Кирил Домусчиев: Няма как да защитим интересите на шепа хора

Председателят на КРИБ в задочен спор с Андрей Делчев за Закона за горивата

Обратно в новината

Коментари - Кирил Домусчиев: Няма как да защитим интересите на шепа хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

монопола на Лукойл. Като резултат на това, от Лукойл излизат най скъпите горива в ЕС, нищо че тук използват ниско платен труд. Акциза които събира държавата е минимален именно заради високите цени на горивата излизащи от нефтохима. Осигурете свободния внос на горива и цените им ще паднат.

Някой има ли представа защо у нас дизела е чувствително по скъп от бензина, а в съседна Гърция е точно обратното ?

е около 200 000 тона, а на бензина около 60 000 тона. От скъпия дизел се печели повече.

едни оранени котаци се скарали с други оранени котаци, смех брааат

Шилo

Този закон не трябва да бъде отлаган, а трябва незабавно да бъде отменен! Този закон противоречи на всякаква логика, на пазарните принципи и на основни ценности на пазарната икономика и ЕС! Лобистки закон в полза на Лукойл!

се, прави се точно така през "ерата" ГЕРБ. Масово се гласуват нови закони и след това "преправят" по 10 пъти за да паснат на "нашите" хора. "Мача" винаги е решен предварително. И сега е така - не плачете !!??

Златев киха на целия парламент да му игратя по сфирката.Държава няма, има територия...

питам същото. Слад като дизела е фракция, която е много "преди" изчистения бензин, т.е. разходите за нея са по малки в процеса на производство. Цената е манипулирана, защото тежките превозни средства са масово на дизел и там са големите печалби ! Анадън му ?

ние сме сиви гои ,а те за нас са противни червени мърши .

вие НЕ сте и "шепа" ни "хора", ама гледам вашите интереси лакоми са защитени...?!? ЕЕЕЕ, последно - МОЖЕ или НЕ може?!?!?!?

абе но можаха да сложат 1 водомор / горивомер/ на фирмите на златев, а погнаха хиляди дребни фирми.

Както каза авера ми по карти г-н Борисов, внисайте по-ефтино от Гърция и Румъния! Кой ви пречи?

А инфаркт де!

В България всеки гербаджия си има закон според нуждите. Нима не си разбрал,че от това вече държава не става.Кажи едно нещо ,една сфера където всичко да е наред.Няма и никога няма да има ,векове ще са нужни България да се прочисти от гробкомунистите.

които са отново МОНОПОЛ НА ЛУКОЙЛ и през които по закон трябва да минат горивата.

Тоя закон трябва да го кръстят " Закон за елиминиране на конкуренцията на Лукоуйл " Да се бориш със сивия сектор като фалираш всички малки търговци е все едно да се бориш със въшките като отрежеш главата.

Да се знае, че този закон бе приет единодушно от ГЕРБ, БСП, ДПС, ПФ и Воля. Също като законите на Пеевски за офшорките и медиите. Стщо като единодушието за избор на членове на ВСС, които после единодушно избират Цацата, а тази година пак единодушно ще изберат наследника му.

Кире, к'во стана с "онези" 57 милиона дето ги дължиш на хазната?;)