Дянков доволен от бюджет 2012 г., развързва кесията през 2013-а

Финансовата 2012 година е завършила по-добре от очакваното, което ще позволи допълнително увеличение на някои доходи през 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Дянков доволен от бюджет 2012 г., развързва кесията през 2013-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами не трябва ли ако ще гладуваме то нека всички че от какъв зор боъко ще яде пък аз ще го гледам ,направиха си едни заплатиии зза тях има за пенсионерите -няма защо във време на криза ,защо за тях има и бонуси също във време на криза или за тях криза няма тя е за бедните ,, ех за станишевото правителство само ще си спомняме имаше индексаций на 6месеца и коледни добавки за коледа и нова година ,тогава човек се чуства малко не много но уважен пък сега какво бойко излезе и каза коледни добавки няма да има защото дянков го беше срам,макар да знаеха че можеше по малко да дадат предпочетоха не уважение към възрастните хора -но и те ще ОСТАРЕЯТ-

да ми как няма да е доволен г-ндянков ,спести половин маслина от пицата ,спести и половин гъбка от пицата ,спести и от подправки и от колбаси ,е...и и ако каже че още не е доволен грях му на душата, а сега да не вземе след коледно и новогодишно да даде добавки на пенсионерите или пък да им увеличи пенсийте от 1 .01.2013 а не от 1 април лъжовно .

да ми как няма да е доволен г-ндянков ,спести половин маслина от пицата ,спести и половин гъбка от пицата ,спести и от подправки и от колбаси ,е...и и ако каже че още не е доволен грях му на душата, а сега да не вземе след коледно и новогодишно да даде добавки на пенсионерите или пък да им увеличи пенсийте от 1 .01.2013 а не от 1 април лъжовно .

Като е така,защо не дадоха поне по 30 лева на пенсионерите.Хайде да не се оправдава,че видите ли вчера стана ясно за това.?!Знаеше се още през декември,ама не дадоха на хорицата коледни добавки,защото ..."Миличките ми те,че ъе през цялото време подържаха БСП..."Нали така господин Борисов?!

Каква е тази финансова стабилност след като не могат да дадат по 10-20 лв. на пенсионерите за нова година?! Много лъже този човек.

Финансова стабилност имахме при Жан Виденов, НДСВ и Тройната коалиция. Това сега какво е- разсипия!Тоя Дянков ни спря кранчето, ама ние него...ама май той- нас!

Тоя май прави безплатна реклама на "пицарията",да се сезира Съветът за електронни медии (СЕМ)

"Какво ми харесва в... Дянков?" Отговор на политически въпрос! Оставям без последствие воплите на малоумните КОМУНОИДИ, на които Дянков рита копанката. Най-добрият е, защото е първия министър в най-новата ни история, който обвързва ХАРЧЕНЕТО на парите от бюджета с целите на самия бюджет и дали има пари в същия. Досега наблюдаваме трескаво суетене на овластените при досега с народните пари и освен КРАЖБИ друго не сме наблюдавали. Харесва ми, че казва - ще го уволня, ако не увеличи приходите. Харесва ми, че се хвали с това, че митниците са със 700 млн +, а не с това, колко са откраднали от митниците. Не случайно най мръснишките и подли атаки са срещу него! Долните КРАДЦИ разбират, че махнат ли го, КРАЖБАТА няма да може да бъде препятствана от някой не дотам ТВЪРД И КОМПЕТЕНТЕН. Бъдещето си българския пенсионер дължи на Дянков, колкото и парадоксално да изглежда това на промитите от КОМУНОИДНИТЕ ПЛЮВАЧИ мозъци...

БСП и ДПС е Ясно, ама кой ще бъде третия - Костов или Кунева?

Дянкоф, през 2013г. каквото и да правиш, ще ти забием шута за Америка или някъде за на майка ти в п.

Тате, ти още ли си в Коми? От там ли пращаш шутове? Тате, освен "самогон", хлебец имат ли за замезване?

ГЕРБ не е обещавал преди 4 г., че българинът ще живее по-добре, по-леко, по-богато. Обещанията бяха за вкарване в затвора на бившите управляващи, за отпор на корупцията и организираната престъпност, за магистрали и европейско развитие (защото сигурно дотогава се развивахме по африкански)... Никой не ви е говорил за европейски доходи, нито за сигурност, нито за благоденствие... Какво искахте и чакахте, когато пуснаехте бюлетина за пожарникаря-телоохранител и бивш комунист? Или за безродника Дянков, за физкултурника Цветанов... Кажете ми една страна в света, където лидерът й да е пожарникар, бодигард, футболист-аматьор.

"100% скок на възнагражденията за 4 години и 1000 лв. необлагаем минимум предлагат от партията на Бойко Борисов" "Според Мавродиев, ако ГЕРБ вземе властта през 2009 г., до края на мандата - 2013 г., доходите може да скочат двойно, а средната работна заплата у нас да порасне до 1500 - 2000 лв."-Ко беше туй бре,а май имаше и други алибализми във въпросната област.

Това не са просто лъжи. Това е измама!

час по-скоро пенсионерите, за да има за вас, нали! Другояче не може, няма как да стане ! Всички управници стриктно изпълнявате плана РАН-ЪТ! Не сме забравили лъжливото овчарче Дянков какво обеща, пък после какво рече, че пари за пенсии и социална дейност няма! Дори с лъжи да се наместите във властта, народът се осъзна и вече е набрал инерция , може да обърне нещата така, че да измете всичко и да не уважи, да не зачете калпавите закони -специално натворени от сбърканата "нова демокрация" и чрез Народен съд, да потърси сметка на всички управници от 1989 г. насам! Стига сте се заигравали с мъката и неволята на народа !Вие всички го докарахте до това голташко положение !Нямате капка уважение към голямата, ограбена, но заслужаваща уважение част от народа ! Какво ще спечелите алчни материалисти? Оперирни сте от "човечност" и "духовна съпричастност"! Но,никой не е вечен!Всички сме пътници за Оня Свят", където материята не се пренася ,защото е ненужна"!

АЗ ПОМНЯ КУПОННАТА ЗИМА НА ЛУКАНОВ! ПОМНЯ ФАЛИТА НА БАНКИТЕ И ДЪРЖАВАТА ПРИ ВИДЕНОВ! ПОМНЯ 800 ДНЕВНИТЕ ЛЪЖИ НА ЦАРЯ! ПОМНЯ ТРОЙНОКРАДЛИВАТА КОАЛИЦИЯ(БСП-ДПС-НДСВ)!!!

Развързване на кесията = блат за пица + кетчуп + 1 бр маслинка + 1/2 гъбка ! Да ви е сладко! Искате ли винен оцет вместо винце?

Нито едно българско правителство до сега не е генерирало толкова бързо и толкова голямо недоволство в свойте избиратели.

Ами идват избори !?!?!!! Сладко нещо е властта !!!!

Грабител Еднолично Разрушава България

Този човек еднолично върти финансите на държавата безконтролно и против всякакви закони на държавата, за което институциите услужливо мълчат! Кажете, бе, хора, какво мислите ще става оттук нататък, след като всичките ни пари и за социално, и здравно осигуряване, и данъци ще отиват в общия кюп при Дянков? Аз ще ви кажа - освен, че нямаме здравна, няма да имаме и пенсионна система! Това е истината!

Не ти се досвидяха по някой лев за пенсионерите и децата за Коледа. Много ли си щастлив, че само тези около теб ядоха и пиха, а много мизерствуваха. В Америка и другия свят дахъците на богатите са 3-4 пъти по голями, но ти и тези около теб смъквате от гърба на обикновените хора по 10 кожи, а от гърба на богатите по една. Но на всеки накря метрите са 2.

Дянков, на твоята предизборна въдица няма да ни хванеш. Щом с Мутрата сте толкова доволни от изпълнението на бюджет 2012, защо тогава не ви се откъснаха от сърцето по 100 лева за Коледа, та и нещастните български пенсионери да разберат нещо по празниците? Оправдавате се, че не сте знаели как ще приключите годината. Ами сега знаете и заявявате, че имате пари! Тогава ни увеличете пенсиите още от 1 февруари поне с 20% за да покажете, че приказките ви не са предизборни! Ако го направите, може и да си помислим как да гласуваме.

изпечен лъжец . Народът не му вярва и голяма част от него,не го иска.Как няма специализирана държавна институция, която и него да контролира , доколко спазва Законите? Със сигурност ще се открият нарушения.

След като 4 години ни одраха по 2 кожи от каржби, МутроГЕРБ , ни Купуват Преди Изборите .... за да ни Дерат и Грабят още 4 години ! Ще им разрешим ли ??? Аз ,твърдо Не !

Който плати повече - за него си, знам

Едър бизнесмен внасял данъци.....някой вярва ли в това.........

Ще има увеличение на някой доходи......еххххх защо всяка година няма избори.....

Да не би да си ходил до Лас Вегас по празниците я....,признай си как върза бюджета през почивните дни,бързо рапортувай пред избирателите!

Дръж си кесията Дянка,не я "развързвай%,ами я "закопай" някъде и след 100 год да я намерят иманярите.Кътай,кътай да не си луд да даваш на хората!Този надмина очакванията ни! Ясно е какво правиш...откакто си станал министър.

За това ,че тормозите моите приятели от дребния бизнес , а направихте дрисльовците чиновници царе , очилато грузинско човече и другите пожарникари покрай тебе - ще си платите с лихвите без данъка лихва!!!!!

с търчи- лъжи избори не се печелят. Накрая все някой ще трябва да опере пешкира и май са ясни кои ще са.....

Чия кайсия-моята или неговата си

От 89 година насам , аз и много мои колеги бизнесмени не сме внасяли толкова много данъци както сега , а този грузински очиларко разправя , че нямало пари . Ей Дянков майтапчия си виждам , само внимавай да не разсърдиш бизнеса , че и Щатите ще ти се видят тесни , и Людмила Живкова я няма вече да те спасява

Голям "симпатяга"!Твърдо убеждава че има пари,въпреки че преди Нова година казваше - няма,след 10 дни имало достатъчно и се чака някои да поискат и хоп......пак няма!Фокусник!Отдавна е отписан завинаги!Лъжливото овчарче!И не само това,ами работи по сценарий ...как да обърква хората.

Много късно г-н Дянков! Вече нищо не може да спаси ГЕРБ.

верваите- ама в последния момент пак нещо станало и не могли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига мънка, Симеоне ! - Започвай Разговор с Нас-Всички Данъкоплатците !!!

Обратното летоброене (месецоброене) започна очилат педа...л . От там насетне аз ще ти връзвам на възел малките грузински кесийки Дянков !

Супер! Де късмет!

юли

Човекът си е починал у УСА и с нови сили веднага почна старата песен на нов глас "тука нема тука има, ама друг път".

Дянков опази бюджета от наглите соцове. Добре, че не ги слушаше ... Стабилен лев и ниска задлъжнялост, това е успешната формула по време на криза. Криза, която остави Правителството на Станишев, Доган и царя. Време е вече Дянков да развърже кесията...

Нито парите , нито кесията са негови ..... А и не съм видял досега икономист да устои на народната любофф ... При Виденов БСП беше къде по-силна, но като се дигна народа и го отнесоха ..

Надявам се Дянков да инвестира парите в Съдебната система. С настоящият ни Съд и Прокуратура, всякаква борба с корупцията е безсмислена, а без правосъдие ще видим инвестиции и икономически подем ама друг път.

Съдебната система има достатъчно и предостатъчно пари за заплати и премии... но не работииии... това е проблемът!

Мунчо

Именно! Не става дума да им се вдигат заплатите, а да се внесат нови съдии!

за някои допълнителни увеличения на доходите - разбира се, в определени области. Например за държавните служители, които ще гасят свещите и ще броят бюлетините на тъмно. Ще им платим ВРЕДНИ!!!

Кво няма да е доволен, нали пицарийчето е батко му. Тя и европа беше доволна от гърците, ама и до сега има запек...

много им се услади властта. Преди изборите лично ББ хоро ще ни играе. Сега е момента да се иска. Но вземе ли властта гърбина да ни е яка !

"Шоуто свърши, икономиката и хлябът изместват политиката. 48% от българите едва връзвали двата края. 44% направо му били изпуснали края. И само 8 % му били отпуснали края (с помиярчето на Фидоската)!!!

Е как няма да е доволен от отношението ни след този среден пръст, който навира в лицето ни повече от 3 години !

Дянков,моля те не развързвай кесията,а се завържи с едно въже през шията и провисни на него.Вярвай ми,тогава българите ще са много по-доволни,отколкото,ако развържеш кесията.

КЪСНО Е ЧАДО, КЪСНО Е! На фалцета и отбора на пожарникаря вече никой не вялва, а и "не верва"! Така, че и да развърже кесията, и да я завърже -все тая! Ще си ходят на есен с песен ище ни се махнат тези вълци от шиите!

Само да не се лепнат пак кума..лисиците.

Какво значи коментара е изтрит, защото се повтаря? Не виждам нищо подобно написано тук...

SH

A дали освен него и приятелчетата му от групировката ГЕРБ има някой друг доволен? Ликвидирано здравеопазване, мижаво образование, фирми на ръба на оцеляването, монополизирани от "наши" хора основни отрасли, кражби като за Олимпийски игри и от последното оцеляло в територията България, мат'риял пълзящ към единствено останалото му убежище - препълнените гробища.... !!! Ето на това е доволен "обичаният" и в Грузия Симеон Дянков...!!! Да ни е честит и да векува...

близо милион живеят - пардон, умират - с пенсия до 200 лв., но пък я разровете въпроса колко е месечното възнаграждение на Левон Хампарцумян и за какво по-точно получава тези пари... Банките са към МФ, вярно, хампарцумяновата е частна, но за какво укрепваме банковата, а не други системи? Едни казват че Левончо получавал 100 000 на месец в левове, други - че били 100 000, но в евро. Какво работи толкова много и продуктивно този левент? Да не би да измисля лек против спин или против бедност?

Заплатата на левончо е 200000лв на месец а на Иван Искренов управителя на БНБ 60000лв на месец.

затова досега нямаше пари за коледни и заплати... иначе няма да остане за личните им "скромни" заплати. Ако работата им е да стискат само парите , вместо да пълнят хазната от незаконно забогатяли и укриващи данъци- мошеници- следва да се разкарат от там!

баш ми е драго! Да се чудиш какво ги прави тези пари... Не е случайно, че по времето на Шекспир банкерите и лихварите са били най-срамната и омразна прослойка и са живеели в гето в Лондон. Сега си мерят...и в Клуба на богатите (бившето Китайско посолство и още по-бивше Германско) в София пият 100 гр. уиски за колкото двумесечната пенсия на средностатистически пенсионер.

Предизборни джуркания. България не ще повярва на сълзи.

В България има 2,5 млн. пенионери. Една трета от тях, 800-900 хил., живеят с пенсия до 200 лв., което си е чист геноцид - от 3 г. насам. А бе, господин министре, що те им даде по едни 20 лева за коледа на тия клетници, да турят поне половин пуйка на трапезата?

Грешиш!От 23 години насам.

3евзек

Как ще греши? Съвсем прав е, Преди 4 години 1/3 не живееха с под 200, а с под 170.

не е баш от 23 години. Хорото поведе лицето Иван Йорданов Костов, който се изказа "Палчни пенсионери изпълзяха на припек" и поголовно намали пенсиите... После имаше някакво актуализиране ли, какво на пенсиите. Но откак се възцари ББ, пенсиите бяха замразени. А цените, особено на ел.разпределителните дружества, водните концесионери и топлофикациите скачат ли скачат. Защото "кой не скача е червен". И така народът посиня от демократизиране (и на цените).

ами защото толкова са работили,при условие,че са се осигурявали на 100 лв.заплата пенсията да ти е 200 лв.(т.е.200% от заплатата) ХУБАВ ГЕНОЦИД,ДАЙ БОЖЕ,ВСЕКИМУ,ако трябваше да им плщат според внесеното не би трябвало да им дадат повече от 50-60 лв.макар че и това им е много за нищото,което не свършиха докато бяха млади,жалки плазмодии живеещи сега на гърба на децата си

невежа, незнаещ, но сте и циник! Пенсионерите искрено ви пожелават, когато се пенсионирате вие, да ви бъде ограбен пенсионният фонд и тъпкано да ви се връща нещастнико! На всички "подобия", да ви приседне ограбеното, построено от пенсионерите!

Боже какво изказване , потресен че може да има такива хора ..... Но колелото се върти и някой ден ти ще си на тяхното място , и като ти гледам изказа представям си възпитанието което си дал на децата си (ако имаш такива ) .Лоши времена идват за теб,...

А бе, аланкоолу, може да са получавали по 100 или по 200 кинта, само че аз, който получавах 90 - покривах всички разходи и с една заплата изкарвах 30 дни на Слънчев бряг, без да повтарям ресторант!.. Какво стана с почивните станции на всевъзможните предприятия? Нещо повече - преди 9.9.1944 и години след това имаше в София например пансион за децата на жепейците - за ученици и студенти, - майка ми е живеела в такъв на някакъв смешен наем. Сега ББ иска да затрие железниците, за сметка на магистралите - нещо което не е така ни в Англия, ни във Франция, нито дори в Япония...

Ами колко години са ползвани техните пари?

А бе, аланкоолу! какво е построено от сегашните, бе? бизнесцентрове, молове, магистрали, които докато им режат лентата от едната страна, от другата почват да ги ремонтират? Или онези "затворени жил.комплекси" като този на Батков в "Дружба-София, който е като Града на мъртвите - никой не живее там, от години...?

За да останете на власт,увеличение няма да ви спаси,а само удвояване или утрояване на заплати и пенсии.

Сигурен съм, че като избереш други вместо тия, веднага ще ти се вдигне заплатата. Нищо, че си все така мързелив.

Сиреч-европейски заплати.Ти с това ФР-фръцка или фръцльо си?

откъде знаеш ,че сме мързеливи? Или си" работодател"и искаш работниците да ти плащат, задето ти работят! То, частниците "работодатели" в голямата си част по правило са скръндзави наглеци, не ги интересува животът на работещите!

А за най-бедните пенсионери не отпуснахте поне по 20-30 лева за Коледа и Нова Година, а ????? Дянков мрази пенсионерите ! Махай се дянков, или ще те изметем съвсем скоро !!!