Освободиха от ареста олигарх часове преди изява на Путин

Арестуваният руски олигарх Владимир Евтушенков беше освободен от домашния си арест часове преди годишната пресконференция на президента Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха от ареста олигарх часове преди изява на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия дава огромни жертви, за да си запази територията и природните богатства, може да се каже по 1 човек от всяко семейство през ВСВ. Обаче изпълзяват отнякъде пРИВАТИЗАТОРИ както и при нас и почват да експлоатират това за свое благо, без да са дали пари или ноухау някакво. Официално ЕС и САЩ защитават тези хубавци, затова няма да има осъдени и у нас.

в русия арестуват олигарси ,а у нас само ги блият ,знаете куде. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това ли са ви важните новини? В момента се планира кражба на вноските ни от частните ни фондове, а вие ни занимавате с подобни глупости.

Вярно е, че не е споменавал нищо за даване на бедните, той вероятно взима от богатите, но за да направи други още по-богати в т.ч. и себе си!

типично за путин - като закъса - веднага избира някои по богата компания и я национализира, дребните душички се радват, нищо че това означават по малко работни места и по лоша икономика за в бадеще после плаче че капиталите изтичат и прави обращеня да се върнат, и пак дребните душички му пригласят и се чудя как може богатите компании да бягат от русия истината е че бизнеса прави работните места, вярно е ехплоатира на мах и работата на дързявата е да изкове такива закони че хем хората да не са зле хем бизнеса да просперира, но явно путин както и аналозите му в бг са решили да откриват топлата вода путин е пример как лидер може да прецака икономика като се опитва да контролира изкуствено пазара + лоши политически решения за страна която има толкова ресурси

Крайно време е шизофреноидното жуже да се озАпти, изживява се като пълновластен господар на света, раздава присъди наляво и надясно, помилва, арестува, освобождава ???

Много сложно става за един русофоб да говори по тая тема - хем олигарсите са крадци пригепцали от соца, хем са капиталисти за пример и става едно мазаво и за Путин - хем лош, че гони "прогресивните" капиталисти дето създават работни места, хем па е добър, че гони крадците. И така в общи линии, ако искаш щом е руско да е лошо е достатъчно да говориш за оная гледна точка дето показва нещата в лош отенък и да премълчаваш другата. Ех, да ама как да направиш един общоприет мъченик от човек като Ходорковски или Абрамович, или Евтушенков? Това не е някой обикновен студент на барикадите, а човек с лимужини и мрачно минало, което често включва и грозни престъпления и предприемчивост изразена главно в прибиране от общото и умело търгуване на съдбата на собствената си страна срещу лично богатство.

4,5 милиарда долара, жив да го оплачиш горкия.

За първите девет месеца на 2014 г. в Русия за корупция са били осъдени над 8000 души. Най-голяма част от наказателните дела се пада на служители в общинските служби. От тази категория са осъдени 1287 души...... А в България кога....???? Какво става с Бисеров????

Само дето Бисеров не е от служителите от общинските служби, а от олигарсите ............ и те не подлежат на съд да корупция!

нашие управници и руските се различават по това, че руските управници посягат на богатството на много богатите, а нашите посягат на богатството на целия народ.

грешиш -само на бедните посягат а справката е плоския данък

Е кое е несправедливо в плоския данък печелиш 10 000 000 - внасяш 1 000 000. Печелиш 100 лева внасяш 10 лева. Напъни се да изкараш 1000 лева да ти останат 900 лева, а не да лаеш месеца!

Альоооу, ти изкара Пу Първи някакъв Робин Худ - краде от богатите и дава на бедните :) ХА ХА ХА

Bell

Цялата ситуация в Русия все повече заприличва на един цирк.

А нашата ситуация е пародия .

Ето защо и се е вдигнал курса... Путята тоя си го държеше за това... Да продава долари и този го направи... Сега като го пуснат беж и да го нема... И тогава рублата съвсем ще се срине...

Има някаква грешка! В Русия олигарси няма - питайте русофилите. В Русия всички са честни и почтени, Путин е много разбран човек, мирен, кротък, като агънце, добродушен, като дядо Коледа, грешка, дядо Мраз. В Русия всички благоденстват, всички са милионери, богаташите са просто средностатистически чиновници, дори чистачките по улиците са милиардерки. Това е страната на неограничените възможности, на демократичните ценности, на мира и човеколюбието. Дори Путин обмисля да се кандидатира за нобелова награда за мир, според него, веднага трябва да му се присъди, заслужил я е - руският народ подкрепя, в това всички сме сигурни.

За Путин и олигарсите незнам, ама за теб всички разбраха, че си доста тъпо същество с очебийни психологични проблеми.

В Русия има и олигархи и идиоти и убийци. Къде ги няма? Даже в прехвалената Норвегия и САЩ - гърмят като по зайци. Та какъв извод искаш да направиш? Но, има разлика между тебе и руснак. Руснак обича страната си и няма да даде да я доят американски концерни, а ти тук готов Добруджа на тепсия да им дадеш, като дал Мариците, Златица, Електроразпределение и друго.

Бай Ставри

Блядка, руснакът не само обича страната си, той обича и земята на съседите си, например земята на украинците, на грузинците, на молдованите, на прибалтите, дори и нашата - българска земя обича. И се радва като малко дете, когато успее да откадне някому земята

Най-добре е да си се прибереш в родината,тя те зове и има нужда от всичките си чеда сега.......и не ни мисли нас,и без вас ще се оправим но до сега не съм чул рускиня да се върне обратно,иначе сте големи патриоти:))))))

Национализацията върви с пълна сила в Путинландия.

затова и руснаците го подкрепят Тия олигарси които не се разделят доброволно с мънито има шок и ужас а корпорациите се национализират и грабежа се прекратява Аз имам наум за ЕРП -тата дали да копираме метода и вместо да храним чужди пенсии да храним нашите си щото не виждам логика държавното да се продава на друга държава под лого ПРИВАТИЗАЦИЯ

"тия олигарси" създават работни места, копуват патенти, плащат данъци, развиват бизнес отношения с други предприятия и държави... а оня със петолчъката идва и ти прибира това за което си се трудил годи наред да отлгедаш защото е решил, че вече има инфраструктурата и го съсипва за няколко години защото незнае какво е това инвестиции.

"мунчовците" само за пенсии и далавери мислите...ами цял живот през комунизма нищо друго не сте правили и сами една крушка не сте завъртяли......все някой трябва да нареди,някой да каже как да стане за да няма после кой е виновен и така се стигна до тази ситуация-всеки който прояви инициатива за нещо е търгаш,мошеник и капиталист(защото те още си викат другарю и капитала е мръсна дума в речника им) и сте като воденичен камък на шията точно на тези които създават работни места за да плащат данъци и вие от тях да се храните....ВИЕ ПЕНСИОНЕРИ СТЕ КАТО КУЧЕТО КОЕТО ХАПЕ РЪКАТА КОЯТО ВИ ХРАНИ......и няма да е за дълго!!

Да не ме разберете погрешно, но този много ми прилича на Уди Алън.

Това е пример за Боко как да национализира ограбеното от нашите бивши величия докато ни баламосваха с плавен мирен преход и обществените пари плавно и мирно се озоваха в джобовете на шепа хора знайни от цялото общество Но ние трябва да сме по демократични и вместо затвори трябва да им предложим да опрат гръб до стената и пушш

Това ли са ви важните новини? В момента се планира кражба на вноските ни от частните ни фондове, а вие ни занимавате с подобни глупости.

Че какви вноски имаш!!!????

Аха! Лично Вожда ли го помилва?