Коментари - Христо Бисеров се връща в ДПС след оправдателната присъда | dnes.dir.bg
назад

Христо Бисеров се връща в ДПС след оправдателната присъда

ДПС ще възстанови членството в партията на Христо Бисеров след оправдателната му присъда. Това се съобщава в позиция на лидера Мустафа Карадайъ на сайта на ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Христо Бисеров се връща в ДПС след оправдателната присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му даде орден!

всицки мосеници-оправдани в бг

Е как този "доказано бисерно чист човек" сега да си изцапа сурата с ново членство в ДПС?!

Тази мутренска държава трябва да се закрие. Такава наглост, просто нямам думи...

Какви 4естни СИВИ о4и!

по4етни консул на Русия в България?

Дай сега пауните.

Браво цаца- и дявола да съдите ще излезе ангел!

И слугите в ливреите в Италия ли да мислим сега или българите?

iwan

Няма такава държава.ДПС го изключиха заради престъпленията му,а съда казва - всичко е наред,продължавай Ице в същият дух.

Единственият български премиер, който е договорил ПО-НИСКИ цени на руския газ за България - хранилката на Мафията, е Бойко Борисов в края на 2012 г. С 22% надолу. 3 месеца след това го принудиха да подаде оставка. А вие, глупаци, продължавайте да пеете песничката на Крадците "Всички са маскари" и да им вярвате, докато крещят "Дръжте крадеца"...

тоя,ристе де,сегикана па че си барка у носо у газо у ухо като се домакне у парламентарната збирщина.

Eто Ви автентичният НИКОЛАПЕТКОВИСТ - ХРИСТО Бисеров, Дядо му е бил КМЕТ ПРЕДИ 1944 година на село БИСЕР... Тяхната фамилия не е Бисерови, патриотизмът ги е довело да си сменят фамилията от ХХХХХ на БИСЕРОВИ. Кой истински българин в сегашно време би го сторил това. мОЯТ ОТГОВОР Е: НИКОЙ! за ххххххх най-важно е - ПАРАта, секс и рокендрол. Щастливи Празници и дай Боже ПРОЧИСТВАНЕ НА ДУШИТЕ НИ !

колега,защо света троица?!какво им е святото?!тия са долни мрасни аидуци. ...и господ невазмутимо гледа от небето,под какво тежко робство е на балгарина сарцето.,,като няма прокопся,пюлюл сам на тая орися,,

Ето сега вече спокойно ще посрещна Коледните празници ! Бъдещето на България е осигурено в своя благодатен вариант и това ще е благодарение на "Светата Троица - Доган, Бисеров и Пеевски" ! Честити и здрави да сте Българи !

Само от едно такова дело, ако и за да го реши по определен начин, един съдия и/или прокурор може да получи повече, понякога много повече, отколкото от заплати и бонуси от работата си за цял живот, И СИСТЕМАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ САМО ГО ПОЗВОЛЯВА, НО ГО НАСЪРЧАВА И НЕ ПРЕСЛЕДВА И НЕ ПРОВЕРЯВА ПОДОБНИ "ИНИЦИАТИВИ" И "САМОЖЕРТВИ", пък дори и след това да загуби работата си, но в България дори и това не се случва, обикновено такива ги ... ПОВИШАВАТ И НАСЪРЧАВАТ, стават МНОГО НАДЕЖДНИ И ПРЕДПОЧИТАНИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА И КРЪГОВЕ, ЗА НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ! Това е!

А изпълнението на "обезщетението" и "компенсацията" е въпрос на време и на технология. За морал и закони няма смисъл и да споменавам в България!

Христо Бисеров като член на коалиция БСП/ДПС , се намира под пряката закрила на Кремъл! Няма как Бисеров му е виновен, щом Путин му е шеф!

Прав си, ДПС е шайка, подчинена изцяло и безспорно на Доган, който е доносник, творение на ОПГ ДС и шефовете им от КГБ! А Путин е (бил) ръководител на КГБ! Затова изненадани от "внезапните прозрения" на Доган и славословията му за моща на Путин наскоро са изненада само за глупаците и невнимателните! Не е случайно, че Логан и Пеевски бяха особен облизки до Илия Павлов босът на РУСКАТА "Мултигруп" която бе застанала на входа и изхода на България и я източваше, а сега тази роля е отредена на човека на Доган - Пеевски, когото пробутаха дори и за шеф на най-голямата тайна служба в България! Затова тези успяха и да съборят КТБ и да откраднат над 4 милиарда само от там, не че и мустакатият банкер е света вода ненапита...Но и при него не е никак трудно да се пролследят връзките му с Москва и руските олигарси!

БСП и ДПС са едно цяло и сега Христо Бисеров ще се върне да управлява България, защото морала в БСП/ДПС е над всичко:))) Лъжкинята Нинова ще предложи Бисеров за министър на финансите, ако случайно вземе властта!

БСП и ДПС са само две от пипалата на октопода, който е обхванал и задушава България, но има и други. Там са и ГЕРБ, и НДСВ, и АБВ, и Атака, и разни "опозиционери" и крещящи "патриоти". И всички знаем коя и къде е и главата му!

В случая най-голямата вина е на прокуратурата - тя не е събрала и предоставила достатъчно и годни доказателства, както е посочена в информацията. Тоест - отново главният прокурор Цацаров и онзи, който си го избра - Борисов (и Цветанов). И онези, които пък тях избраха - формално народът, а реално - КУКЛОВОДИТЕ ИМ!

Ти вярващ ли си? Истината е че съд защита и обвинение работят заедно. Затова му се размина на Бисеров.

Става дума за ОРГАНЗИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, СРАСТНАЛА СЕ С ВЛАСТТА! Всяка ОРГАНИЗАЦИЯ си има ЛИДЕР И ЛИДЕРИ (и структури, ОРГАНИЗАЦИЯ).Останалите са изпълнители на волята и заповедите им! При разследване на много престъпления, и това важи не само за България, между другото, наблюдаваме една "учудваща" немощ, неохота и неспособност на разледващите и властите в повечето случаи ДА НАПРАВЯТ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ИНДИВИДУАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ И ДЕЙНОСТИ, И ОРГАНЗИРАНИ ТАКИВА И ПОДГОТОВКАТА ИМ! И точно заради този и подобен подход обществото обикновен о плаща много висока цена, а защо е така всеки сам може да прецени. При заболеванe и инфекция СЛЕД ТОЧНА И ПРЕЦИЗНА ДИАГНОЗА СЕ АТАКУВА ОГНИЩЕТО НА ЗАРАЗАТА, а не следствието и признаците от нея, ако се подхожда адекватно и се изпълнява ИСТИНСКО лечение, а не имитация!

Съд и обвинение работят заедно в полза на престъпниците най-вече и най-ясно в лицето на техните ръководители и ръководства, а именно - на главния прокурор Цацаров и перверзното му очевидно скандално зависимо мнозинство в т.н. Правителство на съдебната власт, тоест ВСС.

Никой истински съдия не може и няма да осъди за престъпление човек, ако няма необходимите и достатъчни реквизити за присъда, тоест доказателства! С което изобщо не искам да оневинявам никого, вкл. и съдии, ако и те не са си свършили работата. но трябва да се има предвид редът и последователността при достигането до присъда!

Аз отдавна повтарям, че ДПС е мафиотска корпорация от най-долен тип. Мислех да пиша повече, но се сетих, че е Бъдни вечер, и не си струва да се занимавам с тези типове. Весели празници на всички честни и почтени българи!

Докато не започнат да се спазват правилата,ще остава само написаното.

прокуратурата е събрала негодни доказателства, а не съдията е виновен.

Кой се е провалил? Прокуратурата ли или съдът? Ако е прокуратурата, която го е обвинила без доказателства, кой ще понесе отговорността или ако е съдът, който не го е осъдил по годни доказателства. Някой от двамата е.

Много ясно е помочено - прокуртурата не е могла да подкрепи обвинения си с надеждни доказателства, Както винаги! Обаче прокуратурата ни, и особено главния прокурор Цацаров, Ккогото ТОЙ, или по-точно ТЕ си избраха, не е виновен, а Швейцария, швейцарската прокуратура и всички останали са виновни, защото не им били предоставили достатъчно информация. Както винаги!

Българският съд е част от руската мафия.

От руската мафия ли си оправдават те.

Мафията ДПС + БСП е сковала България.

Това съд, прокуратура, ДПС, БСП , АТАКА , АБВ, ПФ всичко е една и съща мафия.

Това е такава неземна наглост, че както виждам дори и обичайните апологети на подобен род престъпници - троловете на БСП и ДПС - са се смълчали смутено ...

Доказателство, че руската мафия властва в България.

Руската мафия си оправда и прибра обратно кофчежника.Съдът е само една маша за изпълнение на поръчки.

Да, искат да го реабилитират, ама он уже в Италия, бедна Българийо! След като невинността и благородството му останаха недооценени тук, може би бисерно чистият политик ще се цани за Папа ..?

Тандемът Боряна Бецова-прокурор с умишлено негодни доказателства и Снежина Колева-съдия са истинските виновници.Те обслужват мафията в съда.

Няма б България сила, която да се справи с мафиотската партия ДПС и нейните мафиотски структури. Тормозят и ограбват обикновените хора в турсконаселените области, а така също и българите чрез мафиоти като Бисеров, чиито пари не се знае от къде са дошли и не е плащал никакви данъци. За съдиите изобщо не трябва да се говори. Те са върха на айсберга. За тях затвор иначе загиваме като народ.

Съдия Снежина Колева го оправда и по трите му обвинения.Следете имотното и състояние след оправдаването.

следете имотното състояние на съдията произнесъл оправдателната присъда.

На Кой, на моя или на твоя?

Съдът е с мафията или по-скоро съдът е мафията.

13 юни 2013 Христо Бисеров от ДПС към Цветанов: Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде.

Швейцария опроверга Цацаров за делото срещу Христо Бисеров 09:42 10.12.2014 Преди близо четири месеца главният прокурор Сотир Цацаров обяви пред БНТ, че причината за забавянето на делото е в швейцарските власти, които трудно разкривали банковата тайна за сметките на Бисеров. Оказва се обаче, че Швейцарката служба по правосъдие отказва засега да изпълни съдебната поръчка, защото са необходими повече детайли по искането на българската прокуратура. От информация до момента се разбира, че когато Цацаров за първи път обвинява швейцарците за бавене на поръчката, тя изобщо не е била изпратена за изпълнение. България изпраща запитването за правна помощ на 6 октомври. Това е месец след обясненията на Цацаров, че швейцарците се бавят заради банковата си тайна. Още на 24 ноември швейцарските власти са отговорили на българите с дипломатическа нота, че не могат да предоставят информация заради недостатъчност в искането. Към 9 декември българите още не са изпратили допълнителната информация. На 1 декември Цацаров отново заяви пред БНТ, че е убеден, че разследването ще завърши с внесен обвинителен акт.

ДО ЗНАМ-ЗАБРАВИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ- Г Е Р Б!!!

Да го награди с орден!...

Естествено!Нали е невинен, идиота!

ЯСНОВИДКА: ХРИСТО БИСЕРОВ ГО ВИЖДАМ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО! Весели Коледни празници!

Това може да се случи само в България.Тук мафията управлява.Жалко за трудолюбивия ни народ.

Ц! Българина е всичко друго, ама не и трудолюбив. Виж на българина мръсната кола, буренясалия двор, не изметените тротоари, брадясалото лице, неогладените дрехи... и не ми обяснявайте колко бил трудолюбив българина. Малко са по-мързеливите нации, да речем има такива, но в Африка и Азия... В Европа сме на върха на мързела.

Тоя твой, пък и мой за съжаление, "трудолюбив" български народ какво направи за да се промени ситуацията?! Нищо не прави! Стои настрана и гледа да не се забърква в ещо, което може да му струва личното спокойствие! Хората кръв проливаха и затова сега заслужават да живеят като бели хора! А ние, ние и едно Априлско възстание не можахме да направим! Клеха се хиляди - възстанаха десетки! Хак ни е!

Връща се при кръстника и мафията майка.

Интересно нещо е българския народ избира си най-голените бандити и мафиоти да го управляват и после се пита какво стана.

Поради изкривената си ценностна система, той естествено иска да е като тях, за това си гласува за тях и за всякакви оцветени дори в червено отрепки. Но не разбира, че не може. И че при върховенството на закона, а не на парите, такива, на които българина иска да прилича просто няма да има... Прост народ. Матрял, както каза един едно време...

Ето защо се бавеше Радев. Честито министър-председател на новото служебно правителство.

Така е по тези странни места - вместо другаде, пак обратно! Дано поне вече не си чопка в носа на обществени места.

Ако някъде има снимка на мафията то е тази тук.Бисеров е изпечен мафиот, крадец и мошеник.

Бисеров е чиста проба мафиот , крадец и престъпник каквито са и политиците от БСП и ДПС, но той е много рафиниран , занимава се пране на пари , сводничество.

ДПС и БСП са мафията в България.