Маргарита Попова: Борисов избра Петко Сертов

В междинния доклад на Европейската комисия за борбата с корупцията има балансирани заключения - както положителни, така и критични.

Обратно в новината

Коментари - Маргарита Попова: Борисов избра Петко Сертов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОРКОР щесе хване за главата ако се разрови в ГДИН и "Фонд Затворно Дело" Далаверите са страхотни и безнаказани!

И на децата им стана ясно, че с този конституционен съд в червен оттенък правораздаване няма да има! Най-интересен е въпросът, защо Бойко си трае?! Сигурно има причина?! Каква ли е тя?! Може би другарите го държат в шах с пешката, и това е било ясно още преди изборите, затова и го допуснаха да стане премиер, защото е удобен и има каишка на врата, която им гарантира, че няма да стигне по-далеч от това, което прави сега!... Възмездие ни обеща, още преди да го изберем, но както върви, едва ли ще го дочакаме!... Знаете, че има много откраднати пари, но ще работите по анонимни сигнали?! Хубаво, но комшията е много богат, а не работи никъде и не само той!... Обвинявам комшиите-съседи от цяла София, особено тези с новите къщи и в новите блокове и както селата се делят на махали, така и София се дели на квартали. Но смисълът е, че сме едно голямо село, така че всички са ми съседи! Факт е, че караме и коли, започващи с едно и също населено място. А. да, забравих - обвинявам и всички комшии-съседи, които са внесли във банките суми, по-голями от три депутатски заплати!... Ще разследвате ли този анонимен сигнал - внасят в банките сума ти пари, купуват си къщи и апартаменти - ама не са ми казали откъде са крали?! Нищо конкретно не казвате, как ще се провери имуществото и парите на всички хора в тази държава - от кражби ли са или от спестени пари за закуски?!... От това си правя следното заключение - освен да подгоните тези с неплатеното парно, друго не се надявам да стане!...

:)))))) . Аз се помайтапих Big Eye ! Харесвам обобщенията ти, защото са написани на доста високо професионално ниво . Предполагам ,че работиш като ментор или в такъв колектив знам ,че всичко там е индивидуално , но все пак се водят коелектив - ( Наставник (ментор): преценява хора, личности, мотиви, което изисква философско и психологическо осмисляне и интерес към цялостната личност на другите )

Знаете ,че има много изкраднати пари но ще работите по анонимни сигнали ??? - хубаво , но комшията е много богат а не работи никъде и не само тои . Обвинявам комшиите-съседите от цяла София особено тези с новите къщи и в новите блокове и както селата се делят на махали така и София се дели на квартали . Но смисъла е ,че сме едно голямо село та така ,че всички са ми съседи ! Факт е ,че караме и коли започващи с едно и също населено място . А да забравих обвинявам и всички комшии-съдеди които са внесли във банките суми по-голями от три депуттски заплати . Ще разследвате ли този анонимен сигнал , внасят в банките сума ти пари , купуват си къщи и апартаменти - ама не са ми казали от къде са крали ? Нищо конкретно не казвате ,как ще се провери имуществото и парите на всички хора в тази държава - от кражби ли са или от спестени пари за закуски. От това си правя следното заключение освен да подгоните тези с неплатеното парно , друго не се надявам да стане .

Време е да се изработят и приемат закони, които да вкарат престъпниците от мафията - политици, бизнесмени, хора от съдебната и изпълнителната власт, в затвора! Не ни интересува кой и как ще го направи! Маргини, Барети, Таки и т.н отдавна щяха да лежат в затворите по ЕС и Америка!... Всичко друго е бош-лаф!... За гербаджиите е непосилно да разберат, че всякакви европейски оценки за България стоят винаги след оценките на българския народ! Който е избрал ГЕРБ-а на Бойко, само той има право да дава оценки! НАРОДЪТ, а не Брюксел! Древните римляни са казали: Който е навсякъде, той е никъде!" Толкова!... Петко Сертов - 33-то ниво масон, ако чакаш полицай масон да хване прастъпник масон и после съдия масон да осъди престъпника, с който са в една масонска ложа, по-добре хич не си губи времето!... Всичко е една голяма илюзия - на никой висш политик не му дреме за народа, докато народът не го застави нещо да направи за него, а това е само чрез революция както в арабските страни, но нали сме най-пъзкливата нация на света, как да се получи?!

Eeee... трябваше да ме изчакаш малко ! Знаеш ,че съм ти ФЕН :)))

БОРКОР = БОРисов КОРпорейшън

БОРКОР+СЕРТ =БОРИС OFF

Ако някой си мисли, че в българия управляващите ни мутри искат с някого да се борят освен с техните съперници за разпределение на територии трябва да му кажа, че жестоко се лъже. Всичко е за парлама за пред Европа иначе не им дреме дали ще има някакви действия освен тези за подслушване и изнудване на всякакво ниво. Тъпите полицаи и пожарникари като ни управляват- мислехме, че понне ще си размърдат малко мозъците, а те се изплюха в лицето на народа- това си е типично комунистиоческа арогантност. Защо някои продължават да си мислят, че били по-различни от тия които преди са ни управлявали не зная. Всичко е една голяма илюзия- на никой висш политик не му дреме за народа и докато народа не го застави нещо да направи за него, а това е само чрез революция като в арабските страни, но нали сме най-пъзкливата нация на света как да с еполучи????

Петко Сертов - 33-то ниво масон, ако чакаш полицай масон да хване прастъпник масон и после съдия масон да осъди престъпника с който са в една масонска ложа, по-добре хич не си губи времето.

Основната цел на масонската ложа е да завладеят всички върхови позиции във всички институции и, може да се каже, че са успели.Само вижте списъците и ще Ви стане ясно.На практика няма нищо лошо, хората да се групират, щом не вършат злини и безобразия.Страшното е, че в ложата са попаднали и нездравомислещи и върли кариеристи.Те са много вредни на нашето общество.

Адвокатските писания са: Изречението започва от горния ляв ъгъл и завършва в долния десен ъгъл на листа, няма даже и запетайки. Браво.

Маргарита Попова: Борисов избра Петко Сертов Заложил е на губещ кон.Идат избори,а много станаха гафовете...

Древните римляни са казали: "Който е навсякъде, той е никъде!" Толкова.

Ами защото е известно че за "сътрудникът" няма партия, близки, родина и иделаи. Има инетереси. Именно затова бившият съветник на Станишко беше съветник на бат Бойко а сега ще бори корупцуята :)

и на децата им стана ясно, че с този конституционен съд в червен утенък правораздаване няма да има. Най интересен е въпроса защо Бойко си трае........има причина........каква ли е тя ..........може би другарите го държат мат с пешката ..... и това е било ясно още преди изборите ...........за тове и го допуснаха да стане премиер, защото е удобен и има каишка на врата......която им гарантира че няма да стигне по далече то това което иправи сега а тое едно голямо НИЩО...........защото възмездие ни обеща преди да го изберем едвали ще го дачакаме

...да ти имам Утенъка...

Адвокатските писания започват: От горния ляв ъгъл и завършват в долния десен ъгъл на листа.Няма точки, няма запетайки ( понякога само една по грешка).

стига с тия червени, защото всички са минали през червения лакмус, но са излезли сини, жълти, бембеляви и което в крайна сметка е най-характерното - всички те са подлоги и слуги на Вашингтон. А що се касае до Боко, то именно на Вашингтон той е нужен, удобен и от категорията на свръх послушните. Спомнете си за "Нешънъл кортърли"!!!!!!!!!!!!!!!

За гербаджиите е непосилно да разберат,че всякакви европейски оценки за България стоят винаги след оценките на българският народ.Който е избрал ГЕРБ-а на Бойко,само той има право да дава оценки.НАРОДА,не Брюксел!

Каквото и да се изработи, Петко Сертов ще го прилага... Край на този гейм (мандат). И него изгубихме.

Вреве е да се изработят и приемат закони,които да вкарат престъпниците от мафията-политици,бизнесмени,хора от съдебната и изпълнителната власт в затвора.Не ме интересува кой и как ще го направи.Маргини,барети,Таки и т.н отдавна щяха да лежат в затворите по ЕС и Америка.Всичко друго е бош-лаф.

Не бъди много сигурен, че и там ще лежат, Гледай Престъпна империя .......