Красимир Велчев: Само ГЕРБ може да ме уволни

Само ПГ на ГЕРБ може да реши дали да остана председател на Комисията по правата на човека и вероизповеданията, посочи Красимир Велчев.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Велчев: Само ГЕРБ може да ме уволни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комисията се намира в българския парламент и работодател ти е българския народ, а не смотаната ти партия дето те е издигнала!!!

ДПС са на власт от 1993 годна, с изключение на периода 1997-2001. ДПС са на власт и в момента, като ГЕРБ им е прикритието. ДПС никога не са се чувствали толкова сигурни и всесилни, колкото сега. Разните законопроекти и инициативи за репресирани хора и нарушени права са бутафория, имитация на загриженост и театър за пред лумпените. ДПС командва парада, ГЕРБ и БСП слушат и изпълняват!! Това е положението.

чиче ама депутат на ГЕРБ ли си или на всички българи? Пионка нещастна

Нещо не е ясно какво искаш да кажеш? Сигурно си СЪРДИТ, че Велчев е срещу привилегиите на твоите турски сънародници. Но той е мой сънародник и мисля, че е защитил интересите на моя натрод и държава. И ДА ТЕ СВЕТНА = ГОВОРИ ЗА герб В КОНТЕКСТА НА ИЗБИРЗНЕТО МУ В КОМИСИЯТА. Вземи се осведоми как става

дпс беше на власт заедно с бсп 2ч или 25 години.защо не го приеха? защото по голямата част от българите са против.без хора с привилегии.обезщетения се плащат при атентати.референдум ще покаже наи точно.

Въпросът не е за хора С ИЛИ БЕЗ ПРИвилегии, а че тези хота изобщо не са заслужили за привилегии. Готвените по тъмно и скрито събития от българските турци, разбира се , организирани и платевни от турската държава, бяха пресечени от властта. Дали е било най -умното преименуването - не коментирам, но дори кадънките бяха организирани и ходеха вечер по събранията. Не слушайте какво приказват соросоиди, хелзински отре пки и турски слуги - идете и попитайтв хората, които живееха там и бяха свидетели - българите, докато още ги има

Я бе Овчи, разкажи ни за СТРОИТЕЛНА Фирма КРАВЕЛ