Коментари - Дойче Веле: Българите са световни шампиони по харесване на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪлгария е олимпийки шампион по мразене на Дойче Веле.

Няма такова проучване смешници

Ние, българите, харесваме Путин. И не харесваме Дойче веле.

Този все едно описа Бойко.

И това са резултатите след милиони похарчени долари за русофобски нпо, медии и политици. И ти без самите руснаците да си дават много зор да се харесат на България. Няма такъв смях!

Александър Андреев!!!! И на този му изгоря здравното досие от архива на психодиспансера на Сточна гара!!!

Пак си акал във феса и си го турнал на главата си

Напред с братска Русия! Този анализатор да ходи да се гръмне.

Руските тролове да наказват веднага да плюят по ДВ, няма почивка в Неделя

Kalin

Пак поръчкови статии.Процента на харесващите Путин и Русия в германия е подобен на цитирания в таза статия.Така че абсурд е Дойче веле да не го спомене и това в статията си.

Никой не мой ми дава наклон на у@ кой да харесвам и кой не, ще си харесвам който си искам и който ми харесва. Има една много хубава българска поговорка: "На сила хубост не става"

Ние, българите, винаги сме харесвали Русия. Така е било от векове. Днес харесваме и Путин

Колкото и да недолюбвам Дойче веле, този път за съжаление са прави!!!! Наистина няма такъв народ на земята, който да се прехласва пред друг народ и управлаващите го , като се започне от руските царе мине се през Ленин и Сталин и се стигне до Путин!!!! Просто уникални!!!!

Българите са в състояние да харесват и Путин и Дойче веле едновременно!

Боклук си ти, украински ...

Велики застъпнико за демокрация, защо няма име под тая статия? Алеко, ако си го чел де, отдавна го е казал: И едните и другите са маскари. Въпроса е кой кого харесва дали Тръмп с милиардите, за които ни натисна да си купим самолети които не се произвеждат или Путин който пък ни продаде реактори за непостроената централа в Белене? И пак Алеко ама стига че се изтърка. Айде със здраве,че от примери ще хвана тендовагинит( няма нищо общо с половите органи) Демокрацията не съществува има интереси и колкото повече пари толкова по големи интереси.

Стокхолмски синдром...

Аз не го харесвам!!! Може само аз да не го харесвам, но е срамнно да синхаресваш поробителя СССР!

Баси и тъпата пропагандна русофобска статия

Те затова са и толкова бедни!

Любиш ти ДВ ... и други работи любиш

Дебилите си заслужават дъното, факт.

Някакъв човек поставил си името всичко пише някакви глупости срещу Гешев. Не познавам Гешев, но ми харесва как се справи с Божков и с Радев. Та, пиша му аз името на човека в нета и излиза, че е оправдан з аогромни данъчни измами. И този същият човек, оправдан за иамамите през 2012 получава само плюсове хулейки Гешев. Явно информационната войан е силан там където народецът е прост.

Не си сам - 38% сме. Пак е нещо....

Идиотизмът на един народ.

Ами да както гледам как трият неудобните, но обективни коментари не се чуудвам. Ама моля ви се не ме слагайте във вашите извадки.

КАКЪВ СИ ТИ БЕ, Александър Андреев, ЧЕ ДА МИ КАЗВАШ КАКВО ДА МИСЛЯ И ЧЕ РУСИЯ ИСКАЛА ДА ЗАВЛАДЕЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ? МАЙ ТОВА ПОНЯТИЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА САЩ . САЩ СА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ГОСПОДСТВАТ НАД СВЕТА И СИ ВРЪТ НОСА НАВСЯКЪДЕ, А НЕ РУСИЯ !!! АКО НЕ Е РУСИЯ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА САЩ, СВЕТЪТ ОТДАВНА ДА Е ПАДНАЛ ПОД АМЕРИКАНСКО РОБСТВО. А ТИ Александър Андреев МАЙ НЕ СИ БИЛ В ЧАС ПО ИСТОРИЯ ИЛИ ПАМЕТТА ТИ Е ЗАБРАВИЛА, ЧЕ ИМЕННО БРАТУШКИТЕ СА ОСВОБОДИЛИ РВОЯТА И МОЯТА РОДИНА , А НЕ САЩ, В КОЯТО СИ ЯВНО БЕЗНАДЕЖДНО ВЛЮБЕН И СИ ЗАБРАВИЛ ОТКЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ.

Българите са като изоглавени говеда, които с огънат врат тичат в кръг и търсят отчаяно оглавник за да си намушат главата в него.

Дойче веле няма аудитория в България. А Путин има огромна, всеобхващаща и многопластова българска аудитория.

Това, че няколко човека от две партийни централи редят хиляди дитирамби за Путин и Русия не означава, че това е мнението на българския народ. Пишат, за каквото им плащат ...

Сега какво да на правя?? Да изгонят българи съветските си деца??? И или руските си роднини??? Или снахите и зетьове?? Какво?? Май майната на зелето и да вкисва!!!

Тия да не са си провели проучването на Бузлуджа?

Абсолютно. Някакъв си сложил името и настройва хората срещу Гешев. Та пиша аз на този името и гледам данъчен измамник, Та простия народец се лъже. Пък и като гледам как се трият коментари.

Страхотна реклама на Путит направи DW !! Той плати ли, или нака, по приятелски ??

Сега българите се мъчат да се освободят от американския оглавник

Не е турска, Димитър ефенди, турците са я харесали от нас!

Абе, не Путин, чак толко хубав, ама еврогеювете и краварите голееееми идиоти напоследък, бе. И не се крият - гордеят се с идиотлъка си.

Селяндурите в България са много, трябва трепане, от малките им копрленца до най дъртия педал.

Ами за разлика от теб явно няма две книжки, червена и жълта?

Е па вие немците като бяхте световни по харесването на един с мустачки..някой да ви е казал нещо

Просто българите също не са узрели за демокрация западен тип, може да вирее само такава от руски тип. Добра, лоша, хората искат човек с твърда ръка, "бащица", той да се грижи за всичко. И да не беше Путин, Елцин да беше, пак такива щяха да са резултатите. То е същото като в арабските държави, имаха си диктатори, които държаха юздите и държавите се движеха напред, САЩ им премахна режимите и тези държави изпаднаха в хаос. Но истината е, че и най-лошото диктаторско управление е по-добро от анархията, това е положението.

Дали е вярно не се знае,но щом е тиражирано от DW значи е манипулативна статия.

И за джиндърите като тебе дето незнаят род и родина

Русия и България - заедно завинаги !

Толкова вшсок процент !! Жива да не бях, не съм и предполагал.

Обичат Русия, а мразят повече САЩ, обаче сме колония на САЩ, търгуваме повече с Русия, отколкото със САЩ обаче сме колония на САЩ. Парадокси

СРАМ

Да те срещнат на улицата и да те питат "Ти харесваш ли Путин?". А сега, де... Кой пита, за какво, и как да отговориш. В страната на ченгетата такива въпроси не се задават.

И,какво сега ? Баба Меркел ли да харесваме?

БКП-КПСС Вечна дружба. Напред към мизерията,