Коментари - Министри благодариха на ЕК за обективния доклад | dnes.dir.bg
назад

Министри благодариха на ЕК за обективния доклад

Трима министри изразиха задоволство от доклада на ЕК за върховенството на закона у нас и благодариха за обективните оценки.

Обратно в новината

Коментари - Министри благодариха на ЕК за обективния доклад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсват препоръки или има 17-т препоръки?!? Кой лъже сега?

Само Герб, Патриотите и остатъците от Реформаторите са между България и Северна Корея, тежко на децата и внуците ни, ако трябва отново да живеят в държава-концлагер! Спасете България и бъдещето и! Ако не беше безумната партия БКП/БСП, любима на тази "обективна" журналистка, България щеше да има стандарта поне на Австрия, а може би и на Швейцария! Дори и гърците живеят по-добре от нас, въпреки мързели си и защо ли?! Защото Гърция никога не е била робска комунистическа държава! Затова българите си купуват имоти в Гърция, защото гърците обичат демокрацията и добрият живот!

ИДИОТ!

Да бе! Благодарят, че ги плюят по-"дипломатично" от друг път! Едните викат "обективен", другите - "провал", но най-точно го охарактеризира сегашният шеф на турците, оня Карадайъ, който на "чист български", е, с малко акцент, го нарече "обективен провал"! И, колкото да ми е антипатичен, трябва да призная, че неговата оценка е най-точна...А Цецооу, даже бил влюбен в него, в доклада де, вие да не си помислите друго...И даже сънува розови слонове и 2019, когато, според него, вече нямало да ни "докладват". И глейте кво става след това!

ГАДНИ сатрапи от ГЕРБ,знаете ли,че веце една он най-ЕФТИНИТЕ храни на БЪЛГАРИНА-яйцата,най-дребния размер струва вече 30 ст.???? РАЗПЛАТАТА със вас ще бъде ЖЕСТОКА!!!!!!! Г О Т В Е Т Е С Е !!!!!!

Тъпа коза като Захариева, която не знае какво върши на тоя пост може да се радва.

Поправка:ТЪПА ПАТКА!!!!!! ДИР-МОКРАЦИО НЕ МЕ ТРИЙ!!!!!!

На какво се радват ? На фината дипломатична критика ли ? Жалко.

Е, къде е капацитета им да разберат? Те слушат до Конгратулейшен и точка по въпроса

Българинът все търси под вола теле - как може под такава позитивна новина токова жлъч и злоба бе, как?! Вие в коя държава живеете, да не сте поданици на кралицата? Няма средно положение или всичко е шест или много сме зле и все се гледа негативното.

Когато окупатора (ЕС) хвали нашето правителство, за истинските българи това е основание да се съмняват, че това правителство е БЪЛГАРСКО!

..... на европейците им омръзна да посочват какво не е направено и в прав текст им съобщиха..... всичко започнато е недовършено и не се вижда кога ще се изпълнят предишните бележки по реформите.... а те...министри(те) изразиха задоволство от доклада на ЕК за върховенството на закона у нас и благодариха за обективните оценки? Ха сега направи анализ кои са дебилите..... ами те и за това се обиждат....

Човек винаги си изгражда представите за света и мирогледа по близкото обкръжение! Вашият професор Христов си е направил извода, че 80 % от българите са дебили, визирайки себе си пред огледалото, семейството си, съпартийците си и приятелите си! Ако искат близките да му се сърдят за "високата" оценка, нас какво ни засяга, ние за щастие дори не го познаваме, този човек с такива "интелигентни" близки!

Ако обкръжението на професор Христов е от дебили, умът ми не побира твоето обкръжение от какви МЕГА дебили е.

ГАДНИ сатрапи от ГЕРБ,знаете ли,че вече една от най-ЕФТИНИТЕ храни на БЪЛГАРИНА-яйцата,най-дребния размер струва вече 30 ст.???? РАЗПЛАТАТА със вас ще бъде ЖЕСТОКА!!!!!!! Г О Т В Е Т Е С Е !!!!!!

Като ви гледа човек, колко сте безумни вие хибридници на БКП се убеждава, че няма нормален човек, който да гласува за вас! Скоро ще видите парламент само по телевизията! Партията франкещайн на куфарните приватизатори, на сенилните пенсионери и на аутсайдерите няма бъдеще!

Я ПА ТОЯ !!!!!!Защо не си видиш МИНУСЧЕТАТА,бе ТИКВЕНЦЕ гербаджийско??????

Не разбираш, приятелю! Струват токова, щото са от евробългарски щастливи кокошки и Великден е скоро, почти след половин година. Глей са, няма да се чудиш, че прасешкото около Коледа може и 20-так да удари, щото ще е от европолски щастливи прасета...

ГАДНИ сатрапи от ГЕРБ,знаете ли,че веце една он най-ЕФТИНИТЕ храни на БЪЛГАРИНА-яйцата,най-дребния размер струва вече 30 ст.???? РАЗПЛАТАТА със вас ще бъде ЖЕСТОКА!!!!!!! Г О Т В Е Т Е С Е !!!!!!

Пишете си глупости то това ще ви 15.11.2017 22:27 ( нерегистриран ) Като ви гледа човек, колко сте безумни вие хибридници на БКП се убеждава, че няма нормален човек, който да гласува за вас! Скоро ще видите парламент само по телевизията! Партията франкещайн на куфарните приватизатори, на сенилните пенсионери и на аутсайдерите няма бъдеще!

Я ПА ТОЯ !!!!!!Защо не си видиш МИНУСЧЕТАТА,бе ТИКВЕНЦЕ гербаджийско??????

Мармелада, като научиш английски рпочети доклада сутрин рано на свежа глава. Ще разбереш, че това само един малко по-завоалиран доклад.

Хората им написали, че от 17 препоръки са изпълнили само 2, а те плачат за нови!!! Наистина е можело да им напишат 1 препоръка - да изпълнят останалите 15.

Що за нагло държание. Държавата и народа мрат като мухи, а те взели да ми се радват, че еврогейовете не им направили съществени забележки..... Крадат зверски, но ще бъдат наказани. Някой ден все ще има възмездие.

Възмездие до минимум 10-то коляно...

Не искахте възмездие от Жан Виденов, като ви направи пенсиите по 1-3 долара, а искате сега от Герб и Патриотите, като ви направиха пенсиите 100-200 пъти по-високи! Много сте объркани и глупави!

В момента продължителността на живота е по-голяма отколкото при комунизма! Това, че обкръжението ти е пенсионерският клуб и връстниците ти на преклонна възраст си отиват е нормален природен закон! Нито БКП/БСП нито някой друг може да ви направи безсмъртни!

Не 80, точно 100% са дебилите сред министрите, щом се радват на тоя доклад. В него ясно пише, че са изпълнени само 2 неща от исканите 17. То си е за радост, няма що. И точно В.Радев да коментира. Последните дни стана ясно, че обирджиите водят със 17:0 на МВР, а шефът им доволен. Какво да се каже, ако не пълни деб.ли?!

Явно подмазването и надупването на чужди интереси те екзалтира! Същността ти се е срастнала със слугинската ти и робска природа! Не искаш българите да живеят добре! Готов си да ти извадят едното око, за да извадят на другите българи - двете очи! Не те ли е срам?! Срамиш и себе си и БКП! Герб и Патриотите направиха България по-добро място за живеене, не ви ли е срам от внуците си!?

Хехе, Сърп и Чук тролът газ пикае :) Колко пари наляха в пропаганда и столетницата все не може да мине 15% на избори и проектът Сидеров козирува на Боко ;))

ГЕРБ при толкова откраднати милиарди достига цели 16% - "калинки" и сигани.

Захариева и Цачева или са глупачки , или са артистки , или нас ни имат за дебили!Чак пък да са доволни , че ЕК ,направо в очи ни казват , че с тая мафия начело за нищо не ставаме!

мина през постелите на Плевнелиев и от писарка в МРРБ стана министър, че и вице премиер, нищо че продължава да е куха лейка и да ни излага не помалко от Плевнята.

Плевнелиев беше полезен на България! Явно и екипа му е бил добър! Това разбира се вие няма как да го разберете, за това е нужен капацитет!

Вие май забравихте за тъмните след Лукванои и Виденови години, когато имаше всеки ден някой разстрелян на главен столичен булевард и мутрите караха коли с поредни номера по морето? По-добре България никога не е била - има стабилност, има растеж, че сме бедни, бедни сме, а за корупцията, простотията и балканските ни нрави ние сме си виновни. Но фактите са си факти. Бойко един какъв си, и аз не го харесвам за премиер, но кой друг? Сидеров ли, Нинова ли, Орешарски ли? Лесно е без него, ама след него кой? Аз по-добър вариант не виждам - бъдете реалисти.

А ВИЕ ЗАБРАВИХТЕ ЗА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ АНАДОЛСКИ СВИНИ ЮДЕО-ФАШИСТКИ :))

Като ти липсва 9-ти септември или хващай кремъклийката и гората или вади виза за Русия.

Пак се налага Тиквата да варосва стените на КППтата

Да благодарим на това Правителство и на предишните, че живеем все по-зле и по-зле. Не може да не прави впечатление, че винаги когато се появи нов играч, печели изборите. Сегашната шайка политици няма да допусне нищо ново да се появи. То ще бъде затрито още в зародиш. Горко ни с тези политици !

Българите живеем зле, заради десетките години диктатура на БКП, превърнала България в държава-затвор, ограбила и избила милиони хора! На всеки българин е взето нещо! Живеем зле заради куфарната приватизация, мутрификацията, хиперинфлацията, пирамидите, фалитите на банки, глада, купоните, дефицита, дълговете, ........ всички мизерии донесени ни от БКП/БСП и незабравимите години на Жан Виденов, Луканов и Беров със заплати и пенсии по 1-3 долара!

ПОКАЗВА СИ КАТЕРИЧКАТА НА ШЕЙХОВЕТЕ :))

във външното министерство?!? При официална среща полата на тази трябва да е под коляното. А тя сложила пола над коляното и тръгнала, не къде да е, а из арабско! Малоумна работа и после се чудите що инвестициите в БГ са само 9 милиона и намаляват!

По-добре така облечена, отколкото Макронката в Абу Даби - забулена! Това беше много достойна постъпка от Зархариева в ислямска страна!

най добре да си води записки какво прави макронката, за да се излага по малко по света.

ДИРа много Ви моля не показвайте снимки на тоя самоходищ скелет.

какви резултати???? няма нито 1 разкрито знаково убийство в тази страна!!!

Докладът е пълен провал за тиквеното управление .Европа ни плюе ,че нищо не се прави ,а някой тиквари министри си мислят ,че от Брюксел с одеколон ги пръскат.Бива гьонсуратлък ,но това надмина всички възможни висини .

Тиквата тази Баба Яга на околовръстното ли я намери? Той така си намира министрите, по улици и кръстовища.

толкова тъпо парче на снимката, че ми се плаче за функциите които изпълнява и как точно го прави....

Толкова голям ли е страхът от Русия, та Европа да прави такива грамадни компромиси! Не са ли наясно колко погрешни сигнали изпращат към обикновените хора по този начин?! Проказата явно върви нагоре и едва ли има спиране вече.

Ей мърло нещастна, знаят ли угоените европейци как се живее в прекрасна България с 200 лева пенсия?

Когато окупатора (ЕС) хвали нашето правителство, за истинските българи това е основание да се съмняват, че това правителство е БЪЛГАРСКО!

За какво благодариш бе скелет нещастен? Като дойде ЕС тук догодина нека цялата държава ди излезе по улиците... "Благодарение" на прекрасния живот в Лайнаристан.

през далечната 2006 година Станишев поздрави групичката гербери с поздрава "Здравейте циркаджии!".Оказа се абсолютно прав! Цирка в България си продължава вече 10-тина години....!

Като дойдат европейските чиновници и се изтъпанят с нашите дебили тук в НДК, да вземем да ги питаме кое положителнио видяха, воля за какво?

Срам, голям срам.Браво за 40 лв. на пенсионерите.Браво за доклада без препоръки.Горките хора нямат думи вече да критикуват.Нашите политици имат проблеми.Срам голям срам.

Драги съфорумци искам да си представите просто хипотетично, че БСП бяха управляващи, а ГЕРБ опозиция. Представяте ли си го? А сега си задайте въпроса нямаше ли министрите на БСП да говорят колко е положително всичко, а моралната опозиция от ГЕРБ да иска оставка. Идеята ми е - всичко е цирк между тези две разклонения. Тях ги урежда прекрасно сегашната ситуация, просто искат да си сменят ролите и размера на порциите от софрата. Като си опозиция папкаш малко и лаеш, като управляваш плюскаш яко и говориш истините. 12 години го гледаме този филм, него ли научихте?

Научили са го към 20 % от драгите ти съфорумци. Онзи лешпер от столетницата си беше прав.

а100% са министрите дебили

Нагли, нагли, още по -нагли са с всеки изминал ден министри, правителство и Сие.... Диктатура!

Нямало нови препоръки?! Как да има?!Тя, единствената препоръка е да бъдат изпълнени предните препоръки...?! Хората ясно са го написали!

ГАДНИ сатрапи от ГЕРБ,знаете ли,че веце една он най-ЕФТИНИТЕ храни на БЪЛГАРИНА-яйцата,най-дребния размер струва вече 30 ст.???? РАЗПЛАТАТА със вас ще бъде ЖЕСТОКА!!!!!!! Г О Т В Е Т Е С Е !!!!!!

Тези министри май го четът доклада както дявол Евангелие:(((( но се заблуждават че и мислещите ще го четът така:(((( Само факта че продължават моритонга е красноречиво доказателство че нищо добро не е направено в България за българите

Ами няма нови препоръки, защото не можете да изпълните предишните. Аман от хилещи се дебили, некадърни даже да разберат, че ги плюят елегантно, а те си мислят, че дъжд ги вали. Като оная "майка на нацията", с какъв комунистически плам се радва и тя, че ни плюят.

Много рядко ми се случва да съм съгласен с теб. Но мислч, че е време да се обединим около изриването на прокурорската и съдебна кочина, премахването на политическите квоти и създаването на истинска съдебна система. Пък дано децата ни да живеят нормален живот и да не емигрират...

Да ти пишат 3ка по милост, а ти да се радваш като за 6тица!

Гербаджиите съвсем изтрещяха.

Крайно време е да ги свалим от власт!

Да и имам радостта на Захариева - толкова просто същество! Какво ме интересува какво са написали някакви чиновници в Брюксел?

И аз благодаря на ЕК за обективната некадърност на правителството!

Винаги съм благодарен на нашите политици за добрите отношения с Кремъл и сега за добрите отношения с Брюксел. От малък знам, че който слушка - ще папка, а никога преди не имало толкова стоки в магазините на достъпни цени!

Гледам дамата с влажния поглед, спомням си за тези министри маршируващи под овациите на съпартийците си, представям си всички тези, отрудени и онеправдани българи надяващи се на истински мерки срещу корупцията, реално здравеопазване, прилични пенсии и някак си отвътре ми идва песента на великата Лили Иванова - Не, недей да ми припомняш, не, недей да ме поглеждаш тъй отчаяно и нежно - не! Както преди...Е, винаги завършвам с горчивото "хахахах", но тази вечер ще ви го спестя, заради българите, които не заслужават подобна подигравка ! Лека вечер приятели !

И аз благодаря!На Брюксел и на нашето прекрасно Правинелство и Министри.Лично и на Лидера и Премиера,без който тоз доклад нямаше да е така розов. Благодаря и на г-н Цацаров. Благодаря и на депутата от ДПС,г-н Пеевски.Затова как чудесно работят с г-н Борисов и стабилизират България!