Немцов имал информация за убити в Украйна руски войници

Убитият руски опозиционен политик Борис Немцов е имал информация за загинали в Украйна руски войници. Заплашван е главният свидетел на убийството.

Обратно в новината

Коментари - Немцов имал информация за убити в Украйна руски войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към текста на статията:"Бившият заместник-командир на чеченския батальон Север от вътрешните войски към руското МВР Заур Дадаев, арестуван наред с други заподозрени в убийството на руския опозиционер Борис Немцов на 27 февруари в Москва, фактически пое вината като организатор на престъплението. Според него убийството е извършено заради многократни изявления на този политик срещу мюсюлманите и тяхната религия, предаде Росбалт" Нещо не се вързва с изводите че Путин е убил Немцов!

Украйна в т. нар. преход, се превърна в частно владение на няколко феодални клана. Това са групата на Ринат Ахметов на територията на Донбас, на второ място групата на Дмитро Фирташ, на трето групата около самия Янукович, четвърта беше групата на сегашния президент Порошенко, апропо истинската му фамилия е Валцман. Между другото всички са евреи с изключение на Ринат Ахметов. A Борис Немцов е Роден е на 9 октомври 1959 г. в град Сочи, в семейството на Ефим Давидович Немцов и Дина Яковлевна Ейдман лекар, педиатър, от еврейски произход

Немцов е имал наистина много информация за това как изглеждат чаталите на разни жени от украйнски, руски и кой знае още какъв произход.Но като са му поискали най-накрая да представи каквото е обещал на тези дето са му плащали-ядец.И поръчителите му са решили да го издигнат в службата му.Даже и без да го уведомяват!

голям боклук за да пуснеш такъв пост!

- Другарю Путин! - Да, слушам ви. - Убили са Немцов! - Не може да е истина, на моста ли?

навремето имаше и такъв виц за виденов и луканов... "стана ли вече 8 часа?!?"...

Спокойно другари, снегорина е американски. # Tоваришчь Путин ще докаже, че ЦРУ е поръчител на убийството на Немцов; както доказа, че ЦРУ са убили: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, ген.Александър Лебед, Надежда Савченко, Лео Троцки и 22000 поляци в Катин . . .

Какво има да се доказва. То е ясно, кой е имал интерес тоова да се случи. Това е САЩ, в опит да създадат мъченика на революцията. Сакралната жертва, която американците винаги правят в цветните си революции. Русия и Путин нямат никаква полза от това убийство. Тъй като Немцов не се е явявал никаква конкуренция или заплаха за Путин. А това убийство носи негативи за тях. И полза за американският интерес по дескридитация на Русия. Американците напразно затриха човека, нямаше никакъв ефект и полза от смъртта му. Като иключим идиотите като наш Плевньо.

анонимен

"....Какво има да се доказва...." Как какво? Умишленото убийство на едно физическо лице. Естествено, че ви се вижда несъществено и дребно събитие- някакъв си опозиционер, който бил "петоколонник" в рф и за това априори би следвало да подлежи на елиминиране, нали?;)

проблем да го докаже, нали? Ако на 100 м от Кремъл ФСО и ФСБ нямат доказателства - егати и спецслужбите! Всяко живо същество, минало по моста и в районаби трябвало да го имат заснето - кой пинчер, кога и къде се изпишкал и т.н. Да не говорим, че ако тези служби (особено ФСО) си гледах работата, убийците трябваше да са заловени НА МЯСТО! Но ако им е било наредено да не си гледат работата? А за сметка на това НЕМЕДЛЕНО да се отараши жилището на Немцов за да му се задигне компютъра?...

Цру може да докаже че си мъж с нека китка срещу Русич ,нищо не може да докаже

дира аи стига сте ме трили знаете че тази е за лудницата и нее българка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не само съм българка, ами съм и ЕТНИЧЕСКА българка с родословно БЪЛГАРСКО дърво на 180-200 години. ТИ докажи, че си етнически българин с родословно българско дърво от поне 80 години,

Nikolai Vasilev

стига си крякала като проскубано пате твоят род преди 200 г. е бил васален на осман паша така че млъкни !!!!!!!!!!!!!!!!българин съм и в червата и ненавиждам всичко краварско и еврогеиско!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И така- очаквам прокурор от МНС да провери допустимостта на искането на Украйна и в установеният в Римският статут на МНС срок да образува досъдебно производство срещу висши ръководители на рф, днр и лнр за извършване на престъпления срещу човечеството и за извършването на военни престъпления. Като свидетели могат да бъдат разпитани майките на убитите руски войничета в Украйна. Путлер не може да откаже да се появи в МНС - в МНС няма значение дали обвиняемият е президент или император!

Уса говедарите извършиха анексиране на Украйна чрез въоръжен преврат. Свалиха Боинга и убиха Темпалгина/Немцов/

анонимен

:) Каквито и идиотии да напишете, вече няма значение. Най- накрая дочаках посоченото действие от Украйна. Да видим какво ще каже прокурорът от МНС. Според мен, има 90% вероятност да посочи, че искането е допустимо и обосновано:) Да видим тогава какви ще ги къдрите, защото кучетата си лаят, а МНС си действа:)

Преди няколко дни следственият екип на Прокуратурата на Холандия приключи първата част от работата с останките на МН17. Във връзка с това в хангарите, където се съхраняват останките на самолета, бе организирано посещение за представители на пресата и роднини на загиналите. Снимки от хангара могат да се видят на сайта на Daily Mail. Един от най-големите новинарски портали на Холандия NOS (NOS Nederlandse Omroep Stichting) публикува статия за текущото състояние на разследването, базирана на материали, предадени на журналистите от пресслужбата на холандската прокуратура. В публикацията се говори за криминалното разследване на катастрофата, провеждано от международна група криминалисти (J.I.T.) под ръководството на Прокуратурата на Холандия. Криминалистите имат две задачи: Да разкрият истинската картина на катастрофата (т.е. как, с какво и откъде е свален МН17); Да разкрият виновните и да ги привлекат към наказателна отговорност.

Извинявай,но ти на колко си години?С начина си на разсъждаване и изказване ми приличаш на едни лелки от махалата в критическа!Намери си мъж и недей да висиш само във форума!Има много по-големи удоволствия и докато не е късно ги опитай!

анонимен

Не е важно на колко години съм, а каква е професията ми. Адвокат съм от 16 години. учила съм в юф дисциплината "Международно наказателно право", Римският статут на МНС и други такива"работи". А твоят коментар си е твой проблем. Твоят оценка за личността ми няма абсолютно никакво значение за мен, както и за упражняване на професията ми.

някое зелено човече да ти проговори откъм Луната?

Хайде де- спам било официалното съобщение от официалният сайт на украинският парламент- Върховната Рада, според което 4ТИ ФЕВРУАРИ, 2015, 13:38 Върховната Рада на Украйна прие резолюцията "по молбата за признаване на Украйна под юрисдикцията на Международния наказателен съд за престъпления срещу човечеството и военни престъпления от висши служители на Руската федерация и на лидерите на терористичните организации DNR и LC, особено тежки последици, както и масовото убийство на украински граждани" Според решението на Върховната Рада на Украйна прие декларация за признаване на Украйна под юрисдикцията на Международния наказателен съд за престъпления срещу човечеството и военни престъпления от висши служители на Руската федерация и на лидерите на терористичните организации DNR и LC, особено тежки последици, както и масовото убийство на украински граждани. Върховната Рада на Украйна възлага на Министерския съвет и Службата на главния прокурор, за да се съберат необходимите материали и правилното доказателствената база за сезиране на Международния наказателен съд в съответствие с параграф 3 на член 12 от Римския статут на Международния наказателен съд за престъпления срещу човечеството и военни престъпления от висши служители на Руската федерация и на лидерите на терористичната СНП организации и LC, особено тежки последици, както и масовото убийство на украински граждани. " Съответния проект за резолюция е регистрирана под 1887. http://iportal.rada.gov.ua/ru/news/Novosty/Soobshchenyya/pag e/ru/news/Novosty/Soobshchenyya/103042.html

с последното си изтриване ти си призна, че си информационно подразделение в хибридната война, водена от другаря ти Путин. Тук, в Република България.

Немцов поддържаше контакт с тях (войниците - бел.ред.), но не знам по какъв начин. Нито веднъж не са се свързвали с мен, казва Шорина. Много просто отиде им курварина на свиждане в отвъдното!

С другаря путин напред към новия световен ред!

да имам село крепостни,а може и губерния и ставам върл путинист!

Мръсните руски свине разпростаняват свинщините си и из БГ.

Американският башибозук по най-бързия начин да се изнася от Европа.Иначе ще отпере казашкия много сериозно....

си много горд със себе си?

Какво може да се каже за САЩ.716 военни бази по света. Командуват военно, със сила колониите си. Генетични агресори.Дядовците им са избили коренния народ 40 млн. индианци.Ограбили са го и са присвоили земята му. 300 г. експлоатация на роби. Какви са внуците? Агресори и разбойници ! Анексираха Европа, сега искат да анексират Русия, но си намериха майстора. Вън янките от Европа !

човеЧЕта! Каква индианска собственост на земята, бе? Всички индиански племена от Северна Америка са били дивашки и предимно номадски!

През май 2010-та правителството на САЩ се извини на индианците от името на американския народ за извършените някога престъпления към техните прадеди, за необмислената политика на преследване, която е прилагана, огромният грабеж на земите им и многочислени нарушения на приети споразумения. Резолюцията е прочетена тържествено в Конгреса на САЩ в присъствието на петима от вождовете на най-големите индиански племена - Чероки, Чокто, Маскоджи, Сисетон-уопетон-ойяте и Пони. Беше само символичен жест. Но може да доведе до нови обезателства на федералното правителство към коренните жители на Америка. Освен това малко са страните, които се решават със задна дата да се извинят за поразиите, които са сторили прадедите им. Америка се държи така и с афроамериканците и така горещо се стреми да изкупи вината си към тях, че им създава решително преимущество при приемането в училища и университети, назначаването на работа, социалните помощи и здравеопазването, че потърпевшата страна вече се оказват белите... ...всеки индианец, който живее в обособените резервати, получава сума, която е достатъчна да бъде нахранен и облечен, да има покрив над главата си и да живее по човешки. Останалото вече зависи от трудолюбието и разума на всеки поотделно. Свободата на съвременните индианци не е ограничени с нищо. Той може да напусне резервата когато си поиска, да си наеме жилище и в Манхатън, ако му харесва, само че вече ще бъде като всички. Това е и причината резервациите да не опустяват. Очаквам Русия да се извини на страните от Източна Европа и от бившия СССР!

Ами информацията на СНОУДАН за действията на онези зверове от УСА ... Русия защитава своя суверенитет а онези злодеи от УСА искат да превърнат целия свят в колония... Русия е гарант на световния мир в този момент - премахването на еднополюсния икономически модел е много трудна и мръсна задача но Путин И РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ И ГЕНЕРАЛИ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ И ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ...

икономически (и силов) модел в Русия не е ли вреден?

Айде стига с този и с тези глупости!!! Малко разум!!! Ако правителството искаше да го убие баш до Кремъл ли ще го направи, а не докато се разхожда някъде из укропия!!! Просто по показно не може да бъде, че и мъченик го направихте!!!

убийството на политик? Глупост ли е убийството на опозиционер? Глупост ли е убийството на опозиционер? Глупост ли е убийството на ЧОВЕК? Ти да не си от тези, които са избивали на "трудова норма" при ямите с изстрел в тила по времето на голямата чистка? Или в Катин? А колко неразкрити убийства на политически противници вече има и това не е ли поне мъничко притеснително?

Аве маймуно червенотиквена. Убийството му е също и за сплашване на останалата опозиция. Затова е покасзно в центъра на Москва.

да е на власт и да не убива по мафиотски!

в главата и пачка от УСА посолството в джоба е имал.

умнички!... Да се чуди човек как не сме прокопсали досега с толкова акъл!...

Много били зачестили нещастние случаи по време на учения в Псковската бригада. Повечето с фатален край.

Значи доклад няма. Сега ще го пишат.

лаптопа на Немцов, който немедлено беше конфискуван. Но ФСО и ФСБ не тръгнаха немедлено да гонят убийците - просто защото си знаят кои са. Пък и да гонят себе си?

Немцов може да е всичко, но не и глупав. Или не е така. При наличие на смъртни заплахи, да не се подсигури и да даде вече готовия доклад на сигурно място! Уж трябва ше да го чете след ден, два. Значи е бил готов. Нещо не е наред в цялата тая случка И не го казвам аз, а съмнения имат опозиционни ел. медии.

В нощта на убийството на Немцов от жилището му в Моска следователи изземат компютъра, който вероятно е съдържал единствения екземпляр на доклада. Според думите на Яшин, информацията, която е събирал Немцов, в това число показанията на родителите на загиналите в Украйна руски войници, е защитена и ще бъде публикувана.

В интерес на Русия е да избягва този тип скандали, а на Щатите да ги причиняват. Едва ли някога ще разберем какво се е случило в действителност.

да не ги управляват кагебисти.

да се застреля папата? Или на някой от бившите соц. страни? Гледахме го и този филм.

Путин е невинен! Той е най-добрия на света! Питайте ушанката дето пише тук. На всяка оперативка им го казват. п.п. Момчето с прокситата и пицата, новината за акостиралите НАТО кораби във Варна си я занемарил... Нямаш ли поне два монитора, че да следиш всичко? :))

Мияча на чинии, лягай да спиш, че довечера работа те чека!

Имал инфо. за ...... Ако е имал господарите му щяха да го пазят като очите си , а нямаше да го убиват за назидание на другите послушковци /като наште например/ А дали спят спокойно предателите на България. Хич им не е лесно.

Немцов е престъпник-мафиот, забогатял от раздаването и разпродаването за жълти копейки на Русия, използвайки служебното си положение. Човек без всякакви достойнства и морални качества, отгоре на всичко и женкар, който има 4 деца /за които се знае/ от 3 жени, от които само първата е законна, и безброй любовници, като тази, с която е бил, когато са му въздали възмездие. Това, което такъв "човек" говори, трябва да се приема с големи резерви, защото освен че е лъжец и манипулатор, той е и чужда американска платена марионетка, която изпълнява това, за което и плащат. От историята знаем, че такива като него стават обикновено жертва на своите господари, които ги използват само до тогава, докато им вършат работа. А в случая неговата смърт им е в по-голяма полза, отколкото да продължат да плащат на една компрометирана и неморална фигура, която не е заплаха нито за Путин, нито за Русия.

информация - щеше да я има и Путин. И съответните служби. Защо Немцов не е на топло? Колко опозиционери, за които даже няма достатъчно данни, пък са в пандиза? За Ходорковски също нямаше достатъчно данни (това казаха в доклад и шестима независими икономически експерти при второто дело) пък видяхме какво стана? Истината е, че данни за икономически престъпления на Немцов НЯМА! (Иначе щеше да е в пандиза). И затова беше убит!

Немцов е прав всичките убити опълченци са руснаци от Дондас не желаещи да живеят под управлението на бандеровската хунта ...

Путин създава в руснаците фалшиво чувство за просперитет, спокойствие и величие, докато икономиката му се срива, цените скачат, медиите са недостъпни за опозицията, Русия все повече се изолира от света. Руската икономика произвежда все по-марко неща, срена се техният Авиопром, Автопрома се държи на производства внесени отвън, електрониката я няма никаква, изнасят се само евтини суровини а се внасят скъпи технологии от вън. Русия все повече се превръща в страна от тротия свят и губи технологичната надпревара със Запада и източна Азия. Ще мине доста време докато обработени от собствената си пропаганда руски граждани осъзнаят , че русия вече не е велика сила. Докато Русия не започне да произвежда самолети, коли, електроника ,битова техника, конкурентни на западните, нейните граждани ще тънат в мизерия , докато шепа олигарси под крилото на Кремъл богатеят за тяхна сметка, обработвайки съзнанието им и непозвелявайки да се чуе друго мнение, различно от това на властите.

Освен всичко изброено, на Русия и липсва най-ценното: ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИЯТ ДУХ НА ХОРАТА. Скоро имаше изследване, че по-малко от 2,5% биха започнали собствен бизнес, а мнозинството предпочитат да са държавни чиновници. С този начин на мислене, перманентното пиянство и безумната политика на Путин или държавата ще се срути и разпадне (както се случи със СССР-то), или ще копае тинята, за да търси къде се е скрило дъното на батака. До противните ми рублофили: колкото и да злобеете, бъдещето пред вашата майчица русия е мрачно. Единственото й подходящо място е бунището на историята.

Пишете си. След първото изречение не ви четем.

при тази огромна корупция?

за съжаление. Икономиката на една държава е тежка машина с огромен "инерционен момент". Добрите икономически анализатори са малко, обикновените граждани усещат късно промените - така че могат лесно да бъдат заблуждавани. Истината е, че мрачните прогнози за руската икономика бяха налице още преди майдана в Киев. За значително поевтиняване на нефта и газа, за все по-големия ръст на корупционния оборот (кой да слуша Сергей Гуриев - нали е емигрирал, пък е и половин осетинец?). Заедно с още няколко значими (главно структурни и с производителността ) проблеми, Русия тръгваше по нанадолнището. Милиционерите, обаче, вместо да предприемат оздравителни мерки разиграха един отвратителен, разрушителен и ужасно скъп сценарий за да се задържат още на власт. Е, няма как да правиш реална икономика при такива нива на корупция. Но няма и как да я бориш след като хората във властта живеят от нея. И като типични милиционери (с учители Ленин и Сталин, Дзержински, Берзин, Ягода, Ежов, Берия, Судоплатов, Андропов...) - вървят към нова жестока диктатура с ограничаване на всички граждански свободи и права, вкл и с отнемане правото на живот...

Ий, забравих да добавя за тази кака - влюбената в 30 години по-дъртия от нея Немцов манекека, сега изявяваща се като главен свидетел. Според нашите медии, на 3 март още е в Русия и не й дават да излиза никъде, та даже на погребението на гаджето не отиде. На 5 март вече припка до полицията в Украйна, че са я заплашили. Оправно маце - кога се върна, кога я "уплашиха".

А бе много си тъп бе! Чак не може да се усетиш!

Путин уби поредния си опонент, това е всичко. А какви театра ще разиграват, под чие име ще заплашват и кави ще ги дрънкат, това е без значение, може би само наивитети ще слушат и ще вярват на "великите" му слова!

цру уби поредния опонент на путин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи, когато руски доброволци (граждани на РФ) се бият в състава на полка със специално назначение Азов, тогава няма проблем. Ако обаче такива отидат да се бият за опълченците, изведнъж става световен проблем. То, че има руски военни - доброволци (как ги набират е друг въпрос) в Донбас е отдавна известно - затова, на;чалникът на украинския ГЩ ген. Муженко каза, че има такива военни, но няма руски войски - организирани военни единици. А за прословутия "доклад", тази същата кака Шорина заяви, че той (Немцов) от страх никъде нищо не записвал, но докладът вече му бил в главата и щял много бързо да й го издиктува. Яшин и той каза подобно нещо - знаел за доклада и на него му бил в главата.

Целата статия е ДРЪН ДРЪН ЯРИНА. Нищо съществено и достоверно. всичко е една жена каза на пазара

както каза нашто СЛЪНЦЕ държал шлифера....

ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ РЕДИ СЕКРЕТАРЯ ПО НАЦИОНАЛАНА СИГУРНОСТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НИКОЛАЙ ПАТРУШЕВ: "Патрушев: Русия е подготвена за борба с цветни революции КАЗА ГО НА 05 МАРТ - ПРАЗНИКА ПУРИМ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ "РЕВОЛЮЦИОНЕРИ" КОИТО В НАЙ БЛИЗКО БЪДЕЩЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЗАСТРЕЛЯНИ КАТО ТЕХНИЯ ВОЖД НЕМЦОВ! В ДОНБАС ТРИМА ПРЕОБЛЕЧЕНИ С КАЧУЛКИ СЕ ОБЯВИХА ЗА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА РАСТРЕЛА НА НЕМЦОВ! НЯМА ДА СЕ ЦЕРЕМОНЯТ НА НЯКАКВИ ДРУГИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ЖИДОВЕ! РУСИЯ Е ВЪВ ВОЙНА И ПРЕДАТЕЛИТЕ ПОЛУЧАВАТ ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖИ НЕМЦОВ!!

Гледах сутринта как и котките застават мирно при пускане химна на Русия, готови да се борят с демокрацията.:)

на Путин, с който си пиеха водката и си правеха барбекюта в Питер (заедно и с боса на Тамбовская - съседни вили, к'во да пра'иш)Патрушев беше затънал в Карелската дървена афера, но спасен от Путин, а впоследствие и назначен за директор на ФСБ (като такъв се провали в Рязан с осуетения взрив на жилищен блок и в нескопосано проведената акция в театъра на Дубровка, когато загинаха около двеста невинни руснаци заради елементарни и недопустими "пропуски" в "логистиката" на акцията. А сега е Секретар на Съвета по безопасност на РФ. Защо???

таз Олга Шорин и тя кат него патриот и 100 рускиня онова Навалното крадливото и то от тяхното племе що ли пък не съм изненадан ааа да и съплеменникът им Каспаров пръцка смело от безопасно разстояние чифутчето Ходорковски и то...абиш край нямат тез невинни и онеправдани

Путин лично каза, че в Украйна се бият и руснаци и войници, сержанти и офицери които са си взели отпуск. Организационни войскови единици на Руската армия в Украйна няма. Това го каза и Обама и Столтемберг.

А кога и къде Путин каза такова нещо?

Хич не е за подигравка, ама "Руските опозиционери се делят на два вида - новопостъпилите, и почиващите в мир".

Грешиш има и тези които успешно се подвизават на запад и трябва да се каже разполагат с големи авоари. Откъде ли?

И сега, какво излиза според теб: Добрите ченгета и комунисти в Русия могат да бъдат всякакви- богати, с много любовници, с авоари в чужди банки, да притежават цели отрасли, а такива като Немцов са от лошите.

Тоя е открил топлата вода, те тия войници са били в отпуска като са ги утепали там.

Русия реално се управлява от няколко влиятелни лобита: "енергийното", "оръжейното", "тайните служби" и т.н. Между всички тези лобита мостът и балансьорът е Путин. Това е и причината той да се задържи на поста си толкова време. Путин няма абсолютно никакъв интерес да убива показно лидер на опозицията. Той самия поддържа медии, които пишат срещу него. Това се прави, за да се създаде илюзията за многопартиен демократичен модел в Русия. Убийството на Немцов е пряк удар срещу Путин и твърденията, че то е извършено по негово нареждане или по инициатива на някой, който се бори за силна и независима Русия са безпочвени и несвързани със здравата логика. Никой от вас ли не се е замислял как един от лидерите на "опозицията" във все още ортодоксална Русия (Немцов лека му пръст) беше доказан пияница и женкар?

родажник на американска ясла. Прочетете постовете на нещастниците, които га защитават и ще ви стане ясно какво е нивота....

изключително от силовиците като "тайните служби" са заедно с ВПК и с престъпните групировки, с които отдавна работят заедно. Така, че Путин не е никакъв балансьор, а обикновен чекистки убиец. И крадец в особено големи размери, естествено. Има твърде много доказателства и четива за тези неща, така че само "широко затворените очи" на клакьорите (платени или глупашки) могат да поддържат такива тези!

Интересно ми е какви са тези четива, които споменавате. Сигурно имате предвид изданията на различните неолиберални медии или надписите върху зелените хартийки, които взимате, за да преживявате като платени тролове. Моля споделете с нас заглавия и автори. И само ако може сред тях да не е Карл Май и неговия "Винету".

ави кравар на ли Мака Обонго взе нобелова за мир блей си доволно кво квичиш тук е нещо шведският комитет се размириса май ама карай

Целокупната женска популация в РСФСР се чувства репресирана и смъртно заплашена от липсата на Немцов, тоя пич даже Тоца Крокодила не е пропуснал

Няма никакво съмнение, че спецчасти са извършили убийството на Немцов и не е могло да мине без знанието на Путин и поне мълчаливото му съгласие. Това означава, че истинският поръчител е Путин. А да се отрича участие на руски войници и руска военна техника в Украйна е все едно да кажеш на черното - бяло. Руската икономика стремително се спуска надолу, а тя е като огромен камък пуснат по нанадолнище. Спиране - няма. Но за да оправдае това падение Путин търси врагове - Мак Доналдс, кока кола, Интернет. Путин много добре знае нивото на икономиката на Русия и тази на САЩ, но не иска да признае краха на управлението си. Скоро Русия ще затъне толкова много, че няма как да се управлява държавата. Жалко за руснаците, които са много симпатични хора, но са подложени на терор от правителството на Путин.

Типичен манипулатор!Давай пак,ама за Русия при Елцин до дефолта през 1998,тогава Русия добричка.Тръгна нагоре,заприлича на държава иот 2007 пак се почна.2008 В Ю.Осетия беше същото,като днес.Не ти минава манипулацията.

Дами и господа,американски соросоиди,когато ти дават пари от Американското посолство в Украйна да вършиш работа, а ти ги пръскаш по курви ,така се получава. Знам че ви е трудно да си изработите парите, като гледам бързината на примане на закони и уволнения в Парламента, защото народа ни е умен и такива говедаро-краварски мацаници минават само в Американските прерии на индианците на Макака и негрите от Африка.

на руските награди като Белата Златка и не му светим на Варадеро с Деничка..

вярно е ,държите на подхвърлените ви доларчета

Какви данни може да има мошенник, освен мошеннически ?

хибриден бушон заплашвал Немцов с убийство, пъкмилицията в Русия си го преместила в архивата... Сложна и загадъчна е руската душа. Поема индивидуални криминални поръчки с политически контекст..Мъ пЪтриоти, ко да ги праиш..

два проруски пЪтриота са мЪ налазили...