ГЕРБ не приема подкрепата на ДПС за кабинет

ГЕРБ и ДПС са постигнали съгласие по 12 приоритета за бъдещото управление, но по 6 не са постигнали пълно съвпадение. ГЕРБ не приемат подкрепата на ДПС.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ не приема подкрепата на ДПС за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си спомня неотдавнашната опорна точка, че ГЕРБ уж бил "пристанал" на ДПС . . . Тъп, по-тъп, комуняга-бесепар ! Клатиха ви фесоглавците 1г., Сидероглу ви заврЕ пръстето и той, и сега съдите по себе си за другите !

Искам да попитам охранените дами и още по-охраниня им вожда-когато стане време да се гласува правителството как ще накарат ДПС да не гласуват за тях??

Само привидно

"Йордан Цонев от ДПС заяви, че са принуден да подкрепят правителство на малцинството заради национално отговорното им мислене, за да има държавата шанс." ТОВА Е ГАВРА С ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ДАНЧО МЕНТАТА И ОТГОВОРНО МИСЛЕНЕ!? КРАДЕЦА СЕ НАДСМИВА НАД ОКРАДЕНИТЕ БЪЛГАРИ!

Адмирации за отговорното и политически дълновидно решение . Изборът на партньори е категорична демонстрация пред обществото за ценностите и приоритетите на които залагате. С това поведение печелите привърженици.

Наскоро четох едно проучване - кои са феновете на герб и боко тиквата и трябва да ви кажа ,че отговаря на 100 процента истина . А ето го и него - ЗА ГЕРБ И БОЙКО ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС И БКП , БИВШИ ДС КАДРИ- ДЪЩЕРИТЕ , СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ - ВСЕ НА ХРАНИЛКА В БИВШЕТО БКП - АМА СЛУГИНАЖА И УТАЙКАТА В БКП , ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , ЧИНОВНИЦИ , ЗАСТАРЯВАЩИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНКИ , СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С БОКО ТИКВАТА , ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ПРЕЗ 90- ТЕ ГОДИНИ ДА СТАНАТ МУТРЕСИ , ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , СИЛИКОНКИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ОТ БОЙКО НА СЛАДКИ СЛУЖБИЦИ . Ето това е електората на герб - простолюдие и чалга

НЕЩО ДПС наистина става опасно. Потърсете и прочетете за "Зелен диамант". Погледнете и приложената към статията карта.

ДПС не другарували с националисти. Нов виц!!! То АТАКА не са националисти ами истински приятели на ДПС и крепяха една година тяхното правителство. Изводът е че парите не миришат.

Ей,смени си унизително ТЪПИЯ дори и за тъпаците довод срещу Атака, че тя крепяла миналото правителство със своите двадесетина дупутати без по този начин да се оформя мнозинство,без да променя програмата си и без да участва със свои представители в ПРАВИТЕЛСТВОТО!?!?!? За тъпаците обаче е достатъчно, че АТАКА НЕ напусна миналото НС, за да угоди на ББ. Продажните журналя масово започнаха да я обвиняват по този повод и ето ти широко приетата олигофренска убеденост, че за всичко лошо виновна е Атака,а?Хайде сега да видим като ДПС пак е в НС и с още по-голяма група пак ли Атака ще е "виновна" и колко ще са тези,които ще ПРОУМЕЯТ, че ДПС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се ЗАБРАНИ от КС, за да не помирисва повече НС и България да бъде спасена от ново потурчване!!!

ДА АМА ЯВНО А ИНАЧЕ ЗА КЪДЕ БЕЗ ДПС - СТИГА СТЕ НИ БАЛАМОСВАЛИ - КОЙ КОЙ КОЙ ДЪРЖИ LARKA - ДА НЕ БИ БАТЕ БОЙКО И БЕБЧО ПЕЕВСКИ

ЗАЩО ТРИЕТЕ КО?МЕНТАРА ? ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО ? КОЙ ? КОЙ ? ОПОРНИ ТОЧКИ ?! ДПС = ДАЛАВЕРИ ПАРИ СЛ?УЖБИ ГЕРБ+БСП+ПФ == ББ - ИЗБОРИ ДО ДУПКА !

Какво ДПС какви 5лв. , какви преговори с престъпници.

Докторът по богословие Йордан Цонев, иначе казано Данчо Ментата, днес разби и хладнокръвието на Господ. Цонев се праска демонстративно мнооооого религиозен и вярващ. Точно в деня на преговорите между ГЕРБ и ДПС, съвсем случайно бе разигран отвратителен читалищен театър със заложници в КТБ, като чалга певицата Луна и прочие. Телевизите се скъсаха да показват десетина врякащи и Вежди, който още не се е самоубил.

Е родоотстъпник алчен!

Great! THANK YOU!!!!!

АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

свиквайте. все повече ще чувате и срещате ГЕРБ.

С тъпан и вувузела ще го срещнем на площада.

Да бе Верваме,особено на Шменда!

ще има ли БСП в следващия парламент? ще успеем ли да минем 4%ната бариера?

Боже, пази България!

Правителство без участието на ДПС, но с подкрепата на ДПС - и "Атака" не участваше, а само подкрепяше предишното правителство.

"...различията, които дават възможност за решението на ГЕРБ да не приеме подкрепата, която ДПС оказва като евентуален мандатоносител да състави правителство на малцинството", заяви Цецка Цачева..." Ей, че объркана мисъл! Излиза, че ДПС е мандатоносител.

Маави смотана бе тролове прости!!! До преди месец управлявахте и се целувахте с ДПС!!!!!!!!!! сега ревнувате ли що ли???????? Тъпанари ли сте че да разберете - правителство на ГЕРБс ДПС - НЯМА ДА ИМА!!! ДПС е само с БСП!!!!!!!

Вече има задкулисна договорка. Правителство може да няма, но Герб ще запазят калинките на ДПС по държавните постове. КОЙ предложи Боризов за главен секретар на МВР помните ли? КОЙ а? ДПС и Ахмед Доган. Да Борисов беше назначен за Главен Секретар на МВР по предложение на ДПС. Някакъв коментар?

Същия тоя висеше сума време да чака Доган да му честити рождения ден, а генералските пагони са му пак от ефендито.

22 Март 2014: "Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на ДПС Лютви Местан седнаха на една маса да пият кафе в центъра на Кърджали" Веднага след това ДПС публично оттегли подкрепата си от кабинета Орешарски и предизвикаха избори. Договорките са направени, мачът е свирен... сега върви театъра. Някак си трябва да замажат очите на хората. Но нали вече веднъж го направиха 2009та. Преди да дойде на власт Борисов се хвалеше, че ще събаря сараите на Доган и ще го вкарва в затвора. Обаче след това кабинета му получаваше подкрепа от ДПС по време на гласувания, а ДПС вземаше поръчки и постове. Ахмаците да вярват... И още една бележка: Дянков сега работи в надзорният съвет на втората по големина банка в Русия ВТБ (която е над 60 процента държавна собственост). Дянков сега работи за Путин! Някакъв коментар?

герберастките дебилни фенове на мутроидната тиква няма да те разберат! те са същите идиоти като комунизките лумпени!

Виждам нови избори със стари к...ви!

Чета ви , и искам да разбера ? Как когато става дума за Бойко е обидно : да си комунист , полицай , пожарникар и да си ял филии със свинска мас ? А за вашите ( които и да са те ) не е . Аре че отивам наряд .

Най-голямата услуга е ДПС да го няма! Живеехме задружно с българите изповядващи мюсюлманска религия, с хората от всички малцинства в България ---- от освобождението от турско робство до 1991г- когато БСП разделиха нацията ни чрез създаденото етническо противо конституционно ДПС !!! Вероятно притаявали се до тогава---турчеещите се мюсюлмани се развихриха !!! Господа от ДПС стига сте размахвали тоягата на етническия мир---тя има два края! Като сърцето ви е в Турция, както вие го казвате---ами вървете при сърцето си! 1912г. два милиона българи бяха избити, ограбен,прогонени от Източна Тракия--изконно български земи!!! църквите превърнати в джамии или обори?!? Вие от ДПС построихте 3000 нови джамии ---на 50 човека ----огромна джамия!!!? кОСОВО НЯМА ДА ИМА !!!щЕ ИМА връх "ШИПКА" и... Стига сте заплашвали!!!

Мирише ми на нови избори...

Плевнята,Петърчо-коня,тиквуня,кукунева,Николай Бареков-(ДУДУКА),меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и останалата дясна дефоррматорска паплач!!! АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

Турски дупедавци и предатели, а не - националисти!За по-голяма сигурност, си носете маси ... Кошмар сте, за самите вас!

Ако не са гласоподавателите от Турция, циганите в България и негласуващите български граждани - ДПС никога няма да участва, в управлението на държавата. За Кириак Стефчовците - не ми се говори ...

В БГ гласува около 40 % от електората. От тях 2\3 са работещи български граждани и 1\3 са пенсионери и купени гласове. Съотношението на силите в полза на десните дойде от вота на работещите - и то софианци, и то на относително млада възраст: хората от офисите, хората зад воланите, хората със смартфоните, умните и интелигентните, най-добре информираните, хората с най-промити мозъци, новото електорално бедствие, наследило достойно червените бабички и реститутките.

Процента цигани гласували за РБ , беше от най-големите ! Помниш ли ? "Интелигентен красавецо"

Да, но циганите са отделно, те внесоха прелом в групата на купените гласове. А критичната маса от овцете на ГЕРБ са именно млади, красиви, работещи и не дотам умни софианци.

23 естествено означава две трети, а 13 - една трета. Но не е моя вината, просто не показват наклонената черта, която бях поставил.

Минчо Спасов: "Дали е вярно, че Делян Пеевски 40 пъти е посещавал дясната ръка на Борисов Цветан Цветанов в неговия кабинет и защо, ако наистина са противници. Моят извод е, че те са сътрудници още през цялото управление на Борисов. Коалицията между ГЕРБ и ДПС не се е провалила, както си мислят някои. Днешните изявления на ДПС и на Борисов говорят, че тази коалиция ще процъфтява и ще управлява България и занапред. А самият факт, че ДПС още от самия ден на изборите бяха против нови избори показва, че Пеевски ще продължи да работи с Борисов, както и досега. Дали явно, или както досега скрито, ситуацията ще продължи. Истинските параметри на уговорката им може да се открият, ако евентуално излязат записи от разговорите между двамата в Забърдо.

и Биби и прасчо си говореха на "бебчо"!

този дебелогъзест лумпен се гаври с хората, като ги привиква да разговарят, а не да обсъждат проблемите около съставяне на нов кабинет, умира си да е изцяло отгоре,ама не може, не става с лигавене, търпението на народа се изчерпва и ще се наложи да се подава оставка по 100 показателя,не ме интересува колко от тях са договорени,хайде Буда, изчезни от хоризонта,че смърдиш ..на свинска мас..

Ако ти, си народа - втасали сме ...

Кой беше на сюнет в Шуменско? Кой съсипа КТБ и крещеше наляво и надясно по света, че България била фалирала? Кой откри паметник на пехливанин в Шуменско пак? Кой се целуваше на кафета с Местан? Кой е Борисов+Местан=БоСтан! Кой краде НЕК с ВЕИтата? Кой е най-тъпата турска СИКаджийска мутра? Кой ще вдига цената на тока? Кой назначи ПлЕВНелиев? Кой върна Ваньо Танов? Кой манипулира изборите? Кой изкраде здравната каса? Кой изкраде Професионалните Пенсионни Фондове? Кой изкраде плащанията за пенсионерите? Кой изкраде фискалния резерв? Кой водеше правителството да заседава в Анкара и Оман? Кой назначи енергиен министър от ЕВН и кръга Прокопиев, към която е и ПлЕВНенлиев? Кой плаща на троловете да спамат тук?

Хаха, благодаря Ви. Това го написах преди сума време, но пък се радвам, че го напомняте честичко на "електро-рата". Поздрави.

БОКО ТИКВАТА БИЛ ПРОСТ!!! ПРОСТ, АМА НЕ ДАВА ДОГАН ДА ГО ПРЕЦАКА, ТАКА КАКТО ПРЕЦАКА КОМУНОИДИОТИТЕ И ПОТУРНАКА МАЛОУМНИК ВОЛЕНЧО. Е ГУШНАХА ПО НЯКОЯ КИНТА И ТОЛКОВА. НА ГЪРБЪ НА СИРОМАХА И СТО ТОЯГИ СА МАЛКО. ЖАЛКО ЗА МОЙТЕ СЪНАРОДНИЦИ, КОИТО ВЪПРЕКИ ЧЕ СА НАВЪРВЕНИ , ВСЕ ОЩЕ ИМА ВЯРВАЩИ В ЛЪЖИТЕ ИМ!!! ЖАЛКО!!

АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

интересен хумор имаш!

Като гледам тая цялата измет,дето ни прави на маймуни ми иде да хвана пушката

АНАЛИЗО НА БАЦЕ : 1. Имаме 500 000 турци - они гласуват за ДПС 2. Имаме 1 000 000 цигане, ама половината са чавета. Значи за турците гласуват 500 000 мангал. 3. пенсииите и старците си обичат и си гласуват за ПАРТИАТА - они са си 15 % и намалеват. Божа работа. 4. Умните хора избегаа от БГ, останаа само... 5. Простаците - и они са над 30 % - и сичките гласуват за ВОЖДА- ПРОСТАК. Реално - он е много прос, завалиата. 6. Реформаторе - кви са тиа бе - гладни голишарчета. 7. А Барека - милия, чалга, майна, лъжи и разврат. Мизерник. Е КВИ СА ПРОЦЕНТИТЕ. И КОЙ ША НИ ОПРАВЯ ПРЕЗ ГАЩИТЕ. А ??????

Да ти подскажа ли, кой ще ви оправя? Казвам ти щерко, сещай се снахо!

Пропуснал си пробива на ГЕРБ в циганския сектор и трета възраст. Те са наравно с ПАРТИЯТА. Разликата от манги отива за ДПС. Когато ДПС направи втора джамия в София, тогава ке падне България.

Я НЕ ЗНАМ ТИ КАТО СИ СНАЙПЕР ЩО ГО НЕ ВАДИШ ВЕЧЕ.

Баце Баце не питай" кой ша ни оправа през гащите" - явно някой, който с такова оправане е създал и тебе троле комунистки!!! И "педал" е същия продукт от "през гащите" ! Що се не склещите двамата???

ГЕРБ ще направи правителство и ще управлява, това са формални приказки само за парлама.

Да де, въпросът е кой ще го подкрепя това правителство ? Кой ?

Задачата е с повишена трудност, за умствено недоразвити...

Някой има ли информация за кръвното на Борисов, че вече не поема абсолютно никакви ангажименти.

Много си, елементарен. Като изоставен кладенец, си ...

Ivan

РБ на никаква цена не трябва да се компрометира и подкрепя накотрафиканта Боко Тиквата и неговата групировка. Най-важната задача на реформаторите е да разкарат ГЕРБ от ЕНП. Редно е реформаторите евродепутати да разкрият истината в европарламента и на ЕНП, че Боко Тиквата е бивш комунист, престъпник и наркотрафикант. Нека всички, които имаме тази възможност да помогнем на България!

и в лудницата вече интернет ?

И кои сте вие? Защо не "помогнахте" на изборите, а сега - плюете? Посерковци!

А тези от РБ не са ли бивши партийци, бре? Или само както ти е угодно. Брех, мааму и мечка, как всички плюете само по дадена партия? Как няма един дето да плюе по всички? Нещастници сте вие ей, за 2лв и майка си ще продадете. Или сте гнусни предатели, или сте толкова тъпи, че по-добре да не си отваряте устата.

Тук доста хора не приемат отказа на ГЕРБ да се заиграва с ДПС. Защо така бе другари?

...те, така са свикнали - ДПС да ги "оправя" ...

Я една гатанка за милиционери : При комунистите - комунист, при мутрите - мутра, при царя - царист, при демократите - демократ - що е то ? А сега де ! Нищо, свалете бавно фуражката, почешете се внимателно по оредялата коса и се обърнете назад към плаката на стената зад вас - малко над надписа "герб" има един индивид с първично излъчване - хоп, ето го и отговора ! Ах как им се иска на чалгаджиите мутрагена да е вечен ...

гатанка лесна, като за червени дебили

и сред тиквите - тиква:)

Тепърва ще му усетите, дръжката ...

цирк, драги зрители, цирк!

Комунягите и всякаква друга паплач, хохокат, хихикат, та чак се давят от злоба.Страх ги тресе, та им се реве! Тепърва ще ревете и то как... Нещастици!

Изброй двама от ръководството на герб, които не са били комунисти или не са наследници на активни комунисти с високи партийни постове ! Само двама ще са достатъчни !

не може, затова ще ти слага минусчета! герберастките тарикати, дошли също оттук-оттам, където не са изкласили или където не са успели да се доберат до келепира, се сдушиха с отявлена проста мутра с партиен билет

ГЕРБ първа политическа сила. До къде го докараха хахаха от изборите до ден днешен, не съм престанал да се забавлявам с ГЕРБ:)))

Много зор ще видят герберите

Е затова ли бяха година и седем месеца цирковете в София?То не беше викане,то не беше реване и тръшкане по паветата,голи цици/малко постни,като пицата на Дянков/ и задници,окупации,влизане и излизане от парламента? Борисов нали само това каканижеше:"Ние сме най-голямата партия ,а не управляваме".На ти сега победа ,в комплект с Местан.Обаче питай първо БСП колко силно боли от "турската любов"!

Е, ако все още има някой неразбрал кои са КОЙ, няма и да разбере никога. На снимката са консилиерита-та им. Да ни е честита новата дискретна мафиотска фамилия! Дяволите се съюзиха, за да доизгризат мършата.

че кой гризе комунистическа мърша?

Харесва ми ,че ГЕРБ са десни и там 90% не са комунисти....ха ха ха ах..

Колкото са десни,толкова са и не-комунисти.

какво им е на крадливите инагли комунисти ?

Може Боце да е бил комунист, може да е бил и мутра, може да е бил и контрабандист на цигари. Това не е важно. Важното е, че е истински демократ.

Важното, че обича да се съюзява и с дявола дори, само и само да спаси страната си....от нормално бъдеще.

Демократ,та демократ.Раздрънкал се е от демократщина,а ти на глупости.

Приятел,ти си пълно олицетворение на "хора със сбъркан чип"според Кобургготта и "некачествен матрял"според Борисов! Борисов и демократ?Все едно да кажеш дървен памук или гроздова тиква-пълен оксиморон,ха-ха-ха!