Допитване: Мнозинството американци не искат за президент нито Байдън, нито Тръмп

44 на сто от демократите не желаят сегашният държавен глава да се кандидатира отново, 34% от републиканците смятат същото за предшественика му

Обратно в новината

Коментари - Допитване: Мнозинството американци не искат за президент нито Байдън, нито Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ се увеличават привържениците на идеята следващият американски президент да бъде от фамилията Кенеди, тъй като Кенеди беше президента който подобри отношенията си с ъс СССР и избегна възниквоне на Трета световна термоядрена война заради Караибската криза

Ми да вземат Кирил Петков, ББ, Слави, Станишев, Костов, Царя... при нас изобилие от управляващи. Ако ги вземат всичките още по-добре

Кенеди срещу Де Сантис ще е битката

То и в България никой не иска тези дебили да ни управляват, но няма избор.... Явно изкуствения интелект вече е взел връх и ни предлага само боклук да избираме, за да може да ни избива методично без да се усетим! Хвани единия изрод, удари другия... и двамата вече са към гробищата, какви перспективни задачи за нацията ще решават бе?

Камала Харис обявява кампания със сигурност да стане президент в някакъв момент през следващите 4 до 5 години..................

Мънск за президент. Полуидиотите на Луната или Марс

Може. Ама на Южна Африка. :))

Да не е ЛУД! :)

Има си много проблеми, но не е глупав и не е луд. :))

Бай Дън изнасили едно циганче в Комарево преди 65 години. Няма моралното право да се кандидатира пак за президент на умрелите американски щати.

Като са толкова умрели...защо въобще се напъваш да пишеш?

Ме боли кура какво искат американците.

Дуейн Дъглас Джонсън ( Скалата) нали имаше намерение да се кандидатира. Какво стана?

Сега ще експлоатират носталгията по Кенеди ( когото същите застреляха ) за да измамят за пореден път хората ! Подозирам обаче , че този път ще е по трудно !

Абе.....накрая ще спечели.............Зеленски!

Никой не обича да гледа филм със старци и изкуфяли марионетки. Трябва в конституциите да има възрастова граница,не може изкуфеляци да са отгоре,колкото и да са послушни и подчинени на еврейския елит/от подобни изкуфеляци/..

В изследването не е споменато нещо важно - американците са посочили Путин за фаворит - за да спре Войната на НАТО и Убийствата на Деца в САЩ .

па верно са посочили. Ако ФЮРЕРА са изтегли от Крим и Донбас войната спира

Зеленски ли ?

Една комшийка, певица разправяше, че е била тормозена сексуално о бай Дън преди 70 г.

И в България е така. Болшинството работещи и разумни българи не искат нито крадливата свиня борисов, нито канадския лъжлив жендър и прелюбодеец киро! Те са американското васално мюре! И ще излъжат българския народ.

като сте толков умни и работливи, що не гласувахте на изборите за някой друг?

Ако бях американка, щях да гласувам Борис Джонсън да стане президент на САЩ

Еми и ние не искаме нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ, ама кой ни пита?

Какво ме интересува кой ще е президент на САЩ? 99% от американците не са чували за България, та камо ли кой ни е Президент, а вие постоянно ни занимавате ту с терористи, ту с простотии. Покажете един президент който е помогнал с нещо на България и един американски посланик. Само искания.

Удроу Уилсън например. Поинтересувай се.

Само дебил не осъзнава , че полтиката на президента на САЩ оказва глобално влияние

Това са някои от констатациите на проучване на Ipsos, проведено между 31 март и 3 април 2023 г. от името на Thomson Reuters. За това проучване извадка от 2005 възрастни на възраст 18+ от континенталната част на САЩ, Аляска и Хавай беше интервюирана онлайн на английски език. Извадката включва 845 демократи, 706 републиканци и 252 независими. Прочетох го това проучване, и не знам точно от коя дупка на тялото сте намерили " Мнозинството американци не искат президент нито Бай-пЪн, нито Тръмп"

и мен кво ме интересува тва.

трябва да ни интересува, понеже с нашите управници ЖПО-та още дълго време командите ще идват от Кравария.

Путин ще им покаже верният път. The road to hell

Късичкия го разучава и тръмбова сега, та ще го е научил добре, а? :)) Ама, как го врътна демента да нападне Украйна, а? :))))

Мнозинството кравари искат Владимир Владимирович Путин за Президент на Краварника. Дори още по-радикално, те искат Краварника да е част от Великата Руска Славянска Империя, както е било преди. Но идва ден на Възвездието, Ден Победум, когато руските войници и руските танкоиве ще освободят целяи континент от краварско присъствие. От Владивосток до Лисабон! Единствен Костадин Костадинов е достатъчно проницателен да види това и да поведе българския славянски народ по стръмната пътека на трудния избори, към Окончателната Победа на Славянството над Невежеството, Ерестта, Родосостъпничеството, Еничарството!

бегай да се самоонодеш!

Ама забравиха да попитат Соросоида

И ние повечето български граждани не искаме ГЕРБ и ПП отново да управляват, ама ей го на, днес направиха коалиция. Демокрация, какво да го правиш.

Като са тръгнали с милиардери , да вземат Бил Гейтс или да хвърлят чоп кой милиардер да е следващия президент .

Путин ще ги нареди, споко!

Джуджето Путин,ще вече нареди собствения си народ,така че наистина споко!!!