ДПС притеснени от призиви ”Турците вън”

ДПС е силно обезпокоено от ксенофобски и вандалски прояви през последните дни в страната.

Обратно в новината

Коментари - ДПС притеснени от призиви ”Турците вън” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо са притеснени толкова от ДПС-те не са(както твърдят) етническа партия, освен това са българи, защото са български граждани и официалния език в България е български.

Когато някой, който е изваден от затвора, където пък е вкаран за тероризъм,обучен е от службите и регистира партия, нищо добро не може да се очаква. Хайде преди да отидете да гласувате помислите защо за толкова време , всеки плюе предишните , и въпреки че е във властта, никой на никого не е потърсил отговорност за толкова време.

Турците трябва да бъдат допуснати до управлението на страната. Те трябва да имат равни права с българите. Анкара ще управлява РБ. Ще видите скоро.....

ДО УТНЕС-ТИ ОТ КОЕ СЕЛО СИ Б Р Е.ТАКАВА ДУМА В БГ РЕЧНИКА Н Я М А.ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ЗА АНАДОЛАААААА.

kgb777kgb

Не е ли крайно време да спрем наглостта на тези хора !!! Ако сте Българи значи това не се отнася за вас , ако сте турци няма нито една причина някой да ви харесва и най..-нормалното нещо е да не се месите във вътрешните работи на България ! Не били доволни от отговорите - вие нямате право на въпроси , какви отговори въобще търсите !!!

Обидили се били.. ами що се делите на турци??? Нали всички сме БГ граждани, особено като става за БГ паспорти!! В чужбина всичките турци и цигани сте все българи, а вече и български не говорите!

Незабавно трябва да се открият и накажат извършителите на тези престъпления. Престъпността сред турците в България е на 30% по ниска от тази на самите българи и 10 пъти по ниска от тази на циганите. Виж"Етнически аспекти на престъпността в България"

оххххххххххххх хахаха драги ти ис от БХК или от някое НГО дето се храни от тия глупост. Много знаеш колко е престъпноста когато данните от които се прави статистиката не са истински. Ти много добре знаеш че МВР несмее да влезне в циганските гета. А да не говорим в раьоните където има турско говорящи български граждани. Айде иди си по живо и по здраво.

По-правилно е- Циганите-вън!! Турците не ни пречат! Тая крадлива, смрадлива сган дето я дундурикаме и всички социални привилегии лапа- мангалите да се махат! В Брюксел-при тия дето ни го налагат!

Хората на Доган втвърдяват електората си за изборите. Номерът вече се изтърка...

Добре де, голяма работа. Аз го написах. Ахмед ми каза, че Волен много ще ме подтиска, затова. Иначе ако ставах за нещо, отдавна да съм заминал и сам.

щото ГЕРБ играе с ДПС, а АТАКА рита топка с ГЕРБ

Да най нормално може да се предположи,че определени хора от ДПС имат интерес.Много интересно едва ли хората от народа ,който се бори за своето оцеляване ги интересува този въпрос.

По-правилното е: ДПС вън от парламента! Само те в България се занимават с "етническа омраза" и "етнорелигиозна нетолерантност".

И какъв е проблема на това т.нар. тежко престъпление. Някой си там подкупен от ДПС надраскал посред нощ "Турците вън" и сега ДПС пищят видите ли това е всяване на етническо напрежение. Първо да поясним ... на такава евтина партенка трудно ннякой би се вързал. Второ в БГ парламента политиците са Бг граждани. Ако на така направените драсканици е споменато "турци" не виждам какъв е проблема. Ако ДПС се чувстват турци тове е друга работа но пок не е проблем понеже някой си не иска турци наоколо. Е ми нормално е кой мен ме иска в Англия например. Като не ме искат хората ...торбата и там от където съм дошъл. За каво престъпление говорят тея от ДПС не знам ...ама поне да бяха си изпипали до край сценария понеже наистина изглежда дело на някой млад политик който тепърва се учи как да лъже и маже. Аман от пишман политици вече 20 години само дивотии гледаме. Аман бе ...до кога ще ви траем бе олигофрени такива.

Как така "турците вън", когато политическата класа иска турците "вътре"??

Единствено турци не се интегрират, а работят срещу държавата.Ние с арменци,гърци,руснаци,араби...проблеми нямаме...

това за арабите не се отнася.

Не забравяйте, че единствената е Плевенската дивизия с ген.Вазов, която смазва противника при Дойран!Да живее България!

Доган нали се блъскаше в гърдите, че всичко зависело от него, айде сега да видим. Макар че ако има незаконни прояви, то товае поведението на ДПС по изборите, политическия чадър, наглостта на представителите на ДПС в държавната и общинската администрация, огромните суми, завлечени по изключително нагъл начин, говореното на турски по митинги, строенето на паметници на терористи и др. подобни.

Ние сме първите, ние водим хорото...Оттук е започнало и падението на османците.Няма да позволим на някакви фесове да ни отнемат България!Учете се от нас!

ми така де, българите в БГ, турците - в турция... виж има разика между мюсюлманин и християнин обче ;-)... аз нямам против БЪЛГАРИ мюсюлмани - това са хора с БГ самосъзнание - имам такива приятели. Например Мадона като не е християнка - американка и ли е? Крайно време е държавата да пропагандно раздели религията от гражданското самосъзнание. "Пропагандно" щото ние като говеда само от това се влияем.

Турците нямат място в бъдещата държава на циганите!

Вярно големи нещастници сме ...Цял свят вече едно глобално село,тука изкуствено създавана етническа омраза.Но ние както е известно сме първенци по мразенето.Какво ви правят хората?не стига,че само в Турция Бай Ганьо е посрещан като бял човек на почивка,ами и разни малоумници ще ни настройват отрицателно към хора,които нищо лошо не правят,отдавна съжителстваме с тях в мир и разбирателство...Ако нас така ни гонеха по света,не знам,просто сме много прост и гаден народ.

Коко, има една приказка, че прекаления светец и Богу не е драг. Нема нужда да се "пънеш" с тези дивотии. Никой не дискриминира турците в България. Цялата тази т. н. етническа омраза я създават Доган и сие. Ами избори идват, трябват им мотивирани и"надъхани" гласоподаватели. А какво по-добро от ентическата карта, та тя им върши отлична работа вече толкова години.

Глупави клишета! Лъжеш, че сме първенци по мразенето! Ако беше така, за всичките години след Освобождението от турско робство, по тези земи нямаше да е останал и един турчин! Хората са против антибългарската политика на всички в управлението на държавата. Антиглобалисткото движение е международно, не е български патент! Никой не може да спре българите да споделят идеите на антиглобализма.

Ако имаш пари навсякъде си бял човек. Щом в Турция ни смятат, че сме с пари прави си сметката те къде са...

Да попитам ДПС с дядо Вазовия език: А защо някой ви е сторил такова презрение? Защо ви е вапцал джамията? От какво ваше се е появило обществено недоволство?

еми вън де .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хора, манипулират ни.Никой да не се връзва на подобни провокации.Защото по-нататъшното развитие на нещата ще бъдат лоши за 95% от нас.Ще спечелят само най-гадната прослойка от българското общество. Българи християни и мюсюлмани не се гневете един на друг. Гадоветете-управляващи не стига че ни докараха до просия, а сега искат да ни затрият и живота.

Ама каква етническа омраза е тоя надпис. Надписа се отнася за турците. Бих искал хората от ДПС да си погледнат паспортите и ако там пише турчин, а не българин, да си заминават за турция. Ако обаче пише "българин", ПРОСТО НЕ МИ Е ЯСНО, ЗА КАКВО РОПТАВЯТ, КАТО НАДПИСА СЕ ОТНАСЯ ЗА ТУРЦИТЕ. Или те не се определят като българи. Ако не са българи, чии го дървят в българския парламент ???

Точно и ясно казано. Турците - вън, а българите, без значение на религия и т. н., да се интегрират както трябва в българската държава, за да ги няма тези дивотии.

То ще да е било заради светлия празник 20 април :-)

хайде пак, защо винаги тези притеснения съвпадат с предизборните кампании това не ми е ясно. Стига вече 20 години с етническа карта сте играли. А и да ви кажа, че проблема не е между българи и турци,а братя роми - кърлежа на бг икономиката

Политиката водена от ДПС и Доган е основната причина за тези прояви. С действията и изказванията си лидерите на движението насаждат омраза към самите себе си. Дано това не е целенасочено.

Е, тия политически трупове се опитват да направят всякакви галимации, за да се чуват от време на време. Типично в техен стил! Драги дпесарчета, като си драскате простотии по стените на джамиите, мислите ли, че предизвиквате някакъв интерес с подобни "тревоги"?!

Офф, сега какъв ли театър ще разиграе Доган, за да тушира проблема с Касим Дал. Ще се намерят лоши българи, които да запалят някоя джамия или да пребият 2-3 турчета ... Сидеров няма как да не даде едно рамо и без това няма ли го ДПС и Атака ще изчезне.

Който се чувства турчин и за него родният му е зик е турски да си иде!!!!!

ДС ОТ ДПС ЗАПОЧНАХА НОМЕРАТА КОЙТО СПАЗВА ЗАКОНИТЕ В БГ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ.АКО ЛИ НЕ ДА СИ ХОДЯТ В АНАДОЛА.СОРИ.

Стефчо,ти да не си и ти като онези лумпени от МВРО дето нападнаха онзи ден сектантите от Джехова,бре?

Агентите от Д(П)С усещат как губят почва под краката си след като Дал се отдели от тях и започват старите ченгеджийски номера. Най-лесният номер е етническата карта, врага на турците, идат избори, трябва консолидация. Всъщност с тоя номер другите агенти на ДС създадоха самото Д(П)С.

струва ми се че тук тези които провокират етническа омраза са поставените лица от дпс, защото те самите ни разграничават на балгари и турци, защо никои не им тарси отговорност на тях в краина сметка една партя не може да ти каже какав си

така и след 2000 години неможе да ги интегрираме,те ще ни мразит ние сащо..за какво,всеки страда в краина сметка.все пак това не е швеизаря,а балгаря.положението е трагично,няма значение от етноса или религята.безпаричие,неграмотност,саответно мрасотя престапност,уясно отношение на хората,това важи за балгари турзи зигани марсянзи,и всички които живеат вав тази дарява.така че няма балгари няма и турзи,има щастливи и нещастни хора.манталитета ни е сащят....дишаме през сламки разовени вав блато,и всеки се опитва да хварли кал вав сламката на другаи,с надеждата да го презака,само че не си дава сметка че и тои диша през сламка ...и тои е вав блато.успех на всички хеитари! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДПС твърдят ,че са българи. От какво да се притесняват ?

Кадрите на КДС в ДПС се притесняват, че вече са "преяли" с власт и пари. На всички тях вече им "светва под шапката", faсebook е подобие на комитетите от преди 140 години, основавани тогава от Васил Кунчев - "джингиби". А продажниците на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ треперят от бъдещите световни събития, при които те ще получат приживе възмездие за продаденото. Миглена Кунева е тази, която се продаде, за да стане "еврокомисар". Странджа е след Лудогорието и Родопите на дневен ред за "търгуване". Мирослав Найденов вече не е министър на земеделието, на което дръпна шалтера, а на "храните". КО ША ЯМ ще е неговият наследник в този ресор.

СТИГА ГЛУПОСТИ ОТ ЕДНА ПРОТИВОЗАКОННА ПАРТИЯ...ИЛИ САМО БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ МОГАТ БЕЗНАКАЗАНО ДА БЪДАТ ОБИЖДАНИ И МАЛТРЕТИРАНИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА ,КОИТО ВСЕ РОПТАЯТ ЗА ПРАВА И ВСЕ ПО- МАЛКО СИ СПОМНЯТ ЧЕ ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!!

Българите сме изключително толерантни! Стига предизборни изяви!

Преди някой да е чувал за каквито и да е турци по нашите земи вече е имало държавата България. Тя е България, защото е държава на българите. Тук е българска земя и български дом. Всеки, който е различен и живее тук, трябва да знае това и да не нахалства с претенции и обособяване, защото иначе няма как да не се приеме от българите като враг и неканен натрапник. Това е естествена реакция на всеки народ по земята. Затова - вън раковия тумор ДПС и турците, които искат да направят турски БЪЛГАРСКИЯ дом!

Вън българите от Америка! Замислете се какви ги пишете.

да има цели области, в които да не се говори английски, а български и да не можеш да си купиш хляб, ако не го знаеш? Да не би да има българска партия с претенции за власт върху държавата? Тъпи номера не минават вече нито от "американци", нито от турци.

Помисли си колко си баят!

лъжеш като турчин.В Америка само да шукнеш ...и си закопчан, а в повечето щати има смъртно наказание.Не говори глупости.Ще стъпим по-твърдо на турците, няма връщане!Или просперираме заедно, или едната страна пада...

съгласен съм за историята, ами преди България ???? там какво правим ???? нали се сещате, че е било Византийска империя - следователно ние накъде да поемем ??? Средна Азия ??? Памир ? Хиндукуш ??? нека си дойдат гърците - това са си техни земи.... и ние като турците сме си я "приватизирали" ово време... сега защо им се сърдиме ?? и така докъде ???

турците трябва да се изнасят към Османския бейлик,щото 90 % от земите им са гръцки!

За каква Византия дрънкаш,бе "умник" като тя отдавна е в историята? България е на тази земя повече от 1300 г. и българите са тук без да сменят своето и на държавата ни име. Нашественици е имало и турците са едни от най-наглите от тях, но въпреки това ние, българите сме оцелявали и оставали, защото България е наша.

Б Р А В О ! ! ТОЧНО! В десетката!!

Крайно време е да си намерят мястото турците има Турция да си ходят там като тук се оплакват и не им харесва и на мен не ми харесва че са тук

хайде како .. ела ми намери място

Намерили сме ти вече не бой се. Такива като тебе им слагаме едно дебело нещо отзад и една сланина отпред и айде на новото място.

Ти си една проста българка,вземи се образовай!

А ти си тъп колкото бяга бързия влак ...демек доста.

Балканска простотия.Къде ще ги гониш.Няма друг изход освен интеграция и обединение на основата на всичко ценно и обединяващо останало в тази България.Защото това са също българи,които много често милеят повече за тази страна ,отколкото много псевдо патриоти.По скоро вън от България малоумниците и грабителите.

Нали непрекъснато се трепе лицемерно през гърдите, че не е етническа, а БЪЛГАРСКА партия. Защо тогава толкова силно се кахъри за нежеланието на българите каквито и да е турци да са в управлението на страната ни. ДЪРЖАВАТА НИ ОТДАВНА НЕ ДЪЛЖИ РАБОПОКЛОНИЧЕСТВО НА ТУРЦИЯ!

В случая ДПС са прави.

Нека да погледнем в Търговище и Омуртаг и Кърджали да попитаме кой е репресиран, турците или българите?

и какво става там

Отиди и поживей!

Ами не знам в какъв аспект питаш, но положението там е доста лошо за българите. Ако не си Етнически турчин (а не мохамеданин а турчин - набляга се на това) или ако си българин но не си член на партията ДПС не можеш да си намериш работа. На 24 май 2007 година изгоних 6 деца от 7 клас от едно заведение където решиха да седнат след мероприятие на центъра, заради това, че са размахвали българското знаменце. Още факти да оповестявам ли?

ами тогава знаеш какво се случва там. Какво се правиш на разсеян, или омаловажаваш фактите за да изкривиш истината...

До сами: Всеки съди по себе си- затова говориш така. Как да ти се сърди човек-толкова ти стига акълът...

Не разбирам- за какви ТУРЦИ се говори тук? -зная че на БЪЛГАРСАТА земя живеят И мюсюлмани-но те са родени ТУК-в България

Да бе,те и българчетата родени в Индия значи са индийчета.

Повече посегателства трябва да има. Да се усетят малко тъпите имащи-се-за-турци, че стават неудобни. Нищо против мюсюлманите. Само срещу ей такива тиквеници като ДПС и техните избиратели тука и в Турция.

сами си ги пишат депесарите, зер избори идат.

Скинарите онзи ден в Бургас, на сборището на ВМРО и те ли бяха пратени от ДПС?

а те да са строшили някоя мюсюлманска глава

Помисли си колко си баят!