ДПС официално включи Пеевски в евролистата си

ДПС официално включи Делян Пеевски в листата си за евровота. "Ако Европа види, че не става въпрос за сатана и злодей", попита Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - ДПС официално включи Пеевски в евролистата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта е хората да се отвратят и да не ходят да гласуват!Но ако всички излязат и гласуват Пеевски ще падне в канала!

Д.П. тук, у нас, се движи с охрана, дали не се чуди за Брюксел, за Европарламента, дали няма да му трябва и за там малко охрана. Представяте ли си как го заобикалят грижовно мутри след излизане от заседанията на Европарламента, излагацията ще е пълна. А другите чужди депутати направо ще са шокирани, какво става тук, този тип...не е ли малко....съмнителен???

кажи кои са средите, които предлагат, налагат, подкрепят, ръководят и.... вашият избранник. Защо не кажеш имена? Кой го иска това? Какви ги дрънкаш за злодеи и сатани-образи от приказките? Не сме в детската градина или на урок при мръднала филоложка.

Това е пълно безобразие! И сега всеки от нас има възможност да покаже, че такива политици нямат място в България и Европа. Начинът е еди и всеки го знае, да отиде и да гласува, ако всеки гласува, твърдият електорат на париите няма да е с голяма тежест. Колкото и да се коментира и пише по теми и форуми няма да е от полза, единствения начин е да се гласува, да се покаже, че ни е грижа за държавата, а не да стоим и гледаме какво правят пред очите ни.

Пеевски - президент! Тримата от ТИМ - главен прокурор, омбудсман и председател на ВАС! Васил Божков / Черепа - премиер! Е, може и Цветан Василев, тук не съм сигурен. Златев на Лукойл - министър на външните работи и специално на връзките с Русия. Писна ми от подставени лица, а така поне открито ще си кажем в какви лн* сме затънали до гуша, че даже сме отворили уста да поемем повече.

Нещо нечувано се случва! Пълна демонстрация на наглост и арогантност, спрямо общественото мнение!!! Доган произнесе поредната заповед, която се изпълни от ДПС. Много интересно сега БСП какво ще прави, нали избора на Пеевски за шеф на ДАНС беше грешка, сега номинацията за евродепутат какво е?

голяма излагация , голяма....

ПеевСКИ чия фамилия носи? Преди известно време тук цитираха баща та (с друга фамилияа), който се разграничи от сина си и майката, която е също с друга фамилия?!

Ашколсун ефенди Местане, обичате да се гаврите с простия народец, ама ние се си го заслужаваме, защото мълчим търпим, бързо претръпваме и забравяме, на такъв народ си заслужава и такива управляващи мазни гадни нагли ефендита и комундета ..............

Защо Гл. Прокурор не разследва Пеевски, майка му и "обръча" около тях?! Има ли нещо което "пречи" на Цацарков? И какво е "то"?!

Гл. прокурор досега не направи нищо за да се види материалното състояние на този мафиот и майка му. Стана ясно, че Доган/Местан, Станишев, Орешарски са на върха на мафията. Ето един въпрос: В коя партия е членувала Кръстева - майката на Пеевски - разбиера се в БСП. Този избор покзва наглостта, мръсотията и подлостта на политическия "елит".

Срам за България и за всички нас!!!!!Това вече е завършека на гротеската , наречена политически живот...

Всеки от нас българите е в пъти по-достоен да бъде евродепутат от това нищожество Делян Пеевски. Нека на 25.05.2014 да докажем това. Българи, гласувайте, за да изхвърлим това прасе завинаги.

Всичко това се прави нарочно! Някой иска да ни каже нещо като народ и го прави по много перфиден и ехиден начин., т.е. подиграват ни се. А тецзи от ДПС-то, те просто не заслужават да се занимава човек с тях. те си знаят много добре що за материал са и затова изпълняват инструкциите и не чувстват нищо.

Орангутанът е близо до човека, но не е човек. ДПС не правят разлика между орангутан и човек.

ДПС се подиграва с цяла България. Управляват на инат!Не можаха да преглътнат случая"Пеевски" изчакаха в засада и сега пак са тук.

Той не бил сатана и злодей, ангелче небесно бил. Ще облагородява Европейския Парламент. Дали и там ще се държи така нагло, както се държеше и в Българския Парламент.

Когато става дума за данъчна декларация той не бил богат, а майка му. Иначе е преуспял защото е млад и богат. Я да даде обяснения как на 21годишен е станал член на борда на Пристанищен комплекс Варна? Какви конкурси е печелил с какви деяния се е представял? Или само като син на полковник от ДС и майка милионерка. неясно как е придобила богаството си? На някого да е ясно от каква работа?

...он е злодеи до сущ като тебе другару маститане,вие сте позор за балгаря...

А може би на ДПС не им пука за правителството? За да номинираш подобен идиот, трябва да имаш доста по-сериозни причини. Това е логиката. Но ако си изкукуригал, логиката отива настрана.

София още помни как след като го избраха за шеф на ДАНС хората спонтанно запълниха Цариградско от 4.ти километър до Университета. Според МВР не повече от 10 000 човека. Но всеки, който е минавал от там знае колко човека се побират там с такава плътност. Не по-малко от 100 000. Нека да го пробутат за евродепутат и този път ще излезем 3 пъти повече И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГИ ИЗВЛЕЧЕМ ЗА мазните ВРАТОВЕТЕ ОТ ЛЪСКАВИТЕ ИМ ДУПКИ, ЕДИН ПО ЕДИН, И ТОЗИ ПЪТ, МЕКО КАЗАНО, ЩЕ ИМ СЕ ВИДИ БЪЛГАРИЯ ТЯСНА!

Да... А аз казвам какъв ще е резултатът - много строшени клавиатури!

Става, винаги съм искал върху моята клавиатура да има отпечатък от лицето на Пеевски. Народна любов, разбираш ли. Не мога да я удържа.

Този път трябва да идем до урните, защото тези мошеници и фалшификатори няма да си идат по друг начин. То прасето като се намърда в европарламента кел файда са протестите

Доганя очевидно се забавлява...Докато раята му носи дарове и му плаща дори и охраната.Чудя се защо не набута Петното.Гаврата щеше да е по-качествена.Че ко му е на Петното?Тяхно момче.Не е злодей.Най-много да му трябва един катарзис и е готов...Раята си заслужава

Една конспиративна теория за която нямам потвърждение но нямам и доказателства, които могат да я оборят: Пеевски е незаконен син на Доган. Въпреки, че има някакъв който представя за баща то това е просто за отклоняване на вниманието. Майка му и Доган са били студенти по същото време в Софийския, когато тя е забременяла. Основното в теорията разбира се е, че само и единствено Доган може да диктува в ДПС. Нормален човек дал живота си за някаква кауза ... без значение дали тя е ялова етническа партия никога не би позволил делото на живота му да бъде изложено от един свинеподобен глупак освен ако не е негов син. Не може да става дума за пари ... никакви пари не могат да купят делото на живота на един човек особенно ако той има достатъчно. Все пак Доган е известен като Сокола и той никога няма да стане подлога на свинята освен ако тя не е негов син. Та как стана Пеевски милиардер и собственик на половината медии в България ... много просто Орешарски увеличи резерва и с закон го прехвърли в новосформираната банка КТБ която моментално даде парите на негарантиран заем на Пеевски (официално майка му). Това разбира се става под Диктовката на Доган, а цената е на тези 2 милиарда е крепене на правителството на Станишев.

Честно казано и аз съм се замислял по този въпрос. Няма друго обяснение за да ни го пробутват така! Най-малкото е мазен като предполагаемия тати!

Той не е злодей. Той просто е турска подлога.

"Досега се знаеше, че България има много проблеми, но не беше ясно как този факт застрашава Европейския съюз. Покрай кандидатурата на Делян Пеевски за евродепутат става ясно как. Пряко. " /Коментар на Татяна Ваксберг/

Тая продажна шайка прави всичко възможно да отврати Европа от нас и да ни вкарат зад решетките на Путин

Той че не е злодей, не е. Не яде малки деца. Ама е некадърник бутан навсякъде заради майка си, парите и медиите.

От къде на къде турска партия ще има право да праща евродепутати?

Местане ,ако и теб те нямаше как ще знаехме че си злодей.

Другите се продават, а тоя купува. Достоен ученик на Доган.

Още едно потвърждение че мнението на народа е без значение. Колко ли е платил Дебелия на Сокола.

Дебелия не плаща, а касира от сокола, а в замяна му подарява живота.

Отново се опитват да ни правят на глупаци. Ами ако Европа види, че Пеевски е огромен мазен шопар, забогатял по пресъпен начин и плащаш на шайка корумпирани политици... А Европа ще го види, защото там също като у нас не пасат трева.

E,несебърския кмет и той не е злодей..И е чист кат' сълза...Пеевски и Болен...Каква групичка ще се заформи...

И Дудука

'Лидерът на социалистите в ЕП Ханес Свобода вече каза, че е много изненадан от номинацията на Пеевски и по принцип не одобрява олигархията. ' А безпринципно,катго всеки социалист я одобрява ?

Местане, не случайно Турция не е в ЕС! А този който го пробутвате първо да докаже как честно е забогатял. Да докаже майка му как забогатя като шеф на тотото. После ще говорим за злодеи!

ХАХАХАХАХАХА

Всъщност упоритото и "НА ВЪПРЕКИ" пробутване на Пеевски е недвусмислен знак само за едно нещо - Ахмед Доган се е оплел много навътре с бизнеса на симпатичният младеж и нежната му майка до степен да не може да го шунтира. А Доган е наясно, че бизнес се крепи и развива, ако си във властта и щом не може да вкара момчето в България значи ще го прати в Брюксел. Питам се, ако и там се орезели дали няма да го изстрелят с космически кораб към Марс като посланик, щото е много известен и преуспял.

лошо няма, една специализация по хайдутлук няма да му се отрази зле на момчето

Не е злодей! Но е подолга, турска. Нямампротив вас, турците - ама да не сте в нашето, Българско управление. Да не сте толкоз корназ, че сте вий тарторите в тази държава. имате си ваша - дерибействайте там. Апропо- колко Българкси имена има в турския меджилис?? Има ли въобще в турция етническа, християнска партия? И то на власт? Панимайш?

Местан, Пеевски е достатъчно компрометиран и направо се излагате с номинацията му. Потърсете си по-читави кадри. Този Д.П. може ли да докаже доходи за всичко, което притежава.

Е, той един стар "Опел" има завалията и 3000 лв в банката ;)

За да ни предлагат такива политици като Пеевски.

Щом българите приемат Д. Пеевски ще приемат и автономия!!!

ТАРГЕТ-ГУГЪЛ! 08.06.2013 ,митинг на ДПС в село Крън ,Старозагорско!Уникално- до хоризонта не се вижда бяло лице,само БЕЛИ ТЕНИСКИ и брикети, от най антрацитните! ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ- -СТРАХУВА ЛИ ВИ БОЙКО И ЦВЕТАНОВ? -ДАААААААА! -А ДОГАН И СЕРГЕЙ? -НЕЕЕЕЕЕЕЕ! НА 12 МАЙ ГЕРБ СИ ОТИВАТ,ИДВАМЕ ПАК НИЕ ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАС, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕНЕ И ЗА ХАЛИЛ!ДПС!ДПС!ДПС! ЯШААААСЪЪЪЪН!

Той ще е троянското прасе на Русия в Европарламента.

ДПС винаги са били такива. И по-специално Доган. Пример: Йордан Цонев и Бисеров. Бяха в СДС, и беше очевидно, че са корумпирани, но въпреки това Доган ги привлече в ДПС и ги направи депутати. Пеевски не е нещо по-различно.

този е за кочината заедно със себеподобните си.

Аз пък веднага се сещам поне за три ползи, ако покажем Пеевски на Европа: 1. Всички програми за борба със затлъстяването ще станат приоритет дори пред въоръжаването 2. Туризмът ни от алкохолен ще стане научен - ще идват да видят чудото Пеевски, а освен това кой смее на се напие и падне, ако Пеевски дебне наоколо гладен?! 3. Милиони млади европейци ще повярват, че на 22 години може да си Шеф на най-голямото пристанище в родината си, дори тя да няма излаз на море, нито плавателна река.

Няма ли най-после някоя партия да рече какво направиха евро депутатите и там , няма ли да се отчетете пред хората . То на почивка идеш па кажеш две думи а вие мълчите като комунсти пред разстрел . Ама не се срамувайте !!! Нали искате да се гласува ?

Ще обясните в ЕП, че Сорос "плащаше" на протестиращите в София срещу Пеевски, а той щял да получи медал от ЦРУ за добре свършена работа? Сорос и ЦРУ не се ли "кланят на един и същи господар"? Нещо издишат опорните точки на управляващите!

" - Разумните няма да дойдат на власт - каза Фабиан, - а още по-малко справедливите. - Така ли? - Лабуде пристъпи съвсем близо до приятеля си и сграбчи с две ръце яката на палтото му. - Но нима въпреки това те не бива да дръзват?" Не само Пеевски е злодеят в българската политика. Всичките сте злодеи! Но не ви завиждам. Да продадеш душата си за власт и пари в днешно време може и да изглежда като добра сделка, но в перспектива на вечността това е една много, много глупава постъпка...

"Фабиан" от Ерих Кестнер.

Доган иска да покаже, че може да направи депутат всеки, който си плати. Пеевски нито е мюсулманин, нито има турско потекло. Пита се какво прави в ДПС. Оговора е: Всеки който плати достаъчно е добе дошъл в незаконната партия ДПС. Да не забравяме Бисеров и Данчо ментата.Тя всъщност е частна собственост на Доган.