за ДПС. Допотопна партия от турско-балкански тип е правилното определение. Вратовръзката и нежните думички на един човек немогат да заглушат мученето на целото стадо членове. Долна фанатична измет. И няколко десетки подкупни българи, акомогат да се нарекат така. Мисля, че е срам за името бъгларин, но по паспорт само са такива.

Да, развива се като сЪветска партия и ще свърши като свърши съветската партия

Странно, че повечето мнения изразяват недоволство. А вчера, изразихте ли го? Вярно е, че гласовете на българите са разделени между почти 40 партии, а на турчеещите се на 1-2 и че държавата Турция участва на нашите избори. Вярно е! Но при така създалата се ситуация, гласовете трябваше да отидат при единствената партия, която категорично застава на про българска политика и която успя да набере преднина в парламента. А, сега питайте, ДПС-то съветски ли са или светски!

"не като етническа, а като светска" - е, този нищо не каза! Така може да се изрази някоя булка в шалвари или ислямизиран ром. Но шефа на партия трябва да знае, че едното е определение за етнос, а другото - за религия. Това са различни неща. Единствено за турците етнос и религия са синоними. Колкото и да се упражняват в словоизлияния, политическата програма на ДПС е прозрачна за всеки - турцизация на България, посредством религията. Това е ценностен разлом, но не със Сидеров, а с всеки един българин посмял, все още да живее в България. Това че, в листите им се срещат български имена, нищо не променя. Алчни кариеристи и предатели винаги ще се намерят!

Това атентатче в НДК срещу Доган беше спретнато в стил КГБ, за да изплаши турците "какво ги чака", ако гласуват за друга партия, освен сЪветската ДПС.

свецка партя... само като си помисля какви неграмотни мутанти гласуват за дпс. това са хора, които не ги интересъва нисто друго освен да се противопоставят на всичко булгарско. мнозинството естественно е от турция. след не повече от 20 год. те сте са се удвоили на брои, ще успорват, а може и да завземат властта в бг.

Местанчо, башкалбалъка Ви не е светски, а съветски и не е социален, а бисексуален!

Когато слушате Местан и комунистите какво говорят, трябва да разбирате точно обратното. Кое ѝ е светското и неетническото на ДПС - Христо Бисеров (чистият и честният) и Йордан Цонев (Ментата) ли? Ха-ха-ха!

Вижте на снимката погледа на др.Местан-имам чувството,че се съсредоточава,за да...изсере поредната гадост,тъй като на друго не е способен!

А бе Местанчо, ти поне не говори глупости бе. Колкото Турция е уж светска държава, толкова и твоя неграмотен електорат със потурите, шалварите и кърпите на главите прави партията ти светска. Виж Данчо Ментата, Христо Бисеров и другите от върхушката сте наистина типични турски АГИ.

Има ли някъде по света ,партия на ,,хора'' които са ни клали,изнасилвали допусната в парламента??????? Няма такава държава..............

ХАЙДЕ ПАК ПОД ТУРСКО РОБСТВО, ТО АКО НЕ Е РУСКО ЩЕ Е ТУРСКО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЛУПАВИЯ БЪЛГАРИН ДЕТО Е СВИКНАЛ ДА БЪДЕ УНИЖАВАН СЪС ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НЕЩА

"ДПС се развива като светска партия" НЕ РАЗБРАХ, СВЕТСКА ИЛИ СЪВЕТСКА?

"Само 2 % от гласувалите за ДПС с Висше образувание" - страхотен електорат.

Страхотен правопис !

Извинявам се пиша от телефона и карам

дано не свириш

Местан защо не бъде така добър да загине в автомобилна катасстрофа. Или да падне от високо. Всякакви инциденти се случват и никого не можем да виним.

Оказа се, че най-разумни и с най-умерена политика са в ДПС. Затова и се разширява влиянието на ДПС.

Това се увеличават сумите,които му давате,нали,товарища Михайловна?!

какво искаш да кажеш, мислиш ли, българите ще бъде толкова глупав, че да се избира на турците да ги управлява отново. Просто млъкни, ти, включително и тези руснаци в БСП и стари товари, са истинският проблем защо България не може да се движи напред

Всъщност, не очаквах, че ще изкажа такова мнение, но и на пресконференцията ДПС в лицето на Местан не веднъж направи препрадки-подсказки към трезвомислещите български граждани, които трудно се конкурират с чугунените идеологеми. На всичкото отгоре на пресконференцията на АТАКА и Волен Сидеров на журналистически въпрос призна, че на тези избори турската администрация е лобирала гласовете в страната да минат към Касим Дал ( за когото Соломон Паси в интервю за Бероков каза, че имал голямо бъдеще, или нещо в този смисъл ). Между другото да поясня - аз дори не гласувах.

цигани и турци..да са ви честити

Не светска ,а съветска

Този противен хамстер знае ли кой е дьонмето Моше Самуел Ехуда

докато другите дремеха ДПС се разви като модерна европейска партия. Възхищавам се от Лютви Местан - от поведението , начин на говорене и визия на европеец.

Преди да се възхищаваш толкова го ВИЖ отвъд позите... Обикновени крадци са...

Мелихо, ти Българка ли си?

Luna0102

Точно щях да питам Мелиха кога стана българка, но си ме изпреварил. Нищо, друго да я питам: Мелихо ма, ти свещи палиш ли или само залагаш бомби?

За Кражбите и Далаверите на ДПС няма да коментирам но ще напомня на по-младите тук следното. Забравих те ли че ДОГАН лично занесе "ОНЯ" списък на БГ разузнавачите в турското посолство.- в нормалните държави се дава ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР а при нас политически имунитет. След атентата срещу Доган в НДК - ЦЯЛАТА ЗАПАДНА ПРЕСА ИЗЛЕЗЕ СЪС ЗАГЛАВИЯ от типа "АТЕНТАТ В БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ЛИДЕРА НА ТУРСКАТА ПАРТИЯ"....без коментар.

Да нвямаше автобуси,защото им организирахте индивдуални посещения.Дори не знаеха или не смеяха да отговорят на въпросите от журналисти- КАКВО ПРАВЯТ ТУК В ИЗБОРНИЯ ДЕН.ДО КОГА ХОРА НЕ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ НИ КАЗВАТ КОЙ ДА НИ УПРАВЛЯВА????? САСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА НИ!!!

НЕ РАЗБРАХ-КАТО СВЕТСКА ИЛИ КАТО СЪВЕТСКА армия- ПАРДОН ПАРТИЯ?

Тя от самото си създаване е съветска партия. Просто изпусна едно Ъ.

Ако ще става светска партия , то КАКВА е СЕАГА ??? По голямо признаие ...

160 ИЗБИРАТЕЛНИ БЮРА В пУЙКИСТАН ... ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е КВА ПАРТИЯ Е ТОВА ЛОЛОЛ

Ако той представя упадъчното развитие, дегенерацията, хроническото израждане, болестта (като цяло болестите са абсолютни следствия на упадъка, а не негови причини), тогава той не струва нищо, най-близко до ума е, че подобен индивид би трябвало да използва възможно най-малко от всичко онова, предназначено за удачните. Защото той е просто паразит

Естеството на егоизма. Себелюбието е толкова ценно, колкото е физиологически ценен онзи, който го притежава. То може да бъде с висока стойност, а може и да стане незначително, достойно за презрение. Всеки един трябва да бъде изследван по отношение на възходящата или низходящата жизнена линия, която въплъщава. Отговорът на този въпрос би посочил онова, за което си струва егоизмът. Ако човек представя възходящата линия,

кат кво се развивала вика чубаНИНА НЕЩО НЕ РАЗБРАХ!?!

Папа Франциско канонизира 800 италианци изклани от гаджалите след превземането на Отранто Pope Francis has proclaimed the first saints of his pontificate in a ceremony at the Vatican - a list which includes 800 victims of an atrocity carried out by Ottoman soldiers in 1480. Та по въпроса за светския характер ....

Ето какво пише за Отранто пак на БиБиСи Otranto 14 August 1480 The `'Martyrs of Otranto" were 813 Italians beheaded for defying demands by Turkish invaders to renounce Christianity The Turks had been sent by Mohammed II, who had already captured the "second Rome" of Constantinople His fleet landed in Otranto, Italy's easternmost city, and laid siege Its citizens held out for two weeks, allowing the King of Naples to muster his forces and prevent the fall of Rome

Тези хора не виждат ли, че електоратът им се състои от дресирани шимпанзета, дето не знаят нито да говорят нито да пишат... Как не ги е срам и как имат такова самочувствие да говорят! Грешката на Бойко беше, че не си постави за цел номер едно да промени изборния кодекс...да има ясни правила и ограничения за минимум средно образование на гласуващите... тогава ДПС нямаше да се перчат, защото нямаше да влязат изобщо в парламента...

любимото упражнение на долан,тройна коалиция на безпринципно съжителство на националисти и дпсари

И какво и е светското на една партия, за която 99% от гласовете са пуснати по нареждане на имама?

от къде си сигурна вени не си втълпяваите глупости краино време е да видите реалноста

Сигурни сме, защото изборните резултати из районите със смесен етнос са като преброяване на етноса. Резултатите съвпадат ова е единственият начин да разбереш дали едан партия е етническа, или не. Купуването ан 20-на булгарски предатели е нещо много лесно и посредствено като маневра. На всичкото отгоре беше така поднесено на ауддиторията, сякаш е лапни шаранкса. Е, не е. Ще водим война за премахванеето на ДПС от политиката на България. Тя ее незаконна партия, защото е етническа. Над 2/3 да са отпределен етнос, пак е етническа. А в ДПС е над 95%. Време е да си върнем Конституцията! И ще го направим! След това ще се грижим за българските турци по-добре, отколкото БСП и ДПС, взети заедно. Уточнявам: не за фирмите на турците далавераджии, които захранват ДПС, а за истинските честни родолюбиви турци. Тогава България ще стане хубаво място и преди това никога няма да е хубаво.

На ударен с мокър парцал по главата!На такива,като теб и простият ти електорат,наистина не трябва да се дава право на глас,защото работите против България и всичко българско!

чиста етническа партия и със страшна омраза към всичко Българско

ето това ви е проблема ,понеже мразиш турците и си мислиш че и те са като тебе

sawo

Тази партия конкретно мрази Българите в червата.

а г н Местан да каже какво е направил за град Асеновград и Българските граждани той и г н Джевдит Чакъров

контрол-"говори ли тук някой български?"

ДПС са толкова силни колкото ние им позволим.След като прочетох стихотворението на Славийков и мнението на ника А смятам че няма какво повече да се добави по въпроса.

Всъщност смятам, че точно сега ДПС категорично се определи като етническа партия!

Има ли светски ислямизъм ?

ДПС се развива,като сЪветска партия,май?!

Сега му е мремето ДПС да покаже че е действително българска политическа партия и да спечели не само традиционния си твърд електорат.Щото и те като етническите българи са с психонагласата да са робски търпеливи но само до някакъв поносим праг.Ако Местан иска да е действително демократичен и пронационален водач трябва да насочи своите към общодържавни действия а не само "моя тютюнец","моята работа в строителството без да плащам осигуравки","моята куфарна далавера с Турция","моят общински лобизъм за държамни поръчки","моят доилен апарат за европейски фондове за махали без селско стопанство и промишленост".Иначе на следващите избори ще ги споходи съдбата на "великите демократи" от СДС и ДСБ!

Е, то бива наглост и безочие,но да говориш,че турската ДПС е "българска" партия е направо непоносимо нагло за всеки,който не е безроден боклук, а българин с родова памат и достойнство!В колониалното ни битие ДПС е натрапена от сегашните ни "приятели" Турция и САЩ, а слугинажните им партии без АТАКА,се правят, че това е нормално,но всеки българин с родова памет,достойнство и мисъл за бъдещето на България, НИКОГА,НИКОГА не може да го приеме!

Ще се преобразува в "съветска" партия,гадни подлоги на комуноидите.

Льольото си си е льольо!

При изключително ниска избирателна активност в Турция и Кърджали и прекрасната възможност да бъдат изметени ДПС от власт, българина пак реши, че " ми аз нищо няма да променя" , "ми то нищо не зависи от мен"! На всички "мили" сънародници, които ПРОЛЕЖАХА изборния ден искам да кажа - ВИЕ СТЕ БЕЗРОДНИЦИ И НЕЩАСТНИ, БЕЗГРЪБНАЧНИ ПЛУЖЕЦИ ! ЗАСЛУЖАВАТЕ МИЗЕРИЯТА, В КОЯТО ТЪНЕТЕ!

Срещу 60лв.за етнически българин."Купуването и продаването на гласове е престъпление".А екземплярите-етнически българи в листата им от рода на Миро Найденов.

дпс се появиха и се развиват като протурска крадлива партия, аналог на бсп, затова и двете партии са в комбина постоянно! А атакаоод постоянно наливат вода в мелницата на депесарите!

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!