ДПС: Няма от какво да се срамуваме

Шестмесечният период за обучение е достатъчен на управляващите, време е опозицията да започне да задава въпроси, това каза в Разград депутатът от ДПС Рамадан Аталай. Според него важните въпроси са свързани с големите проекти в енергетиката и инфраструктурата.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Няма от какво да се срамуваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

S tezi promiti mozaci shte si stoite v kashti i shte pishete fashistki komentari i shte lapate chushki ot burkana misleyki che za vsichko sa vi vinovni turcite v balgaria ! Sega shte vi vidim s tova NEDORAZUMENIE B.B. dokade shte ya dokarate ! S DPS imashe realni rezultati v vsiako edno otnoshenie , a sega s B.B. shte si stoite v bez rabota v kashti i shte pluete malkoto umni hora v darjavata pri upravlenieto na koito jiviahte carski ! Shuvinizma i fashistkoto vi saznanie shte vi dovedat do proseshka toyaga !

Нямам нищо против до задавате въпроси, само че от затвора.

Щом дейността и е по етнически признак значи е етничаска партия и следоватално а противоконституционн

Няма да стигнем нито Германия,нито която и да е друга държава,член на ЕС ,ако управляват такива нищожества ,като въпросния Рамадан А...: Според статията от в.Седем Рамадан Аталай си заплю тракийски хълм .Депутатски син и негов съдружник са в основата на схема за заграбване на безценна българска земя.Те са само параванът, който трябва да прикрие истинския вдъхновител на тази кражба - депутатът от ДПС Рамадан Аталай. Той е и човекът, който в крайна сметка ще получи най-хубавата местност в село Долни Лозен - Сукарица. През 2003 Рамадан Аталай и неговият син Ревин са засечени в селото да оглеждат свободните терени. Скоро става ясно, че в най-красивата земя - Сукарица - ще се засели депесарският големец Рамадан Аталай. Приятелят му в земеделското министерство Нихат Кабил вече е сторил чудото и вместо документираните три декара, е успял да одържави цели двайсет и пет. Това е теренът, с който ще се сдобие съдружникът на младия Аталай - Славчо Андасаров, а чрез него ще се облагодетелства самият депутат. Аферата е замислена да се осъществи като замяна на терени. Най-напред баща и син харесват земята за бъдещия си имот. В това време Славчо Андасаров купува равностоен като площ парцел в ловешкото село Кърпачево. Нихат Кабил, тогавашен заместник-министър на земеделието, превръща 25-те декара в Долни Лозен в държавна собственост, след което разрешава замяната на имотите. Теренът в Долни Лозен е оценен на 130 хиляди евро, а в Кърпачево - на малко под пет хиляди лева. Това е равностойна сделка?!!!

ДПС никога не е била етническа партия, това е българска партия, която защитава интересите не само на българите, но в еднаква степен и на останалите етнически групи - арменци, евреи, цигани и българи от турски произход. В този си модел ДПС се очертава в бъдеще като най влиятелна, мъдра, модерна и перспективна партия гарантираща успешното развитие на България в ЕС.

Не може да се каже че ДПС е турска партия. В нейното ръководство 60% са българи и турците в България имат толкова отношение към ДПС колкото и българите. Може да се каже че ДПС е криминална партия, също като БСП, СДС, НДСВ и нейното чадо сега ГЕРБ. По отношение на етническа партия, ДПС отдавна не е такава, тя упражнява корпоративен вот също като изброените горе, само че дръндарския циганин е по-хитър от другите, намира начини да не се бърка така дълбоко в джоба като тях.ideyazabulgaria.

Ох на кака сладурчето. Да му изпапкам прическата

Тези ако имаха чувство за срам нямаше да са в ДПС!

Стига си муратствала!

Те и лудите никога не си признават че са луди, защото не го осъзнават.

Не, вие няма от какво да се срамувате, ние трябва да се срамуваме от себе си, че ви допуснахме толкова дълго да безчинствате отново тук при нас. Вместо да ви дадем прекрасното чувство, че сте търпяни по хуманни причини гости, ние ви допуснахме отново да властвате, вместо само да имате представители в парламента, както би било редно за всички малцинства. Бъдете други, никой не ви се меси в малцинственото самосъзнание, но щом искате да сте други просто се дръжте като учтиви гости. Народ се обозначава е един език, една вяра и една писменост. Толерантност към другите е закон, стар като българите, но има разлика между гостоприемството и злоупотребата с него, нали? Вие можете всъщност да се гордеете само със своето безподобно нахалство и късопаметност. Толкова за вас.

Много им дават думата на тези престъпници от ДПС.Крадлива турска шайка, която само в България може да вирее.Ако бяха някъде на запад, досега да трият наровете.Камбинацият крадливи комунисти, корумпирани брокери, доведени от мадридски комарджия и мошеник+мафиотизиран етническа партия, беше пагубна.Каквото и да дойде след тези кретени, ще е по-добре.

Това е вече върха на наглостта и цинизма. Нямало от какво да се срамуват ДПС. Няма от какво да се срамуват обикновените и работливи българи от турски произход. А вие, богопомазаните, не се ли срамувате от произхода на парите, с които Вашият нагъл и циничен вожд има сараите, има яхта и подарява такава на някаква любима, има обръч от фирми, има милиони. Тази Ваша върхушка е имунизирана срещу срама. Вие сте едни нагли безсрамници. А в същото време нямате хабер от хала на народа.

Какво общо може да има между чувството за срам и тая шайка разбойници с обръчи и парчета баница. Да се срамуват мекеретата, които благословиха създаването на дпс и лъгаха и крадоха народа си наравно с тях. Цялата тази бандитска пасмина е позор за България и срам пред света.

Ами като си призана Доган, за финансовите потоци, изкара доста българи на изборите, които никога не са гласували и прати на кино етническата си партия заедно с тъпите, крадливи и алчни комунисти.

че то АЙДУК срам има ли

ya si spomni za vlaka na gara Bunovo !!!!!! Vie ste teroristi , uvajaemi gospodine, i pone bi triabvalo da se izvinite za storenoto a ne s mylchalivoto si syglasdie da gledate kak se izdiga pametnik na tia koyto ubivaha nevinni detza!!!! Taka kakto sybrahte elektorata onia den za vyzpomenanie na onova nevrystno dete, triabva da go dovedete i v Bunovo!!!! No vie ste nevinni !!! Taka pone vi haresva i se nadiavate nie da sme kysopametni! Sram!!!!

Стремежът ви Рамаданчо е неясен само за промитите и неграмотни мозъци на избирателите ви

Има много въпросчета от които управляващите партийки се страхуват. Но и това време ще дойде !

ликвидирай!

Разбира се ! За какво ли да се срамуват ?!?!? Един честен човек дори и да няма за какво да се срамува, той няма никога да каже това .... Наглите би отивало повече къв абревиатурата на ДПС отколкото на онази популярна напоследък банда .... А дали пък те двете не са свързани ?

Този нагъл крез, наистина има постижения в екологията - необятен комплекс в курорта Пампорово придружен с няколко минивеца - там му търсете постиженията на Рамаданчо.

Ми то безсрамници от какво да ги е срам!?!

Замълчи бе мелез вмирисан.

След 8 години управление на ДПС, ситуацията е ясна - катастрофа !!! След нас и потоп има една приказка...Сопола да връща парчетата от баницата,която той раздаваше...

Вие не се срамувате , но даже БСП го е срам за вас.

Те това се вика гьонсуратлък.... полит-фирма на Мултигруп да няма от какво да се срамува !!!!!!!!? /мда...на ме пратиха с това изказване в приказките от 1001-а чуденки?

някой да им преведе тази дума и да им я обясни ... едвали ще разберат

Ами ако все пак има резон да се поставят тези въпроси?

Защо уволнихте кадърни специалисти и набутахте неграмотници с купени дипломи в системата на Министерство на земеделието? Защо без подкуп нищо не се постигаше в това министерство.

Погазвате Конституцията!

ИМА КОНСТИТУЦИЯ НЯМА ДПС ИМА ДПС НЯМА КОНСТИТУЦИЯ

ИМА ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВАТЕ - 500 ГОДИНИ РОБСТВО!

След съдебните процеси ще кажат, че пак няма от какво да се срамуват. Лъжат и мажат, а мислят, че народът за пест месеца ще им забрави кражбите и антибългарските действия. Това е противоконституционн партия, пета колона на Турция, която трябва да бъде забранена. За тези 8 години ограбиха и окрадоха маса пари, освен че анадолизираха България. Да не говорим и за спрените пари за България, с което направо спряха развитието на много дребни производители. Дори направиха опити да направят българския език незадължителен и да продължат икономическата експанзия на Турция у нас.

Точно така ! Наистина ДПС нямат срам ,те са без срам или по точно - безсрамни . Няма от какво да се срамуват ,затова така без срам ограбиха земеделието ,парите по европейските програми и така без срам продължават да се бият в гърдите колко много са допринесли за добруването на държавата !

Срамувайте се, защото ДПС разедини народа. Вие вкарахте понятието различен етнос и вие разделихте хората на мюсюлмани и християни. Вие, шибаното ДПС направихте така, че хората да се питат вече на кой Бог се кланят и какви са - български граждани или турци и българи. Вие, вашата мамица!

Сега като не са на власт развитието ще се ускори и може да се доближим до Чехия...

Аз имам конкретен въпрос и не много злобен. Как Данчо Ментата направи 195 000 лева с които купи АУДИ на сина си? Нали беше правителствен чиновник - ковчежник на държавния резерв само с 2000 лева заплата? Брейййй ,човекът треба да не е ял и пил поне последните 10 години, за да събере тази сума. А това значи да е отдавна и покойник, нали? ideyazabulgaria.org

Ако Бойко опандизи поне трима от ДПС за кражби и присвоявания, се бетонира за още един мандат!

То бива дебелоочие,ама чак толкова!!!

Че вие срама имате ли?

ДПС и БСП докараха народа до просешка тояга - нямало от какво да се срамуват!!!!!!!!!!!!

ot vsichki ptici naj-obicham papagalite !

има нещо генетично повредено в българските турци, явно нямат срам, но и вина нямат- защото не е луд онзи,който яде баницата, а ние, които ги храним и мълчим толкова години. И сега си мълчим, ако бе друга нация досега да ги е поставила на място. Щом живее в България е българин, ако иска да е турчин да си отива в Турция. Къде в друга държава има френски,английски, немски турци! никъде по света! ние не сме демократи, ние сме дупедавци. Срам!

Наглите 3

Честито Рождество Христово! Весела Коледа! на

То бива да си пердесис, толкова обаче, не бива. Заради собствената си наглост, ДПС шефовете тепърва ще плащат за греховете си пред нацията.