Доган ръководи от Сарая първото заседание на ръководството след завръщането си (видео)

Председателят на ПГ на Движението Делян Пеевски се срещна и със Светия синод, обеща финансово обезпечение за БПЦ през бюджета

Обратно в новината

Коментари - Доган ръководи от Сарая първото заседание на ръководството след завръщането си (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

malko ostana.......

ВСИЧКИ ПАРТИ КОИТО УЧАСТВАХА В ИЗБОРИТЕ ДЕКЛАРИРАХА ЧЕ НЯМА ДА УЧАСТВАТ С ДПС ЗАЕДНО В УПРАВЛЕНИЕТО, А СЕГА СЕ ВИЖДА ЧЕ УЧАСТВАТ И СЕ ВИЖДА КАК ДОГАН ОТНОВО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА

Шиши феномен, поредния сарай ще изгради на сокола пак с народните пари а електората му ще лапа мухи за едно кебапче и сто пари от данъкоплатеца уви с баце, Киро и Асен алъш-вериш за четири години. Ще падне крадене безчет не беше то чегъртане наред но всъщност се събраха все подлоги да правят сглобки, коалиции безброй а народа пак на маса седнал той и пак повтаря" всички са еднакви " като отчаяна съпруга мрънка а портмонето му тридесет години дрънка ли дрънка. Едни сараи,други джипки кога ли ще забогатеят всички ?!

А кой черпи в Синода с локум?

След тая снимка как да отидеш на църква? Как да си християнин?

ДьеПьеСье НЕ СА БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА единствено при Костов - от 97-ма до 2001-ва години!Винаги, ВИНАГИ, са имали общинари и кметове и си държат в подчинение електората, като феодали!Контролират по места дърводобива и държат от 20 години Министерсвото на Земеделието!Отделно управляват стотици фирми и НЕСПИРЕН ФИНАНСОВ РЕСУРС!Отделно всичкото дебел и мазен циганин - "бизнесмен"

.........циганин "бизнесмен" се пише турчин, за да седне и той на масата и да блажи от паричния поток!Иначе ма'ат свински пържоли и се наливат с алкохол НЕПРЕСКЪСНАТО!Лицемерщина в пълен вид!

Абе, Деляне - сюнетчето, кога?!?

Абе тоя сарай в Бояна не е ли правителствена сграда? Какво търси този плъх там и на какво основание я обитава 30 години вече??? Сигурно и НСО го охранява така между другото, за да пазим етнически мир....

Гнусни корупционери!

Абе ротацията да не стане с шиши, а не с жирафа? Евати и зоопарка

Дори и бай Тошо имаше Централен комитет на партията и не взимаше решенията еднолично. Сега България се управлява от тристранка. Доган, Пеевски, Борисов и двамата от Мили Ванили 2 Василев и Петков. Демокрацията и прехода се оказаха едни недоносчета.

Социализма се оказа недоносче, защото го правиха разни партизани по съветски проект. Капитализма се оказа недоносче, защото ни го строи ДС, по проект и ръководство от Москва.

тези ще се избият...рано или късно

дядо николай ?

Е как! На първа линия е. Даже си е избелил брадата, за да изглежда по-достолепно.

тройната коалиция на Станишев. Турците на командвали. А ся си обръснаа дупетата и им пристанаха. Боко паша мноо ги разбира ибрикчийските работи.

Досега ролята на ДПС беше да е балансьор, като избираше с кой да си партнира в управлението на страната. Времената обаче се промениха, партията израсна, създаде нови, силни политици и ДПС поема нов курс, към директно управление на страната!

Az ne znam zasto tazi darzava ili teritoria oste se kazva Bulgaria?

Откакто го намагнитиха няма спиране

Казано е, че църквите ще са лъскави и богати, коато вярата няма да я има. Нашите владици дали разбират какво им се пече в ДПС? Реализира се програмата на САЩ за изкореняване на вярата. Това е.

Финансовата подкрепа за БПЦ от страна на държавата е противоконституционна, защото църквите са отделени от държавата. Но какво да се очаква от една противоконституционна партия като ДПС.

Шиши и Данчо Ментата се загрижили за Синода ! Няма гьол дето да не са обърнали.

България е определена да е лъ, Русия за вечно. Това е върпос на геостратегия и той е решен окончателно преди 80 години. Щом от Москва са ни посочили да управлява ДПС, това е решение, което не може да се оспорва, може само да се изпълнява. Неразбралите да се сърдят на себе си. Всички владици, начело с Патриарха знаят много и за това подкрепят взетите решения!

Тези нали бяха либерална, турска партия, евроатлантици, що дирят при българо-руските попове, че и пари от данъкоплатците им обещали, защото малко ги скубят за сватби, кръщенета и погребения. Оговарят официалния църковен брак с ГЕРБ, с благословията на поповете корумпета.

Ох бабачко, отчетата как сладко галят тумбачетата, сладуранковци- мамини. Да са живи и здрави тези Божи чеда!

Абе те отчетата са сладури и като от приказка са. Но Пеевски ... дайте на Пеевски телефона на др. Емилова да му направи диетен план, че лошо...

магнитните наколенки на чичо Сам, магнитски прави чудеса, с него съм 5 години и от 2 месеца не съм чувствал болка отзад

Пеевски като лидер на ДПС трябва да разшири влиянието на партията и тя да стане национална, да престане да е етническа. Ако успее в това начинание, ДПС ще може да привлича гласоподаватели на всички останали партии и може да бъде първа политическа сила!

Ти си пълно зомби с раничка и тротинетка

Само национална ? Направо международна, а защо не и Галактическа ! Ще привлича гласове от цял свят, даже извън Слънчевата система ! Абе невменяем - това е турска партия, която защитава турските интереси и пренебрегва Българските - ти малоумен ли си ?

Пази си главата чиста, отърви се от натрапчивите мисли!

Пеевски като лидер на ДПС, разговаря ли с туркоезичните членове на партията на турски език или като българин разговаря с тях на български език.

Доган ръководи от Сарая първото заседание на ръководството след завръщането си посредством видио връзка, метод който се използва често и от Путин. Може би се опасява от някакво нападение както се случи и което го принуди да стане почетен председател на ДПС.

Дебел Ага Пеевски рече и се зарече,църнио агент Сава Ага потри доволно ръце и също беше щастлив И така официално поеха България

Ужас! Този хитруващ философ, хидроинженер, дерибей, още се бърка в държавните дела. Вредител!

Ега ти пародията,не вярвам,че това е възможно в моята изстрадала ,бедна и забравена от Бога родина …Плаче ми се

Чудя се, дали това може да се случи в някоя друга държава... Всъщност знам отговорът, в Колумбия, Буркина Фасо... и навсякъде по света където липсва държавност... Срамувам се от безсилието ни...

"Въшка на чело" , не бе, шопар пред синод...

"ДПС е проклятието на България."

Айде няма нужда цитати от крадливия драгалевки мангал! За него ли ще ревете?!? Народа точно за това избира и ще преизбира ДПС и неговите партии, защото ни отърваха от най=крадливия и мразен политик, докопал се до властта тука!

Ревизия на всички-корали са ни парите!

Преди се молеха на Господ, а сега се молят на политиците. Какво падение!

Доган разбра,че само със собствен ресурс ,е на изчерпване .А ,чрез Пеевски ще привлече(въвлече) членове за (на)ДПС и от други етноси .Т.е. опитва ,да разшири обхвата(влиянието)на ДПС... Т.е. -ГМО /ДПС..... ДПС се изчерпа ,до тук.......По-нататък,ще видим...

Той държавата командва оттам, та камо ли някакво си заседание. А тази последната снимка е просто перверзия по български....!

Тоя агент Сава е безсмъртен! След 34 години разруха пак той!

Кой обещал пари за БПЦ, че нещо не разбрах, тоя като какъв се възприема бе ???

Къде спи народа ?????? Край с България !

По диваните, по гъби, на ракийка...

Не мога да повярвам, че тия от ДПС могат да направят он-лайн нещо-си! Толкова са ограничени...

Гей до Гея майно льо, долно, много долно

И той по пижама види партия. Нормално - с деменция толкова.

Ко стаа? Фанахте ли се за Промяната и Магнитите? А? Чистито. вадете Фесовете и Потурите и почвайте Корана. Щото Краварите ще вземат каквото могат и ще си ходят на колесниците. Не могат да се оправят с два милиона армия на Падишаха.:) Аферим, ашколсун, машаала, мърши.

Пеевски работи за дискредитиране на Църквата и Синода. Посолството по принцип много им пречи Православната църква и ще направят всичко възможно да я елиминират. Пеевски при митрополитите е нещо, което да предизвика отвращение у всеки. Бална ни майка с тоя човек, дето се държи като баш началника и като отвързан.

бейчето от ДС-то. Явно вижда вече тунела с ярката светлина в него. Но и свинчугата, дето си е избрал да го замества също не изглежда в отлично здраве. Пък нямат парите на шорош за да се надяват на вечен живот. Тъжна работа са тия нещастници. Толкова да откраднат и така да ги е страх, не е живот това.

Уппс Кочина ориенталска

тия свини мазни не се накрадоха.....алчни....жядни...корумпирани.....предатели на заплата в анкара 30 сребърника у кесияата и цял живот агентихибрикчии

Доган по пижама ли е?

Пак да кажа - не съм чел коментарите и статията, но може да се поинтересувате за атентатите на гара Буново през 80-те години!

Докъде я докараха дебилите,пак да продължи да разпределя порцийте,обречени сме на гибел

Тогава моят вуйчо по щастливо стечение на обстоятелствата не загина при бомбен атентат, всичко помним

Булгартабак, Водстрой, Южен поток, КТБ.... сега Лукоил...що е то? Дебел , мазен гъз.

А сега е ред на лука.ойл

Удобрявам Мистър Бикини за предсдател на ДПС-то - най-хубавия член са си избрали - да не забравяме, че скоро ще играе в новия турски сериал - Розов и нежен и красив!