ДПС се отказва от трета квота в ЦИК, подкрепят ГЕРБ

ДПС се отказва от трета квота в новата Централна избирателна комисия и ще подкрепи предложение на ГЕРБ за заместник-председател на комисията.

Обратно в новината

Коментари - ДПС се отказва от трета квота в ЦИК, подкрепят ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фалшивият кодекс на простата далаверажийка Мая се сгромоляса с гръм и трясък!И ДПС проумяха ,че близоста със спинозаразната 100год.мръсница е опасно за здравето на цял народ и държава!

За всички е ясно, че герб и дпс папкат от копанката на Ердоган!

Струва ми се, че някои много рано започнаха да говорят за коалиция между ДПС и ГЕРБ. Считам, че на този етап Местан-Доган само е постелил килимчето и кани Борисов да си събуе обувките.

ДПС винаги са били помияри. Скараха се с БСП, защото на столетницата и дойде до гуша да я изнудват и да и влошават рейтинга. Сега, понеже са много принципни, започнаха да се присламчват към ГЕРБ. Много добре, това е начинът да провалят и него, както е според традицията.

ДИРа, много готини новини пускате за лицето Борисов. Неясно защо премълчавате съобщаваните от другите медии новини, че: 1. Записите Борисов - Танов са автентични, т.е. Борисов в качеството си на министър-председател на РБългария е осигурявал протекция на частен бизнес, собственикът на който странно умря, преди да даде показания 2. Протестите през лятото са били платени, в т.ч. от ГЕРБ. Защо не пишете за това? КОЙ, КОЙ не Ви позволява? След такива новини в един ден в нормална държава лицето Борисов щеше сам да се е скрил в някой анест от любовта на народа. Но у нас той дълбокомислено бръчи вежди по телевизиите и ръси мозъци един от друг по-нагли.

Престани да четеш Уикенд и не търси сравнение на Дира с ТВ 7!!! А записките за Р. Овч., като бяха автентични какво? Сега с фирмите си споменатото лице- мултимилиардер поради което, ще намали малко така или иначе надутата цена на газа и ще циментира майката кърмилка завинаги. Това не е ли намеса на частния бизнес в държавните дела, но на много високо ниво. Зимата протестите като бяха подкрепени от тогавашната опозиция- КАКВО?!? Това драги се нарича демокрация.

" Рапсодия в синьо ".

Борисов, да не съм те чул да се оплакваш от тройни, двойни и петорни коалиции! БСП всички знаем каква стока са, ама ти се представяше за нещо по-различно. Е, не си, същия бо.лук си!

СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ГЕРБ ИМАТ ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

Да, заедно с ДПС.

Интервю за работа. - Име? - Бойко Борисов. - Предишен работодател? - Българският народ. - Предишна длъжност? - Премиер. - Някакви препоръки от работодателя? - Да, препоръчаха ми да си търся друга работа.

Време ти е, да започнеш да мислиш с главата си...

Явно "кайвето" в Кърджали между Бойко и Местан е родило нова коалиция...

Ако законите се променяха заради всеки, който не е съгласен с тях, докъде ще я докараме?

Борисов и Плевнелиев се страхуват от Мая Манолова, затова сътвориха този скандал с Изборния кодекс.

От българските комуняги ВИНАГИ трябва да те е страх. Манипулативни, безскрупулни, алчни и наследници на простаци- което си личи от маниера им- копелета. По добре Боко Мутрата, отколкото наследници на прости селски тарикати, възползващи се от положението на родителите си, заграбили в най- удобния момент властта с преврат...

Защо законите в България да не важат за Плевнелиев и Борисов?

Сигурно защото законите се пишат против Борисов и Плевнелиев. Според изборните резултати от 19 членната комисия на ГЕРБ се полагат 7.67, на БСП 6.65, на ДПС 2.85, на Атака 1.82. Както виждаш ако на всеки се вземе остатъка и се даде на НДСВ и СК се получава 7:6:2:2:1:1. Защо да им вземат още едно място на ГЕРБ? Когато се пишат калпави и тенденциозни закони толкова и ще се спазват.

Много обича Борисов да играе ролята на жертва, но на истински мъж, като него не му приляга.

Политиката на инат, няма да донесе нищо добро нито за президента, нито на ГЕРБ.

Много ми е чудно след като оплакванията на ДПС са че ще имат поравно членове на комисията с Атака, защо БСП отрязаха зам председателя на ГЕРБ, а не на Атака.

ДА Е ЧЕСТИТА НА ВСИЧКИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ОТ ГЕРБ, ДПС, БКП И ДС НОВАТА КОАЛИЦИЯ "ЧАЛГА КЮЧЕК"!

Пристанаха си, единият отзад, (Местан, снимка 1), другият също (ц.ц. пак отзад зад б.б. (снимка 5) P.S. що ли ми са стува, че някой на някого иска да го набута

Щом ченгето местан се мазни на Борисов, ясно е, че прогнозите за следващите избори са силно в полза на ГЕРБ.

Само че Боко се мазни на Местан, а оня великодушно се отказва от мястото си в ЦИК. Това е истината, герберастко тролче. Иначе твоето е плян или писане на глупости срещу пари.

Само се догаждам, в тази Гювенждийска Политистория, на Станишев, колко Ще Му Пожълтеят Гащите. А , Политиците - Управляващи и Опозиция, Готвят Кебап от МЪРША. То, какво Ново, то и в магазините ни Все Мърша.

Добре де вчера Плевнелиев се среща тайно с представител на EVN във Виена а днес EVN-България плаши с иск за 1 млрд.евро , нима това не е по-важно от Любо Ганев ? Или понеже неговите безумия са ежедневие , та решихте да му спестите това , но тук става въпрос за 1 млрд.евро наши пари а не за Скалистите планини.

Даже и на трудноговорящите на Български им стана ясно, че спинозните червени с лява ориентация и за чеп на каца с боб не стават и почнаха да въртят опашка на Бат`Бойко

Не са ти спуснали опорна точка,герберско фесче,за смях си

Еееи, събрахме се! - насрахме се...

Нека направим един експеримент, всички единно да гласуваме за ГЕРБ, нека сегашният опозиционер и лидер на партията си докаже какво е способен да направи за България. P.S. Резултатът сам ще покаже, кой крив, кой прав...

Хубаво, ама експериментът няма да изтрае и 1 месец, пак на нашия г*з...

Главоч си като главчев и лидера тиквендорф

Откъде накъде да гласувам за някакви екстраменти, на които 3,5 години им гладахме глупостите?!

Не си падам по садо-мазо.

Народът опита "попарата" на всички властници до сега! Никакво доверие вече на безродни и продажни далавераджии, които нямат морал и политическа отговорност! Не говорят за планове за икономическо развитие , за повишаване на доходите на населението , а мислят само как да се намърдат във Властта, за да си въртят личните далавери!Всички са за измитане! Показаха колко и какво могат! За повече - не стават!

Щом младите се обичат, нека се вземат! Айде, целувайте се и така нататък.

Абсолютен Турски Корварлък. Но го правят много Добре през всичките тези 24 години. Само "някой от съседите" разбира за корварлъка и до Там, като в пошъл сериал. Винаги са намирали начин и това е "Корварлъка" да "вървят" със силните на Деня"

интересна коалиция между ГЕРБ и ДПС... БОКО май почна да л.же з...ци, чак до Кърджали стигна...

централен корен - БКП разклонения:БСП ДПС ГЕРБ Атака НФСБ Реформаторски блок и новите разклонения-Бареков АБВ част от СДС и всички партиики лъжейки народа !

500 коментара до 8

Росене , ти ли си ......

иСКАМ ДА ПРИЗОВА ВСИЧКИ АНТИГЕРБЕРИ , БЪДЕТЕ ПО- АКТИВНИ ВЪВ ФОРУМИТЕ . В МОМЕНТА СЕ СЪЗДАВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ , ЧЕ ПОВЕЧЕТО КОМЕНТИРАЩИ СА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ГЕРБ КАТО ГЛЕДАМ СЪОТНОШЕНИЕТО ПЛЮС - МИНУС В ПОЛЗА НА ТИКВАТА ПО ФОРУМИТЕ . БЪДЕТЕ ПО- АКТИВНИ . ЗНАМ , ЧЕ НИЕ , АНТИГЕРБ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ СМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ГЕРБЕРАСТИТЕ . МОЛЯ ВИ .

ама требе се разбереш с кака си Моника да ти накупи малко другарчета, без пари никой няма да дращи в подкрепа на мафиотската хунта БСП

Сбогом гербух,не се мъчи,новия ви офис е в джамията в центъра на София,всеки ден в 18ч да си там,тиквата ше пее

Помни той Настрадин (Павел)ходжа как при управлението на ГЕРБ ядоха дървото от към дебелият край и сега като надуши , че малоумното правителство и столетният какарзис отиват на изуй гащи почна да чини евала на Бойко

видохте ли Боко като покани някого на кафе колко е омаен, горещите целуфки на Станишев са забравени

Tова са политически врътки преди изборите. дпс подкрепя герб, сйответно бсп увеличава привържаниците си с факта , че не си партнира с дпс.

Тези всичките се канят да си разпределят баницата директно в ЦИК, МИК и каквот още се сетят да измислят, пък избирателите..... да духаме супата

Сбогом, герберушки!!

За късопаметните българи да си спомнят срещата на Борисов и Местан в резиденция Бояна.Обяснението на Местанчо пред журналята бе, че е сбъркал кащата.Ха ха ха къщата.Нищо случайно в живота няма вкл. и в политиката.Безплатен обяд няма.Бойко разбра ,че без ДПС няма връщане на бял кон във власта.Има едно НАДАЛИ НАЛИ.

Отврат, таман са гИ нахранили и се втурват да пишат отново простотии.За да ги нахранят утре отново. От къде ги измислят тези пуберитетчета. Простотия и Глупост, Глупост и Простотия. Това е някаква долнопробна Прислуга. Що не им измислите един отделен форум, да там да се заливат с отпадъчни телесни неща.

Лицемерието и наглостта на Борисов нямат край!

ГЕРБ и ДПС стават мнозинство ,...и всички ДЪРЖАВНИ поръчки ,отиват във фирмите на ДПС ....,КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО ,БАРАБАР СЪС ЗЕМЕДЕЛСКОТО МИНИСТЕРСТВО ,ЗАРАДИ ИНАТЪТ НА СЪСЕЛЪТ ...

Имало полза от срещата на Местан и Борисов.

Станишев в Оман? Стане ли напечено мишките първи напускат кораба, а е мандатоносител, пое лична отговорност, имаше воля, а к'ва стана, да опират пешкира другите...

Аз,когато писах,че ББ за да се върне на власт,ще се съюзи и с дявола,вие не вярваахте. Тия,които са сипатизанти на ББ и компания и плюеха по ДПС,хайде да ги видим сега,дали ще продължават да плюят и да харесват пак ББ?

Сбогом, герберушки!!

Сега остава само Борисов да се извини за Възродителния процес , в който е участвал лично и бурлеската или ако предпочитате фиаското ще бъде пълни.

Присъства ли парата-приятна е играта........ При дебела пачка-приятелство и лапачка........ Щом хазната обираме-всички се разбираме...... Има ли балъци-маймунджълъци....... За пари сме п..тки-в ЦИК правим отстъпки.....

Следващите коалиционни партньори разпоредени от Метропилията ФАЩ.

Мястото на Бойко Борисов е до Янко Ваташки -Лудия и там ще си изкара старините, гарантирам ви го!

Ако човек се замисли, ще види, че основният проблем на цялата българска политическа класа е нейната морална подлост. Само преди дни Бойко Борисов заяви: "ДПС и БСП ще бягат като Янукович" или пък " ДПС остава само да ни сменят имената!" а днес определя г-н Местан , като стожер на демокрацията и справедливостта. Нека всеки да си направи изводите. Дали сте съгласни с мен или не , изобщо не ме интересува.

Теб може да не те интересува, ма ние да кажем, че сме съгласни с теб. Всички са така. Когато Борисов ходеше на интервюта в ТВ7 разправяше на Бареков, че по-добър журналист не познава и че от бтв още плачели, че са го загубили, а сега го плюе. Той не че последния не е и за повече от плюене, ма тук говорим за първия от двамата, дето ни се изживява като Новият Бащица.

да се забранят всички партии в българия за 100 години

Дали разбираш колко си прав - наистина!? Даже мухльото президент преди няколко дни каза нещо умно - че ще е много полезно големите и старите партии за няколко години да си дадат почивка от властта! А де - чул го Господ - но и от нас зависи!

Прибрал се Местан у дома след кафето и домашните го попитали - как мина, що? Той казал - а бе досега съм пил турско кафе с мед, с канела, със захар, ма с Тиква досега не бях пил :)