Доживотен затвор за Любо Гребеца

Любомир Димитров-Гребеца, който бе осъден на 10 г. затвор като част от бандата за отвличания "Наглите", получи доживотен затвор за две убийства.

Обратно в новината

Коментари - Доживотен затвор за Любо Гребеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кога ша публикуват ценоразписа: трепеш циганин - 2 дни арест трепеш българин - 3 дни арест набиеш западен агент - 3 години забиеш западняк - 30 години .... а?

европата отвлече 2 милиона българи и продължава! що не я осъдите, а? ха ха ха!

Този е кандидат за разстрел при "опит за бягство", така надзирателите могат да отстрелят "при нягство" всички убийци, с което ще облегчат бюджета и ще има пари за повишаване на техните заплати. Трябва малко ум, но тези тъпаци са мързеливи и не мислят.

Абе драскачи от ДИРА не ви наричам журналисти, научетете се да пишете като хората какви са тези заглавия доживотен затвор кото присъдата подлежи на обжалване нали знаете че ще го осъдят условно искате да нправите впечатление такова заглавие се пише само когато писъдата е окончателна и не подлежи на обжалване.

Тоя на снимката не е оня.

позната история..то не беше ли важно последната инстанция какво ще даде

в България ако убият някой редовен гражданин много рядко се стига до присъди и обикновено ако се докаже вина тогава присъдата е условна а убиеца показва болничен лист и го пускат да се лекува , нооо за кокошката 18 години а за сапата до живот ....тоя сапата ще да е по важен !? И още Гоце защо не го съдят по тия дела , нали беше назначил на заплата в президентството тия наглите за да му изпълняват мокрите поръчки ....заспал народ слаба държава сме

тука всички искат съвсем нагло условна,то се знае бг съдиите са дашни и милосърдни затова ни е така хубаво в мангалистан.

Когато убият Съдия или се самоубие съдия, хем ще вземат доста пари, хем и ще живеем по- добре в България. Тия стават Съдии, като са платили Подкуп.

Само доживотна ли са му дали.ами няма да е лошо да го трепнат направо

...само трепане за тази измет !!!...и стига сте трили ...затова сме на това дередже !!!...много се толерaсткаме !!!...това е проблема !!!..пак ме изтриите ...да ви бера ликата !!!

Сега ще гребе в панделата, да му е честито на гребчето малоумно.

Ако може без прякори. Пишете ги с три имена и толкоз. Няма нужда от слава и героизъм.

Абе хора такава присъда в България не Ви ли се вижда съмнителна :) или този е най голямото теле... балък или гнида в средите си опс изкупителната жертва за "Пиара" или случайността у нас проработи:)

кво не му е дал Бог, та станал убиец? Да лежи в затвора до живот. Няма милост за такива. Изобщо откъде толкова измет по нашите ширини? Как ги възпитават тия майки? Защо в телевизиите няма интервюта с майките на такива, а само с прости чалгарки, умиращи за престъпници с престъпни пари?

Западни ценности, често срещани в Ориента и Африка.

То такива и майките си бият. Майките били виновни. Кой знае баща му, как е смазвал майка му?

Някой може ли да ми обясни с думи просто за кръвнината : ако тоя не може да я плати, ще накарат ли някой друг от родата му, и изобщо някой плаща ли ги тея кръвнини дето все ги пишат?

Разпродава му се личното имущество за изплащане на кръвнината. Друг е въпроса, че стигне ли се до съд, тези хора са вече безимотни. Всичко се прехвърля на близки и роднини. В крайна сметка, не плаща нищо.

Това с кръвнината е глупост. Но хората за пари са способни на много неща.

Дават изпълнителния лист на частен съдебен изпълнител и ще му свалят и бельото, вЕрвайте ми.

Глупости!!! Ако не те мързи направи справка по колко дела е изплатена кръвнината в последните 20 години. Цифрата в проценти граничи с 0!!!

Гледал, гледал холивудска продукция. Пък то друго излезе, не било толкова гот, както го представят.

кука е голяма след като е бил предложен за предсрочно освобождаване,но за две убийства милост не трябва да има-никаква...както е в щатите и както е в цивилизования свят..иначе правосъдието няма никакъв смисъл и може да прерасне в улично такова...

Че то вече прерасна и по- зле ще става. Много ме съмнява, че на този след обжалването, ще му бъде намалена присъдата и ще бъде освободен предсрочно за добро поведение. В последствие, след като го пуснат, този пак ще прави золуми , докато не се натъкне на някой човечец, на когото му е дошло до гуша и най- после му свети маслото. Но правосъдие за този човечец ще има, даже в двоен размер.

С тази шапка сигурно и за два живота щяха да го осъдят.