ДПС: Не сме резерва, заформя се нова коалиция - ГАБ

В ЦИК се заформя нова коалиция - ГАБ (ГЕРБ, "Атака", БСП), заяви зам.-председателят на ДПС Лютви Местан, след като регистрира партията за президентските избори.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Не сме резерва, заформя се нова коалиция - ГАБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееех,кокал(Власт)сладък кокъл.Заради теб ще се коалират и с дявола!Продажни умствено изостанали деб.......ло изс......ковци.Само облаги са Ви в главите, народа-Български кучета го яли. Де е Караджата? Майко-Българска!

Ееех,кокал(Власт)сладък кокъл.Заради теб ще се коалират и с дявола!Продажни умствено изостанали деб.......ло изс......ковци.Само облаги са Ви в главите, народа-Български кучета го яли. Де е Караджата? Майко-Българска!

Новата коалиция е ГАД (ГЕРБ, Атака, ДПС) .Името напълно подхожда на хората, които я формират - ГЕРБ - бивши пребоядисани комунисти и децата им, Атака-отцепници, подмазвачи и лицемери, ДПС- съществуват на принципа "Ние сме със таз, която е на власт"

ТАЗИ ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕЗГЛАВИ И ВСИЧКО В НЕЯ ЩЕ Е НАРЕД................ ТУРЦИТЕ СА МНОГО ДОБРИ И РАБОТЛИВИ ХОРА.

Хуу ги ашладисва той уйдурмите Местан-ефенди . ... Ама я по-добре дансиращите да се полазмълдат, че да не стигнем до необходимост от КФОР .

Еврозоната е обхваната от непреодолима криза, която пагубно влияе на българската икономика. В този сложен период е жизнено необходимо за България всеобхватно да обвърже икономиката си с тази на бележеща устойчив ръст от 9-10% турска икономика чрез самостоятелното управление на ДПС.

Сус бре керата!

Голям кеф..По-добре изобщо да се елеминира тази партия ДПС..Има ли в турския парламент българска партия?А те искат и президент да си издигнат..Представяте ли си?България с турски президент..Нека всички българи да гласуваме,за да не се даде шанс на ДПС..

Не ме интересува кой с кого ще се коалира стига да държат ДПС извън управлението на държавата. Живея в смесен район и ми писна да ме управляват хора, които не знаят български както трябва, изгониха всички българи на ръководни постове и ги смениха с турци. ДПС е вредна за държавата. Тази партия на етническа и верска основа е крайно време да бъде забранена, както е в цял свят!

Създадената с протекцията на Англия. САЩ и Турция етническа партия ДПС, донесе толкова главоболия на "трите си влъхви". Англия беше застигната от МЮСЮЛМАНСКИ грабежи. Мюсюлманина Барак Обама се мъчи как САЩ да отложат неизбежният дефолт = фалита си за 2012 година. Турция се сблъсква с все по-усложняващият се "кюрдски проблем". А Лютви Местан усеща краят на "безплатния обяд" и затова "сънува" коалиции.

По скоро на Русия.

Ти му го каза правилно на UK, да не се прави на умен! Щото мен ме изтриха, а оставиха неговите глупости!

За Русия и България Петър Дънов е казал каквото трябва. За западащият запад бъдещето е ясно, бунището на историята го очаква.

Не знам какво да ти напиша, но ДПС беше създадено единствено и само от БКП. Всичко останало е само инсиниация за отклоняване на истината. Така, че много е съмнително на коя страна си, май червената.

бсп стана нарицателно за лано. същите са дпс, ндсв, сдс. сега се оптитват да прикачат по някое лано тук и там, но хората вече знаят, че със стари не се прави нов бардак. прекалено много окрадоха дървавата, за да има няко, кото да им вярва

Германският хигиенист, как си подал документи за гастарбайтер като не можеш да пишеш, а още по-малко - да мислиш на български?

Лютви пак се изпусна! Тоя не е с всичкия си. От политическо сладкодумие вече е забравил, че трябва и да се мисли. Преди време гледах да вечеря в Бояна със семейството си. Момчето му стана от масата с такава важна походка, толкова 'величествено' и гордо (като в цирк, чак неудобно да ти стане да гледаш нелепа ситуация), че си помилсих: ето къде започва крахът на семейството. Не можеш да избягаш от никой грях, който си сторил, па ако щеш да си не християтнин, не мюсюлманин, ами и лунатянин да си. Така още едно ще си счупи гръбнака от пъчене. Това е Местан, личи си от него и от семейството му.

Този здраво го е засърбяла главата. Започва да търси далече преди изборите въображаеми коалиции.

Вие /ДПС/ никога не сте били фактор в така наречения политически живот в България. Така че Л.Местан да не се "притеснява" толкова, а да си види двойната гуша в огледалото. Надявам се ДПС да остане в историята съвсем скоро и да ви затрием... читаците от ДПС.

Всички да се съберат в една партия, и без това са от един дол дренки.

Много правилно!

др.Местан май още се прави на госпожица и на всеки българин му е ясно че той и неговите другари защитават само себе си и безпардонното им поведение през тези 20-т години,ние вече видяхме,ЦАРЯТ Е ГОЛ СКЪПИ ЧЕНГЕТА

Защо една партия трябва да има представители в избирателна комисия? Тези комисии нали са само технически орган, броят бюлетини. С това натискане да имат не само членова в комисите, но и да бъдат председател, зам или секретар тези български партии доказват обратното: че печеленето на изборите зависи от ръководството на ОИК или РИК, ЦИК.

Ако не са на политически принцип, то нищо не пречи в коя да е комисия да участват хора от само една партия. Иначе трябва да подбираш безпартийни, т.е. пак по политически признак.

Че кой е казал, че тези партии са български?!

в комисиите да участват граждани от даденото населено място. Че то партиите не са само герб, дпс, бсп, сдс.... Виждаме, че ЦИКМИ регистрира над 60 партии за изборите. Но в тези ОИК са само партийци от по-горе цитираните партии. Значи кой печели в дадена община зависи не от гласувалите, а от ОИК. Иначе няма защо толкова да се натискат партийците.

значи, една от партиите на ДС мрънка, че другите 3 партии на ДС се държат лошо с нея?

От това по-точна приказка не бях чувал скоро! Браво!

ГАБ = Грабители, Агресори, Боклуци

ГАБ= На Доган на ни върне откраднатите милиони.

Жалки театрални напъни да си играят на соломоновски мъдреци, но за всеки е ясна продажната им лукавост и елементарност в хитруването. Хора, отдавна забравили какво е то работа, изживяващи се политиканти, които никой и не помни и не знае от какво всъщност разбират и по кой въпрос са компетентни, освен да комисионерстват и завличат

...защото ДПС не може да бъде резерва". Може, Местане, може - ако Главния Хидроинженер на Републиката излезе предизборно пак и се изцепи в стил "порциите на властта" , и трафика от Турция няма да ви спаси;о)

Метастазчо, верен си на вожда, но за съжаление вожда е един обикновен крадец на висока длъжност. Надявам се, че българските мохамедани са достатъчно интелигентни да изпратят крадците-измамници по дяволите. Все пак, вече имат алтернатива - Корман, Касим Дал...

Господинът със сложния изказ Местаноглу да не плаши гаргите с ОССЕ, защото досега те са наблюдавали изборите у нас три пъти, и винаги най-много забележки са били отправяни точно към негвата партия! За гласуването с автобусите, за фалшивите протоколи от Турция, за многократно гласуване на техни хора в по над десет изборни секции - винаги най-многобройни и най-сериозни са нарушенията на ДПСейки електорат и избирателни комисии в техните райони! А иначе България е от малкото бивши соц. страни, в които изборите са добре организирани и по принцип няма големи нарушения - с изключение на догановите хора! Историята с колата, в която бяха намерили дрога и списъци на хора от турски села, беше върха - през 2009, наблюдателите от ОССЕ бяха уведомени, а и по ТВтата гледаха този резил! КРАДЕЦЪТ ВИКА "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" - това е цялата работа на ДПСто!

а не се ли подготвя една друга тройна коалиция - ДПЦ, Ал. Петрови Касим Дал? имат и много гласоподаватели и кандидат за президент и т.н. и ако това е така може да стане доста кофти ако не гласуват всички българи. и изобщо да се получи неприятна изненада

аврора какив чин имас в 6-то че не разбрах

Кавалеристка (праи кавали) на Почесания Орган на Путьомкинската лиственица ли беше или лестница в городе Одессе ....

Тя е от домакините на хонорар. Сега чакам да се изкажат всички гербаджии, които наричаха "комунист" и "бесепар" всеки писал нещо срещу техния кумир.

НАЙ-ПОДХОДЯЩ КАНДИДАТ МИ ИЗГЛЕЖДА БОКО ТИКВЕТО!!!

Май му се иска вместо коалиция - ГАБ (ГЕРБ, "Атака", БСП), да има коалиция - ГАД (ГЕРБ, "Атака", ДПС),

:-)

Притеснени сме, че ЦИК елиминира БСП от участие в ръководствата на общинските избирателни комисии, без значение от политическата тежест в съответната община", обясни Местан. " Опаравете си текста, че иначе излиза, че Местан се е закахърил за БСП;о)

ама то е същото, пипи :)

Да бе-знам че са си комбина;о) Както сполучливо отбеляза един форумец, що се хабят да ни убеждават че са различни партии, ми не се обединят в една - поне ще спестим пари от бюджета за партрийните им субсидии;о)