Тръмп обеща, че ще бъде президент на всички американци

Доналд Тръмп обеща да бъде лидер на всички американци и призова страната да превърже раните на разделението след оспорваната предизборна кампания.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обеща, че ще бъде президент на всички американци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп имаше прекрасна реч. :) Окриляща. Този човек в много отношения е учебник. Дори само с енергията си, здрава изправена стойка, позитивността, изречението му - "Нямам търпение да започна." :) Това показва енергия, сила, позитивизъм, предполага ум, заряд. Знам, че е позитивен и човек на честта. Много се радвам. :) Мисля, че от днес светът е много по-добър.

Луд умора няма, дай му бачка денонощно, резултатът е без значение.

нищо лично към тези, които харесват тръмп, но не го виждам като президент. президентът трябва да обединява хората. той е представител на държавата. този расист не знам как ще обедини хората като обижда чернокожите. а пък и другите се подвеждат по акъла му. така двете раси са разобединяват още повече

Просто ти се подвеждаш по акъла на продажни медии. Лайнометите спряха, сега е друг етап. Не се връзвай толкова на измислените от медиите реалности. Тръмп не е казал нищо лошо. Е, може да е шокиращо за някои нацисти и престъпници, но това си е техен проблем.

НАЙ ПОСЛЕ СЕ ГОРДЕЯ С ВТОРАТА СИ РОДИНА

Тежка депресия е обхванала ,олан,меркел ,юнкер,от новия президент в белия дом,лицата им се изкривиха от ужас,либерастите са вшок,гледам ги с огромно удовлетворение.

Тръмп си е баш либераст и глобалист, има хотели и казина по цял свят, компанията му е транснационална с участие и на рашистки капитали.

Вземай си килимчето и на колене в белия дом ,да искаш прошка,ти това го умееш.

ГЕРБ И РЕТРОГРАДНИЯ БЛОК ,КОИТО ПЛАТИХА НА ПРОДАЖНИТЕ МЕДИЙ ДА ВЗЕМАТ СТРАНА НА КОРУМПИРАНАТА КЛИНТАНОВИЦА И ДА ЛЪЖАТ ЧЕ ДОНАЛД Е ПОПОЛИСТ ,ШОУМЕН И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ,ДА НАПУСНАТ ПАРЛАМЕНТА

Другари , яли сме им попарата на тези Американски Президенти. Много рядко това което е добре за Америка е добре и за останалите наций така че по добре да приберем червените байряци. Помнете какво пишете сега когато го хвалите че да не се отмятате от думите си като Свети Петър.

няма смисъл да се чете.ще рече човек че путин е спечелил изборите в сащ.не всичко зависи от тръмп.а факта че е абсолютен катил не буди съмнение тои е очевиден.това че е избран за президент не променя нещата.сега следва интересното-да изпълни част от обещанията си които бяха толкова разнородни и всеобхватни чак неизпълними.да не се пренесе при кенеди само.ще поживеем ще видим.няма да му е лесна задачата.

Доста добра реч дръпна Тръмп, доста добре написана и доста умерена...Човека поема по пътя на помирението със своите опоненти..Което е добре, както за Краварника така и за целия свят! Не ми се мислеше какво щеше да стане, ако оня луд дърт пудел Килърито беше спечелила..щеше да заформи веднага Трета Световна Война!!!!

Спецялно ще си запиша как хвалиш Тръмп сега защото много скоро ще го проклинаш.

Ми давай, копирай съобщението ми..Няма те съдя за авторски права...Обещавам!

Тръмп би шута на цоцолистите в Америка и дясното победи.

Светът има своя шанс за мир. Силно вярвам в това! Искам обаче да споделя нещо. Снощи гледах новините по BTV-екшън в 21.00 часа. Там в прав текст заявиха,че вероятността Хилари Клинтън да спечели е 90% !! Моят съвет към всички е следния:По някои канали гледайте само прогнозата за времето и спортните новини. Освен горепосочения канал бих добавил и "Европа".

А МЕН, АКО НЕ МУ ХАРАСА МОЯТ ХАРАКТЕР, ЩЕ БЪДЕ ЛИ МОЙ ПРЕЗИДЕНТ????? ПИТАМ АЗ????? МНОГО СЪМ "ЧЕПАТА" ПО ХАРАКТЕР, НО СЪМ ВИЗУАЛНО ГОТИНА, НО НЯМАМ ЕДИН ДОЛАР, НО ОБИЧАМ ДА "КОМАНДВАМ И РАЗПОРЕЖДАМ"

тръмп ще се грижи за народа ,който му гласува доверие и ще направи америка по -велика от всякога ,това може да стане ,ако "демократите" нямат план"кенеди" или "джон ленън" в сащ и ес всички демократи са по принцип от еврейски произход и са привърженици на ционизма,горещи привърженици,които вече се чудят как да си купят един доналд тръмп и да си продължат спокойно ционистката политика .

няма случай когато Америка е ставала по велика и в същото време останалия свят да е имал полза от това. Винаги някой ще плати сметката а като гледам резултата "сините якички" от Ръждивия пояс очакват месията Тръмп да закрие Китай и Мексико и да върне фабриките обратно в САЩ.

появи се още един "миролюбец".Вече ще бъдем щастливи кокошки,пардон поколения.

президент Тръмп,собственик на половината Манхатън,си е обещал да го откупи целия.Щял да предложи и на Путин да изградят Манхатън в Москва.

да не ви е объркал личните финансови планове ?

Браво, първо американски Манхетън в Москва, после цялата Москва американска, после Тръмп в Кремъл, Путин с кирка на Чукотка!

браво че нарита баничка кифлова

Да,странни работи ставали.link

напиши линка с думи без да слагаш HTTP отпред и без наклонени черти

Значи, всички политици са мръсници с изключение на Тръмп и Путин. Сега поне е лесно да различиш глупаците от раз. :)))

Мислех, че само на българските социологически проучвания не трябва да се вярва. Но сега не вярвам на никакви социолози. Тяхната цел е една: манипулиране, на не информиране, скриване, а не разкриване и проституция за олигарсите и комунустическия интернационал.

ако е манипулиране, значи е манипулиране за тръмп. така изкараха неговите гласоподаватели

Резултати като тези, избирането на г-н Тръмп за президент, БРЕКСИТ и повеждането на ген. Rадев на първи тур на президентските избори ясно ни показват, как самозабравилата се политическа върхушка е скъсала всякаква връзка със своите избиратели. Превърнали са се в самоизбиращи се, взаимно ръкопляскащи си, подправящи изборите диктатори. Даже прогнози не можаха да направят! Тези резултати показват, че на народите им писна едни и същи клоуни да се разхождат на политическата сцена и да сеят икономически ужас, войни и разделения, с цел - бързо да си напълнят джобовете, преди да ги изритат. Като действащ президент - Обама трябваше да мълчи, не е негова работа от президентската трибуна да подвиква кои са му любимци, като наш загубанчо - Плювню. Това е все едно рефера по време на мач да вика за любим отбор, и да спъва останалите играчи. Сега ще гризе банани с корите, под някоя палма и ще си трае : )

от мен +

Кой е този ген. Rадев???

Демокрация е дума, чиято същност много политици и предплатени тролове, като вас, използват само като ''декорация''. Относно лапсуса - използвам фонетична кирилица, и една объркана буква няма да промени мнението ми, нито това на избирателите. Фонетично, името на ген. Радев, не се променя особено дори и на латиница ; )

еееех, ех , ех, ех народе мой, какво ще правим как да махнем партиите политиката и как да се самоуправляваме и да станем богати заможни всички, как да станем безпроблемни!

Напушва ме на смях, как пропагандата сменя плочата в рамките на няколко часа... соросите сега ще стават тръмпове...

Свърши се свободата Дони, отсега нататък ще говориш само това което ти напишат!! свободно ще говориш само с жена си в спалнята. Ще ти набият канчето кое и как се прави. Че може и двойник да ти направят. А тебе някъде в подземието.

ако не слуша...ще го пратят при Кенеди

До мурзилажа и соросоидите - нали знаете, че колкото и да ме плюете мене, пари за това няма да вземете :)

Аз съм соросид и лев не съм взел. Не ме плаши, тук съм редовно. Много сте смешни дето вярвате в приказки за грантове. Виж мурзилките може и да ги боли , щото нефта евтинее. Рублата зле.

Аре, само не се прави, че не ти е вътрешно бе, боздуган!.... "Мурзилките" днес празнуват, а ти - СТРАДАШ!...

Я, F.U. бе нещастник! Кой те бръсне за слива пък тебе....

"Тръмп обеща, че ще бъде президент на всички американци"... и не само! Неее, не сте разбрали! Боко каза, днес, че Тръмп Е и НАШ президент! Думите му бяха: "Да НИ Е честит..." Явно Дони не е на ясно, че да си президент на САЩ означава да си Президент на Света! ;-)

Хаха, турците ''газ пикаят'' из форума днес, яд ли ви е беее?! Нещата не се развиват във ваша полза, нещо?! Я, колко ''загрижени'', не особено мили коментари има под моя... И повечето - на чалми. Честито на Тръмп и красивата му съпруга!

колко много коментари - ние сме народ който се кланя пред великите. А великите днес са били племена вчера, когато ние сме били велики. Вижте как изглежда Симеон! Кой знае колко жени е изпонаебал! Колко ли хора е изтрепал, ама си е гордост за нас. Както е гордост за американците че са победили индианците, за търкит'та че са изклали милиони "неверници" и "опасни" хора! За испанците че са избили половината местно население на южна америка и са се настанили като някой хлебарки и са почнали да правят испанчета за испанската кралица, даеба мама им дадейба! Това е! Жалко че сме толкова малки и толкова нищожни! А сме били големи!

Добре че не е лудото лелче. Щеше да стане много зле положението. Не че и сега ще е по-добре де.

Първо англичаните го направиха с Брекзита. Сега американците с Тръмп. Наред са българите с недоразумението Радев.

Обърка лагерите май, Давид Камерън , Хилъри и Цачева са от едната страна и са за т.нар. "прогресивно-либерални ценности" и свободни граници.От другата страна са Тръмп, Тереза Мей и ге.Радев. Обърка се май, но нищо, образованието ти е от заглавията по вестниците, така че ти е простено

Точно обратното ще стане в неделя - Радев ще смачка женското плевенско магаре на Боко. хе-хе

защо говорите така бе хора! защо не се скапите дано че да ми олекне! Що не вземем всички да станем интелигентни и да дръпнем каруцата на бъгария напред и нагоре по стръмния път на възраждането! 1. нека се обединим с мекедония. без значение кой ще е цар! 2. да дръпнем и сърбия 3. да опитаме с хърватия, черна гора, херцеговина. Но на първо време македония. Що не можем да се разберем с македония.

Това, че ти се мислиш за прецакан, не означава, че НИЕ сме прецакани... Така, че страдай си тихичко и повече не се обаждай, защото си малцинство, каиш непоръбен!...

Я кажи какво спечели от Брекзит, Тръм и Радве. :)))

а защо няма изявление на обонго,или той вече е на палмата готов за банана

черен президент, представяте ли си циганин премиер в бъгария, и турчин президент! лелелелелелелеел

"Току-що получих обаждане от държавния секретар Клинтън. Тя ни поздрави. Аз поздравих нея и семейството й за тази силно оспорвана кампания", каза Тръмп в началото на речта си. "Хилари работи много дълго и много здраво", каза Тръмп и допълни, че САЩ трябва да са й признателни за работата, която е свършила.'' НЕ ТРЯБВА ЛИ ДИВА И ВАРВАРСКА РУСИЯ ДА СЕ УЧИ ОТ ТРЪМП И КЛИНТЪН? ПОНЕ НЕМЦОВ ЩЕШЕ ДА Е ЖИВ СЕГА !

Немцов умря заради любовна свада, колкото и да ти се иска убийството да е политическо. Прочети по-внимателно, има достатъчно информация в нета. Е, не в CNN и АлДжазира, но все пак е достъпна.

Той те ебеше, та да знаеш... И Литвиненко и Березовски и да не ги изброявам другите - всички от любовна свада умраха :))))

Чеченци го убиха, каква свада бе?? Свързани с Кадиров, а той е свързан с Путлер.

Защото на последния дебат Тръмп каза, че първата му работа като президент ще бъде да вкара Хилъри зад решетките за дълго време.Сега ти трябва да избере кое от двете твърдения на Тръмп е по-вероятно. Затова са ти минусите

Точно пък Немцов. Да не забравяме, че той беше част от криминалната политика по времето на Елцин.

Айде стига пък и ти , още не са се измили от храчките и какво да и каже пред медиите Хилъри ама ти свирка не може да направиш президент си тръгнала да ставаш ...

Затваряй си плювалника, прост чалгаджия. Краварите имат още много хляб да изядат, за да стигнат руснаците по ниво на култура и начетеност. Мога да го кажа, защото имам доста познати и от едните, и от другите.

човеко! милиардер не се става с галене по главичката, с уважение към хората, а с яка експлоатация на хиляди хора народ! той е такъв, макар и усмихнат и вежлив и възпитан, е изедник народен и няма да даде и долар за бедните африканчета и азиатчета! да! запомнете го от мен, милиардер не може да бъде демократ - демократа се съобразява с другите и им дава права, а така милиардер не става!

Както царя ни оправи , така и той ще оправи Америка. А царя поне вдъхваше доверие, ами тоя??

Що бе, ти говориш като оправен

Като си кандидат може да ръсиш всякакви глупости. Ама като президент трябва да се съобразяваш, казваш само това което има в написаните ти речи. Шефовете на републиканската партия не са му големи фенове. Ще гледат да го закопаят.

вой ли се дочува от разочарованите

Единствения начин да закопаеш президента в Америка е да го закопаеш буквално (като Кенеди).... Единствения начин да закопаеш партията си за поне 20-30 години в Америка е като се опитваш да закопаеш и бойкотираш собствения си президент. Много елементарно, УотсАн :)

сега моите колеги протестъри ще протестират ли,та да знам де,или сега си мислят новите никове,че току виж от козяк им спрели и без това мижавите грантове

Свинята Тръмп спечели. Горко на Америка.

Доста глупаво изявление. Не мислите ли, че обиждате американския избирател?

Той не е много умен избирателя особено реднекците.

А можеше Путин да им е президент

Е и ти пък сега Путин каза кой трябва да е президента на САЩ ...

Той да си пази здравето че е на 70 години. Да не го намерят малко умрял. За къде е тръгнал му се чудя, фалира всичките си фирми, дължи милиарди.

Тя пък баба ти Хилари, щото е много млада и тя...аре моля ти се

Почти сам си отговорли! Сега ще види как ще му сеоправят всичките фирми, и ще си издължи милиардите. Ето накъде е тръгнал! Или поне такав му е идеята.

Защо никой от лаещите срещу Тръмп не каже, че е заявил че още първия си работен ден ще оттегли САЩ от ТПТА?

Ами то ТПТА не е сключено , от къде ще ги оттегля?? ЕС го отказа. Пак не си в час.

Наблюдател1

ти не си в час. ТПТА е в процес на преговори. Но след като те се оттеглят - остава в историята.

И защо го оттегля, като лаещите срещу това споразумение твърдяха, че то е в полза само на САЩ? Като е полезно само за тях защо ще го оттегля тогава!? Мурзилажа вече съвсем се побърка!

Наблюдател1

лаещите като мен срещу това споразумение не искат да има ГМО в България. Ти искаш ли или и ти си от мурзилажа?

"Току-що получих обаждане от държавния секретар Клинтън. Тя ни поздрави. Аз поздравих нея и семейството й за тази силно оспорвана кампания", каза Тръмп в началото на речта си. "Хилари работи много дълго и много здраво", каза Тръмп и допълни, че САЩ трябва да са й признателни за работата, която е свършила.'' ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛУЧИ В ДИВАТА РУСИЯ , НАПРИМЕР ?

Ами ако искат и там да са лицемери, що да не се случи?

Там в Русия не са лицемери:) Направо се отстрелват публично преди изборите;) Да няма грешки:))

НЕ МОЖЕ, ЩОТО В РУСИЯ ОПОЗИЦИЯТА Е А) РАЗСТРЕЛЯНА - НАМЦОВ Б) ЗАБРАНЕНО И Е ДА УЧАСТВА - НАВАЛНИ В) НЕ Е В РУСИЯ - ХОДОРКОВСКИ Г) В ЗАТВОРА Е

Незнам, аз изгледах целия втори дебат и Тръмп каза, че ако стане президент първата му задача е да вкара Клинтън зад решетките за дълго време. Сега пред тебе стои дилемата, кое от двете твърдения подкрепяш, виждаш ли проблема ?

Честно да ти кажа това беше много тъпо от твоя страна ... Ти да не искаш да и каже ама ти свирка не може да направиш президент си тръгнала да ставаш ...

Затваряй си плювалника, прост чалгаджия. Краварите имат още много хляб да изядат, за да стигнат руснаците по ниво на култура и начетеност. Мога да го кажа, защото имам доста познати и от едните, и от другите.

Тия дето вярват ,че нещо ще се промени ще бъдат излъгани. Тия дето ще ни оправят сме ги чували, сега и американците ще го видят реално.

Ти си подготви думичките за понеделник. За това, ген. Радев какъв евроатлантик е.

Радев е руски боклук!!

Честито на мистър Тръмп и дано се окаже на висотата на обещанията си. Сега глобалистите, в това число и дираджиите, се хапят отзад от яд. Така им се полага, естествено.

Както са тръгнали, в понеделник, протестърите ще обявят ген. Радев за пръв борец срещу "руската агресия". И ще забравят кака Цеца

ЕЙ РУСОФИЛЧЕТА ВИЕ ПРОДАДОХТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ И ЗНАЙТЕ ТРЪМП ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА 1!! ДА ЖИВЕЙЙ ТРЪМП

Масовото отричане от Хилъри, вече е факт. Ето го още един пребоядисан протестър.

Цецка ще я извикат ли за интервю по CNN да разкаже оня лаф, дето ако на 20 не си демократ нямаш сърце, а ако на 40 си още демократ а не републиканец, нямаш ум? :)

Р. Рейган, този "лаф" го разказа, едно време?

Не го е казал Рейган, а Жорж Клемансо преди 100 години

Наблюдател1

Рейгън само го повтаря, но не е негов. Не за друго - само за статистиката. Плюс това - горното е много лошо перифразиране на цитата. Нищо общо с оригнала. Но е сътворено от мозъчния тръсД на Ге(р)П - Цв.Цв. ЦеЦа и БХуй

А първото изявление на другарите от БСП е, че можел да оправи отношенията с майка им Русия..Е, няма такива боклуци.Сигурно и в Русия няма чак такива

Не само, че може, но и задължително ще го направи. А ти, изтри ли си постовете срещу Тръмп?

Като Р. Рейган, навремето?

Политиците масово се юрнаха да трият постовете си в нета, в които наричаха ТРЪМП какъв ли не.. Щот траншовете за Украйна от МВФ за следващата година ПАК ИМ БИЛИ ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМИ.. П.С. МАМАТА дъл ша изтрие своето изказване, че била лика прилика с Килърито? Че ако Цвинокио пробута магарицата с остена през моста, ша требе да са среща с него..

хахахахаха... Той Тръмп всичко кешира и архивира. Нека си трият хахахахахаха

И Зайо Байо ЦиЦиН нещо го боляло отзад... дали да не си врътнем един взаимен пърформанс...

Килъри сега в затвора ще влезе ли?

След фиаското на Килъри, соросите имат нови опорни точки- този път, обявения от тях за агент на Путин, Тръмп, щял да съсипе Русия