ГЕРБ: ДПС лъже за Бисеров. КОЙ ги предупреди?

ГЕРБ излезе с декларация по повод разследването срещу Христо Бисеров, в която се изразява възмущение, че три дни ДПС "разиграва обществеността с публичен театър".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: ДПС лъже за Бисеров. КОЙ ги предупреди? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,как кой?!Една от чистачките на ДАНС,разбира се!

Не е КОЙ , а КОИ. Същите които направиха от мутра гл.секретар на мвр , после кмет м а после премиер, същите които държат парите на дъжавните предприятия, същите , които 4 години благославяха с вестниците си Бойко, а после го свалиха и сега благославят Орешарски, същите които имат етническа партия и същите на които Цецо целуваше задниците допреди по-малко от година.

Цецо ухото май не е слухтял където трябва :)

ВСИЧКИ СТЕ ГРЕШНИЦИ! БОЖИЯТ СЪД НАБЛИЖАВА! ЩЕ ГОРИТЕ ВЪВ ВЕЧНИЯТ ОГЪН! ПОКАЙТЕ СЕ!

Ние в тази дъжава от 26 години горим във вечния огън. Ние сме светци направо - мъченици.

Заместник председател на БЪЛГАСКИЯ ПАРЛАМЕНТ , Заместник председател на ПАРТИЯ , замесен в директно пране на пари изпълнител на преводи и шашми пред целия Свят и при тези Очевидни ФАКТИ тук се обсъжда абсолютно не адекватно кои са по добри и кой бил сега и преди на власт. СЕГА няма никакво значение тази партия този парламент трябва ВЕДНАГА да поеме политическата отговорност и народа българи турци цигани целия електорат трябва да я иска . Всичко друго са за бъдещи или минали разговори Хора осъзнайте се

Българските турци трябва да изритат тези нагли и мазни муцуни като Метан Обират ги по пладне и ги заблуждaват с лъжи - а личните им сметки нарастват ежедневно за сметка на електората и всички български граждани Местан и мазен лъжец и политически опасен човек следващ пътя определен му като агент на държавна сигурност - това е БСП в истинския си образ и пак има поддръжници това правителство

Аве, тумбаци! Като толкоз си дерете задниците за гербаджийте, че били света вода ненапита ще ми се да питам нещо. Защо за три и половина години Вашият ГЕРБ не осъди нито един политик от нито една друга партия? Май май пърдят всички в едно гърне. Другото е пушилка за тумбаците като Вас! Сега отвън са ги натиснали затова е тази смущава иначе ще чуете нещо такова ама друг път! Аре!

Ало, ТУМБАКА ! ГЕРБ не съди, бе чадо червено ! Има съд за тази цел и прокуратура. Или не знаеш кой работи там ?

Е па на съда де! Ама не им се ще да издават другарчетата си по гърне! Покриват си се взаимно и им е добре да се гушкат. А тумбаците да се дърлят!

Абе,вярно в северозападнала България живеели много прости хора.ЗА ТОВА СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ.ХАК ВИ Е.

ама един от ДПС /май Осман Октай се казваше/ днес каза че Доганчо е поръчал на Местан да хване за ушите Бисеров и да го заведе в сараите и след половин час Бисеров подава оставка .

Бисеров е перял парите на Борисов. За това са знаели само ограничен кръг от хора.Но както всяка тайна рано или по късно излиза наяве.

ivo10

Ха, ха, ха. Стига бе Станишев. Направо щеше да ме убиеш. Никога нямаше да се сетя за тоя виц.

ДПС и Доган са съпричастни на всички тези разкрития покрай Бисеров.Нищо не става без знанието на Доган-на него се отчитат обръчите от фирми,перат пари,купуват хора,самоубиват неудобни,затова разплитането на чорапа трябва да започне от него.ДПС е партия-корпорация.

Факт е, че по времето на ГЕРБ престъпността беше намаляла, а големите играчи се бяха изпокрили!!! Дойде БСП/ДПС/АТАКА и веднага Маргините оправдани, теглене на заеми и грандиозни скандали

Така е, Марине, просто престъпниците бяха във властта. Не че сега е по-различно, но не бива да се отрича нещо очевадно.

А Бисеров,Пеевски,Станишев,Данчо ментата(Доган-задкулисно)не са ли в днешната власт!?

И ти като Местан,се опитваш да манипулираш.

ivo10

Наистина си поел като сюнгер от манипулациите на Станишев и престъпна компания. Ако наистина дойдат на власт свестни хора, как ще ги познаеш, след като и те ще бъдат оплювани и маскарени от комунистите?

Кой знае и не знае, не е важно! Важното е, че тези хора трябва да си отидат ВЕДНАГА!!!!! А от сигнал, до разследване има много време!!! Не може при всеки сигнал да се вдига пушилка, нали зайците веднага ще избягат!!!

Волене,чудя се дали е добре че взе онези пари!Ако не ги беше взел,нямаше да се разберат много неща,но маи е по-добре че ги взе,освен че забогатя, те разбрахме що за птица си,а и излезе такава помия от бсп,дпс,дс,та даже и един "ректор".Волене,по-добре че ги взе.

Лапачите пак претовариха мрежата и лесните бушони започват да горят..

1. Кой предложи Пеевски и с каква цел? 2.Кой информира ДПС и Бисеров за разработката на чужда служба?

Значи сигналът е от една година и както каза Цветанов, корифеят на мисълта, по негово време службите са паривили само това което е било добро за държавата. От твърденията Цветановио излиза че днешните служби които осветлиха Бисеров не правят добро за държавата.

Прост си братче като слонски задник

Тъп, е!

КОЙ ни сра в гащите?

КОЙ И ЗАЩО НЕ ПРЕДПРИЕ ДЕЙСТВИЯ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СОГНАЛА МИНАЛАТА ГОДИНА?

А може би предприе и беше свален с пуч

Вижте как по план си тече живота - забравихме Мишо Бирата; СРС-та за горнооряховските медици; незаконните подслушвания на Цветанов, утре ще забравим и Бисеров. И ако иска някой да се обзаложим, нищо няма да излезе от тази тупардия. До половин година ще измислят някаква нова формула за преход към общества с повече "нов морал" /сякаш има стар и нов морал/, ще проведат избори и ще започне една народна летаргия още 10 г, в очакване нещо да се промени. Моите внуци ще бъдат вече 15-16 годишни и ще ме попитат:"Абе, дядо, вие преди десетина години не правихте ли нещо?", а аз ще премигам виновно и няма да има какво да им отговоря... А, не, ще им кажа, че комунистите и ДС са виновни...

С такова овчо мислене, промени няма да има...

По принцип си прав, щото тъкмо такъв е сцинарият, подготвен отдавна (но не от тези, дето ни забавлявата - теа са само драмсъстава) и планомерно изпълняван. Обаче, който разбира от "теория на вероятностите?, Квантова механика, но най-вече е прочел и разбрал Новио завета на Св. Библия, знае , че древното 4Човек предлага (т.е. иска му се, но...), а Господ разполага. Казано е също, че ще обезумеем и ще бъде толкова заслепени (особено тези от драмсъстава), че няма да усетим как изведнъж върху ни ще стовари онова, което най-малко очакваме...

Кога ще им правим КАТАРЗИС?

Ясно е що от бсп и дпс криеха кой е предложил пеевски , ама няма малоумни бе вдигайте си багажа от парламента веднага , че идвам там с правата лопата еййййй айдуци мръсни ....

И лошото е, че при това пропадане трябваше да търпим тъкмо крадльовците и еничарите да ни учат на морал от парламентарната трибуна на Народното събрание. Като нашия герой например, който ехидничеше оттам с думите: Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде. Няма да питам на свой ред боли ли го, като му извадиха зъбите. Дори ще му пожелая да намери там някаква дупка, в която да прекара дните си в някоя забутана страна, като Еквадор и Камерун например, с която нямаме споразумение за правна помощ. Защото Европа е място близко и несигурно за тази цел. И защото еничаринът Христо Бисеров знае много, твърде много неща за делата в Догановите сараи. А при неговата позиция днес важи едно правило: който знае много, не живее дълго. Лошото е обаче, че не само СДС, но и цялата държава се хлъзна по нанадолнището

ГЕРБ не са престъпници.Престъпници са ДПС и БСП.

Крайно време е тази Етническа партия ДПС да бъде разтурена и спестените пари на ръководните и кадри се върнат в държавата и бъдат използвани за пенсионното осигуряване.

Всички проблеми в страната идват от политиката на присъдружната на дпс партия , атака!!!

Интересно,защо нищо не се пише по делото Мишо Бирата.

Как нищо, бе. На всичките идиоти и от ляво и от дясно ТИК ИМ СТАНА да повтарят мишо, та мишо. Ето и ти в хорчето. Ти никой ли си ? За ония идиоти от реаниматорския и за другите рубладжии от посирано, за тях е ясно.

"Реаниматорите" ако не реанимират ГЕРБ, как ще се върне Тиквун на власт ? С тези жалки 17% как ще съставите правителство без РБ ?

И за на ма..... пу..... също не се пиши

Стига с тази бира,малоумнико-ще се напикаеш!

1. Кой предложи Пеевски и с каква цел? 2.Кой информира ДПС и Бисеров за разработката на чужда служба?

Ще ви се ебе ма..та, ОСТАВКА пак няма да има - така ли се сдава власт бе смешници!

Предлагам новия герб на България да бъде полумесец (вместо сърп) и чук, с вградена свастика в полумесеца. И за да е пълна картината нека в далечината се вижда един бай Ганьо с пръст в носа и поглед устремен към светлото социалистическо бъдеще-демек в нишото

Харесва ми! Ашколсун!

Ти не се ли нарадва на мъжка ласка, та пак си тук сред мъжете и се опитваш да се правиш на интересна. Вашият полумесец с петолъчката е един от символите на Рогатия! Кога ще се събудите и вие турчеетата. Май никога... Знаеш ли какво е катър?

Жалки сте, гербери!!! Кажете КОЙ даваше срещу заплащане Правителствения самолет да лети, вместо да седи в хангара и да плащаме за наем на други самолет за пилотите?! КОЙ?!

Не мога да те разбера-веднъж си на една позиция веднъж на друга. Винаги съм те чел - недей се поддава на настроения ! Мога да го приема само ако си жена-така и не се научих да ги разбирам жените...

Май не четете внимателно, но благодаря за ласкателството, че ме четете ;) искрено благодаря.

Бат мимо, не се излагай! Чети по-внимателно! Или прави като мен - аз първо пиша на Красная Кухая Лейка "ПЛЮС", а след това чета!!! Защото знам - Красная Кухая Лейка невозможно ошибится, тя е като Партията - тя права е и да съгреши дори!

Ей червен боклук,пак драскаш където не ти е работа и правиш едни такива коментари ,човек с удоволствие да ти тегли една майна

ще ти спираме ракията пешо, че само червени просотии ти се привиждат

Кво си плащал бе малоумник , тоя самолет да не е кацал на земята дори пак не мой сравни кражбите на дпс и бсп

Иво, бе, - не излагай четата. Лейката е украсата на дира. Прочети пак коментара. Лейка, искам да те номинирам за литературна награда, но не мога да определя жанра.

Ивоо донякаде си прав за кражбите на дпс и бсп,но проблемът е ,че гроб искаха да ги надминат ама времето не им стигна майна..

Управляващите яко се усират и без тефтерчета и СРСсета, представете си какво ще стане ако започнат да излизат и такива!!!!

ще видите оставка през крив макарон тогава

Записан разговор между Бай Пешо Ракията и Бойко Борисов " Ало Тикво,Бай Пешо е ,да вземеш да оставиш,БСП И ДПС ,че ще те мандрасъм-Б.Б.Разбира се Бай Пешо няма проблем"

Действително се оказа , че наистина ГЕРБ имат реална воля да се противопоставят на престъпните групи в държавата !

Вервам ти брато, а ти верваш ли си!?

Ние го знаем. Не е нужно да се гадае. Те вече управляваха и мафията взе да цъка жълто.

1. Кой предложи Пеевски и с каква цел? 2.Кой информира ДПС и Бисеров за разработката на чужда служба?

Христо Бисеров бил избягал.....Няма страшно , гърците ще ни го хванат и ще ни го върнат..... Орешарски , кажи нещо бе , експерт !

Сагата Бисеров е не само прототип на феномена на политическото еничарство, което наблюдаваме от много години. Тя е и знак за моралната убогост на управляващата и днес политическа каста. През 1999 г., бидейки посланик на България в Индия, приех да участвам в предаването Гласове на Явор Дачков тогава най-прочутия син телевизионен водещ (къде ли е и това лице сега?). В него казах, че е време трите крадливи момчета от СДС да напуснат синята партия като ги назовах поименно: Евгений Бакърджиев, Христо Бисеров, Йордан Цонев. Тогава се вдигна голям шум, беше свикано специално заседание на партийното ръководство, на което Надежда Михайлова, тогава външен министър, бе принудена да излезе с изявление, че министерството не се солидаризира и не толерира подобни политически изказвания от страна на българските посланици. Къде се оказаха обаче трите крадливи момчета много скоро след това? Двама от тях се се промъкнаха в редовете на ДПС, третият направи партия и с това подпомогна срива на СДС по политическото нанадолнище, зейнало с пришествието на тъй наречения, с извинение, цар.

Я ми кажи, като сте толкова печени в това МВнР, защо проспахте случая с медсестрите в Бенгази? Яснсо е, че тогавашният ви м-р "чепка" за зеле на ставаше, но все пак ресурсът ви (информационният) като м-во беше вторият след МВР, да не казваме дори по-голям, щото едно е да знаеш какво става по света, друго е да подслушваш домашни тел. и да гониш крадците! Та не се учудвайте на битието на тези въпросните трима: то е било програмирано от самота начало, през всички изредени "перипетии", та до настоящия момент, а за лековерната публика остават предаванията като тези от ефирните тв-та. Но тъй като не четете Св Писание (Новио завет) , ще продължвате да се учудвате , защо става това или онова...

Абе кой го предложи настоящия ни представител в ООН-то?!

Аз Бай Пешо Ракията животновъд-земеделец-бивш алкохолик-бияч и понастоящем пропаднал пияница,ми дреме на оная работа,кой назначи Пеевски и за Бисеров ? Защото си пия пиьенето и ми дреме на патарока те за тия двамата.Не им обращайте внимани на тези държавни курви и те ще омрът един ден,те ще умрят от злоба и алчност а, аз Бай Пешо Ракията от пиьене.

Няма да умрат. Само забогатяват с окраденото от нас, докато ние само си хортуваме.

Това правителство ако се задържи още 1 месец на власт, то значи ние сме най-безмозъчния и окаян народ на земята.

Каква конкретна роля е играл Бисеров в концерна на политическите брокери, наричан за приличие ДПС, можем само да гадаем. Тъй или иначе обаче именно в периода, в който той бе заместник-председател на партията, ролята на Доган в разпределянето на порционите значително нарастна. През министерствата, контролирани от движението, се реализираха някои от най-мащабните далавери, които прочуха България като най-корумпираната държава в ЕС. Такава беше например трайната практика на заменките, прокарвани от министерството на земеделието и комитета за горите, с които се пълнеха тайните каси на политическите корупционери и които струваха на българските данъкоплатци около 6 милиарда лева. Такива бяха и разграбването на държавния резерв, и усвояването на помощите, спешно отпуснати заради катастрофалните наводнения, и даването на парите по екологичните фондове на специално учредени от ДПС неправителствени организации и фондации и още много други знайни и незнайни сделки.

Турски бизмесмен /в захарния бизнес/ заяви, че по нареждане на Доган захарните заводи ги прехвърлил на негови хора и че богатството на Доган е над милр Осман Октай заяви, че ДПС е уж партия,а всъщност е корпорация Вече са ясни задачите на Пеевски и ДПС за овладяване на ДАНС - да вади зъби на всеки против ДПС и да прикрива и изопачава факти и разкрития на бандитите Заедно с БСП промениха и закона, но ... От страната и народа са откраднати над 100 милр и затова залати и пенсии са Три пъти по-ниски и страната е последна в ЕС Протестиращите са съвременни Герои будители и ще победят обръчите и мафиите и ще върнат държавата на хората...

Как може да мислите, че от Доган зависи всичко това, дето си го изредил? Доган е само слуга, който си получава комисионната и гаранцията, че ще е жив и на утрешния ден. В България всичко се дирижира отвън и брокерите са толкова мощни, че никой от тези смехурковци в НС не смее дори да си помисли да прави нещо на своя глава. Ако пък все пак го направи, следва вкарване в правия път с остена. Това обаче не означава, че няма вътрешни борби кой по-добре да плонжира прпед господарите, с надеждата за безметежно бъдеще...но това е само част от пейзажа. И Доги пред няколко години се "изцепи " в пространсдтвото колко много му се живеело (!), но набързо бе посъветван, че веднъж на хорото е за цял живот и няма пускане...

Не от днес се знае ,че Бисеров краде.От коле време хората се питат с какви пари съгради къщата си в пъпа на София.Един на никому не познат селяк от Хасково.Но пак си казваме хайде всеки има право човешко щастие.Но нормално ли е толкова дълго време всички институции да са знаели за какво става реч и да са кютели.Това ДАНС.ПРОКУРАТУРА ,НАП,ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ПР.Имате ли малко морал бе идиоти.И ето затова протестират младите и не им задавайте глупави въпроси като ректора шпион.За вас комунисти има само едно решение да си подадете ОСТАВКИТЕ и повече да не се мяркате пред очите на хората.

"Никога българският парламент не е бил замесен в толкова голям скандал!" Аз доколкото си спомням на Цветанов за 3 път му искат имунитета. Май и на Борисов щяха да искат. Започнало разследване още нищо не е. Само по себе си, то е просто разследване, което може да не доведе до повдигане на обвинения дори. И да се въздържат от квалификации като лъжи. Дори да са очевидно точно такива, то за да го кажат те, трябва да могат да го докажат в съда. Единствено престъпно предположение досега е, че не е платил данъци за нещо. И да има 200 офшорки, това не е престъпление. За някой и България е офшорна зона.

ТИ СИ ЕДИН АНОНИМЕН КРЕМЪЛСКИ НИКОЙ..... А, НИТО БЪЛГАРСКИЯ, НИТО КОЙТО ИИ ДА Е ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ НЕ Е ПРЕЖИВЯВАЛ ТАКЪВ СКАНДАЛ. В неделя следобед да се съобщи за оставка на зам.председателя на НС ?!?! - като в доброто живково време, с бухалката, ПРАС, всички партийни и държавни постове. Даже коменистическия термин "замразява си членството " извасиха. И след 3 дни, какво ? - Ново двайсет, ДАНС внасят нещо в цацаратурата. Има и гарнитура - вицепремиера по ДАНС не знаел не знаел за нещото в цацаратурата.

НЯКОЙ си гувньо!

Знаеш ли, че може и да си прав, но и да не си няма как да не са ги предупредили. Писанчев не е сложен нито от мен нито от теб.

колко ще е хубаво, ако по коледа има "накичени" червени боклуци по дърветата в София....

link

Аргументът на Костов бе, че рафинерията е устроена така, че може да преработва само руски нефт, поради което може да бъде продадена само на руска компания. Този аргумент се оказа абсолютна лъжа. Опроверга го Лъчезар Тошев, който в качеството си на народен представител поиска и получи официална справка за количествата нефт, които са се внасяли в България от 1989 г. насетне. Оказа се, че през всичките тези години България е внасяла нефт откъде ли не от целия арабски свят например, включително от ембаргова Либия и дори от САЩ, като в някои години внесените отдругаде количества надвишават доставките от Русия. Пита се прочее къде се е преработвал тогава този нефт, след като Плама не работи още от зората на демокрацията?