Русия отхвърли и Украйна приветства доклада за сваления MH17

Русия отхвърли като пристрастен и политически мотивиран международния доклад за сваления над Украйна малайзийски самолет, същевременно Киев го приветства.

Обратно в новината

Коментари - Русия отхвърли и Украйна приветства доклада за сваления MH17 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КаГеБето има челен опит в отстрелването на вражески самолети. Не подбират дали е военен или не. През 1983 година свалиха корейски самолет на гражданската авиация , без да им мигне окото. Сега кагебеецът Путин с тези холандци и малайзийци изобщо не се церемони. Щом не му харесват първо свалят смолета , а после ще правят собствено разследване , да докажат колко са невинни. Само , че на Путин никой не му вярва. Както не му вярват и за бомбардировките над Алепо- Сирия

Е това беше през комунистическо и го свали прехващач по всички правила. През демокрацията украинците отстреляха самолет за Тел Авив над Крим. Или понеже самолета е бил пълен евреи не се брои? Та в Челния опит водят украинците. Отделно с Бук бутнаха руски бомбардировач в Грузия.

Цялата история с тази следствена комисия е порочна. В нея участва Украйна, една от заподозряните държави, най-малкото за това, че не е закрила въздушното пространство. Това е все едно по дело за изнасилване, в състава на съда да бъде изнасилвача .

историята е ясна. украинците са сплескали главите на терористите по въздух. от Москва са изпратили една машина с ракети и екипаж за да им помогне. не знам как са мислели да разпознават целите си, но в крайна сметка свалиха пътнически самолет. тъжно. още по-тъжно е, че терорягите са преджобили багажа на жертвите, а роднините им знаят за това

Тва русофобството се отличава с желязна логика, направо композитна сплав. Няма огъване!

Сещам се за присъствието на украински БУК с няколко премествания на позицията си близо до бунтовниците в дните преди катастрофата. И тогава и сега въпросът е: какво е правил там, след като бунтовниците нямат авиация? Още един въпрос: защо Украйна не е затворила за полети този коридор, след като малко преди това наблизо бе свален украински Ил-76?

Там е номера. Не е бил на украинската армия а на про-руските терористи вкаран от Русия. Украйна няма файда от него срещу тях както сам каза, за разлика от тях. Това как се извъртат руснаците е друг въпрос. Просто са се наденали сами на шиша и сега се пекът на бавен огън

Oще от началото се пита ,, Кой - промени маршрута ( с някакви си 120км ) и намали височината " , къде са записите от контролната кула .........................

Няма как да си вярва, дори в минимална степен, на т.нар. руски доказателства за непричастност! Спомнете си само колко версии изкараха около това престъпление? то не бяха Су-та, МиГ-ове, испански диспечери, стари трупове, пакети с нови паспортни... Хайде, стига! Путин и хунтата около него са престъпници и трябва да си понесат последствията. Мурзилажа и официалната руска пропаганда злоупотребяват с факта, че е много трудно и опасно непредвидимо, разобличаването на такава държава и нейният ръководител, като Русия, която има на въоръжение десетки хиляди ядрени оръжия! Защото след официално обвинение в такова престъпление следва въпроса "А какво правим по-нататък?" Точно на това разчитат убийците в кремъл - колкото е по-голямо едно престъпление, толкова е по-ненаказуемо! Също както правеха германските нацисти през ВСВ!

Да сте чули Някой граждански Боинг да лети над Алепо?! - единствено военни самолети. В Сирия или Ирак да е свален граждански самолет?? Не е важно кой изяде баницата, русо>>>>. Важното е защо на гражданския самолет му беше променен от украинските водачи курса, защо е летял в зона на военни действия. Защо са го съпровождали летейки близо до него украински изтребители...

Няма хо-хо, няма хи-хи! Югоизточна Украйна не е обявена за зона на военни действия, а за зона на АТО! Правителството на Украйна няма как да обяви, че на нейна територия се води война, защото това автоматично би я превърнало във воюваща държава с всички произтичащи от това последствия в международен аспект - преговори за ЕС и НАТО, дотовори за помощ, търговски спогодби, използването на газопреносна система и още много такива работи. Именно поради това там се провежда АТО, в която участвуват осново украински сили за сигурност! Въздушните трасета не са затваряни за височина над 4 или 5 000 м, защото това е обсега на преносимите зенитни ракети!

То това армията с танкове и авиация са сили за сигурност? Аз нещо не се сещам по какво се различават охранителните танкове от атакуващите.

Разбира се, че решението е политически мотивирано, нали се води кампания срещу Русия. Американците са злото на този свят и докато държавата сащ , всъщност те са Империята на злото, докато тази държава съществува, мир на земята няма да има.

Естествено, че отричат. Кой е очаквал друго? Руснаците освен зулуми да правят и да лъжат ... друго не се сещам за тях.

Вече е доказано: Русия е държава подържаща терористи.Не прочетох руснаците да преставят някакви доказателства че не са подкрепяли руските терористи в Украйна и не са свалили пътническия самолет... А катастрофирали самолети в Русия на неудобни много... Най вероятно малайзийския самолет да е срещнал някоя снегорина произведена в Русия но украинска..ха.ха

Тодорке, не си ли пукнала от рак все още? Дано да ти изсъхнат ръцете!

Нима някой се е съмнявал че резултатите от "международния екип " ще бъдат други ? Те подобни " екипи " още го търсят другия самолет по океани и морета който се загуби....като че ли игла в купа сено ???!!! Стават за смях, и едните и другите при съвременните комуникации !

Русия използва международния тероризъм за да се закрепи,въпреки пропадащата си икономика.Въпрос на време е да се провали

Те за това че избиха полските офицери в Катин лъгаха 60 години.

Ами лъжат че Берия ги е разстрелял. Заповедта в Уикито парафирана от Сталин и компания е пълно менте. Фалшификаторя явно го е било срам какво прави и я е направил толкова неграмотно че всеки който поне веднъж е виждал секретна кореспонденция му става ясно че е менте. Иначе ако бБерия беше написал тази заповед, щеше на секундата да отиде да си припомни как се води секретна кореспонденция в някой санаториум в Сибир.

Нищо интересно инеочаквано. Войната на запада срещу РФ продължава с пълна сила!

"Русия е единствената страна, която изпраща достоверна информация и разкрива всички нови данни"

Защо им е на опълченците Бук?

да се пазят от украинските самолети. Странното е обаче как обикновенни кашици за месец се научиха да стрелят с БУК и кой ги е учил?!

Дори не са кашици, а редови миньори, шлосери, комбайнери, счетоводители, касиери,..., и изведнъж се превръщат във високо квалифицирани бойци-опълченци, които разбиват до зъби въоръжената украиинска армия ???

Путин е толкова красив и мъжествен. Много го харесвам. Жалко че не съм гей. Е. Пробвъх веднъж, ама то от веднъж гей не се става, нали?

Ти превъртя тотално пич :)))) ха ха ха

noname323@abv.bg

какво се смееш ма сволач? да не те превартя и тебе???? А ти мене ще превъртиш ли. Какво? не разбра ли че спряха парите на САвушкина 55?

Прави се на руснак, а е някакъв протестър.

Ох,още ли ми го помниш .....?

Каквото каже Путин - това е. Сволоч еврогейска.

руската ракета е винаги права, дори и целия космос да е крив ..

Всъщност ДОКАЗАТЕЛСТВА в доклада НЯМА -били тайна!? Както и снимките от спътниците на САЩ - също тайна. И на най-тъпите трябва да им е ясно, че ако руснаците имаха нещо общо със свалянето на самолета, спътниковите снимки щяха да бъдат публикувани от всички медии, даже и в Шарли Ебдо. Всичко това е словоблудство. А защо дир-е не пишеш, че холандците не вярват на доклада, че журналисти и адвокати ТАМ са скочили против резултатите от "разследването", не напразно не искат Украйна в ЕС.

Има неопровержими доказателства от няколко източника зо движението на бука, застрелял гражданския самолет, от рашистка към окупирана от рашистите Украинска територия и обратно към рашистан. Международен трибунал за потомствените джугашвилистични масови убийци.

пак ли забрави Апчетата?

Къде ги тези "неопровержими доказателства"? То и за химическите оръжия на Ирак имаше "неопровержими доказателства", пък после едно омазване настана... За да ти повярват - доказателствата СЕ ПУБЛИКУВАТ!!!

Роднините на убитите пасажери съдят Украйна за това, че е дала координати за полет на самолета в забранена за полети зона. От тук на там този доклад може да се полза само за политическа пропаганда. Да припомня как преди 10 г. американците хвърлят във въздуха китайското посолство в Белград, но Китай не мята атомни бомби по САЩ, нали?! Та, големите и силните могат да си правят каквото си искат, но никога няма да посмеят да се изядат. Та на холандците им остава да пият само една студена вода и да осъдят Украйна!

Ако имаше неопровержими доказателства за вината на Путин, до сега да са го заврели в кочи гъз. Щом това още не е направено, значи вината едва ли е негова.

Ти за война ли се молиш или какво?

Скоро ЧАДО, СКОРО! ВСЕКИМО ЩЕ ОТДАМ ЗАСЛУЖЕНОТО!

сволочи

Не случайно на мястото на катастрофата имаше изпратени руски журналисти!! Всичко е било готово за свалянето на украински военен самолет, което е било гарантирано с изпратен БУК от Русия!! И руският журналист гледайки от далече стълба дим , каза - Не напразно ни пратиха днес тук!! После обаче като се приближиха и видяха че са свалили Боинга!!

Дрън , дрън, та пляс! Щасливи за нищите духом! Амин!

факт: ОсновниЯТ заподозрян, на чиято територия е и ракетата, и самолета, и краш сайта, участва като следовател. Другият, насила набеден за виновник, не.

Кой каза че има основен заподозрян тъпирчо? Основният заподозрян е там където е свален самолета дълбоко в терористическа територия.

И с право да засекрети информацията. Такава бе договорката. Някой не е ли съгласен, такава не излиза.

За ДНР ли говориш? Прав си ,те са виновни , нали това казва доклада!!

Някой да очаква руснаците да си признаят?? те са нация без чест. Всеки път измислят нови лъжи!!

Още тогава анг. медии писаха,че това е дело на украински Миг 29!Голяма манипулация!!!Не съществува истина в света,само интереси!!!!

Ти май не четеш?? Няма други самолети в района, дори и руснаците вече не ползват тая лъжа!! Оправи се или няма да видиш рубли!!

"Сборни данни от радари от Русия и Украйна, с които е създадена пълна картина за въздушното пространство над Източна Украйна, показват, че в района, от който би могло от въздуха да се обстрелва боингът, не е имало други самолети."

На тези радарни данни също така се вижда, че на територията, контролирана от сепаратистите, няма активна радарна станция. Такава обаче е нужна, за да може Бук-а свали Бойнг, летящ на 10км височина. Как може тогава сепаратистите да са го свалили?

Повтарям ви. търсете връзката м/у сваления над Украйна самолет и онзи, който изчезна над Индийския океан.

Намерихме я отдавна. И двата самолета са Малайзийски. Единият свален от руснаците, другият падал в Индийския океан.

Тя връзката е ясна - самолетът е един и същ.

Самолета е този който изчезна над Китайско море, но какво е станало с новите пасажери, които са се качили от Амстердам, понеже труповете, които падат в Украйна не са от там...

ако доказателствата на едната страна и доказателствата на другата страна не водят до един и същ резултат, значи е възможно да има две попадения в корпуса на самолета. Може единия обстрел да е от земята, а другия от въздуха ! Възможно е и да са се разминали за малко във времето, ако едната ракета е направила заход и се е насочила към целта след като първата е ударила корпуса. Трябва да се уважат страните и да се стигне до едно и също обяснение. Скриване на истина при толкова много жертви е недопустимо.

нямало е военни самолети там!! Доказано с радарите. Измисли друга тъпня!!

Още тогава имаше клипове и записи на разговори между сепаратистите и техните главатари, в които първоначално имаше хвалби как са думнали украински Ил76. После един започна уплашено да говори, че от небето падат много тела. А главатарят се опитваше да го успокои и им заповяда да се махат от там. За изтеглянето на "бука" тихомълком към Русия има снимки и свидетели.

ПУТИН ПРАЩА ВЕЖЛИВИТЕ ХОРА СЪБИРАТ ЦЯЛАТА УКРАИНСКА РАДА В БАГАЖНИЦИТЕ И ИМ ПРАВЯТ ЛИЧНА СРЕЩА С НЕГО .... САМИ ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ТОПЯТ УКРОПИТЕ И ЩЕ СЕ РАЗПЛЕТЕ ЦЯЛАТА ДАЛАВЕРА:)))) ДАЖЕ МОЖЕ И СА КЕНЕДИ ДА КАЖАТ :))

ПО ВРЕМЕ НА НАРОДНИЯ СЪД В СОФИЯ МАЛКИТЕ ОФИЦЕРИ ПОЧВАТ ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ ПРОТИВ ГОЛЕМИТЕ ОФИЦЕРИ ... ТАКА СЕ РАЗБИРА КАК СА УТРЕПАЛИ СТАМБОЛИЙСКИ , БРАТ МУ , ГЕО МИЛЕВ И ПРОЧИЕ И ПРОЧИЕ:))

vasil

Виновните за смъртта на Гео Милев и другите в 1925 ги съдят след 1952.

Да не говорим, че като се изстрелва ракета Бук, шума бил такъв, че се чувал на 10 километра. А оставял огромна следа като от самолет. Гледайте на видео изстрелване на такава ракета. Има твърдения според които е свален от Су-25 и дори знаят името на пилота - Владислав Волошин. Украйна е потвърдила, че има такъв пилот. Но никой не разследва подобни твърдения. Един вид бягат от разследването.

Ха-ха-ха Тази лъжа беше на мода веднага след като свалиха самолета 2014г. Влез в час бе пич.

като се изстрелва ракета бук щума е като от двигател на москвич

Гледал ли си филми със свръхзвукова скорост на изстребител как се чупят прозорци? Е Бук май лети с някъде 3000км/ч. Получава се ефекта, че вълната на отдалечавана на звука е по-бавна от самият самолет и следващата вълна.

Пусни например това видео: /watch?v=QwnUtIn9Rh8 На 1:48 минута. И това никой не го е видял и чул? Като видео не може да възпроизведе ефекта. Доколкото съм чувал, тези дето са на оръдия, ги учат да си държат отворена устата, да не им се пукат тъпанчетата от налягането. Вярно че е различно от ракети, но все пак.

хм и кой му е казал да го обстрелва?! интересно ! дали не е грешка

Твърдението е на избягал механик от летището им. Който си показва военната книжка на Украйна! Въпреки че в началото се крие, този също излиза с името си май. Има странни твърдения, че тогава оттам е трябвало да мине самолета на Путин от Бразилия за Русия. Това е една от теориите. И че траекториите им са се засекли. Дори като украска, малайзиаският самолет е като руски с червена и синя ивица. Че реално са целили Путин.

Една колона от няколко БУК се размотава близо до украинската граница. watch?v=OJPxt7XrG6Q watch?v=TLbxsdNuW9E Един от тях е свалил Боинга.

Неее, украински изтребител беше -Су27. Показаха спътникови снимки по телевидението!

Пич, не се хаби тука вместо нормални дискусии се върти яко тролене. Десет пъти им обясних че БУКа без радарна станция и команден пукт стреля само напред и то в сектор около 120 градуса и под 90 по височина на дистанция около 10 километра. И че пътнически самолет може да престои в зоната за стрелба максимум 40 секунди и то при идеални условия и ако някой насочва визуално Бука. Отделно за шума при стрелбата и обгорената земя няма да коментирам. А за шума си прав - ако си със затворена уста си останал без тъпанчета. Аз така имам едно пукано на една стрелба

Търсете връзката с изчезналия самолет над Индийския океан.

Боингът е свален от украински МИГ 29 с ракета въздух-въздух. Пилотът не може да вземе сам такова решение - заповедта е дошла директно от главнокомандващия - Порошенко. Порошенко още по-малко може сам да вземе такова решение. Заповедта към него е дошла директно от единствения, който може да вземе такова решение - Барак Обама. Кой е заповядал на Обама е друг въпрос.

въпрос на който никой не може да отговори. Добре, но как позна че е свален с МИГ и с ракета изстреляна от самолет. обясни ми, на мен и на всички които не знаят.

Тая руска лъжа се изтърка отдавна, всеки знае че руска ракета земя въздух свали Боинга!! никой не го оспорва вече.

на Обама му е заповядал Путин. казал му е: "Товариш Обамич, моля, кажете на Прошенко , да каже на пилота на самольота да гръмне двапъти за мое здраве с оръдията!" няма логика, ама има самолет

И защо никой радар не го е засякал?? И защо му е да сваля Боинг? Кой военен пилот ще изпълни такава команда? само руски.

Не само са го засекли радарите, ами и на спътникови снимки го има, че и очевидци са го видели като се е снишил. Защо няма украински доклад от въздушен контрол?! Еми няма и да има... Не е била ракета от БУК поради милион причини. Всички специалисти са единодушни: 1. Ако е бил БУК, на земята е нямало да има останали цели части от самолета - всичко е щяло да бъде раздробено. 2. В областта никой не е имал работещ БУК - нито ВСУ, нито опълченците. Опълченците въобще са имали само една повредена установка, без радари и команден пункт, без които установката и да беше изправна, пак щеше да става само за фойерверки. Не е бил СУ25, защото СУ25 е щурмовик, не изтребител, и не може да се сравнява с Боинга по височина на полета и скорост. Предназначен е да гърми по танкове от 10 метра, не по самолети на 10 километра. На такива височини е летял само в експериментални полети. За разлика от МИГ29, който е създаден иманно за такива цели и който съставлява над 70% от авиационния парк на Украйна.

Долна лъжа. Каквото каже Путин това е вярното. Дори и да не е вярно - пак е вярно. Еврогейове.

Всяка линия, успоредна на партийната е права линия

Браво руски троле, поне каза истината хаха, взе да ставаш нормален

Руснаците са ни излъгали с Гагарин, та няма да лъжат за самолета. Те друго не знаят. Соцреализъм.

Е как Раша ще я изстреля тая ракета ве....пропаганда на Запада ??? Ракетата просто сама е тръгнала, тъй като е руска и е дизайната от руски "умове"....сама се е задействала и взела че ударила самолета "без да иска"....рашистите не са виновни !!!

бук-а не е ракета, а комплекс. има машини с ракети и машини с радари. като ти липсва част от комплекса не си сигурен по какво стреляш

ох на мама умника, ох на мама убавеца и от ЗРК разбира ма Я върви да прочетеш как работи "БУК" и после пак се изявявай щом те е напънало отвътре.

Точно така е. Не са разполагали с основния радар, с който да "видят" по какво точно стрелят. Ама руснакът си е такъв, много не мисли.

всичко е ясно и завинаги! винаги съм казвал 'търсете руснака!" защото руснакът е виновен за всичко! земетресения, наводнения, лунни затъмнения, разпъването на исус, разпадането на европата, изригването на помпеи и т.н. и т.н.!!!! затова да обявим веднага воина на риснаците и да ги окупираме!

Не, но за Боинга те са виновни 100%. И не, само те окупират чужди държави. Навик им е. Я каже за кое са обвинени и не са виновни?? Нали те удариха хуманитарният конвой в Сирия??

Кат Русия няма втора Абсолютно прав е поетът! Няма втора по всички противопоставени на нормалния свят и живот критерии. Но пък няма втора кат Русия и в майсторството да унижава самоволно унижаващите се пред нея никаквици и никъкъвци, сред които пък няма втори като българските рубладжийски подлоги...

А по какво точно им отстъпват...хамериканските,знаеш ли:)))?!?

не са продали на американци 500 000 имота по морето на първо място...

То понеже сепаратистите имат мно-о-о-г-о самальоти, то украинската армия го е сбъркала и свалила.

Който има уши,нека да слуша!Истина ви казвам:вината е на пилотите!Този самолет не е трябвало да е там.Не се лети над места където се водят бойни действия!Останалото са подробности.

То и бука не трябваше да е там......

на руско украинската граница на влекач, охраняван от милицията. watch?v=YDo1BX-yDmo

При толкова голяма тролска активност днес утре от козяк може и цели $100 долара сметка може да платят. Направо ги разорихте днес. То не бяха самолети, ген. сек-ри и всякакви умерени и неумерени терористи.