Дончев скептичен за мнозинство с левицата: БСП не е ключът към следващото управление

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че му е омръзнала "войната на буквите" - едната партийна абревиатура срещу другата

Обратно в новината

Коментари - Дончев скептичен за мнозинство с левицата: БСП не е ключът към следващото управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правилно те не са ключа, те са манивелата с която ще бъде оформена лъщящата гулия на Дончев.

Май се изказва не подготвен

Каква левица? Вижда се как се топи, възрастните си отиват по реда, кой млад ще гласува за тях. Да са доволни и от 5-6 процента.

Т. Дончев: "Кой е ключът към следващо управление - "безспорно ГЕРБ" Разбира се - Илитерати ГЕРБ в ИЗОЛАТОРА и ОБЕДИНЕНИЕ на другите АБРЕВИАТУРИ.

При всички положения проблемът за коалиция с главните крадци стои непоклатимо. Към досегашните от ГЕРБ и ДПС ще се присламчат на масата огладнелите от БСП и новият гладник Български възход. И всичко това охранявано от прокурорската власт. Самата предложена формула да си разделят министерствата е формула на крадците. Такава нагла коалиция поне е сигурно, че ще създаде истинска опозиция, която след това ще спечели достатъчно на избори.

абе забелязвам, че винаги сте ЗА съдебната реформа, стига обаче да не ви карат да я приемете в парламента, тогава почвате с оглушките, или бъркам нещо?

Един българин бере душа във ВМА,защото са го пребили понеже е българин. Всички знаем, че ГЕРБ развърза ръцете на Кирил Петков за да направи това възможно. Никой не е изненадан ,че то се случи,защото резилтатът беше просто въпрос на време. Имам саме идин въпрос към ГЕРБ. ЗАЩО?

Бай Ви Михал е скептичен към следващите избори, и гледа вече с едното оченце към Президентската република !

А БЕ ДОНЧО, КОГАТО СЕ МАХНИТЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ГРОБ ТИ И ДРУГИТЕ УМНИЦИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ФАВАТЕ И СВЯСНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТАЗИ КРИЗА, ТОГАВА ЩЕ ИМА НАПРЕДЪК.

И с дявола ще се съюза, само да остана на власт. Преди употребих пп и дб сега ще употребя герб и дпс, като има дебили да ми вярват.

боко тиквата ли е за теб фактора, дончев ? Толкова продажен и простоват малоумник си, че няма накъде!

Най-добре да се остави служебното правителство и Радев да карат каруцата и толкоз!

С този изборен закон е ясно, че ще са първи, нали затова си го сътвориха.

Борисов,няма ли да се отървеш от тоя калтак на Сорос? Работи срещу България и с Радев. Приглася на чорбаджията.

Вие и сега сте първа политическа сила.И какво от това?

От къде ви намират такива неграмотни олигофрени? КраТци!

Вече с тия глупости. Вие сте си братовчеди с БСП.

Да говориш и да не казваш нищо - до това се свеждат думите на Дончев. Хем бърза да заяви че е скептичен за коалиция със социалистите, хем веднага след това се поправя с "нищо добро не води предварителното заричане"!? Просто безполезни думи! И после с твърдението, че му било омръзнало от "някой никога няма да работи с някого друг", въпреки че точно това те казват на всеки въпрос за обща коалиция с бсп и вече с новите партии. "Кой е ключът към следващо управление - "безспорно ГЕРБ", заяви Дончев Моля? А тогава защо през този парламент бяхте напълно безполезни? Защо като сте ключът нищо не направихте и се оправдавахте като другите с думите "ама другите са виновни че няма кабинет". Или това за ключът е за след новите избори? хахахха Ама партиите, ама партиите, ама опасявам се че те еди какво си!? Все едно не е част от герб и все едно герб не са част от казуса, а като че са трета страна която до сега не е имало участие в политиката!?! О боже боже тия до един се имат за някакви незаменими супер политици, които само те са способни на този свят.

Гербачийските бандшти и кратци също!

От къде ви намират такива неграмотни олигофрени? КраТци!

Банкя.