Доц. Оскар подаде оставка от ръководството на Александровска болница

Началникът на очната клиника не е съгласен с начина на управление на лечебното заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога да го докажа с документи че пациенти оперирани в очна клиника на Александровска са били отчитани пред касата в частни медицински зазаведения.

Ми, какво се моташ?! Докажи го.

Щом е от "висшата" раса, ясна е работата. Гази те, забива ти нож в гърба и си спинка сладко-сладко без угризения. М/у другото в тората (нарочно е с малка буква) пише, че всички, освен чифутите са гои - демек низши раси, които чифутите могат да избиват без да бъдат наказани. Точно тази книга, колкото и да е странно, единствена от всички свети книги на останалите религии, проповядва изтребление на друговерци. Някой спорят, че и корана (нарочно малка буква) изповядва избиване на неверниците (джихад), но в него няма и един ред написан за такова нещо.

Дали е гей или не, не знам, така казват, но има жена и син. Но че е безкрупулен кариерист, който стъпва по "трупове" за да се катери на горе, е самата истина. Разчита на гърба си "Шалом" и вероятно и на други, това ясно се вижда в поведението му. Не е качествен човек. Избирането му за лекар на годината 2020, недвусмислено показва ... много неща. В година на пандемия, цял свят е пламнал, лекари работят денонощно без почивка, линейки хвърчат, лицето д-р Оскар поръча две-три пици за лекарите от Алесандровска, но ги посрещна заедно с БТВ. Какво точно му беше постижението за да заслужи този приз? И сега ново двайсет пак не му дали играчките и той да си поиграе.

Пълно е със същества,които пишат,че познават някого и изказват мнение.Явно не познавате доц.Оскар,за да давате оценка за работата му,за кариерата му за сексуалната му принадлежност.Ако го познавахте,щяхте да знаете ,че е голям човек и страхотен професионалист.

В тоя еврей защо сега напуска?? Защото не са му дали отчет за милионите или процент от тях ?!?

Alexander Oscar WJC Vice President (Bulgaria), President, Organization of the Jews in Bulgaria “Shalom” Дали този човек е службогонец? Едва ли. Между другото сме водили децата при него на преглед и сме с много добри впечатления.

На нашето дете му беше безполезен и скъп

Повярвай, кариерист е и как още. Премазва хора и хич не му пука.

Само че няма как да го накарат насила да подпише нещо, за което няма информация или не е съгласен.

Никога не съм се занимавал с оперативното управление на лечебното заведение, но винаги съм се стремял да помагам с всички възможни средства на болницата. Ми тогава откъде зваеш че се управлява незаконно? Кой ти го каза това? Кой? Кой? Кой?

Гейангелов кога ще се разследва за безстопанственост и кражби?

Какви кражби? Ако имаш информация за това по закон трябва да подадеш сигнал до прокуратурата. Ако не го подадеш попадаш под удала на закона.

Gugnelid

До кого да подаде жалба? Хайде да почакаме още малко Кьовеши да дойде и тогава да видим дали няма да им се види светът тесен на герберастите!

Тоя Оскар е шибан ЕВРЕИН.. Да мре... Да го утрепват възможно най скоро, в ТЪМНОТО. Руснаците са били СЪЮЗНИЦИ и приятели ПОНЯКОГА. Но арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г. В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Кордоба ( това е била- Испания под Ислямско РОбство): . "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха. Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъците по бреговете на морето, те не можаха да издържат на хазарите. Така те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследвали чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол."" Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари 950 г- 1050 година.

Тоя ляв педал е ясен на всички кплеги които го познават. За другите да кажа, че нищо не става от него. Обикновен демагог с връзки попаднал на място, което не е за него. А и връзките му с Черепа не са тайна.

нежната половинка на пидала коце ангелов напуска - еми много ясно

Впечатляваща доблест,браво

Боже мой, доблест. Нямаш си и идеа от търговските дружества. Просто купен, като клоуна слави, който се покри по заповед на шефа.

Педерастия е в основата, ала ангелов.

Дебилите принудиха и този лекар да напусне след като им показа кирливите ризи....

този предизвика проверките в Александровска Боблинца със сигналите си. Не че няма право да има прозрачност, но доколкото се разбра, проблемът му е възникнал след като Ангелов е станал иминистър и ДРУГ е заел мястото му.

Сега Г-н Оскар иска да е фактор или да не иска?

доста лицемерно поведение. точно сега, когато обявиха, че ще има проверка и се сети че не може повече да стои. досега какво чака? дори и да е прав - такъв лицемер не е необходим никому

И какво общо има проверката с това че е напуснал заради далаверите на няколко ''лекари''???? Къде са гербавите да ревнат че има ''чистка'' сега когато техните далавераджии принуждават хората да се махнат...

Мишките напускат кораба.Защо до сега не е изказвал недоволствието си от методите на управление.Поредният службогонец.

Защото напоследък май са станали нетърпими а знаем че всяко търпение има граници...

Ми - прочети публичните отчети. Поне за миналата година. Вече и за тази...

явно в непубличните има по-интересна информация и нея иска да види.

Само че като са го накари да се подписва под нещо са и длъжни да му предоставят информацията а не той да търси някакви отчети които НЕ са достъпни до всеки що поиска...