БСП атакува ”добрите” новини за контрабандата

БСП остро разкритикува доклада за намаляване на контрабандата на цигари. Според левицата държавата все още губи стотици милиони левове от цигари без бандерол.

Обратно в новината

Коментари - БСП атакува ”добрите” новини за контрабандата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че Бойко ръси тъпотии, това всички го знаем, Но с това, да ровим боклука за да докажем, че няма контрабанда на цигари, надмина себе си. По-страшното е, че глупостите му минават и че такъв тъпанар е министър председател.

БКП/БСП с руска помощ създадоха в България мафията, а сега реват като ощипани девици. А бе куРнели слаНинкова, моме непоръбена, кой създаде контрабандата, за да пълни черни каси бе? Ти и твоите съпартийци! 'баси наглеците са тия!

8 г.управляват Гроп,какво БСП ти се привижда. За сегашната корупция ,за неприемането ни в шенген БСП ли са виновни.За силовото налагане на ИК ,БСП ли са виновни.На Баце все друг му е виновен.Крайно време е да се оттегли като НЕКАДЪРНИК.

Годините не са 8, а са вече 10! От 2008 до 2018! А тоя дебелак още бълнува за БСП! Кадрите на БКП главно са в ГЕРБ и самият Борисов, като член на БКП, е посочен от ген. Бригадир А., от генералската хунта, за човек на Царя за Гл. комисар на Мин.Вътр. работи!

Щом се появи Румен Гечев да коментира, значи опитът за манипулация на масите е ясен. 22 милиарда къса цигари може би са били през 2008, не през 2016. Със сигурност пропуска да отбележи колко цигари се пушеха по ресторантите тогава и сега. Със сигурност ще пропусне, че акцизът на горивата е фиксирана сума за 1000 литра, а не пропорционален на цената на петрола. Пропорционален е ДДС. Едните ще кажат контрабанда 6%, а другите - стотици милиони, което е почти същото, но е по-важно как звучи. Може да е бил агент на ДС и министър на финансите по време на най-голямата инфлация в последните поне 50 години, но по-важното е, че в ръководството на БСП няма членували в БКП.

му погледни кахърната физиономия на снимката...явно подпорните точки не дават резултат ... ха ха ха

Позицията на Холандия против приемане на България в Шенген е ясен отговор доколко добрите новини са факт ...

за и против комунизма!БКП създаде кадри - едни добри - инженери, лекари, фармацевти, учители,артисти, певци летци,миньори, строители, тъкачки, металурзи ......,Други не добри - агенти, милиционери, митничари,адвокати, журналисти, икономисти, юристи.БКП предизвика промяна - държавните до този момент пари - преминаха в частни ръце.Но в частните ръце на:1.агентите 2.юристите 3.икономистите 4.милиционерите 5.адвокатите 6.митничарите 7.журналистите Позицийте от 1 до 7 завладяха Парламент, Правителство, Правораздаване.Та,така 28 години!

бсп е най мракобесната партия и никога повече няма да види власт и българите и чужденците признават успехите на правителството само тая лъжлива и крадлива партийка не и се надява чрез манипулациите си да настрои хората против Борисов,няма да ви се получи другари пътници сте от политическата сцена завинаги начело с г-жа лъжа нинова

Така си мислиш ти ,гробарю.Управлението на Гроп е провал след провал.Последната фукня на ББ за шенген претърпя пълно фияско.То с подмазване и прегръдки не става ,а изграждане на държавност и работещи институции.Корупция и еднолично управление -това е гроп.

е, че ГЕРБ се дънят в много насоки и ако се оакат с Конвенцията повече няма да видят властта, а вероятно и ще изчезнат. Не знам обаче защо от БСП си мислят, че те ще дойдат на власт. Докато този и неговите дружки са начело на въпросната партия, тя е обречена.

в същото време ,,пеевски,, прилапа едно тлъсто парче в софия за едни ,,трохи,,...но това е ,,друга ,, новина ...нормална...???

сестринската партия на герп - дпс също подкрепя конвецията.

Друго си е да го каже властта: Ревизоро: Най-голямата сенчеста икономика са горивата Целият автотранспортен сектор е сенчеста икономика, в земеделието има огромна сенчеста икономика - хората работят, но не е ясно какви пари получават, какво се осигуряват. В туризма е същото. Но все пак те работят и получават заплати. Но за мен най-голямата сенчеста икономика в момента са горивата. Там е най-големият проблем за държавата. Това коментира пред БНТ Емил Димитров Ревизоро, председател на парламентарната комисия за наблюдение на приходните агенции, борба със сивата икономика и контрабандата.

Друго не знам, но на снимката е човекът с прякор ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА....

По-известният му прякор е Г-н Фалит...

КРАСНАЯ, ПО-ДОЛУ ЧАКАТ ОТГОВОР ОТ ТЕБ.

,,..."Кой е направил заданието на такава изумителна система, в която всеки може да си влиза по всяко време?..,,??? ,,държавата това съм ...,,аз,,..,,???

Най-големия проблем на България не е корупцията, а партията на този подпрелия се.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ СА БЕЗМОЗЪЧНИЦИТЕ, НО С МЕГА САМОЧУВСТВИЕ КАТО ТЕБ.

Девет години е в опозиция, все едно, че я няма и пак ви е проблем. Защо не си признаеш, че мечтаеш за член Първи?

Трети мандат сте на власт, а все БСП ви е проблема. Докога. Вече сте пътници - кой към панделата, кой за небитието. Все ви БСП виновни.

Много сте късопаметни тва комунистите , все едно , че вие не сте управлявали България . Видяхме ви колко струвате , сега ще мълчиш.

Герб е една голяма лъжа. Огромна. България е една огромна лъжа. Цялата административна машина на страната се поддържа изкуствено не за да работи за народа , а за да прави купени избори и да буха безсмислени проекти и общ. поръчки. Безсмислени за народа, не и за шепата властимащи. Преди месеци излезе едно независимо сравнение - има рязък спад на събираемостта на акцизи спрямо времето на Станишев. Доста голяма лъжа е герб и доста дълго продължи. Натрупа се огромна сметка за плащане. Иде страшна катастрофа в страната. Няма младежи, мизерия, смешни доходи, корупция и просто като удари демографската криза, а тя ще удари в следващите години ще се чудите откъде ви е дошло. Гарантирам.

Въпреки всичко Вие няма да дойдете на власт. Разбирам, че сте огладнели и озверели, ама ще трябва да почакате още дълго. Аз лично изпитвам удоволствие да гледам как Вие БСП-рите страдате :)

ВСИЧКИ НИЕ ТУКА ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ. ГОРДЕЯ СЕ С герп НА ВСЯКО КЪТЧЕ ПО ЗЕМНОТО КЪЛБЕНЦЕ С ДОН ЦЕЦИЛИО И ДОН МУТРОН.

Троловете на ГЕРБ са обедна почивка в момента. Иначе, по принцип, РОВАТ ПО КОФИТЕ да Търсят бандероли И ХВАЩАТ КОНТРАБАНДАТА В ЗАРОДИШ

ако пушех щях да горя кутиите за цигари в печката, както горя кутите от вафли, от чай, вестниците и какво ли не още. Ако купя шише ракия с бандерол после в новото шише ще сипя прясна домашна скоросмъртница, а ще изхвърля старо шише. Вероятнобандеролът му ще е скъсан и махнат. Така за броящият в казани аз ще съм купил нелегална ракия, а то не е така, защото няма да изхвърля веднага новото шише. Примерно казвам.

По отношение на цигарите си 100% прав, а с печки се отопляват голяма част от населението, като изключим 7-8 от градовете в които има парно или климатици.

Гечев и ти корумпиран комуняго дърт, от кога па ти говориш за контрабанда. Вие партията-майка на всички фалити на България и на корупцията и организираната престъпност. Крадецът вика "дръжте крадеца"

Друго си е като дръпнахме с ГЕРБ заживяхме щастливо в мечти

Мързелив подлец , сигурно чакаш някой друг да дойде да ти свърши работата . Цял живот на чужд гръб живеете , сега си точно , където ти е мястото .

пропускаш фалитите на банки ПОЗДРАВИ ОТ ТРИМАТА ШИШКОВЦИ!

този от снимката кога ще го видя в затвора!?

Червените бърсалки винаги са жалки.

кафява бърсалко, здрасти!

на БСП и тия на Герб е в образованието и квалификацията. Може да потушават гласа им при гласуване с помощта на патериците... НО аргументите на анализите на БСП са издържани и логично построени... Това което вижда БСП го виждат и навън.... Затова ще се червим дълго и ще сме с понижено самочувствие.

К'ви кадри бе брато в БСП-то - Румен Гечев ли ти е кадъда? Му сер..а на кадъра дето доведе БГ-то до хиперинфлация или си забравил вече?

Герб е една голяма лъжа. Огромна. България е една огромна лъжа. Цялата административна машина на страната се поддържа изкуствено не за да работи за народа , а за да прави купени избори и да буха безсмислени проекти и общ. поръчки. Безсмислени за народа, не и за шепата властимащи. Преди месеци излезе едно независимо сравнение - има рязък спад на събираемостта на акцизи спрямо времето на Станишев. Доста голяма лъжа е герб и доста дълго продължи. Натрупа се огромна сметка за плащане. Иде страшна катастрофа в страната. Няма младежи, мизерия, смешни доходи, корупция и просто като удари демографската криза, а тя ще удари в следващите години просто ще се чудите откъде ви е дошло. Гарантирам.

1-2 милиарда долара трябваше да дадат на БГ днешните ни евронатовски съюзници и нарочно не ни дадоха. Просто нямаше как да се справим без тях. Сега колко милиарда изяде герб. Заеми, еврофондове наливани в безсмислени проекти и т.н. България беше съсипана нарочно от западните сили, не без вината и на Виденов естествено.

ИМАШ ЛИ ХАЛ-ХАБЕР ПРЕДСТАВА КАК СЕ ДОКАРВА ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ, БРЕ???

А тази добра новина ще атакуват ли?: "Турски консорциум се оттегля от АЕЦ Аккую, Язък, сега няма да купуваме ток от Турция по 30 ст/квтч, а ще им продаваме по 10 от Американски ТЕЦ-ове.

Глупав милиционер

Най големите дълаверажии говорят за корупция ....то комунист срам няма...но нека си дуднат....няма луди вече да им се връзват...!!!

"Има намаление в тенденцията с облагане на акциз на цигарите. За 2016 година те са били 21 900 000 000 къса, докато през 2017 година те са 13 705 000 000 къса... ...Като сравним данните през 2016 година, има намаление. Тогава са били 44 млн. къса" "По отношение на приходите от акциза спрямо горивата. За бензина през 2017 г. цените на суровия петрол се повишиха с 24% спрямо предходната. Бензинът е по-висок като цена, но приходите не са повишени. Това не е логично", каза Гечев." Логично е, логично - ментите и горановчетата биха ви опровергали с "факта", че тютюнопушачите рязко са намалели. Също и колите :)

Пушачите ограбени и останалите ограбени и грабителите се хвалят. Поне фабриките да бяха държавни или поне български, а то не. ГЕРБ обаче се хвалят, с какво?

"По отношение на приходите от акциза спрямо горивата. За бензина през 2017 г. цените на суровия петрол се повишиха с 24% спрямо предходната. Бензинът е по-висок като цена, но приходите не са повишени. Това не е логично", каза Гечев. Е как да не е логично? На кого е Лукойл? Нали партийния другар е шефче, а собствениците - шефчетата на БСП в Москва. тая рафинерия е все на нула или на загуба, ясно е, че върти и контрабанда, защото не иска измервателни уреди на входа и изхода. Айде сега, Гечев, точно за горивата не говори...

БОКО, по ул. "Н. Габровски" в старата столица няма да обръщате контейнери, а само ще ЗАРЕЖДАТЕ- ВИТАНОВ и ЦЕЦО!

Кошчета за боклук, контейнери с отпадъци... шменти капели! Бах ти и контрола, бах ти и статистиката, дето не може да хване контрабандистите и куфарните търговци! Разбира се, ние нямаме големи очаквания от една тъпа мутра, прочела една книга през живота си, но трябва ли да падаме толкова много в нивото? Дали онзи холандец знае как в България се прави статистическа извадка в стил клошар и циганин-боклукчия?

Айде сега Гечев кажи, че ако вие сте на власт контрабандата на горива и цигари ще намалее. Дори да кажете, че напълно ще изчезне избирателят ви ще ви повярва. Абе каквото и да кажете все ще мине!!!

Орешарски - Експерта на БСП. За 1 година събра 1.4 милиарда по-малко приход в бюджета. Т.е. някой е прибрал тези пари в джоба си. Как да не реват от БСП! И на мен да ми вземат толкова пари, и аз ще рева. Пък ако ми лишат и офшорката за американските марици от приходи - тогава съвсем ще изперкам!

Кухарке, бихте ли копирали от сайта на МФ / за да прочетем черно на бяло / коя година спрямо коя Орешарски събрал по-малко приходи, вкл. и събраните приходи през цитираните години?! И бихте ли копирали и бюджетното салдо за края на мин. година, за да видим приходите с колко са надхвърлили разходите?! Жокер - Бай бойко бил събрал от кофите 3-4 млрд. лв. повече.

че е така, не е паднала разбира се. От БСП знаят много добре нали техните "бизнес спонсори" са в играта с цигарите.

Професор Румен Гечев. Икономическият министър на Жан Виденов. Човекът, който направи всеки българин милионер. Фалира 19 банки от които хората не си взеха никога парите. Фалира държавата до такава степен, че се наложи да се въвежда валутен борд - т.е. беше отнета независимостта ни. Национален предател и икономически престъпник от професорска класа! Не знам как не го е срам да се показва на снимка, а той говори за икономика!

Тия мантри сме ги слушали вече многократно я ти кажи нещо за твоя кумир простака от Банкя например, колко парички дълг ни докара.Айде марш глупако...

Типично за социалистите ;)) Ти му говориш за факти от 1996-та година, той ти говори за "твоя кумир". Когато "моя кумир" ви направи милионери и фалира цялата банкова система, когато ни отнемат независимостта заради него - ще обсъдим темата. Гьонсурати!

3евзек

Ако трябва да бъдем честни, след края на 2014 дългът не се е увеличил. Тогава за последно твоят кумир и шайката му умишлено насочиха държавата към нов фалит със съвсем ясното съзнание, че ако се случи, на власт вече няма да са те. Вместо да обезпечат адекватно натрупаните няколко милиарда лева за плащане в края на годината, се стискаха до последно. В резултат средства трябваше да се набират спешно и намалиха кредитния рейтинг на България. Преките щети от поведението им се измерват в десетки или стотици милиони. Други такива безотговорни елементи няма, независимо чии кумири са.

Истината е,че циганите си продават.....Има места на които е нормално да се чува-цигари,цигари-само МВР и данъчни не чуват.