Петър Чобанов ще води две изборни листи на ДПС

Бившият финансов министър Петър Чобанов е приел да води листите на ДПС в Монтана и София, потвърди заместник-председателят на ДПС Алиосман Имамов.

Обратно в новината

Коментари - Петър Чобанов ще води две изборни листи на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от "ДВИЖЕНИЕ 21" каза:" ДПС Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, ОБСЛУЖВАНА ОТ БЪЛГАРИ- ЕНИЧАРИ и трябва ДА БЪДЕ ИЗВАДЕНА ОТ ВЛАСТТА"; Етнич.турци могат да участват в изпълнител.власт, но без да са свързани с ДПС"; "П.Чобанов- един измислен министър на финансите, за които не се разбра, влезе ли в час с държавните финанси"; А относно КТБ:"Ще е тест за политиците, защото задкулисието иска трезорът на Цв. Василев да бъде затворен и така да бъдат скрити тайните му /консултантските договори и неограничените кредитни карти на политици, кметове, държавни и високопоставени служители"/. Може би"Движение 21" на Т.Дончева ще ОБЕРЕ ДОСТАТЪЧНО ГЛАСОВЕ за да се сбъдне предсказаното от Севрюкова:"Като се сменят 14 правителства след промяната, ще застане велик държавник в когото е превъплътен духът на Давид, но преди него- ще управлява жена, която ЩЕ ИЗМИЕ СРАМА НА МЪЖЕТЕ, КОИТО НЕ СА ПОСТЪПВАЛИ МЪЖКИ. Тя ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация"! Ха дано! Т.Дончева е наистина "мъжко момиче"!

Но комент!

Виждате пределно ясно тук, как БСП и ДПС си менкат кадрите в избирателните си листи!Чобанов или ген.Симеон Симеонов, пловдивския Каймакамов или преди време Контров!?А кажете, къде се намират най-големите продажници и предатели в България!?Петимни, по-бързо да и видят сметката на страната и да се налапат с "тридесетте сребърника"-символа на неописуемото предателство!

В Монтана на времето имаше само едно мюсюлманско семсйство. В Монтана има една старинна порутена джамия, но е твърде тясна....В Монтана от прекомерни грижи на всички правителства и на медицината масово измират хора на по 40-50 години, останалите забягват да търсят други родини. Аз бих го поканила да се установи да живее в Монтана той и други от неговата партия, така бързичко ще се отървем от тях.

Питате се как би изглеждал барбарон-еничар. Ето го!

Когато Бойко Борисов нарече Чобанов "недоразумение"срещу Борисов скочиха някои "умници"готови на всичко в защита на Чобанов.Още тогава Борисов разбра що за стока е той и позна!Ето още един яничерин от ДПС,който е готов душата да си продаде само и само да плюска от държавната ясла.Но както казва народа:"Има Господ и той вижда всичко".Рано или късно ще го постигне и него проклятието на народа!

АБЕ, СЕРСЕМ, НЯМАШ НИЩО ПРОТИВ МЮСЮЛМАНИТЕ, НО САМО КАТО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ДПС. АМИ КАЖИ МИ КОЯ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЯМА ВЪРХУШКА ??? АРЕ ЗАВРИ СИ НОСА В ЗАДНИКА И СПИНКАЙ СПОКОЙНО. ГЪЗ, ТАКЪВ !!!

Затова България няма да се оправи - защото политиците ни са продажници. Ала има възмездие още на този свят, както имаше и за Надежда Захариева, която беше зам. министър от квотата на ДПС. Тъй че родоотстъпниците нека помнят, че Бог забавя, ала не забравя!

Според мен, това е предизборен ход на БСП и ДПС, чрез който ще се опитат на насочат вот от ДПС към БСП. А именно показвайки на хората, че един вид лошите кадри от партията са били част от ДПС и сега напускат БСП. Но за всеки, който може да мисли е ясно, че всъштност БСП и ДПС са едно...

То си е тяхно момче...на БСП и ДПС...на Дилян Пеевски на Цветан Василев, на Мая Манолова и на Сергей.....то си се знае..

Цялата БСП се подложи на ДПС, та какво остава за някакъв човек...

Затова специално на БСП и ДПС, грам власт не трябва да се дава. Само крадат и емитират дългове... Не, че ГЕРБ са стока. То реално вече не се знае за кого да гласуваш. Но за БСП и ДПС - НИКОГА. И онзи олигофрен, родолюбец Сидера - най-много изигра българите, като се обърна и той, предателят му мръсен.

Съгласен съм, че не трябва да се галсува за БСП, ДПС и Атака... както и за новия "месия" Барекоф или както е известен още - капута :)))

Чочка, к'во направи бе майка?! Така ли служи и помогна на милата си Родина? На честните, макар и толкова измъчени българи - трудолюбиви, пребити и смачкани от мизерията, но все пак борещи се за оцеляване хора, в едно деспотично време? Сигурно и майка ти се срамува от теб!!! Предатели и продажници!!!

Отврат! Еничар мръсен! Марш в анадола, подлога турска!!! И ДИРА, ако сте българи не трийте!

МНОГО СЕ НАВЪДИХА КИРЯК СТЕФЧОВЦИТЕ КАТО ХР БИСЕРОН ЯНКО ЯНКОВ ДАНЧО МЕНТЕТО ИДР ГОТОВИ ДА СЛОЖАТ ФЕСА САМО И САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТА .ПРОДАЖНИ ЕЛЕМЕНТИ

Чоби и бат'Сали-щели,да спят в една стая,в хотела-на първо време!

Мръсни боклуци, скоро май ще идва метлата ...ама много боли тогава....

Уж,някои не ядат свинско,а събират прасета в Партията,си?!

Републиката предполага избор на лица, които извършват управлението на държавата ВИНАГИ уж от името на гражданите, но без да имат гражданите РЕАЛНА възможност за пълен, постоянен и прозрачен контрол. Следователно идеята за демокрация НЯМА нищо ОБЩО с идеята за република. Реалната демокрация е исландската пряка демокрация, ДИРЕКТНО участие на гражданите (суверенна) в управлението. Републиката се проявява и като ОТКРИТА демократична диктатура - Хитлер е законно избран канцлер на Германия, но държавата приема тоталитарен характер. Републиканската форма на управление се проявява и като СКРИТА демократична диктатура, маскирана като свобода и демокрация, и тя ВИНАГИ включва ОГРАНИЧЕНА форма на демокрация. При която ПЪЛНИТЕ й права се ДЪРЖАТ винаги от определена шепа хора, които НИКОГА не подлежат на пълен, постоянен и прозрачен контрол от страна на гражданите (суверена). Това е така наречената представителна демокрация (скрита диктатура). Единствената реална и работеща демокрация за ВСЕКИ гражданин е пряка демокрация. Защото ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е само едно - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ човек ВИНАГИ носи индивидуална отговорност за своите действия. Представителна демокрация (скрита диктатура) е - ЗАБРАНА за достъп до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин, винаги ЦЯЛАТА власт е в ръцете на определена ШЕПА хора УЖ от името на гражданите, но НИКОГА шепата хора НЕ носят индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия. Следствието от това е, че представителната демокрация се изражда ВИНАГИ в различни форми на диктатура, НАЛОЖЕНА от ОПРЕДЕЛЕНА шепа хора само и ЕДИНСТВЕНО чрез насилие (физическо, ментално и емоционално) върху ВСЕКИ гражданин, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.

тоя не е дете на природата,тои е искенефинчен иззпорок на турската помя.

..този ход е един елегантен начин да се прилъже раята да иде да гласува ..да гласува ,само и само да гласува ..

Бъди сигурен, че и кебапчийницата ще бъде пусната, и маанетата, и въобще - всички известни и неизвестни подходи към така интелигентния електорат!

Българите, които влизат в противоконституционната етническа партия ДПС са със сигурност купени от турците. Долна паплач!

Петър Чобанов ще води две изборни листи на ДПС Това дете на природата и финансово недоразумение, явно обича да "папка".

чобанинат се е надупил на нелегитимното движение(не партя),което трябва да се забрани,на таквази отрепки се казва анатема!анатема!продажнико...

Като роден брат на Пеевчето е! Скоро ще го настигне, че и задмине по килограми и обеми...

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.

Добре обяснено и за съжаление напълно вярно... Демокрация (от старогръцки demos-народ, kratos-власт), наистина означава Власт на Народа !! В милата България обаче, такова нещо няма и не съществува. Има тотална анархия и етницизиране - даване на повече права на етносите, за сметка на българските граждани, които биват превръщани в роби за всички останали неработещи и искащи да точат финансови и не само ресурси. Не трябва да имаме дори и 240 олигофре* депутати, с техните лимузини, вместо 240 линийки... По-добре ПРЕЗИДЕНТСКА Република с 1-на личност, сменяна на 3 години или ако сгафи, да се носи отговорността и да бъде свален, от колкото всичките тези хрантутници, партии и проблеми.

Не е анархия, а целенасочено избиване на Българския народ.... Обаче.....

Кристално ясно е вече защо и кой ни натресе банковата и фонансова криза. Затворррррррррр!!!

Този както се е надул като балон, явно от няколко цицки цоца...

А, не. Еничарите не са ставали такива по свое желание. Този си е предател, говедо и т.н., но не и еничар.

Чини ми се, че Коледа трябва да подранни малко тази година.....

Данон за пиене?

ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХА именно.

Щом ще влиза в ДПС значи е корумпиран - 100%

Недоразумението иска да става еничар! РЕЗИЛ! Нямаш капка достойство, затова и на човек не приличаш!

Юхуууу! Брех, какъв водач, брех!!!

Има много българи, които се продават на ДПС за пари. Това са най-долните и противни хора раждали се на тази земя. Боклук !

затова децата ни трябва да знаят под игото наизуст и да знаят кои са кирияк стефчов и хаджи ровоама

Българите в Монтана и София (и не само) да се хванат в ръце и да ходят да гласуват за БЪЛГАРИ. Така ДПС ще си "разшири географията" към Централния затвор !!!

Започвам да си мисля, че целта на ДПС-то е да се гаври с България.

Много пъти съм си задавал въпроса:- КАК може БЪЛГАРИН да се ПРОДАДЕ за турско мекере?? Ако НАИСТИНА СА БЪЛГАРИ то нека НЕЗАБАВНО да напуснат Д П С -- за да се ВИДИ ясно , дори и от СЪДА че ТОВА Е ЕТНИЧЕСКА партия , която НЯМА място в политическия живот на Б-я!!!Тези СЛУГУВАЩИ политически проститутки биха ПРОДАЛИ и майките си за ПАРИ!! Те са позор за нацията!!

Снимката от реклама за сутиени ли е?

Това мекотело дори не е еничарин. Тях са ги взимали като деца и са им промивали мозъците. Този си е прост предател и родоотстъпник. За съжаление, 500 точно такива са оставали живи и сега народа ни е 70% съставен от роби и слуги без чест и морал. Господ ще го съди !

Де що има отвратителни образи депесето ги привлича. Странна работа

Какво става в тази д-ва!Това е лудост! Лудос за лесни пари!За мръсни пари!СРАМ! ПОЗОР!

Може да работи и пред Макдоналдс- Роналд и да радва децата!

Този продажен турски свин*о. Действията му говорят сами по себе си за това колко кадърен и "честен човек" е. Абсолютна пионка. Такъв беше и като министър. Компетенциите му няма да ги споменаваме. Чудя се и се тревожа, под турско управничество ли живеем или сме в демокрация?! Това е безумие - етносите нямат място в управлението. Щом си избрал да живееш в България, съобразяваш се с правилата на страната, а не се натискаш да управляваш и да прокарваш диктаторските си виждания и амбиции за власт. Шантава и тъжна работа. Погубваме си страната. :/

Освен,недоразумението-розовото Чоби,резаците имат и кандидат-паша,както пише в инфото!Да се смееш,ли-или,да плачеш?!

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ И КОМЕНТАРИ СЕ НАМИРАТ ПОД ЗАЩИТАТА НА ЧЛЕН 19 ОТ ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ПРИЕТА ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН В ПАРИЖ НА 10 ДЕКЕМВРИ 1948 Г., В КОЯТО Е ПОСТАНОВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА УБЕЖДЕНИЯТА И НА ИЗРАЗЯВАНЕТО, КОЕТО ВКЛЮЧВА ПРАВОТО ДА НЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ, НИТО ПОРАДИ ТЪРСЕНЕ, ПОЛУЧАВАНЕ И ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ИДЕИ, ПОСРЕДСТВОМ ВСИЧКИ СРЕДСТВА НА ИЗРАЗЯВАНЕ. Европейският съд по правата на човека трябва да се "замисли", дали в РБългария има демокрация. Постоянно се нарушава от десетки години в РБългария член 10 от Европейската конвенция за права на човека - правото на свобода на изразяване. "Призовавам Ви да предприемете адекватни мерки, за да гарантирате на българските граждани, че ще могат да се възползват от разнообразната и плуралистична медийна среда, която заслужават", казва Крус в писмото си. РБългария е в опасност ОСНОВНА ценност като свободата на медиите, смята тя. По време на посещението си в РБългария през септември!? еврокомисарят определи НАСИЛИЕТО над журналисти като неприемливо, а автоцензурата като ПРИТЕСНИТЕЛНА. Защо Крус трябва да каже това? БХК не е ли ЗАБЕЛЯЗАЛ това? Защо бездейства от десетки години БХК за този основен въпрос? "Свобода на изразяване" е ОСНОВНО право на ВСЕКИ човек и ако го НЯМА досега в РБългария, защо съществува още БХК! На кого интересите защитава реално БХК?!

свинчо прасков,като хумуреска ми звучи това,ти да защитавш човешките права

виж сатирик,писано до теб

Българинооооооо ! Събуди се !!! НЕ НА ЕНИЧАРИТЕ !