ДПС подкрепи сделката за БТ, купувачът бил руснак

ДПС подкрепя сделката за "Булгартабак", стана ясно на парламентарната икономическа комисия. Руски инвеститор е истинският купувач на холдинга, увери шефът на Агенцията за приватизация пред депутатите.

Обратно в новината

Коментари - ДПС подкрепи сделката за БТ, купувачът бил руснак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свалям Ви шапка, Дир.бг, за чистотата на изказа кой е `купувачът` на БТ ! ---- ... Та казвате работа ни чака ; Чудесно ! от мен имате всичко, което мога !

с правилната си и последователно провеждана политика ГЕРБ започна да получава заслужено признание и от най-върлите си опоненти. Засега от ДПС и Първанов, а след изборите се надявам към тях да се присъединят НДСВ, СДС и разбира се БСП. На бялото няма как да кажеш, че е черно. Резултатите може и де се забавят, да не идват с очакваното от народа темпо, но все пак идват.

Мухаххахах... каиша е голям а? Стойте си в БГ, гайди

Да ще стоим смешнико и ще се борим това тук да се казва България за ВИНАГИ. Ти явно по-висша цел от това да заведеш собствения си гъз на МОЛ в чужбина нямаш.

Щом като Данчо Ментата- келнер, прави прогнози, значи нещата са зле Моята прогноза е- Булгартабак е в ръцете на българските мафиоти от рода на Пеевски и Сие, които ще уволнят работниците, ще префасонират сградите на казина и кръчми, ще разпродадат земята и инвентара и ще оставят пушачите на вноски папироси на петорна цена. Ето ви българка демокрация ето ви български капитализъм , ето ви българска диващина.

Седмици по-късно не се знае кой е купувача на Булгартабак? Това някакъв виц ли е?

Виждате ли как ДПС може да бъде и с интернационални интереси. ДПС ще подкрепи всеки който се обърне към нея. Движението е с отворена прегръдка за вас. Сполука за България!

Ти нямаш ли си някой да му носиш кафе по това време, а си се разписала по форумите? Май и ти имаш нужда от едно защото още спиш и си объркала материалите на клиентите за които пишеш. Това за сполуката на България е лозунг на БСП и дано не те глобят;)

Мелиха, казваш "Сполука за България". Аз обаче ти следя постовете и призовавам четятщите тук да открият темата за "Турция - Израел", където казваш, че нашето (от твоие уста беше "Вашето") българско племе ще се затрие и т.н. Просто искам да те покажа пред целия форум каква лицемерка си и кой подкрепяш всъщност. Сори :) Не можете да ни баламосвате, както хората по помашките села. Между другото и те ще Ви покажат средния скоро.

Слепотата Honest е физическо заболяване, но политическата слепота е бремененонст и заблуда, която не прощава на никой с предразсъдъци. Моите думи са въз основа на статистика която никой не отрича за отрицателния приръст и остаряващо българско население. Ако си на друго мнение моля обоснови се! И моля без обяснения от рода - 1300 години сме оцеляли , сега няма да станем циганска държава в близките 50 години ;)

Мелиха, джанъм беним, да не се окаже, че "руснакът" е от Дръндар?

-Овчаров , винаги ли си вземате поткуп ? -За съжалиние не.Веднъж си бях навехнал ръката и подкупа ми го пуснаха в джоба...

Taзи подкрепа ясно показа какъв е новия собственик и кой е взел големия рушвет

Да новия собственик е руснак, обут в шалвари и носи синьо таке с антенка.

Ха ха абсурд да е руснак!!!!Просто долно, мръсно герберче като онова дето взе Кремиковци!Бойко скоро ще паднеш!!!!

От "Лудогорец" ли?

Откога Дилян Пеевски е руснак?!?А и Р.Овч.що се прави на ощипана мома?!

"от тази сделка важи поминъка на електората на Движението" - и българските членове на това Движение говорят някакъв много странен български език. За другите им достойнства не ми се пише вече - за всички е ясно, че те не работят за интересите на държавата България и нейните граждани от самото начало на основаването на тази шайка. И Р.Овч. да не се прави на загрижен и незнаещ кой е виновен за създаването му - това не е ББ, със сигурност! Майката-кърмилница на ДПС, на някогашната Евролевица, на СДСарските формации е все една и съща - партията-дъртофелница, за която сега СТанишеффският признава някакви "заслуги", но не и пороците и престъпленията й!

Това горе на снимката не е ли ДАНЧО МЕНТАТА - превърнал се в РУБЛАДЖИЯ!!! Пак ми кажете, че ДПС е турска партия - тя е партия на Путин и представляна 5 тата колона на Империята на Злото в България!!!!

ДПС подкрепи сделката,ама електоратът ще им резне зелката...

Да ви е честита новата коалиция ГРЕБ и ДПС.

пак под руско,жална ни майка българска,що сме орисани толкова лошо.

Тютюнопроизводителите, дето толкова вярваха на Доганя, сега вече умират прави. Ще се изкупува само 13% от произведения тютюн. Останалия кучета го яли. Когато преди 15 г. им се говореше да си сменят бизнеса, Доган ги излъга да продължават и да гласуват за него, той ще ги оправя. Е, сега вече ги ОПРАВИ, да им е честито. И пак не пропуснат да гласуват за "нашто Аамет" , дето ги сурна по пързалката. Ха сега да видим на кого ще плачат тая година за субсидии. И чии пътища ще блокират.