Доган: Всяко посегателство срещу лидера на ДПС е посегателство срещу партията и избирателите му

Движението за права и свободи трябва да устои на политическите обрати на времето, призова почетният председател на партията

Обратно в новината

Коментари - Доган: Всяко посегателство срещу лидера на ДПС е посегателство срещу партията и избирателите му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха, ама и фотографът с какви буйни коси го е издокарал, сигурно е голям почитател.

Тоя циганин е почти копие на чифута СтаниШеф.Хазарски фесове с козьо изражение.Руско-турски иберийски говна !

Тоя циганин е почти копие на чигута СтаниШеф.Хазарсни фесове с козьо изражение.

Даже и да е айдук като теб ли..?

..ще устои, докато мафиотите доган и пеевски са оставени да управляват държавата...последните години с любезната подкрепа на банкянската мутра...

Този който е виновен за прическата на почетния председател. Трябва да бъде заточен в Диарбекир.

Снимката кърти :)))

Слаба държава и това е резултатът

Конституционният съд с години бави решението си за противоконституционността на ДПС.

Ще устоите, ако не подкрепяте парцали като Луна Йорданова.

Снимката е уникална.На фона на всичката политическа помия, тя ме разсмя. Сетих се за поговорката "На туй пусто поле нищо не расте"с намигване за плешивостта, ама Доган я опроверга. Едно че полето му никога не е било пусто , ама сега и цяло дърво му е поникнало!

От кога е започнала да му расте?

СМеняй памперса и си лягай.

Мама ти да … гад мръсна как па не отидеш и ти в Африка да ти пръснат гнусната зелка. Доган гъз насран с лайна в устата да умреш

поне фотографът на тая снимчица на ДС-резакът агент сава е имал много добро чувство за хумор.... дпс си остава огромен тумор в българската политическа система, лошото е, че се явиха и нови, "свежи" български (УЖ!!!) тумори и работата върви към терминал-ност!

Като гледам Народният Съд му е издал присъдата, въпрос на време е тя да бъде изпълнена!

С монета дпс са пропити от корумпирани и крадлив членове. Етническата партия използва гласовете на бедни българи, на които дава стотинки а те живеят като плебеи.

Помаците, които класа братята си християни, днес се изкарват жертви че са клали. Да пробва да направи ДПС в Израел....равините ще ги избесят по улиците.

Тая плесен изплува отново

Дядка, гледай си памперса. В пандиза няма да имаш такива екстри.

А не символично за 1 седмица с интимният си партньор Кошлуков.

Това е типично тоталитарно и антидемократично твърдение. Същото говорят и герберасите. Чудя се не на ръководната шайка, а на членовете и избирателите на тези групировки.

Столетницата

и спаружиха, гледат като гърмяни зайци, когато чуха за промени в службите. Вижте снимките на Доган, Йотова и други. В паника и шок са, очакваха да са вечни. Ама няма да бъдат. Ако ПП не успеят сега, е въпрос на време. Изплашени са много.

фотографът много сполучлива прическа му е направил, като след полов акт анално косата на Доги му се е наелектризирала от кеф.

Ахмед Доган е най мъдрия и интелигентен политик,той успя да съхрани мира ,в страната ни след 1989 г!Балансиран ,умерен и умен и толерантен!Много по стойностен от тези които продават българския интерес в името на собствено благополучие!

Доста мъдър крадец! Разбира се и хидроинженер! Тецаджия дори!

Време е който не живее в България да не гласува. Не може хора живеещи в чужбина и никога да не мислят да се връщат да казват кой ще ни управлява. ДПС е в Парламента благодарение на гласовете в Турция. Някои от гласоподавателите изобщо не говорят, четат и пишат на български. Как тогава гласуват?

догане, цялата ви социалистическа-кгб шайка султан ердоган ще я помете, като котешко лайно от градина. вие, третополовите, турски педали сте за цоциалиста, сороски, американски детеебач! детеебаци сте всички от дпс, които сте едно раково, антиконституционно, неграмотно, крадливо образование и ще бъдете унищожени при всички положения, безбожни, третополови-безполови твари, които вече и тутун не нижат, а само лежат на наш гръб! Бог с нас

Почетния секретар -корумпиран председателят- корумпиран партията- корумпирана в гъза си избирателите- малоумни!!!

Хидроинженера Доган какво се е наплашил така та пак се крие зад гърба на Бай Мемед ?

ДПС е показала през годините своята евпоатлантическа същност. Винаги е давала своя глас и принос, за евпоатлантическото развитие на България, в решителни за държавата моменти. Тя е партия с дългогодишен опит, членка на Европейския либерален съюз..

А ДПС не обслужва чужди интереси така ли ?

Циганин от с.Дръндар

Доган е издокаран като Чичко Тревичко. :) ... Доган е ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА за Бойчо. Бойчо го обяви за НАЙ-ДОБРИЯ БГ политик. :))) Подареното куче на Доган е ЗНАК за БЛИЗОСТ. :)

Засега ви зарязвам малко - ще ходя да си харча свръхрезерва от червени карма точки, че онея идиоти близките ми пак ме дръпнаха за опашката и трябва да ходя да ги .... ъъъ възпитавам. Лукчо + Гъбка, заедно и поотделно досега си ги опазих, щото са не ценни, а безценни, надявам се, типично в мой стил да не се удавя на края на Дунава и там да не успея да ги опазя, защото това никога, никога, никога няма да си го простя! Обикновено играя на сигурно, иначе след това се проклинам, че съм толерастка и помиярите пак са се възползвали от това!

Удриииии тоя Фес

За съжаление, ПП,ДБ на заснетого от Радостин Василев заседание, не демонстрират евроатлантически ценности, каквито обявяват, че имат.

Този Миризливко трябваше отдавна да е в затвора. Тайно Обра много поколения Българи А не тука да ме заплашва какво щяло да стане ,ако някой го докосне.Пу Мама т.д Народе да Оръжие Да изчистим Боклука

Обаче обирането на много поколения българи си беше трайна политика и цел след падането на тоталитаризма, друг е въпросът, че българите в робята на грабители се самоизядоха от ззззззлоба и омразззззза помежду си та останаха само турците. Поне при тях има толерантност помежду им

Първо върни сараите и заграбеното и след това давай акъл. Пак се крие зад гърба на бедните и отудени хора с туски корени тоя плъх.

В Турция ПКК е забранена като терористична организация а идентичната в България ДПС продължава да тероризира мюсюлманите в България.

Нещата са прости, градиш, развиваш, инвестираш и се разширяваш в тези райони и тези хора стават зависими от парите. Проблемът е, че българинът е тъп като гъз и абсолюно некадърен за каквото и да е развитие(освен за далавери, мюшюнгии, измами, проституция и мутралъци), иначме досега проблемът с тези райони и Македония да е отпаднал. Това обаче го правят турците от Турция, а в Македония - гърците, познайте накъде сочи вектора на гравитацията

Стоейки ''на сянка'' зад тази, гарантирана от сегашните закони, неприкосновеност много политици са загубили мярка газейки закони, морал и всичко в което са се клели пред съпартийци и избиратели. ПП и ДП не правят изключение.

Какво ли е никъде да не те искат, сигурно е ужасно и постоянно да мразиш ту своите, ти чуждите, и да трепериш като лист когато не ти излизат сметките, това е наказание а не живот

Крадец, мошеник и наглец, как не го е срам да се показва и менторства, малко срам да имаше, байо...

Тези срам нямат, ИЗЧЕЗНЕТЕ!!! Вредите на България и електората си!

посегнал на теб ве вампир тоталитарен! Поне 10 % от разграбена България е в сметките и имотите ти... а колко турци и помаци едва оцеляват дали имаш хабер!?

Тия твойте и фото шоп не знаят Хо, ха

Дъпъсътуууу, Доде Време разделнооооо...

Валерия Велева да каже след какво и купи Драндар Апартамент ??????

Дори Доганката да е направил Престъпление , не може да бъде Съден , вкарван в Затвора или екзекотиран! ! Той не е ли като другите Граждани в тази Република или е роден със сребърна Лъжичка в Устата ! Ега си Умозаключението , Партията това съм Аз /ДОГАН / !!!

Тая прическа кърти мивки!!!! Явно ДИРа хич не долюбват Доган....тая картина юу я слагат за втори път..

Много хубава прическа са му направили на този охлюв

Правосъдие с думата омраза

На тоя палячо каква прическа сте му докарали,браво на фотографа.

Тоя как може да е така нагъл при положение знаейки колко хора искат да го набият?

Ама така е като търпим тулупи на наш гръб.

Гледам на Доганчо направо му настръхнали косите вече?