Доган избра банкера Ерол Мюмюн за кандидат кмет на ДПС за Кърджали

За поста бяха номинирани още трима - настоящият кмет Хасан Азис, народният представител Елван Гюркаш и юристът Муса Сеидахмед

Обратно в новината

Коментари - Доган избра банкера Ерол Мюмюн за кандидат кмет на ДПС за Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ЯСНО ЕРОЛ МЪЖ ЛИ Е ЖЕНА ЛИ Е.................................???

Директорите на банки не са банкери. Освен ако не са и собственици.

По света има партия като ДПС????? Конституция на република България Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм. (2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт

Ех обръч от фирми, ех инструмент на властта, който разпределя порциите в уж държавата!

Доган спасява по този начин Азиз, защото е откраднал изключително много и той трябва да си остане с паричките и да няма съдебно преследване. Доган винаги е постъпвал по един и същи начин и с други «видни капацитети» от партията му. Ами къде е Емел Етем? Тя завлече страната с милиони и никой не й потърси сметка!

Най-важният въпрос към кандидатите е бил за управлението на обръчите от фирми. После са пили шербет и яли рахат локум!

Почитния мангал на ДъПъСъ, виден хидроинжинер, горд собственик на няколко сарая, разпределителя на порциите в "държавата" по-известен с прозвището соПола.

Бях в София - български не чух :)

На снимката към статията се вижда плевенската гяурка и боклук !

После мрънкат разни, че "демокрацията" била кофти. Ами каква демокрация при положение че в повечето партии някой еднолично взема решенията и е незаобиколим, несменяем и недосегаем. За да е виновна за нещо демокрацията първо трябва да я има. За сегашното положение са виновни малцина велможи, в повечето случаи с интересно соц. минало или наследство или хора като Слави, който действа по същият начин, без да е свързан с миналото. Даже Бойко се пробва да подражава на Доган. И Корнелия... Доганизацията не е демокрация.

Ако не говорите турски хич не идвайте в Кърджали НЯМА да бъдете обслужени ако не вярвате проверете

Това е няква постановка. Доган отдавна е алкохолик и пие от сутринта. Някой да е виждал Доган да казва повече от две изречения последните три години?

А и отдавна е на системи в Сарая, не се е появявал от историята в Росенец. доан е зле. Може и да решава някой, но не е догАн , а шишАн

Вилает, губерния или протекторат. За независимост сме много малки и продажни.

Конституция на република България Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм. (2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

демокрация доган избра кмета

Като се има предвид какво направи бай Азис за Тея 4 мандата - нищо. Града е една голяма кочина .Кажи речи 20пропииляни години Благодарение на Доган и Дюнер Кебапите които гласуват за него.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------>> https://marketl.ink/biocom

Бях в Кърджали. Български не чух.

А видя ли слънцето как е седнало по турски върху стрелките на часовника. тиктака и тиктака и така и така...

Доганя е за ..... лустрация!

Или лоботомия?

Ебати мазната цигания

Абе , тоя Мюмюн колко жени има ? Ако е с една, не ми го хвалете....

Смяна

пожелавам му на тоя престъпен антибългарсщки боклук да пукне скоро в ужасни мъки!

Е как човек да приеме, че ДПС не е турска етническа партия. Как пък за цвят поне един българин не номинираха? Все пак в Кърджали живеят много българи.

Живеят българи, които не излизат да гласуват...

Яша веее Мюмюнеее, откога те чакам да станеш човек вее…

Сопол.

ще го изберат с 9мм него?

Доган,.. "ИЗБРА" кмета на Кърджали ...?? НЕ ...жителите на града , А...ДОГАН го избрал ??;) Това е,.. ИСТИНАТА !! За Всички Избори !!;) "Назначават" ги ...НИЩО не Избираме !!;) Само, през "Комунизма.. било ТАКА"...ами Сега ...Какво е ..."Демократично..НАЗНАЧЕН"!;) xaxaxaXaxa

Тоя нали беше се оттеглил? Още ли е жив ...

Не за дълго.

Ами, ами . Поддържат го на системи в Сараите .

Де е бай Тошо де направи късно това което Чехия направи веднага след втората световна.... Бенешови декрети...

Тоя росенец пак ли го извадиха от нафталина?

:)

Като е тръгнал да намери и кмет на ГЕРБ за София. Мутрата обиколи много кръстовища вече, ама никой не се навива да е мюре.

Тая пък. Искам да ти кажа, че ГЕРБ са все още първи с 24-25%. ПП-ДБ спадат до 18%. Израждане са към 16%. След тях ДПС с 13%. И БСП към 8%. Положението е бетон - пълна катастрофа. Изход няма.

Израждане...... Пренебрежението ще изяде главата на високомерните "сглобкаджии" Хората не са толкова прости за колкотоги мислиш!

Слушайте внимателно Ахмед. Той и Бойко с Делян продължават да управляват страната и то умно, в тяхна полза, естествено. Ппдб са единстнена мюрета-еднодневки.

руска комунистическа кочина ДПС - дано се намери кой да й стъпи на врата, БСП почти замина, ГЕРБ почнаха надолу, Израждане са 5 на кръст...

Тая пък. Искам да ти кажа, че ГЕРБ са все още първи с 24-25%. ПП-ДБ спадат до 18%. Израждане са към 16%. След тях ДПС с 13%. И БСП към 8%. Положението е бетон - пълна катастрофа. Изход няма.

Шибани изгорели цигани. Не мога да си представя да отида за правна консултацция при юрист с името Муса Сеидахмед, или там както му беше името на циганина..... Бухаххаха...

При Емин Сюргюн Ал Бин Тагарчук отиди. И той съветва.

Не се прави на велик ами свиквай утре и зет ти ще се казва така

Продажните умно красиви лгбт това заслужават.

Масова смяна в Дпс анклавите, Кърджали е само айсбергът.

За България ли става въпрос в тази статия?

Ами да, не виждаш ли имената, само българско преобладаващо в момента население - Ахмеди, Мюмюни, Мехмеди...

А Ердоган какво казва за анексираните територии

Какви са тези мутро-цигани от снимката, бе?

Не обиждай братята роми гнидо.Питай майкати за тях.

Движат се само за права и свободия като Апартейда.

Хасан Азис агата отива евродепутат.

Миризливия мангал нали беше в пенсия.Как така избиа кметове?

На снимката зад Доган е...Бен Афлек

В българския град Кърджали,не останаха ли вече никакви българи . Еми като няма и директора на клона на турската Демир банк ще свърши работа. Да да,знам че ДПС е турска партия.

На никой не му стиска да махне села, които се водят към Кърджали от Общината, та да има шанс Кърджали за кмет с различни имена.