Правят центрове от семеен тип за възрастни хора

От следващата година ще се строят центрове от семеен тип и за възрастни хора в страната.

Обратно в новината

Коментари - Правят центрове от семеен тип за възрастни хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка добра идея се опорочава на практика в БГ. Дори и домовете за сираци биха могли да бъдат приемливо място за живеене, ако не бяха извращенията, кражбите и безсърдечието от персонала, липсата на грижа към децата... и още много, много отвратителни неща... Та с възрастните не знам как ще е ! Дано поне да има строг контрол от страна на децата им !

Да настаниш възрастните си родители на такова място, все още в България се счита за липса на уважение. Самите възрастни така са се срастнали с домовете си, че самата мисъл да го напуснат може да ги убие. Може да мизерстват, лекар да идва 1 път в месеца, ама да са си у дома, пък децата да им берат кахърите. Дори за себе си не мога да кажа дали няма да ме хване твърдоглавието и след време мисленето ми да стане като тяхното.

Навярно за богати възрастни хора

Добре ,че са парите на ЕС , че иначе никога нищо нямаше да се построи.

Там съм. Ще ми бъде приятно, ако срещна Секача и Loopy:)

Бузите и затиснаха носленцето- как диша?!

Не може да се сравнява начинът на живот на децата с този, на старите хора. Децата може да имат нужда от заведения - семеен тип, защото ежедневието им е по-динамично, те са по-готови за адаптация. Старите хора са с изградени характери, повечето са болни и всеки има нужда от самостоятелно помещение спокойствие и медицинско наблюдение, а не да се приобщава към измислени семейства.

Сега решила бараки да строи за пенционерите ? Мазна гадурица!

Вместо да ми строите центрове за деца, лишени от родителска грижа, сменете си политиката към онази тъмнозелена част от населението, която ражда и "поверява" на държавата грижата за потомството си!

Нидей, мъ какоооууу! Що тъка съ зъяждъш сааааа? Ми нъл тряаа някой дъ ни рани, леб да ни купува! Ако е само едно чаавету, как шъ напраи убурот на кръстовищиту?