ДПС към Борисов: Какви ги говори Сидеров в Крим

ГЕРБ уж са евроатлантици, а управляват с евроскептици, отбеляза лидерът на ДПС

Обратно в новината

Коментари - ДПС към Борисов: Какви ги говори Сидеров в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЬОТВЕРЕН НА ЕРДОГАНООЛУ

Аз лично считам, ЧЕ ДПС трябва да бъде забранена (както и ДОСТ), НО в питането има много резон!!

Турчина си е турчин и в Африка ! Защо давате паспорти на турчета родени и израснали в Турция ! Какво им е Българското на тези турчета ! Пълна забрана на турчета от Турция , Български паспорти !

Всички резани, които не им харесва в България са свободни да си отидат в Турция. Няма да търпим чужди агенти да ни дават тон в живота. Влизането в НАТО е абсолютна грешка извършена чрез измама - подмяна на вота на избирателите.

Крайно време е прокоратурата и съда да дерегистрират ДПС.Хайде без етнически мурафети!Евроатлантиците от Анадола!

На Сидеров това му е последната депутатска година.

Просто Кара-лайнъ

На тоя черен (кара- значи черен) Мустафа трябва да му е ясно, че дори Турция, чиито интереси ДПС защитава, подържа приятелски връзки с Русия. Да не се прави много на проевропеец и проамериканец, защито тия Ердоган ги поразгони.

ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ДА ОПИША ЦЯЛАТА ТЕМА САМО С НЯКОЛКО ДУМИ. КРИМ Е РУСИЯ, МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРИЯ, А КОСОВО Е СЪРБИЯ„ СИДЕРОВ Е НАЙ ДОБРИЯТ И АДЕКВАТЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, И СЕГА НАЙ ДОБРИЯТ НИ ПОЛИТИК Е НА ГОСТИ НА НАЙ ДОБПИЯТ НИ ПРИЯТЕЛ. КАКВО ПО ХУБАВО МОЖЕ ДА ИМА ОТ ТОВА. ПРИЯТЕН ДЕН.

Да ви кажа откровено, колкото по малко ги четете тия плазмодии независимо от коя комунистическа прослойка произлизат, толкова по малко ще се натоварвате излишно!

А ДПС уж са преследваните от БКП, а се гледат да са с БСП...

За да направим по-точна преценка за истинската позиция на ДПС, нека те се изкажат какво мислят за северната част на Кипър, която е под турски контрол от 1974 г.

Тя, северната част на Кипър, е под турски контрол, в съответствие с договора за Кипър между Великобритания, Гърция и Турция. Северен Кипър не е анексиран, нито пък е присъединен към Турция с "всенароден референдум"! За разлика от Автономна Република Крим. Днес Република Кипър вече е член на ЕС, за разлика от Турция.

Волен Сидеров не винаги говори адекватно, но този път е казал една истина, която се оказва неудобна на кланящите се пред Големия бял брат. Когато се говори за анексия на Крим, за окупация и куп още подобни глупости, добре е да си спомним как се създаде Косово, как Фолклендските острови останаха под протектората на Великобритания. И да си спомним още, че най-големите критици на Русия за Крим удобно зобравят, че демокрация освен всичко друго, означава и свободно волеизявление на хората. А хората в Крим свободно, не под дулата на пушките, не със заплхи, избраха да се присъединят към Русия. Това го видяха и го признаха международните наблюдатели тогава, през 2014, но Западът все така продължава да играе с кримската карта. Защото иначе просто не би могъл да обясни режисирания под задокеанска диктовка спектакъл, наречен "Санкции".

тъпи, преди крим беше автономия в украина, и можеше да решава каквото си иска! сега е част от рф, и дори неможе кмет да назначат, ако рф не е съгласна!

Сега тоя Ага Карадъята от Хан Аспарух(местен-свой) ли е или от английската царица(от Мохамед)? Защото Доган каза, че е от Хан Аспарух и обича безмерно много България!

Сонет за избиването на християните в България Оскар Уайлд Иисусе, жив ли си или в земята почиват още костите ти бели? И твойте възкресение не бе ли сън само, сън на грешницата свята? Тук стонове изпълват тишината и твоите свещеници загиват. Не чуваш ли как вопли се издигат над труповете хладни на децата? О, Сине Божи, слез сред тази злоба! Връз твоя кръст в нощта беззвездно – черна е плъзнал полумесецът проклет Ако наистина си пръснал гроба, о, Сине, людски, слез със мощ безмерна преди да те измести Мохамед.

Много кух и смехотворен..

Американският учен, писател, пътешественик-изследовател и дипломат Юджийн Скайлър дава ярко описание на това, което е видял в село Батак три месеца след извършването на клането: „Навсякъде се виждаха човешки кости, черепи, ребра и дори цели скелети, глави на момичета, по които все още висяха дълги плитки, кости на деца, скелети, по които все още имаше дрехи…“

Ефенди затваряй си устата да не видиш , какви ги говори другарят Сидеров ! Още не мога да му запомня името на този смешник..

Ами по-простичко казано "КАРЪК ДЕРЕ"

ами то сидеров ги говореше същите простотии когато ви държеше вас на власт, или забрави, дрОгарю карадаяоуъияъ! тогава това не беше проблем, нали?!

Ей, гледай си анадола и си хортувай със султан Ердоган и не се меси там дето хората говорят неща не от твоята компетенция. Айде марш сега.

Депесето да си гледа неговите люспи, достове и достлука с ер-доаня, че техните колци в очите са по-големи от сламката на Сидеров! Казал бил - ами ще каже, като е ходил там и през 2014, а сега не може да се познае тая земя там - толкова е обновено, променено и живо всичко там! И западни депутати от Италия, Германия, Франция, Испания ... ходиха там по няколко пъти, всичките искат да се оправят отношенията с Русия и да бъде признат Крим като руски - защото си е руски, имаше референдум, правителството и Думата гласуваха, Съветът на Федерацията също - цялата процедура беше спазена, какво повече искат?! Косово го признаха без референдум и без съгласието на когото и да било, освен милион албанци, които сега вече също съжаляват, ама на депесарите това не им пречи, и че няколко ЕС-държави няма да дойдат на срещата в края на май заради тях, също не ги интересува, ама за думите на Сидеров се хващат и сега почва едно раздуване на техния любим балон ... до безкрайност! Големите оценители на международните контакти и срещи на Сидеров - айде, де!

Може ли вместо да спорим за авроатлантизма, защо не направим един референдум дали да излезем от НАТО или да останем, дали да излезем от ЕС или да останем!? След това просто ще се съобразяваме с гласът на народа! Анадъмо?

Или да станем задунайска губерния на фашистка русия

И що не си направите такъв един референдум ве товаришч? Или чакате да навксате бройката от матушка пидоРаССея? Съгласно директивата колко от вас трябва да вземат български паспорти, та да имат право да гласуват и да можете да спретнете нещо по кримски сценарий? Около милион? Сега колко стотин хиляди станахте? Явно, заедно с българските ви измекяри не можете да съберете 500 хиляди подписа? Губите търпение вече, а? Лигите ви ротичат и нетърпеливо потраквате със зъбки?

Каквито си поиска...

ДПС вредни за България. Забрана, сега и незабавно. Идиоти сме, че още търпим тези нагли и протурски българи , родоотстъпници.

А Мустафа Карадайъ кви ги говори в Турция?

Карайдъ.който слабо говори български,не може да е капацитет по въпроси,засягащи България.време е измислената партия създадена от Жабата Червена и ДС да бъде забранена,както е по конституция

Още със създаването на ДПС се пусна и слуха за руската намеса в това. Да, ама не, това уродче бе създадено от американците под строгия контрол на тогавашния им посланник. Тази турска организация беше създадена да ни държи покорни на американците и при евентуално наше неподчинение да ни разиграят етническия проблем и да дойдат да ни "умиротворят" и върнат подчинението.

Всички сегашни партии в България са създадени от ДС. БСП не е създадена от ДС, но и тя е овладяна от ДС.

Каквито иска, такива ги говори защото е във властта, а вие сте отстрани и подсмърчате и се облизвате.

Карадайъ претендира, че е български гражданин, но няма българско име. В Турция и Гърция няма нито един българин с българско име. А в Крим бе проведен законен референдум и мнозинството граждани гласуваха за премахване на една историческа несправедливост и за присъединяване към Русия. В момента, в който квазидържавата Косово се върне под юрисдикцията на Сърбия може да се проведе и безперспективен разговор за Крим. Хохлите се опитаха да продадат Севастопол на САЩ, но Севастопол е половината от сърцето на всеки руснак както Ленинград и Сталинград. Крим е руски завинаги.

НАЙ- ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ Е - НЕБЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ С НЕБЪЛГАРСКО ИМЕ МУСТАФА, ЕДИН АРАБСКИ ОСМАНЕЦ, ОТ ОСМАНСКА ТУРЦИЯ ДА МУ СЕ ДАВА ПРАВОТО НА МНЕНИЕ! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КАТАКЛИЗЪМ, НИКАДЕ В СВЕТА НЯМА ЧУЖДА ПАРТИЯ В ДАДЕНА ДЪРЖАВА.! ЕДИНСТВЕНО В БЪЛГАРИЯ Е ТОВА ! ПОПРАВЕТЕ МЕ АКО ИМА ПОДОБЕН СЛУЧАЙ В СВЕТА ! ПАРТИЯ ДПС Е В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. НЕЗАКОННА !

Черенчичо /Карадааь/ Атака ли застрои БГ Черноморие или фирмите -обрьчи на ДПС и Данчоу Ментата и продаде 330.000 апартаменти на РУСКИ тетки и мужици и Волен или Местан е бил женен за рускиня Волен или Джеилян Змеевски открадна 4милиарда от КТБ и ги депозира вьв ВТБ Россия

Господина поне да си научи да говори български език без акцент.

А, бе, много добре го говори, ама иска малко потупване даула му с даул!!!

Черенчичо /Карадааь/ Атака ли застрои БГ Черноморие или фирмите -обрьчи на ДПС и Данчоу Ментата и продаде 330.000 апартаменти на РУСКИ тетки и мужици и Волен или Местан е бил женен за рускиня

Шилo

Еми прав е турчина. Не може да се биеш в гърдите, че си евроатлантик, а да се прегръщаш с руските подлоги, самонарекли се патрЕоти.

ако не си схванал, това е печелившата стратегия, комшо

Аз съм евроскептик и мисля, че България трябва да излезе от НАТО.

Шилo

Ти излез от НАТО и отиди да живееш в "прекрасната" Русия.

А ти там..... какъвто и никът ти!

ДПС-то няма ли да попита какво прави Цецко с "Отровеното общество": "Цветан Цветанов проведе среща с представители на Фондация „Америка за България“ . Бяха обсъдени проектите на организацията в сферата на образованието и културата"?! Цецко, Сорос и образование и култура?!?!?!

БСП и ДПС вечна дружба!!!

ДПС е свидна рожба на БСП!

А другите - копелета!!!!

Сега е модерно да си Русофил и да уважаваш Владимир Путин и Русия , това е истината ! А колкото за казаното от Волен Сидеров е истина , Крим Руски ! Ти с твоята Тъпа Турска Тиква неможеш да го разбереш ,това не е като да правиш далавера и да прибираш Български пари ,вие турците което е съмнително да сте такива за нищо не ви бива в Българския Парламент освен да прибирате пари от далавера !!!

ДПС си е руски проект(като Атака). Не ти е ясно за какво иде реч! На ДПС им се иска с пронатовска риторика да дойдат на власт някакси!

Много си далече от истината, крепостниче! На колко копейки те е оценил барина? А щерка ти? И ти ли си от тея, дето каПутин им е купил имоти по Българското Черноморие?

Карадайъ , ти си Турско мекере и те е страх от Руските Казаци които ви резаха кратуните през 1877-78 година ! Но нашите предки са били Толерантни и не са ви изгонили от България след Освобождението от Турско Иго ,а са ви дали да живеете и работите тук ,за това нямаш думата да говориш така за нашите Освободители ! А всичко което е казал Сидеров е голата ИСТИНА !

Не виждам евроскептицизъм и антиатлантически ценности в това изказване. Содеров казва, че ЕС има нужда от промяна, която трябва да стане чрез демократични избори и че има нужда от нова политика, което ще го реши болшинството от гражданите в ЕС. Какво антиЕС има в тези думи? Май става дума за интересите на задкулисните ни господари, които имат съсвсем други идеи за бъдещето. За тях всички тези "ценности" са един мек камшик, за да ни държат в подчинение. Страхувам се, че логичното противодействие на събуждането на народите от Европа е да ни вкарат в безсмислена братоубийствена война (подобна на Първата световна например), за да се намали по-бързо популацията на белите хора за кеф на Ротшилдови, Рокфелерови и всякаква подобна юдейска сган.

Доколкото си спомням Турция не е в ЕС. Факт е че ДПС е троянския кон на Труция в ЕС. Не знам какво е това тяхното лицемерие. И как си позволяват да държат сметка на българска партия (България е в ЕС) какво ще прави! Като не им изнася на ДПС е прав им път в Турция!

Господине, твоят "шеф в сянка" има друго мнение по въпроса!

В. Сидеров, който не ми е особено симпатичен е единственият български политик с адекватна позиция по случая "Крим" Карадайъ ефенди, откога евроскептицизмът стана повод за порицание? Нима ситуацията в Европа и неадкватното поведение на ЕС не ни давата предостатъчно поводи да сме скептино настроени?

ако е руски политик ок, ама той е ужким български.

Точно, защото е български.

Да не забравят, че герб НЯМА МНОЗИНСТВО и управлява в КОАЛИЦИЯ?

Мустафа, остави Сдеров ами чуй началника ти какви ги говори!!! "Макрон: Чудесно е (поглежда през перилата на терасата към морския хоризонт). Борисов: Ей тва ти е там Крим. Това горе, където се вижда, са ни другите курорти и най-хубавите голф клубове… "

Бил е и български. Биле и турски. Бил е и украински. Бил е и гръцки. Бил е и татарски. А инак, ти си едно неграмотно крепостниче, дето си е повярвало прекалено. Крайно време е отново да се свиете там, отдето сте изпълзяли за грабежи и убийства - в областите около вашата столица Моска, т.е. Москва, по днешному.

Москва, основана по непредпазливост от Киевските князе в една дива местност- Залесието, радко населено от угро-фини!

Вместо да повтаряш глупостите на Порошенко, да беше прочел малко история. Москва е основана от Юрий Дългоруки, княз Ростово-Суздалски. И даже отначало градът се е наричал Кучков. С Киев Дългоруки има общо дотолкова, доколкото е син на Владимир Мономах и става княз Киевски няколко години по-късно, когато в резултат на междуособици един след друг си отиват няколко киевски князе. А след смъртта му Москва продължава да строи синът му, Андрей Боголюбски, велик княз Владимирски, Ростовски и Суздалски. Той пък изобщо не сяда на киевския престол.

Хайде, бре нова-ДИР-ниците! Оправете си бутончетата да бачкат!!! Май блокирате възможността за гласуване, а?

По-интересно ти какви ги говориш с избирателите си са на турски език в България

Аркадаш, учи български и ще разбереш какви ги говори!!!

ДПС към Борисов: Какви ги говори Сидеров в Крим. Той нищо не говори,просто е отишъл да си вземе възнаграждението.

Пламене, пишеш глупости, за да си вземеш парите от СОРОС. Но на повечето българи им идва до ново въстание. 142 години от АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ. Благодарим на новото обновление на ДИРА, но не пусна статия за въстанието.